Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,ma która do opchniecia body z długim rękawem 62? Bo mam tylko 4 a moje nagle wyrosła z 56 o właściwie to body 62 też nie za duze

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyś chciała z krótkim to mam, a długich tez szukam i zbieram;)

Konwi, szok, nawet nie chce sobie tego wyobrażać...

U nad te był brzyszkowy problem

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedaje wszystko po 2zl/szt jutro powklejam Wam linki z olx ....

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio chyba mi hormony szaleją :( dzis sie poryczał ze już nie ma brzusia ze juz nie bedzie ze czas za szybko leci a Lilka tak rośnie szybko kocham tego okruszka nad życie Zuza na to to wszystko mamo ja nie mam nic przeciwko braciszkowi :P moja kochana wie jak humor mi poprawić

PsotkaKotka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Nio chyba mi hormony szaleją :( dzis sie poryczał ze już nie ma brzusia ze juz nie bedzie ze czas za szybko leci a Lilka tak rośnie szybko kocham tego okruszka nad życie Zuza na to to wszystko mamo ja nie mam nic przeciwko braciszkowi :P moja kochana wie jak humor mi poprawić
    Biedra :-*
    Uhmmmm to że mna chyba cosik się porobiło, bo aż mam gęsią skórkę na samą myšl o drugim dziecku brrrrrrr...moja terrorystka aktualnie śpi, tylko jak długo???

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa spokojnie wszystko sie zmieni :)
    Moja spi hmm pewnie bede ją musiał budzic ok 2 na mleczko :) za to nad ranem ma problem z zasnieciem po karmieniu wiec sie bujamy wozimy :)
    Mój maż se smieje ze pomimo tego bolu chce a ja mówie ze ja juz bolu nie pamietam pamietam tylko widok tego maluszka na moim brzuchu :)
    u nas to raczej poprzestaniemy na 2 :)

a no i sie pochwale mam klejne 2 kg mniej :) czyli to co w planie dodatkowego zrzucania jupii zostało 8 do konca i bede usatysfakcjonowana

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ja juz tesknie za brzuszkiem, a my raczej na drugie sie nie zdecydujemy :(

Tule mocno ;)

Nie wiem czy Wam juz napisalam, ale dzis dzwonila do mnie inna kolezanka ze studiow, ze miala cien cienia na tescie ;) tak sie ciesze...bo ona w zeszlym roku w listopadzie stracila 19 tc dzidzie :( jutro ma isc na bete. Mam nadzieje, ze jej sie udalo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 21:14

nick nieaktualny, Arienna lubią tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu dzieki za info, ale mnei o gardlo chodzilo ;) zdecydowalismy sie nic nie podawac oprocz cyca. Jak ja bedzie mocno bolalo, to cos przeciwzapalnego, by ulzyc. Biedactwo :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Malenqu dzieki za info, ale mnei o gardlo chodzilo ;) zdecydowalismy sie nic nie podawac oprocz cyca. Jak ja bedzie mocno bolalo, to cos przeciwzapalnego, by ulzyc. Biedactwo :(
    Skąd wiesz że to gardło boli?
    To sorki,widać jak przytomna jestem :-\

• beszka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Skąd wiesz że to gardło boli?
    To sorki,widać jak przytomna jestem :-\

Moj instynkt plus: Wklada piastki do buzi i jeczy (oznak wychodzacych zebow brak), dziwnie sie zachowuje podczas jedzenia, ciagle chce byc u mamy -boli wiec szuka poczucia bezpieczenstwa, jka wydaje z siebie dzwieki, to ma glosy (sorry za porownanie) jakby ostro imprezowala cala noc :/ do tego wczoraj ropka z oczka leciala i nosek jakby zatkany (zauwazylam, ze jak ma katarek...nawet malusi, to zaraz ropka z oczka cieknie).
    Nie wiem czy tez jakiegos wira nie miala. Strasznie nam wymiotowala/ulewala ostatni dzien w PL i troche wczoraj. Meza brzuch rowniez bolal. Rownie dobrze mogla byc strasznie zagazowana i powietrze wypychalo jedzonko z brzuszka :/

Jeny Malnqu, mam nadzieje, ze te zeby malej zaraz wyjda a Ty sie wyspisz kobieto. Nie mizesz troche wiecej pospac w weekend, jak maz jest w domku? A wyjazd do rodzicow? Zawsze dziadkowie mga ponisic a ty odespac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 21:52

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wyśpię się kiedyś.....mała ostatnie 2dni na moich rękach tylko zasypia... Księżyc w pełni... Trzeba to przeżyć...
    Zdrówka Hani...to Twoje mleczko najlepsze na gardełko...

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja padla i nie bedzie kapieli :( a bez kapania gorzej jej sie spi, mi juz cyc sie wypelnia mocno.
    Znalazlam 3 body ktore upchnelam na pozniej (sadzilam zw duzo pozniej a one zaraz beda za male) whyyyy

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • cati Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej kobietki , dopiero odnajduje sie w roli mamy i staram sie zagospodarowac czas by co kolwiek zrobic.
    Maluch rosnie zdrowo :) pewnie jeszcze tydzien i bedzie mial z 5 kg :P okazalo sie ze z lipcowek mialam najwiekszego chlopa :D

Maly mial problem z brzuszkiem przez okl. tydzien ani ja ani maz nie wiedzielismy jak mu pomoc za to teraz kropelki z apteki dzialaja i malutki ma sie lepiej i mi spi... uffffff :)

Zgredka - robisz punktualnie kompiele ? bo ja mam problem :D z godzinami czasem o 19 , czasem o 21 . nie wiem jak malego przygotowac do tego , bo ciagle mi ryczy .

Beszka te kropelki sa super :)

Biedronka :** :)
    Malenq -ja tez juz mialam ostatnio dilerium z braku snu :P

Konwi - o chryste ... az sie poryczalam jak poczytalam , nie wyobrazam sobie zycia bez mojego kubusia !! nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazic co oni teraz przeżywają :((((

nick nieaktualny, Daven, beszka, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki,

My juz id godziny na nogach, bo Zuza zawzięcie trenuje chodzenie;)

Wszystkim miłego dzionka;)

LaRa lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Zgredzia, ja tez wczoraj małej nie kapalam, na wyraźne życzenie malza, wiec było chusteczkowanie, balsamowanie, Cycus i spanko :)
    Obudziłam sie ok 4 jak ciumkala sobie rączkę, wiec przyłożyłam do piersi i spała do 7.
    Teraz bawi sie z tata.
    Co do pory kąpieli to lepiej miec stałą. Np miedzy 19-20 lub 20-21 (jak u mnie), z czasem tworzy sie pewien rytuał, do którego dziecko sie przyzwyczaja i juz powinno być ok :)

Jak czyścicie uszka dzieciom? Sola fizjologiczna?

Miłej soboty!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z moja żabka :)
    Dziewczyny straszne historię strasznie współczuję niewyobrażalny ból :(
    Lars ja myje różnie a to woda a to sól co mam pod ręką oczywiście niezbyt głęboko.
    Cat hej hej :)
    Summerka zazdroszczę tego dreptania ;) ale pewnie kręgosłup boli? :/
    Nam wczoraj wstawili drzwi wejściowe mowie Wam boskie wiem wiem jaram się drzwiami ale widzę ze jest nadzieja żeby na gwiazdkę być w nowym gniazdku!!!!! :)
    A dziś druga matka wpada do Zoski wiec juz pokój ogarnelam czekam na małza i łazienka :/
    Miłego spokojnego dzionka życzę! :)
    Aaa aaa i STO LAT STO LAT STO LAT DLA BESZKOWEJ HANECZKI ZDRÓWKA SKARBENKU ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 09:03

Nieukowa, beszka, nick nieaktualny, cati lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati: jak moja była na początku tak jak Twój to kapalismy różnie koło północy, a teraz gdzieś od 3go miesiąca staramy się najpóźniej 21-22, to zależy od niej byle była w dobrym humorze. Moja już szaleje w wanience niedługo musimy się do łazienki przenieść, bo już tak chlapie.
    Właśnie co z uszami? Bo ja jak na śr uczyli tylko z tyłu ucha i w górnej części, a już widzę, że miodek z dolnej wylazi :( gdzieś widziałam z firmy Mariner coś na wyciąganie.. M

Wszystkiego Naj dla Hani ;-)

beszka, cati lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czyszczę tak: patyczek z ogranicznikiem moczę sola fizjo, i przemywam całe uszko, czy dobrze? Nie wiem...

Zdrowka dla Haneczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 09:38

beszka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka jeśli o mnie chodzi to ja delikatnie własną ręką myje ogólnie malzowine podczas kąpieli natomiast miodek delikatnie patyczkiem ale nie pakuje go do środka ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nad dziś pięknie noc minęła pobudka co 3 godz jeść , odbijanie i sen no naprawdę aż chce sie żyć .

Ja chętnie kupie kilka body 56 z krótkim rękawem i ewentualnie jakieś spodnie i bluzeczki, nie muszę nawet zdjeć oglądać jak któraś ma to tylko poproszę cenę i ilośc :)

Smoczyca1, LaRa, beszka, zgredka, Nieukowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1051 1052 1053 1054 1055 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ