Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zrobiłam wczoraj dziewczynom metryczki na sciane do powiesznia
Psotka co do brzucha hmm wisi jeszcze ale to przez to ze nie mam sił zacząć ćwiczyć brzuszkiwaga w dół poniżej ciążowej 4kg lecą mi wszystkie gacie z tyłka nawet te z przed ciąży
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Biedro: u mnie też szatkę chrzestna a koleś świecę, ale ja to wprost moim powiedziałam
, a że moja chrzestna to paniusia to jej rzekłam od razu, że ma być bez szalenstw i ekstrawagancji
moja zasnęła i kiedy właśnie miałam wysłac post i pchać ją do wózka to oczy są już otwarte, 4h snu!! wow! i zazdrocha, moja maks śpi z godzinę i to jak ja śpię, więc może też się budzi, ale rezygnuje z budzenia mnie, kto ją tam wie..Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Lara, mi zadne glupio i nie pozwalam! Absolutnie. Jeszcze ktos obsy, a sio
zwracam uwage. Najczesciej dzieciom w szkole i przedszkolu, gdy chlopciw odbieram, ale tez i doroslym. Naszczescue tutaj wiekszosc os.doroslych wie, aby za rece niemowlat nie dotykac. Za to nie moja tesciowa, tzn.moze trzymac za raczki, gdy swoje wczesniej umyje.
Przesadnie czysta nie jestem, ale nie mam zamiaru potemmeczyc sie z plesniawkami, bakteriami, biegunkami i innymi gowna,iLaRa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:zrobiłam wczoraj dziewczynom metryczki na sciane do powiesznia
Psotka co do brzucha hmm wisi jeszcze ale to przez to ze nie mam sił zacząć ćwiczyć brzuszkiwaga w dół poniżej ciążowej 4kg lecą mi wszystkie gacie z tyłka nawet te z przed ciąży
-
nick nieaktualny
-
Wow, to nieźle waży moja tyle warzywa w 35/36 tygodniu
Zdrowa dorodna dziewuszka będzie.
Moja padła chlop też więc smigam po allegro ale zaraz chyba zapakuje mała do wózka i wyjde
Aha wiadomość się nie wysłała ;( my już po powrocie. Mała nic nie spała, ale była grzeczna, cały czas się przyglądałaBlondik lubi tę wiadomość
-
Blondik, moze i przesadzam, ale punkt widzenia zmienia sie wraz z miejscem siedzenia wiec wiesz...zobaczymy
Widząc jak mała pcha rączki do buzi to mnie trafia gdy obcy ludzie nie złapią jej właśnie za nóżkę tylko rączkę. A potem walka z plesniawkami czy innymi syfami.
Zeby nie było, ze jestem za czysta to pozwalam moje,u lalusiowi "całować" mała. Jego jedno liźnięcie to całus na cała buźkę -
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Kroko naprawdę Zuzia jest hardcorem
Hahaha ojjj tak. Coś czuję, że będzie łazić po drzewach i bić chłopaków w przedszkolu.
Malenq ona jak już raz coś załapie że potrafi to nie ma zmiłuj, dziś cały dzień ćwiczyła podnoszenie na nogach i rękach.
Lara Zuzi smakował groszek. Odkąd rozszerzyłam jej dietę skończyły się problemy brzuszkowe.
Warzywo dajesz tylko raz dziennie.
Ja owoc czasem daję częściej, bo dodaję np. kilka łyżeczek do kaszki i wtedy jest pyszna, lepiej smakuje i zdrowsza.Ale to np jeden słoiczek owocu mam na dwa dni, trochę na deser po zupce, trochę do kaszki itd.
Co do zaglądania do wózka to dziwnych masz tam ludzi.I jeszcze po rękach dotykają???!!! No szok. Pogoniła bym.
Biedronka mogę Ci podesłać zdjęcie jak Cię interesują rajtuzki ode mnie?
zgredka moja odkąd spróbowała jabłka i banana nie chce warzyw hehe. -
Na jutro mam dla Zuzi szpinak z ziemniaczkiem. Ciekawe czy zje.
A w ogóle to dzisiaj w nocy śniło mi się że karmiłam dziecko piersią. I myślę - co jest grane? Przecież Zuzia nie je z piersi???
A potem poszłam do szwagierki oddać jej część ubranek, i ona mi mówi, że dzisiaj w nocy śniło jej się, że jestem w ciąży. Hehehehe. Embargo na seks do odwołania.Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
Kroko
zobaczymy
..
Moja dopiero zasnęła, cwaniak po kąpieli i jedzeniu miała oczy jak 5 zł, nawet zdążyła się zapluc i urzygac (mnie też) przebiurka i znowu karmienie i śpi uff
Ej, o co chodzi z takimi podawaczka i do owoców z siateczka (na allegro widziałam)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja mam ten gryzak na owoc. Lepszy jest silikonowy od siateczkowego.
Wkładasz do środka kawałek owocu i dziecko gryzie i tam mu się wydostaje owocek.
Moja wcześniej raz dostała ale nie umiała sobie tym do buzi trafić więc odpuściłam.
Wczoraj dostała w tym kawałek banana i gryzła ze smakiem! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć, mnie też nikt dziecka nie dotyka, ale wkurza mnie nawet gdy ktoś Tymka głaszcze po włosach..
Patrykowi tez smakował groszek ale już ziemniaki ze szpinakiem nie.. Dziś dorzucę mu batata, zobaczymy czy posmkakuje
Blondik, duża Madzia, gratuluję
Dzięki Malenq, to chyba tez zacząć dawać mu mięso, już trzy tygodnie je warzywa..
Wczoraj dałam małemu pierwsza kaszkę holle kukurydziana i dupa.. Plul.. Nawet jak dodałam jagód.. I co teraz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 07:59