WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,ma która do opchniecia body z długim rękawem 62? Bo mam tylko 4 a moje nagle wyrosła z 56 o właściwie to body 62 też nie za duze

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyś chciała z krótkim to mam, a długich tez szukam i zbieram;)

Konwi, szok, nawet nie chce sobie tego wyobrażać...

U nad te był brzyszkowy problem

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedaje wszystko po 2zl/szt jutro powklejam Wam linki z olx ....

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio chyba mi hormony szaleją :( dzis sie poryczał ze już nie ma brzusia ze juz nie bedzie ze czas za szybko leci a Lilka tak rośnie szybko kocham tego okruszka nad życie Zuza na to to wszystko mamo ja nie mam nic przeciwko braciszkowi :P moja kochana wie jak humor mi poprawić

PsotkaKotka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Nio chyba mi hormony szaleją :( dzis sie poryczał ze już nie ma brzusia ze juz nie bedzie ze czas za szybko leci a Lilka tak rośnie szybko kocham tego okruszka nad życie Zuza na to to wszystko mamo ja nie mam nic przeciwko braciszkowi :P moja kochana wie jak humor mi poprawić
    Biedra :-*
    Uhmmmm to że mna chyba cosik się porobiło, bo aż mam gęsią skórkę na samą myšl o drugim dziecku brrrrrrr...moja terrorystka aktualnie śpi, tylko jak długo???

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa spokojnie wszystko sie zmieni :)
    Moja spi hmm pewnie bede ją musiał budzic ok 2 na mleczko :) za to nad ranem ma problem z zasnieciem po karmieniu wiec sie bujamy wozimy :)
    Mój maż se smieje ze pomimo tego bolu chce a ja mówie ze ja juz bolu nie pamietam pamietam tylko widok tego maluszka na moim brzuchu :)
    u nas to raczej poprzestaniemy na 2 :)

a no i sie pochwale mam klejne 2 kg mniej :) czyli to co w planie dodatkowego zrzucania jupii zostało 8 do konca i bede usatysfakcjonowana

Misi@, Malenq lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ja juz tesknie za brzuszkiem, a my raczej na drugie sie nie zdecydujemy :(

Tule mocno ;)

Nie wiem czy Wam juz napisalam, ale dzis dzwonila do mnie inna kolezanka ze studiow, ze miala cien cienia na tescie ;) tak sie ciesze...bo ona w zeszlym roku w listopadzie stracila 19 tc dzidzie :( jutro ma isc na bete. Mam nadzieje, ze jej sie udalo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 21:14

Malenq, Arienna lubią tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu dzieki za info, ale mnei o gardlo chodzilo ;) zdecydowalismy sie nic nie podawac oprocz cyca. Jak ja bedzie mocno bolalo, to cos przeciwzapalnego, by ulzyc. Biedactwo :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Malenqu dzieki za info, ale mnei o gardlo chodzilo ;) zdecydowalismy sie nic nie podawac oprocz cyca. Jak ja bedzie mocno bolalo, to cos przeciwzapalnego, by ulzyc. Biedactwo :(
    Skąd wiesz że to gardło boli?
    To sorki,widać jak przytomna jestem :-\

• beszka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Skąd wiesz że to gardło boli?
    To sorki,widać jak przytomna jestem :-\

Moj instynkt plus: Wklada piastki do buzi i jeczy (oznak wychodzacych zebow brak), dziwnie sie zachowuje podczas jedzenia, ciagle chce byc u mamy -boli wiec szuka poczucia bezpieczenstwa, jka wydaje z siebie dzwieki, to ma glosy (sorry za porownanie) jakby ostro imprezowala cala noc :/ do tego wczoraj ropka z oczka leciala i nosek jakby zatkany (zauwazylam, ze jak ma katarek...nawet malusi, to zaraz ropka z oczka cieknie).
    Nie wiem czy tez jakiegos wira nie miala. Strasznie nam wymiotowala/ulewala ostatni dzien w PL i troche wczoraj. Meza brzuch rowniez bolal. Rownie dobrze mogla byc strasznie zagazowana i powietrze wypychalo jedzonko z brzuszka :/

Jeny Malnqu, mam nadzieje, ze te zeby malej zaraz wyjda a Ty sie wyspisz kobieto. Nie mizesz troche wiecej pospac w weekend, jak maz jest w domku? A wyjazd do rodzicow? Zawsze dziadkowie mga ponisic a ty odespac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 21:52

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wyśpię się kiedyś.....mała ostatnie 2dni na moich rękach tylko zasypia... Księżyc w pełni... Trzeba to przeżyć...
    Zdrówka Hani...to Twoje mleczko najlepsze na gardełko...

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja padla i nie bedzie kapieli :( a bez kapania gorzej jej sie spi, mi juz cyc sie wypelnia mocno.
    Znalazlam 3 body ktore upchnelam na pozniej (sadzilam zw duzo pozniej a one zaraz beda za male) whyyyy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • cati Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej kobietki , dopiero odnajduje sie w roli mamy i staram sie zagospodarowac czas by co kolwiek zrobic.
    Maluch rosnie zdrowo :) pewnie jeszcze tydzien i bedzie mial z 5 kg :P okazalo sie ze z lipcowek mialam najwiekszego chlopa :D

Maly mial problem z brzuszkiem przez okl. tydzien ani ja ani maz nie wiedzielismy jak mu pomoc za to teraz kropelki z apteki dzialaja i malutki ma sie lepiej i mi spi... uffffff :)

Zgredka - robisz punktualnie kompiele ? bo ja mam problem :D z godzinami czasem o 19 , czasem o 21 . nie wiem jak malego przygotowac do tego , bo ciagle mi ryczy .

Beszka te kropelki sa super :)

Biedronka :** :)
    Malenq -ja tez juz mialam ostatnio dilerium z braku snu :P

Konwi - o chryste ... az sie poryczalam jak poczytalam , nie wyobrazam sobie zycia bez mojego kubusia !! nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazic co oni teraz przeżywają :((((

Malenq, Daven, beszka, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki,

My juz id godziny na nogach, bo Zuza zawzięcie trenuje chodzenie;)

Wszystkim miłego dzionka;)

LaRa lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Zgredzia, ja tez wczoraj małej nie kapalam, na wyraźne życzenie malza, wiec było chusteczkowanie, balsamowanie, Cycus i spanko :)
    Obudziłam sie ok 4 jak ciumkala sobie rączkę, wiec przyłożyłam do piersi i spała do 7.
    Teraz bawi sie z tata.
    Co do pory kąpieli to lepiej miec stałą. Np miedzy 19-20 lub 20-21 (jak u mnie), z czasem tworzy sie pewien rytuał, do którego dziecko sie przyzwyczaja i juz powinno być ok :)

Jak czyścicie uszka dzieciom? Sola fizjologiczna?

Miłej soboty!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z moja żabka :)
    Dziewczyny straszne historię strasznie współczuję niewyobrażalny ból :(
    Lars ja myje różnie a to woda a to sól co mam pod ręką oczywiście niezbyt głęboko.
    Cat hej hej :)
    Summerka zazdroszczę tego dreptania ;) ale pewnie kręgosłup boli? :/
    Nam wczoraj wstawili drzwi wejściowe mowie Wam boskie wiem wiem jaram się drzwiami ale widzę ze jest nadzieja żeby na gwiazdkę być w nowym gniazdku!!!!! :)
    A dziś druga matka wpada do Zoski wiec juz pokój ogarnelam czekam na małza i łazienka :/
    Miłego spokojnego dzionka życzę! :)
    Aaa aaa i STO LAT STO LAT STO LAT DLA BESZKOWEJ HANECZKI ZDRÓWKA SKARBENKU ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 09:03

Nieukowa, beszka, Misi@, cati lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati: jak moja była na początku tak jak Twój to kapalismy różnie koło północy, a teraz gdzieś od 3go miesiąca staramy się najpóźniej 21-22, to zależy od niej byle była w dobrym humorze. Moja już szaleje w wanience niedługo musimy się do łazienki przenieść, bo już tak chlapie.
    Właśnie co z uszami? Bo ja jak na śr uczyli tylko z tyłu ucha i w górnej części, a już widzę, że miodek z dolnej wylazi :( gdzieś widziałam z firmy Mariner coś na wyciąganie.. M

Wszystkiego Naj dla Hani ;-)

beszka, cati lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czyszczę tak: patyczek z ogranicznikiem moczę sola fizjo, i przemywam całe uszko, czy dobrze? Nie wiem...

Zdrowka dla Haneczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 09:38

beszka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka jeśli o mnie chodzi to ja delikatnie własną ręką myje ogólnie malzowine podczas kąpieli natomiast miodek delikatnie patyczkiem ale nie pakuje go do środka ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nad dziś pięknie noc minęła pobudka co 3 godz jeść , odbijanie i sen no naprawdę aż chce sie żyć .

Ja chętnie kupie kilka body 56 z krótkim rękawem i ewentualnie jakieś spodnie i bluzeczki, nie muszę nawet zdjeć oglądać jak któraś ma to tylko poproszę cenę i ilośc :)

Smoczyca1, LaRa, beszka, zgredka, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1051 1052 1053 1054 1055 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ