Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nio chyba mi hormony szaleją
dzis sie poryczał ze już nie ma brzusia ze juz nie bedzie ze czas za szybko leci a Lilka tak rośnie szybko kocham tego okruszka nad życie Zuza na to to wszystko mamo ja nie mam nic przeciwko braciszkowi
moja kochana wie jak humor mi poprawić
PsotkaKotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:Nio chyba mi hormony szaleją
dzis sie poryczał ze już nie ma brzusia ze juz nie bedzie ze czas za szybko leci a Lilka tak rośnie szybko kocham tego okruszka nad życie Zuza na to to wszystko mamo ja nie mam nic przeciwko braciszkowi
moja kochana wie jak humor mi poprawić
Uhmmmm to że mna chyba cosik się porobiło, bo aż mam gęsią skórkę na samą myšl o drugim dziecku brrrrrrr...moja terrorystka aktualnie śpi, tylko jak długo??? -
Malenqa spokojnie wszystko sie zmieni
Moja spi hmm pewnie bede ją musiał budzic ok 2 na mleczkoza to nad ranem ma problem z zasnieciem po karmieniu wiec sie bujamy wozimy
Mój maż se smieje ze pomimo tego bolu chce a ja mówie ze ja juz bolu nie pamietam pamietam tylko widok tego maluszka na moim brzuchu
u nas to raczej poprzestaniemy na 2
a no i sie pochwale mam klejne 2 kg mniejczyli to co w planie dodatkowego zrzucania jupii zostało 8 do konca i bede usatysfakcjonowana
Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczko ja juz tesknie za brzuszkiem, a my raczej na drugie sie nie zdecydujemy
Tule mocno
Nie wiem czy Wam juz napisalam, ale dzis dzwonila do mnie inna kolezanka ze studiow, ze miala cien cienia na tescietak sie ciesze...bo ona w zeszlym roku w listopadzie stracila 19 tc dzidzie
jutro ma isc na bete. Mam nadzieje, ze jej sie udalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 21:14
Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeszka wrote:Malenqu dzieki za info, ale mnei o gardlo chodzilo
zdecydowalismy sie nic nie podawac oprocz cyca. Jak ja bedzie mocno bolalo, to cos przeciwzapalnego, by ulzyc. Biedactwo
To sorki,widać jak przytomna jestem -
Malenq wrote:Skąd wiesz że to gardło boli?
To sorki,widać jak przytomna jestem
Moj instynkt plus: Wklada piastki do buzi i jeczy (oznak wychodzacych zebow brak), dziwnie sie zachowuje podczas jedzenia, ciagle chce byc u mamy -boli wiec szuka poczucia bezpieczenstwa, jka wydaje z siebie dzwieki, to ma glosy (sorry za porownanie) jakby ostro imprezowala cala nocdo tego wczoraj ropka z oczka leciala i nosek jakby zatkany (zauwazylam, ze jak ma katarek...nawet malusi, to zaraz ropka z oczka cieknie).
Nie wiem czy tez jakiegos wira nie miala. Strasznie nam wymiotowala/ulewala ostatni dzien w PL i troche wczoraj. Meza brzuch rowniez bolal. Rownie dobrze mogla byc strasznie zagazowana i powietrze wypychalo jedzonko z brzuszka
Jeny Malnqu, mam nadzieje, ze te zeby malej zaraz wyjda a Ty sie wyspisz kobieto. Nie mizesz troche wiecej pospac w weekend, jak maz jest w domku? A wyjazd do rodzicow? Zawsze dziadkowie mga ponisic a ty odespac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 21:52
-
nick nieaktualny
-
Hej hej kobietki , dopiero odnajduje sie w roli mamy i staram sie zagospodarowac czas by co kolwiek zrobic.
Maluch rosnie zdrowopewnie jeszcze tydzien i bedzie mial z 5 kg
okazalo sie ze z lipcowek mialam najwiekszego chlopa
Maly mial problem z brzuszkiem przez okl. tydzien ani ja ani maz nie wiedzielismy jak mu pomoc za to teraz kropelki z apteki dzialaja i malutki ma sie lepiej i mi spi... uffffff
Zgredka - robisz punktualnie kompiele ? bo ja mam problemz godzinami czasem o 19 , czasem o 21 . nie wiem jak malego przygotowac do tego , bo ciagle mi ryczy .
Beszka te kropelki sa super
Biedronka :**
Malenq -ja tez juz mialam ostatnio dilerium z braku snu
Konwi - o chryste ... az sie poryczalam jak poczytalam , nie wyobrazam sobie zycia bez mojego kubusia !! nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazic co oni teraz przeżywają(((
Malenq, Daven, beszka, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Hej
Zgredzia, ja tez wczoraj małej nie kapalam, na wyraźne życzenie malza, wiec było chusteczkowanie, balsamowanie, Cycus i spanko
Obudziłam sie ok 4 jak ciumkala sobie rączkę, wiec przyłożyłam do piersi i spała do 7.
Teraz bawi sie z tata.
Co do pory kąpieli to lepiej miec stałą. Np miedzy 19-20 lub 20-21 (jak u mnie), z czasem tworzy sie pewien rytuał, do którego dziecko sie przyzwyczaja i juz powinno być ok
Jak czyścicie uszka dzieciom? Sola fizjologiczna?
Miłej soboty! -
Witam się i ja z moja żabka
Dziewczyny straszne historię strasznie współczuję niewyobrażalny ból
Lars ja myje różnie a to woda a to sól co mam pod ręką oczywiście niezbyt głęboko.
Cat hej hej
Summerka zazdroszczę tego dreptaniaale pewnie kręgosłup boli?
Nam wczoraj wstawili drzwi wejściowe mowie Wam boskie wiem wiem jaram się drzwiami ale widzę ze jest nadzieja żeby na gwiazdkę być w nowym gniazdku!!!!!
A dziś druga matka wpada do Zoski wiec juz pokój ogarnelam czekam na małza i łazienka
Miłego spokojnego dzionka życzę!
Aaa aaa i STO LAT STO LAT STO LAT DLA BESZKOWEJ HANECZKI ZDRÓWKA SKARBENKU ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 09:03
Nieukowa, beszka, Misi@, cati lubią tę wiadomość
-
Cati: jak moja była na początku tak jak Twój to kapalismy różnie koło północy, a teraz gdzieś od 3go miesiąca staramy się najpóźniej 21-22, to zależy od niej byle była w dobrym humorze. Moja już szaleje w wanience niedługo musimy się do łazienki przenieść, bo już tak chlapie.
Właśnie co z uszami? Bo ja jak na śr uczyli tylko z tyłu ucha i w górnej części, a już widzę, że miodek z dolnej wylazigdzieś widziałam z firmy Mariner coś na wyciąganie.. M
Wszystkiego Naj dla Hanibeszka, cati lubią tę wiadomość
-
Ja czyszczę tak: patyczek z ogranicznikiem moczę sola fizjo, i przemywam całe uszko, czy dobrze? Nie wiem...
Zdrowka dla HaneczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 09:38
beszka lubi tę wiadomość
-
Hej u nad dziś pięknie noc minęła pobudka co 3 godz jeść , odbijanie i sen no naprawdę aż chce sie żyć .
Ja chętnie kupie kilka body 56 z krótkim rękawem i ewentualnie jakieś spodnie i bluzeczki, nie muszę nawet zdjeć oglądać jak któraś ma to tylko poproszę cenę i iloścSmoczyca1, LaRa, beszka, zgredka, Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek