Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPati powodzenia !
Manku Jagodka sliczna. Ja tez wpadlam na pomysl sesji Bozo Narodzeniowej i chcemy kartki wyslac z naszym maluchem po rodzinie
Zamowilam juz czape mikolajowa na szydelku. Mi zdjecia bedzie robic kolezanka, kt chce sie tym profesjonalnie zajac, wiec bede miala je za darmo w zamian za udostepnienie na stronie. Nie lubie udostepniaxc zdjec i raczej tego nie robie, ale w sumie pomyslalam, ze bedzie duzo fajnych zdjec i bede mogla zrobic fajny fotoalbum dla dziadkow
Jej juz za miesiac moze ja zaczne rodzic, albo bede tulic juz mojego szkraba
Nieukowa, Pati Belgia, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredka napisz mi jeszcze dane do przelewu i kwotę .
Taka sesja to wymaga cierpliwości rodziców dziecka i fotografa ale przede wszystkim fotograf musi być b profesjonalny zeby dziecku krzywdy nie zrobić. Jak Misiu ufasz koleżance to będzie piękna pamiątka , ja mam tez zdjęcie z karmienia piersią i choć sceptycznie podchodziłam dobtskich zdjeć to mega mi sie podoba
Maniek

-
nick nieaktualnyNo ja chyba sie nie odwaze. Kurcze nac sama mysl, ze ktos bedzie widzial dostaje wstrzasow, zwlaszcza chyba rodzina. Mam nadzieje, ze uszanuja to i jak bede karmi to na osobnosci.
Kolezanka sama stara sie o dziecko. Pochodzi z duzej rodziny i mysle, ze nie bedzie problemu. Przyjedzie do mnie do domku z acesoriami.
Maz chce jeszcze dodatkowe zdjecia u profesjonalisty, ale mysle, ze to przesada.
W koncu Ola zajmuje sie juz od lat fotografia! -
nick nieaktualny
-
Manius, sliczna mala

Ja jeszcze na brzuchu kladlam, a wacik do pupy cieply nie zimny
Co do espmumisan, to podalam jednorazowo pzry mega kolce wieksza dawke, ale Hanka miala 4 mies.
Misia, ze co w NO refunduja? Pieluchy dla niemiwlat? Hahaha dobre! No ja tu mieszkam prawie 10 lat, 3 dzieci, ale pieluch nikt mi nie refunduje. Fakt..sa najtansze w Europie, wiec przemyt kwitnie. Co roku wielu Polakow, Litwinow itp.lapia za przemyt pampersow czy libero do Pl czy litwy itp.
Mi jedynie nutramigen refeundowali, gdy L mial alergie
Wrocilam z zakupow z chlopakami. Wszystkiego nie zalatwilam, a zmeczona jestem ze hoho. To lepsze od joggingu
szczegolnie gdy Starszak w zlym humorze.
Ooo Hanka tez bakow puscic nie moze
MANIEK lubi tę wiadomość
-
A jak szybko zaczyna działac espumisan - jakoś to dało się zauważyć?? Albo jak długo powinnam poczekać???
Dziś moje dziecię tylko je i śpi dotąd troche była aktywna w dzień ze 2-3 godz a dziś taki naleśniczek jest umęczona chyba tymi wzdęciami:( ciekawe jak noc nastanie....jezu aż się bojeManiek

-
nick nieaktualnyTo może żle zrozumieliśmy kumpla z tymi pieluchami ;p
On jest niemcem, ale w sumie dobrze mówi po Polsku, może jednak coś przekręcił. A ona ma teraz też niemowlaka, więc pewnie zapas pieluch mają
Mańku a może to przez pogodę, mój mały prawie się dziś nie porusza. -
Dzieki dziewczyny
w miare mozliwosci bede informowala na biezaco
narazie leze pod ktg a moj maz panikuje. Powiedzialam mu, ze jak nie przestanie to go wywale !
LaRa, Arienna, Biedroneczka83, Blondik, Nieukowa, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, my już po

Młode duże, fajne, fika tymi nogami, a nogi na dłuuugie, śmieszne takie
Gin przy okazji pomierzył mi przezierność 0,9mm, kość nosowa jest, czyli prenatanle to formalność
Pati trzymam kciuki za szybką akcję
Blondik, nick nieaktualny, beszka, Nieukowa, Arienna, Summerka, nick nieaktualny, LaRa lubią tę wiadomość
-
No I jestem w domu. Skurcze ucichly. Rozwarcie na 2 cm I szyjka 2 godziny temu 3 cm I miekka jak nos a teraz przed puszczeniem do domu szyjka na 1, 5 cm I miekka jak usta ale musi byc jak jezyk... cokolwiek to oznacza. Ze mieszkam 15 min od szpitala to kazali jechac do domu. Powoedziala tez, ze cos sie dzieje I ze nawet jeszcze dzis moge urodzic.... jestem na maxa zirytowana bo jiz kuzwa sama nie wiem kiedy mam tak pojechac... a najciekawszw jest to, ze skurcze znowu wrocily....

[/url]