Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszko widać na fotkach z Hania kumata
Misi@ straszne rzeczy masakra brak mi słów. Ja tez byłam w zeszłym roku na usg i faktycznie miałam ość teraz ale jakoś nie ma kiedy ale musze się zebrać i resztę spraw załatwić zdrowotnychbeszka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Kurde slyszalam dotad dobre opinie... A jakies inne opcje i nie tabsy? Bo do tej pory wlasnie spirale planowalam
Bo ja też mam dylemat, tzn ja wiem że żadnej wkładki ani tabsów nie wezmę ale co zamiast to nie mam pojęcia
-
Nieukowa, u nas popularny jest implant. nie wiem czy dostepny w PL
ja sie zadnymi hormonami faszerowac nie chce, dlatego poki co prezerwatywa....maz mial sie zapisac na zabiegale cos sie cyka. wymowke ma taka, ze za kilka lat podchodze do testow genetycznych (nowotwor piersi). jesli bedzie + to tutaj zalecaja rowneiz zabiewg usuniecia jajnikow....no ale chyba w koncu sie umowi
ja do tych testow najwczesnije za 4 lata podejde, gdy H bedzie wieksza bym nie musiala sie tyle martwic w razie gdybym musiala poddac sie zabiegom....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 19:49
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Beszka super ze urlop sie udał
Dziewczyny czy wy bierzecie po urodzeniu jeszcze witaminy prenatalne ?
Misi@ - przykre i niesprawiedliwe
Ja znow dzis walczyłam z Ania i z wózkiem ;( ale wpadłam na pomysł ze ja zmęcze i położyłam na brzuszek, w taki sposób padła
Ale nie na długo -30 min max, a potem ciagle na rączkach, położenie do wózka ńie wchodziło w grę
Nie wiem juz P co chodzi, każde wyjście to krzyk -
MISIA - to bardzo smutne
. Rety naprawde czlowiek powinien sie kazda chwila w zyciu cieszyc a nei o pierdoly na przyklad klocic
NIEUKOWa - ja tez rozwazalam mirene ale tez nie jestem pewna
LARA - nie strasz z tym wozkiem. Mam nadzieje ze mojemu sie nei odwidzi. Ale ja mysle ze to dlatego ze ona nie widzi nic prawie z tego wozka.
A u nas znowu problem z machaniem raczkami i nozkami. Maly szaleje przy zasypianiu. Jeszcze nigdy nei musialam go tak dlugo usypiac GOdzine! I i tak skonczylo sie na otulaczu bo sie poddalam. Co go od piersi odstawilam to zaczynal nozkami fikac i raczkami machac i do buzi wsadza ci ssac. W koncu wpakowalam go w jego kaftan bezpieczenstwa - minuta i maly spal jak kamien. Nobla powinni dac komus za to. Ale ten czubek w nocy to samo robi i mnie bije tak ze spac nei moge
-
czesc dziewczynki
spiochy
melduje, ze dzis mamy wizyte u Audiologa (w zwiazku z moja opryszczka wargowa w ciazy) wiem, ze wszystko jest ok, ale jednak stres przed badaniem jest ;/ ciagle stressss, matko! oglupiec mozna!!! hihuihi
malenstwo "bawi" sie w lozeczku a ja musze wszystko przygotowac do wyjscia
milego dniaPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hejo
Ja tylko na chwilkę przekazać pozdrowionka od Catiradzi sobie całkiem dobrze tylko w nocy czasami zaklnie pod nosem ze zmęczenia jak Kubuś nie chce spać bo ma kłopoty brzuszkowe. Niedługo 5 kg mu stuknie wiec Cat uważa że ma w cyckach śmietanę
bardzo Was serdecznie pozdrawia!
Miłego dnia życzę ja i ZosiaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 09:00
Nieukowa, Pati Belgia, Arienna, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiamy ja, mlody i cycki o poranku! Zimno strasznie, co za lato. Albo upal albo pazdziernik...
Psotka Radek tak macha kompulsywnie jak sie przemeczy od zabawek. Wydaje tez krotkie okrzyki i az sapie z wysilku od tego machania. To znak ze trzeba go od zabawki zabrac i ululac do drzemkimoze twoj tez tak ma?
LaRa kciuki za wizyte, bedzie dobrze
Mam ochote skoczyc na miasto z mlodym. Potrzebuje dzinsow, farby do wlosow i oderwania sie od domuw sumie jeszcze z nim sama w Poznaniu nie bylam...
-
Ja tez wlasnie mam ochote na miasto skoczyc i zaraz to zrobie
. Mlody wlasnie sie obudzil z drzemki i lezy w lozku i cos gada do siebie.
On tak macha nie przy zabawkach tylko jak go usypiam a w nocy rzuca sie jakby przez sen. Moze mu sie cos sni?
Moze sie dzisiaj wybiore na spotkanie polek z dziecmi (0-5). Akurat odbywa sie to na moim osiedlu
O juz poplakuje , ide utulic powoli
-
Dzien dobry wczorajszy dzien był ciezki mała cyc albo rece głowa mi pekała
ale za to noc już była ok mała zjadła o 20,1:30,4:30 i 8 potem przed 10 i teraz spi głowa po apapie przeszła
Wczoraj załatwiłam chrzciny 26 wrzesnia o 17:30 wiec bedzie tort ciasto kawa i zimna płyta i tyle bedziemy my i drugi chrzest synka mojej kolezanki -
Ja tez biore witaminki teraz mam prenalen laktacja
u nas tez jeszcze troche kontroli w przyszłym tyg pobranie krwi na TSH i ft4, 12 sierpnia kontrola bioderek, 19 sierpnia szczepienie,9 wrzesnia kontrola napięcia miesniowego w szpitalu bo jak byłam na kontroli obojczyka to lekarka zaleciał jeszcze 2 kontrole -
hej misie
kurde głowa mnie dziś boli, zaraz wypiję kawę, zrobię zakupy na leczo i zabieram się do sprzątania... ech nic mi się nie chce , spałam do 11 i najchętniej poszłabym spać dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 12:02
-
Cześć dziewczyny,
Złemu łeb pęka, boli mnie gardło i ucho - chyba zatoki...wszystko przez klime, a wziąć nic nie moge...;(
Kurde, powiem Wam, ze mam stres- Zuzka to juz samodzielna trochę, prawie wszystkie szczepienia za nami, a teraz znow noworodek, stres, wizyty, jejku - boje sie czy dam rade psychicznie i fizycznie... -
Z pierwszym jest z jednej strony trudno, bo wszystko nowe, śle z drugiej fajne jest to, ze sie mega do wszystkiego przykladasz, masz więcej czadu dla tego dziecka, etc.,,,
A w ogole to jest zabawne, rodzisz dziecko, dostajesz takiego człowieka i radź se;)Arienna lubi tę wiadomość