Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPati powodzenia !
Manku Jagodka sliczna. Ja tez wpadlam na pomysl sesji Bozo Narodzeniowej i chcemy kartki wyslac z naszym maluchem po rodzinie
Zamowilam juz czape mikolajowa na szydelku. Mi zdjecia bedzie robic kolezanka, kt chce sie tym profesjonalnie zajac, wiec bede miala je za darmo w zamian za udostepnienie na stronie. Nie lubie udostepniaxc zdjec i raczej tego nie robie, ale w sumie pomyslalam, ze bedzie duzo fajnych zdjec i bede mogla zrobic fajny fotoalbum dla dziadkow
Jej juz za miesiac moze ja zaczne rodzic, albo bede tulic juz mojego szkrabaNieukowa, Pati Belgia, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredka napisz mi jeszcze dane do przelewu i kwotę .
Taka sesja to wymaga cierpliwości rodziców dziecka i fotografa ale przede wszystkim fotograf musi być b profesjonalny zeby dziecku krzywdy nie zrobić. Jak Misiu ufasz koleżance to będzie piękna pamiątka , ja mam tez zdjęcie z karmienia piersią i choć sceptycznie podchodziłam dobtskich zdjeć to mega mi sie podobaManiek
-
nick nieaktualnyNo ja chyba sie nie odwaze. Kurcze nac sama mysl, ze ktos bedzie widzial dostaje wstrzasow, zwlaszcza chyba rodzina. Mam nadzieje, ze uszanuja to i jak bede karmi to na osobnosci.
Kolezanka sama stara sie o dziecko. Pochodzi z duzej rodziny i mysle, ze nie bedzie problemu. Przyjedzie do mnie do domku z acesoriami.
Maz chce jeszcze dodatkowe zdjecia u profesjonalisty, ale mysle, ze to przesada.
W koncu Ola zajmuje sie juz od lat fotografia! -
nick nieaktualny
-
Manius, sliczna mala
Ja jeszcze na brzuchu kladlam, a wacik do pupy cieply nie zimny
Co do espmumisan, to podalam jednorazowo pzry mega kolce wieksza dawke, ale Hanka miala 4 mies.
Misia, ze co w NO refunduja? Pieluchy dla niemiwlat? Hahaha dobre! No ja tu mieszkam prawie 10 lat, 3 dzieci, ale pieluch nikt mi nie refunduje. Fakt..sa najtansze w Europie, wiec przemyt kwitnie. Co roku wielu Polakow, Litwinow itp.lapia za przemyt pampersow czy libero do Pl czy litwy itp.
Mi jedynie nutramigen refeundowali, gdy L mial alergie
Wrocilam z zakupow z chlopakami. Wszystkiego nie zalatwilam, a zmeczona jestem ze hoho. To lepsze od jogginguszczegolnie gdy Starszak w zlym humorze.
Ooo Hanka tez bakow puscic nie mozeMANIEK lubi tę wiadomość
-
A jak szybko zaczyna działac espumisan - jakoś to dało się zauważyć?? Albo jak długo powinnam poczekać???
Dziś moje dziecię tylko je i śpi dotąd troche była aktywna w dzień ze 2-3 godz a dziś taki naleśniczek jest umęczona chyba tymi wzdęciami:( ciekawe jak noc nastanie....jezu aż się bojeManiek
-
nick nieaktualnyTo może żle zrozumieliśmy kumpla z tymi pieluchami ;p
On jest niemcem, ale w sumie dobrze mówi po Polsku, może jednak coś przekręcił. A ona ma teraz też niemowlaka, więc pewnie zapas pieluch mają
Mańku a może to przez pogodę, mój mały prawie się dziś nie porusza. -
Dzieki dziewczyny
w miare mozliwosci bede informowala na biezaco
narazie leze pod ktg a moj maz panikuje. Powiedzialam mu, ze jak nie przestanie to go wywale !
LaRa, Arienna, Biedroneczka83, Blondik, Nieukowa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, my już po
Młode duże, fajne, fika tymi nogami, a nogi na dłuuugie, śmieszne takie
Gin przy okazji pomierzył mi przezierność 0,9mm, kość nosowa jest, czyli prenatanle to formalność
Pati trzymam kciuki za szybką akcję
Blondik, Misi@, beszka, Nieukowa, Arienna, Summerka, Malenq, LaRa lubią tę wiadomość
-
No I jestem w domu. Skurcze ucichly. Rozwarcie na 2 cm I szyjka 2 godziny temu 3 cm I miekka jak nos a teraz przed puszczeniem do domu szyjka na 1, 5 cm I miekka jak usta ale musi byc jak jezyk... cokolwiek to oznacza. Ze mieszkam 15 min od szpitala to kazali jechac do domu. Powoedziala tez, ze cos sie dzieje I ze nawet jeszcze dzis moge urodzic.... jestem na maxa zirytowana bo jiz kuzwa sama nie wiem kiedy mam tak pojechac... a najciekawszw jest to, ze skurcze znowu wrocily....