X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czyli co? Czyli dupa, towarzystwo niewyspane, obolałe dziś?...Ja też kiepsko śpię ostatnimi czasy...I gorąco mi, i w ogóle...ciąża to piękny stan ciała i umysły :D

Kroko? I jak?

Malenka, ja testowałam 2.06, 5.05, to ostatnia @ :) Nie wiem co tam na fejsbuku bo nie ma mnie w tamtejszym gangu :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak można dołączyć do fejsbukowego gangu?

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a jak można dołączyć do fejsbukowego gangu?
    Czary, do Czarnuli lub Ani84 należy się zgłosić jeśli mnie pamięć nie myli.
    One dadzą namiary na privie na fejsbukowski gang :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:30

Malenq, CzaryMary lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou,

Ja też niewyspana bo mi pies pół nocy bekał i zastanawiałam się: będzie rzygał czy nie... ostatecznie wgramoliła się do nas na łóżko i zasnęła, ale my z małżem już nie...

na budowie brzydkiej dupy ciąg dalszy, nawet nie będę pisać, bo szkoda klawiatury i Waszych oczu

Beszka, jak mi się mały wierci to mam takie uczucie jakby mi ktoś zwiniętą pięścią w brzuchu ugniatał i kręcił, wtedy wiem, że jakiś ostry przekręt uskutecznia ;) a najczęściej to kopniaczki jednak są

natomiast od kilku dni jest mniej ruchliwy i zastanawiam się czy mój stres może tak na niego wpływać? bo ostatnie dni to nerwówka straszna... ;(

Krokuś, jak się czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:58

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamek, mój Malec do tej pory miewa dni spokojniejsze ruchowo a czasem intensywniej bryka. To normalne i niech Cię to nie stresuje dodatkowo. Wszystko jest w normie. Czasem Dzieć przytula się do naszego kręgosłupa i tam sobie wali nóżkami i rączkami...a my tego nie czujemy ;)
    Oby wszystko na budowie szło wreszcie po Waszej myśli.

Tamka, Yasmin lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nunul miał miec dzis zabieg na oczko, lekarz zadzwonil i przełożył na jutro, bo cos mu wypadło. Dodatkowy dzien stresu :(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Nenek

Lara, współczuję stresu ale pomyśl sobie, że nie ma tego złego i najwidoczniej tak miało być, jutro będzie lepszy dzień na zabieg!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara spokojnie zobaczysz bedzie wszystko ok nawet jak zabieg o jeden dzin przeniesiony

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 30 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem ale ajkby mnie nie było zasypiam muli mnie masakra
    dobrze ze zupe ugotowałam wczoraj to mam spokój mam niby dziś nas pakowac bo jutro mamy jecać ale jak ja sie tak bede czuła to chyba nie pojade z Zuzą niech małż sam jedzie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Kroki,jak się czujesz? Ja boli brzucha miałam już tyle, ze jak mi powiesz jak Cie boli, to Ci powiem co to

Dzień dobry.

Wczoraj bolało cały czas. Dziś od rana jak by mniej. Rano byłam zrobić badanie moczu i morfologię, o 14:00 mam mieć wyniki. Podejrzewam że to jednak coś z pęcherzem. Dzisiaj połaziłam trochę (badania i trochę łażenia, bo u mnie budowa pełną parą i oczywiście projektant za*ebał sprawę i narobił błędów w projekcie :/ )i zaczęło znowu cholernie boleć. Teraz jak by się uspokoiło.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku Kroko, dobrze ze sie odezwalas bo juz jakies czarne mysli mi przebiegały po głowie tfu tfu tfu.
    trzymam kciuki zeby wyniki powiedzialy co Ci dolega.
    lez, odpoczywaj i sie nie denerwuj, niech małż przejmie obowiazki dogladania na budowie/rozbiórce.

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, no to jak boli bardziej przy chodzeniu to albo pęcherz albo więzadła, na pewno nic jelitowego, tzn nic związanego z gazami, bo wtedy by przeszło

myślę , że po prostu maluch rośnie i Cię ugniata mocno, albo faktycznie zaziębiłaś pęcherz, gdyby to był wyrostek, bolałoby bardziej, jakbyś położyła się na plecach, zgięła prawą nogę i przybliżyła ją do brzucha - wtedy faktycznie można by to sprawdzić

co do budowy to się nie wypowiadam, u nas akurat projektant, czyli mój małż i zespół dobrze się wywiązał, natomiast budowlańców pogoniłabym w kartoflisko :/

Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Krokodylku, where are you ??????

Scooby doo :)

Wybaczcie że tyle się nie odzywałam ale od rana miałam tyle biegania.
    Teraz jeszcze swędzi mnie kaśka, więc czekam na wyniki ale domyślam się że pęcherz.

Yasmin lubi tę wiadomość

Wysłany: 30 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko trzymam kciuki za wyniki ja wam zaraz napisze wszystkie swoje

Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    jejku Kroko, dobrze ze sie odezwalas bo juz jakies czarne mysli mi przebiegały po głowie tfu tfu tfu.
    trzymam kciuki zeby wyniki powiedzialy co Ci dolega.
    lez, odpoczywaj i sie nie denerwuj, niech małż przejmie obowiazki dogladania na budowie/rozbiórce.

LaRa mój mąż już nie wie jak się nazywa, on sam wszystkiego nie ogarnie, sklepu, warsztatu i jeszcze budowy. Staram się mu pomóc jak mogę bo biedny już umęczony chodzi.
    A na projektanta to wszyscy tylko chodzą i ku*wują bo robił ten projekt na odwal się i są takie krzaki że weź się tu człowieku nie denerwuj. :/ Jakoś to źle pomierzył i teraz klienci nie będą mieli jak do obecnego sklepu wchodzić bo schody trzeba rozpieprzyć. :/ No a oprócz tego dużo innych kwiatków ale mniejsza o to. A teraz jeszcze tel. nie odbiera. :/

Ale cóż, na każdej budowie tak jest że są jaja, tylko szkoda że to znajomy i zrobił mojej rodzinie już bardzo dużo projektów i powinien się postarać bo zarabia u nas niemałą kasę a on ma w d*pie. :/

Wysłany: 30 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leukocyty 8,9 - 3,8-10
    Erytrocyty 4,8 - 3,7-5,1
    Hemoglobina 13,8 - 12-16
    Hematokryt 41 - 37-47
    MCV 85 - 80-99
    MCHC 34,1 -32-37
    Płytki krwi 268 - 140-440
    Limfocyty % 24 - 20-45
    Inne % 3 - 0-24
    Neutrofile % 74 - 40-70
    Limfocyty# 2,1 - 1,4-3,5
    Inne# 0,3 - 0-1,8
    Neutrofile# 6,5 - 2,5-7
    RDW-CV 15 -12-15
    PDW 12 - 9-17
    MPV 10,3 - 9-13
    P_LCR 27 - 13 -43

glukoza 88 - 70-99
    mocz ok

beta hehe norma 1-10tydzien hehehe 358

Nieukowa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, Kroko, ja mam mieszkanie ale kurde u nas też były sensacje z budowlańcami... to ja nawet sobie nie wyobrażam jak to musi wyglądac przy stawianiu domu od zera samemu ;/

Z kolei ja zaliczyłam wkurw o grupę krwi.
    Lekarz mi przepisał tylko przeciwciała, bo powiedziałam mu, że grupę mam bo jestem krwiodawcą (zgodnie z prawdą).
    No i jasne, fajnie, ale mi skurkowańce z RCK nie chcą wyniku wydać!!! Bo tylko raz krew oddałam a oni grupy wydają dopiero po drugiej donacji! Bo niby jedno badanie jest mało wiarygodne. To kuźwa dlaczego wszyscy ginekolodzy zlecają jedno i jest dobrze? Co to za cyrki?
    W końcu im nawrzucałam to się zgodzili wynik wydać, ale TYLKO JEŚLI ZROBIĘ U NICH PRZECIWCIAŁA bo obie rzeczy muszą być razem na wyniku ciężarnej! A ja mam skierowanie do innego labu więc musiałabym u nich robić odpłatnie! No qrwa chyba pójdę do kierowniczki że żądam zgodnie z prawem wyniku jako mojej dokumentacji medycznej i nie mają prawa mi jej nie wydać...
    I g7wno mnie jakieś ich powalone procedury obchodzą!

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Dronka okaz zdrowia jesteś :D
    Wyniki jak od linijki :)
    Neutrofile % odskakuje leciutko, ale nie ma się co przejmować bo liczba jest ok. Czyli mieścisz się we wszystkich normach :D Też bym tak chciała, ja zawsze albo mam anemię, albo leukocytozę bo jakąś infekcjęniedawno przechodziłam ;/

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra, wzorowo! ale to dopiero początek, hehehehe, poczekaj ze dwa miechy to Ci hematokryt zjedzie do 34 :P spadku hemoglobiny Ci nie życzę, aczkolwiek my tu wszystkie poza chyba Neną, z tym walczymy...

Kroko, ja Ci powiem, że korzystać ze znajomych to najgorsze, co może być. Z jednej strony fajnie, bo znasz, możesz pogadać etc. ale z drugiej - nie opieprzysz porządnie. Wiem też, jak to wygląda z drugiej strony, bo małż robił kilka projektów znajomym - zmieniał koncepcje milion razy, bo oni potrafili dzwonić dzień po zatwierdzeniu, że jednak sobie biureczko przesuną w lewo i wejdzie w światło okna więc co pan projektant na to ;) ale to jest akurat człowiek świętej cierpliwości więc zmieniał. Współczuję użerania się, bo z tego co piszesz, to faktycznie dał ciała i to mocno

Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko no wkońcu nieźle nas nastraszyłaś!Postaraj się tak nie denerwować, wdech i wydech!!!

Biedra wzorcowe wyniki;)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ