Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniek: lubię za to, że nowej przychodni wszystko sprawnie, dobrze, że im wygarnelas, ja to jestem cienias w takich kwestiach. My dziś ogarniamy jeszcze mieszkanie, bo jutro rodzina się zwala na chrzest (co prawda to tylko moo rodzice i ciotka z mężem i chrzestną, ale o i razem mogą stanowić wybuchową mieszankę).
-
Nie odzywam sie do meza. Dostal mlodego na caaaaaly weekend. Ja tylko karmie i sprzatam mieszkanie. On gotuje, pierze, prasuje i siedzi na dupie z grzechotka. Ja dzis biore rower jak sie ochlodzi i jade na spacer. A jutto biore auto i wybywam na basen! Aha: w nocy on karmi odciagnietym mlekiem a ja spie.
LaRa, Blondik, konwalianka, Pati Belgia, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik mnie tez nastraszyli pamietasz ze mała jest za mała ze waga nie ta ze bedzie okruszek drobniutki i co jak 3800 to jest drobinka to ja dziękuje
Lara no chyba bede musiała bo masakra dziś zapas mleka mam juz na wieczór noc i jeszcze na rano zostanieBlondik, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Ile mleka daje sie takim 3miesiecznym dzieciom?
jak podgrzewacie swoje mleko? Bo na butelce przyeczytalam ze swojego mleka nei nalezy w mikrofali podgrzewac.
Kupilam nowa butelke z Lansinoh i smoczek z NUKA lateksowy.
MANIEK:
- idz do osteopaty
- sprobuj moze tego sposobu ktory moja kolezanka sprawdzila (ja tez u tej terapeutki bylam i tez mi o tym sposobie mowila).
-
Nieukowa Ty masz teścia pediatrę jak pamietam ? Zapytasz czy dziecko można przekarmic piersią ? Bo jak mi jagoda krzyczy w ataku kołki to ja ja tak mogę tylko uspokoić ze przy cycu jest, czasem chwilkę pije a czasem tylko trzyma i ciumka. Nie wiem czy dobrze robię ?Maniek
-
Yesss
to jest skok rozwojowy.
Radek zaczal swiadomie chwytac zabawki i pchac do buzi
Doprowadzil przy tym do mojego focha na meza, ale dobrze mu tak!
Maniek i jeszcze neurologicznie mozesz sie skonsultowac- czasami dzieci sie spinaja i placza godzinami jak maja wzmozone napiecie miesniowe, z tym ze nie wiem czy to widac u takiego malucha jak twoj... -
Nieukowa wrote:.
Ps. Mlody mi wypadl dzis z bujaczkanoby tylko 15cm, ale na twarda podloge... Jestem zla matka. Nie wiem jak to zrobil, tyle ze byl nie zapiety bo jak go wkladalam to spal i nie chcialam obudzic...
Nie obwiniaj się najważniejsze że nic się nie stalo -
Anastazjaaa wrote:Leć do sklepu kup tam a ze wcześniejszego zakupu zrezygnuj, do 14 dni możesz się rozmyslic bez podania przyczyny
Lara szerokiej drogi.
Pati a jak marcelek na te oczekiwanie reaguje?mowi, ze chce juz siostrzyczke zobaczyc
Anastazjaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Cześć dziewczyny
Miłego dnia!
Patki trzymam kciuki, może Roxy już będzie chciała wyjść
Misia jak tam samopoczucie?
Konwi najlepszego dla Patrykate upaly mnke wykoncza....
marissith lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Pati lacze sie z toba w bolu. Dzis.maz obiecal mi rodzinnego grilla. Mial zrobic pstraga z ziolami i skrzydelka. A wieczorem dzwoni kumpel, ze chce pozyczyc bagaznik na rowery. Bagaznik byl u drugiego kumpla. To co moj maz? Dzis rano wyjechal po bagaznik do jednego, stwierdzil zepsuty, pol dnia naprawial, borowal budzac mlodego co chwile, a teraz pojechal zawiezc go drugiemu kumplowi. Ryba w lodowce sie kisi w worku bo nie ruszona, skrxydelka ja wrzucilam do marynaty zeby z glodu nie zdechnac.
Mam ochote sie rozplakac, zabrac mlodego i wyjechac do rodzicow wpizdu.
Ps. Mlody mi wypadl dzis z bujaczkanoby tylko 15cm, ale na twarda podloge... Jestem zla matka. Nie wiem jak to zrobil, tyle ze byl nie zapiety bo jak go wkladalam to spal i nie chcialam obudzic...
-
Pozdrowienia od Leosia dla wszystkich cioteczek i dzieciaczków po tej stronie i tych w brzuszkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 20:54
Arienna, PsotkaKotka, zgredka, marissith, Anastazjaaa, Nieukowa, Pati Belgia, MANIEK, LaRa, Blondik, Yasmin lubią tę wiadomość