X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia bardzo dobry tekst o tych torebkach............
    nio u mnie chyba będzie spanie na siedząco, bo tak jak piszesz: "bo leżenie na lewym boku wychodzi mi już tym drugim..żebra wogóle nie odpoczywają, "........
    cóż jeszcze 2miesiące..........i nastawiam się, że będzie jeszcze gorzej.....

hehehehe masz rację, przyjdzie czas, że CATI będzie marzyła o śnie o 19stej heheh

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja również nie wyspana:(Na dodatek z odruchami wymiotnymi blleeeeeeee coś czuję, że cieżki dzień mnie czeka:(

My imienia również nie mamy Adam był na tapecie ale ostatnio bardzo popularne to imie się zrobiło same Adasie naokolo:(Mąż namawia mnie na Mario dobrze że jeszcze dużo czasu, ale wszystkie wiecie jak ten czas szybko leci:(Na dodatek ostatnio przeczytałam że matki dwóch synów są w życiu nieszczęśliwe bo niby niespelnione, az sie popłakałam:(

Tamka współczuje probleów na budowie jeszcze ok. 2 lat temu przez takie same przechodziłam, wszystkie prace okazywaly się droższa niż planowane, nie mówiąc o wywiązywaniu się z terminów:(

Kroko co u ciebie?

Krokodylica lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Freja Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Przyznam szczerze - nie nadążam za Wami - ani tu ani na różowym, w pracy kocioł i nerwówa - jak tak dalej będzie to chyba przyśpieszę to L4. Może zdążę przed końcem dnia się odezwać. Tempka wróciła na poziom ~37,2 więc chyba dupek 2x wystarczy.

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa a Ty 05.05 testowałaś? a nie w czerwcu??? kurka bo patrzę na tabelkę na fb, i tak chyba trochę błędów jest.....

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, proszę Cię nie czytaj takich bredni! Ja też będę mamą dwóch chłopców..nie uwazam, abym miała być nieszczęsliwa..owszem chciałaby mieć córkę, ale zrobię wszystko, aby zony moich synów traktowały mnie jak dobrą koleżanką, nie wymagam aby uważały mnie za mamę.. po prostu, to jak będzie wyglądać nasze dalsze życie zależy tylko od nas.. a kto wie..może jeszcze trafi Wam się córka.. głowa do góry..podobno z chłopcami jest łatwiej :P

Malenq, Lili83, Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha!!!!!!!!

LENA nie dogodzisz........ja chciałam mieć syna........

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka mąż też mi mówi żebym tyle nie czytala, weszłam tylko na forum mamy dwóch synów tak z ciekawości po prostu poczytać nie spodziewałam się, że tak przeróżne komenatrze tam znajde:(Ja tez się nastawiałam co będzie to będzie byle tylko zdrowe, ale jak mówie że będzie chłopak to wszyscy takie miny robią jakby mieli powiedzieć (czego oczywiście na głos nie mówią) biedna dwóch synów!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie to hormony we mnie buzują i zrobiłam się miekka jak jajo;)i za barzdo się nad sobą rozczulam!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    Konwalianka mąż też mi mówi żebym tyle nie czytala, weszłam tylko na forum mamy dwóch synów tak z ciekawości po prostu poczytać nie spodziewałam się, że tak przeróżne komenatrze tam znajde:(Ja tez się nastawiałam co będzie to będzie byle tylko zdrowe, ale jak mówie że będzie chłopak to wszyscy takie miny robią jakby mieli powiedzieć (czego oczywiście na głos nie mówią) biedna dwóch synów!
    a ja mówię, ze sie cieszę.. i po częsci tak jest.. bo mam ułatwioną logistykę i finansowo będzie nam łatwiej bo wszystko mamy.. zatem mów tak, jak dyktuje Ci serce i nie zważaj na miny ludzi..co oni wiedzą.. a z ta kruchością -- to rozumiem..

Lili83 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• beszka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

dolaczam do grona niewyspanych :/ niedosc ze brzuszek i nei wiem co jeszcze, ale spac nie moglam..to jak tylko w nocy uslyszalam ze synus mlodszy jeczy, to zaraz spr. czy nie wymiotuje - wczoraj starszy teraz kolej na mlodszego...

Lili bzzdury jakies czytasz!!! ja mam 2 chlopcow w domku i bylam spelniona i szczesliwa. wieeele radosci mi dostarczaja. ulubionych kolegow - przyjaciol maja, ale tez kolezanki. szczegolnie starszy kochliwy jest ;) i ciagle jakies dziewczynki u nas w domku przesiaduja.
    a jak sie o mamusie troszcza :) pare dni temu pare lez mi polecialo - ciaza i hormony. a mlodszy synus patrzy sie na mnie i pyta ´mamus potrzebne ci pocieszenie, chcesz aby ktos cie przytulil´(tlumacze znorweskiego i nei wiem dokladnie jak to po polsku bedzie) <3 cudni sa!
    3 dziecka zawsze chcielismy. ja mam tylko brata i srednio nam sie uklada. poprawnei i tyle. zawsze mowilam, ze bede miala przynajmniej 3 dzieci.

Kroko jak tam?

Konwalianko, ajak mloda sie wypina to masz takie dziwne uczucie przez chwilke, jakbys oddechu nie mogla zlapac? moja mala lezy po srodku brzucha, glowa w dol i twarza w dol. jak sie wypina, to przez moment tak jakos dziwnei mi sie oddycha - podobne uczucie jak przy twardniejacym brzuchu, ale brzuch nie twardnije, tylko dupsko nagle widac ;)
    wczoraj tez obolala wieczorem chodzilam. mlodej sie chyba usg nie spodobalo i ciagle mnie we wnatrznosci kolapa i uciskala. ledwo chodzilam...

Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:

u mnie byly podobne reakcje plus jeszcze komentarz od wielu osob, ze 3 bedzie diewczynka. na co my wtedy, ze mamy nadz. ze i 3 i 4 dziecko to tez chlopcy beda ;) o!!

Lili83 lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka nie samowite to jest jak ty wszystko czujesz?U mnie tylko bąbelki jak już wczoraj pisałam:(Masz już duży brzuszek, ile twoja mała waży?
    A miałaś napisać jak będziesz wiedziała co będzie chłopiec czy dziewczynka czy data współżycia sprawdziła ci się z płcią no i?

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • beszka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, ale to moja 3 ciaza ;) w pierwszej nic nie czulma an tym etapue. w drugiej czulam, ale nie tak dokladnie jak teraz. a sa dnie ze malo co czuje...

Jak spojrzysz na moj wykres, to zobaczysz, ze tych serduszek bylo troche w okolicy ovu i nie wiem czy sie sprawdzilo ;)

z poprzednimi dzieciakami bylo tak: pierwszy przed ovu (ale sluz byl juz meeeega rozciagliwy, wiec moze ovu sie przesunela - skok temp moze byc po ovu rowniez). bylam pewna, ze bedzie corcia a tu niespodzianka

z drugim synem w samo ovu i jest synus.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:04

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe zobaczyłabym ale nie masz wykresu udostepnionego;)

No u mnie to sie sprawdziło dzien przed i chłopiec;)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • beszka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wg wykresu bylo 2 dni przed oraz w samo ovu - jesli ovu bylo tak jka OF mi wyznaczyl. nie wiem z kotrego <3 mloda jest ;)

wykres na rozowej stronie - tej z ovu mam chyba udostepniony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:11

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, jak większość z Was też miałam nieprzespaną noc. Wcześniej czasem zdarzało mi się obudzić ze zdrętwiałą ręką do bólu, ale dziś to była MASAKRA. Nie potrafię spać na plecach, a za każdym razem na każdej stronie drętwiała mi ręka heh

Kroko.... hop hooooop

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:41

Krokodylica lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Z tym spełnieniem to rożnie bywa, chyba zależy od osoby: moja teściowa miała 4 chłopów w domu; męża i trzech synów, nigdy nie narzekała na brak córki, choć mówiła ze to na pewno inne relacje są. Jak jej powiedziałam ze na 80% dziewczynka bedzie to mi odpowiedziała ze myślała ze chłopak. Wiec ciągnie ja jeszcze do facetów.

Ma już 10 letnia wnuczkę i 5 letniego wnuka. I z tego co obserwuje bardziej interesuje sie tym małym, widać ze woli chłopca o wnuczki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 09:45

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka... u mnie dzień "mdlisty" ;/ Źle mi od rana i nie widzę poprawy po śniadaniu...

Kroko daj znać co u ciebie jak będziesz miała okazję...

CzaryMary no no właśnie my też mamy większy problem z imieniem męskim, ale z kolei ja bym wolała chłopczyka :) moim zdaniem faceci mają w życiu łatwiej, no i ja nienawidzę różu, lalek i księżniczek więc jak będzie dziewczynka to będę mieć ciężkie życie (a ona ze mną) :P

Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham :) oj ja dzis kiepsko po śniadaniu mdli mnie bardzieje niż przed

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet