Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Freja a możesz wysłać mi fote tego znamienia? Na SMS-a, moja kuzynką jest chirurgiem onkologiem (można powiedzieć cenionym w kraju) mogę ją spytac
Lub na mejlaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:17
-
konwalianka wrote:Pati, prawdopodobnie szyjka się otwiera. Mnie mówiono, że dopóki nie leci żywa czerwona krew to jest ok.
Malenq wyprzedzajesz? Nie będzie drugiej Kosi?
Nie było mnie kilka dni.. Od śmierci Mieszka na umiem się pozbierać, tym bardziej teraz gdy wiadomo, że zmarł z powodu niekompetencji lekarzy. Ciągle o nich myślę, choć nie chce tak przeżywać. Jutro ten malutki bohater ma pogrzeb, a 9 sierpnia swietowalby swoj 6 m-c życia..
Ja też będę miała do sprzedania leżak i mate BabyOno.
-
nick nieaktualny
-
Pati normalne może być tez po badaniu jeśli wczoraj miałaś albo szyjka sie otwiera:)
Konwi przykre to wszystko co piszesz nie wiem nawet co Ci powiedzieć, trzeba dać sobie czas bo co innego.
U nas była położna sr mówi ze to nie są zaparcia bo kupy sa normalne a nie takie bobki. Poprostu ma jeszcze niewykształcone jelita i zeby podać probiotyki lub espumisan i wykluczyć z diety mleko krowie na jakieś dwa tyg i obserwować .... Szkoda ze to jakoś szybciej nie da sie jej pomoc:(
Pati Belgia lubi tę wiadomość
Maniek
-
Pati widze ze Roxy uparta
teraz cie przetrzymuje heheh ja tez jak głupia jezdziałm a tu nic wkoncu sie zaparłam jak pojechałam 4 lipca i urodziałm heheh a dzis miaja nam miesiąc :)i pozdrawiamy ciocie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9420616ff8f.jpg
Dzis było pobranie krwi omg ja chyba bardziej to przeżyłam no i Zuza któa sie popłakała ze jej siostrze krzywde robią mała popłakała dwie pielegniarki plus ja trzymałysmy ale sie udało zebrac z żyłki krwe na tsh i ft4
teraz maluszek śpi zaraz kolacja i kapiel starszej a o 19 Lilkipapu i spać wieczór nasz
Pati to normalne bo szyjka sie otwiera moze ci nawet niedobrze być też ponoć efekt otwierania sie szyjkiMalenq, Misi@, marissith, LaRa, cati, helenkq, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati, to moze teraz akcja rozpocznie sie juz na poważnie
Pojechałam z malzem na ogrodek i zaczęło padać, grzmieć i szybko zbierałam sie do domu, po czym sie przejaśniło. Ale nic to, jesteśmy w domu a facet naprawia piec. Mam nadzieje na kąpiel normalna bo mi włosy odpadną same (i tak juz odpadaja).
Szybko dzis pochwalilam Anie z tym fajnym wyjściem. Niestety w drodze powrotnej z wcześniejszego spaceru nie obyło sie bez niesienia na rękach (usypianie) ok 30 min w tym upale (w cieniu) nie wiem o co chodzi. Czyżby była domatorką?
Psotka w jaki sposób Dominik zaliczył basen? Bo mi plany zanurzenia Ani skomplikowała burza - moze jutro sie uda
Biedronko, duża juz ta Twoja Lilkaile wazy i jaka długa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 19:26
-
Dziewczyny żebyście miały racje i żebym wkoncu urodziła... Wiem, ze termin mam na 14 ale męczą mnie juz te skurcze bi nie wiem kiedy jest ta odpowiednia pora żeby jechać do szpitala... No i nadal bardzo puchnie...
cati lubi tę wiadomość
-
LARA - wsadzalam go powoli i najpierw przodem do wody zeb widzial co sie dzieje. w okolicy brzucha byl protes i wrzask ale szybko przeszlo (wyciagalam go i zanurzalam - zaczal sie smiac). Troceh reka go woda oblalam zeby mniejszy szok byl. Po chwili sie przyzwyczail. Mamy maly basenik (120cm) ale wlazlam tam z nim. Czasem opieralam jego glowke o scianki dmuchane i lezal sobie na brzuszku albo na pleckach
-
A temp wody jaka była? Jutro bedzie drugie podejście do basenu, mam nadzieje ze burzy nie bedzie
Dziecię wykopane, przytulone, nakarmione -spi
A mamuska bedzie sprzątać i prasować
Dobranocjustta lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Freja a możesz wysłać mi fote tego znamienia? Na SMS-a, moja kuzynką jest chirurgiem onkologiem (można powiedzieć cenionym w kraju) mogę ją spytac
Lub na mejla -
nick nieaktualny
-
Pati to juz tuz tuz
ale fajnie!!!
mi po zabarwionym czopie zaczely wody odchodzic i 2 dni pozniej urodzilamale moze u ciebie bedzie szybciej ! Ja mialam skurcze co 15-20 min a raczej nie jakies mega mocne:)
Ale jak juz sie rozkrecilo to jechalam z mezem samochodem jak w filmachon jedzie a ja sie dreeeeeeeeee
cale szczescie ze nie bylo daleko i miedzy skurczami doszlam na pietro porodowki
Dzis kubus 3 tyg skonczone ma a ja mam wrazenie ze jest duzo wiekszynocki przesypia w miar eok
o 23-24 do 4 a pozniej o 8-9 pobodka
Spi w gondoli wozka bo w lozeczku cos mu nie pasuje chyba jest za duze.
Freja - o matko ile badan twoj maluszek ma , biedulka malutka.
Ja tylko ze swoim do chiropraktyka poszlam 2 razy ze wglad na trudny porod i malutki z kregami mial cos nie tak szyjnymi , ale dwie sesje i juz jest ok w poniedzialek kontrola. ohooo glodomor sie obudzilcycoliny w ruch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:40
Pati Belgia lubi tę wiadomość