X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam wczoraj dziewczynom metryczki na sciane do powiesznia :)
    Psotka co do brzucha hmm wisi jeszcze ale to przez to ze nie mam sił zacząć ćwiczyć brzuszki :P waga w dół poniżej ciążowej 4kg lecą mi wszystkie gacie z tyłka nawet te z przed ciąży

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro: u mnie też szatkę chrzestna a koleś świecę, ale ja to wprost moim powiedziałam ;-), a że moja chrzestna to paniusia to jej rzekłam od razu, że ma być bez szalenstw i ekstrawagancji

moja zasnęła i kiedy właśnie miałam wysłac post i pchać ją do wózka to oczy są już otwarte, 4h snu!! wow! i zazdrocha, moja maks śpi z godzinę i to jak ja śpię, więc może też się budzi, ale rezygnuje z budzenia mnie, kto ją tam wie..

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, mi zadne glupio i nie pozwalam! Absolutnie. Jeszcze ktos obsy, a sio ;) zwracam uwage. Najczesciej dzieciom w szkole i przedszkolu, gdy chlopciw odbieram, ale tez i doroslym. Naszczescue tutaj wiekszosc os.doroslych wie, aby za rece niemowlat nie dotykac. Za to nie moja tesciowa, tzn.moze trzymac za raczki, gdy swoje wczesniej umyje.

Przesadnie czysta nie jestem, ale nie mam zamiaru potemmeczyc sie z plesniawkami, bakteriami, biegunkami i innymi gowna,i

LaRa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    zrobiłam wczoraj dziewczynom metryczki na sciane do powiesznia :)
    Psotka co do brzucha hmm wisi jeszcze ale to przez to ze nie mam sił zacząć ćwiczyć brzuszki :P waga w dół poniżej ciążowej 4kg lecą mi wszystkie gacie z tyłka nawet te z przed ciąży
    Zrób fotkę i pochwal się

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwi, jako że rozszerzyłam dietę po 6m, mięsko dałam po 2tyg od pierwszych warzyw.......

konwalianka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, to nieźle waży moja tyle warzywa w 35/36 tygodniu
    Zdrowa dorodna dziewuszka będzie.

Moja padła chlop też więc smigam po allegro ale zaraz chyba zapakuje mała do wózka i wyjde

Aha wiadomość się nie wysłała ;( my już po powrocie. Mała nic nie spała, ale była grzeczna, cały czas się przyglądała

Blondik lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja mam tak samo a fee z obcymi łapami sama sie pilnuje zeby często myć bo psa dotykam to obcym nie wierze. Poza tym co to ma być ze bez pytania dotykają dziecko .

Biedronko a ile miała Lili jak robiłaś tsh ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojeja to ja jestem smierdziel, po psie myje ale też nie zawsze chyba ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, moze i przesadzam, ale punkt widzenia zmienia sie wraz z miejscem siedzenia wiec wiesz...zobaczymy
    Widząc jak mała pcha rączki do buzi to mnie trafia gdy obcy ludzie nie złapią jej właśnie za nóżkę tylko rączkę. A potem walka z plesniawkami czy innymi syfami.
    Zeby nie było, ze jestem za czysta to pozwalam moje,u lalusiowi "całować" mała. Jego jedno liźnięcie to całus na cała buźkę :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili miała miesiąc teraz mamy zrobic ja będzie miec pól roku
    Ana jak wydrukuje to pstryknę fotki

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją walczę właśnie z plesniawkami, więc Blondik nie życzę przechodzenia przez to...ją się nie patyczkuję i od razu salę prosto z mostu...nie pozwalam na dotykanie.....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Kroko naprawdę Zuzia jest hardcorem ;)

Hahaha ojjj tak. Coś czuję, że będzie łazić po drzewach i bić chłopaków w przedszkolu. :P

Malenq ona jak już raz coś załapie że potrafi to nie ma zmiłuj, dziś cały dzień ćwiczyła podnoszenie na nogach i rękach. :)

Lara Zuzi smakował groszek. Odkąd rozszerzyłam jej dietę skończyły się problemy brzuszkowe.
    Warzywo dajesz tylko raz dziennie.
    Ja owoc czasem daję częściej, bo dodaję np. kilka łyżeczek do kaszki i wtedy jest pyszna, lepiej smakuje i zdrowsza. :) Ale to np jeden słoiczek owocu mam na dwa dni, trochę na deser po zupce, trochę do kaszki itd.

Co do zaglądania do wózka to dziwnych masz tam ludzi. :P I jeszcze po rękach dotykają???!!! No szok. Pogoniła bym.

Biedronka mogę Ci podesłać zdjęcie jak Cię interesują rajtuzki ode mnie?

zgredka moja odkąd spróbowała jabłka i banana nie chce warzyw hehe.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na jutro mam dla Zuzi szpinak z ziemniaczkiem. Ciekawe czy zje. :P

A w ogóle to dzisiaj w nocy śniło mi się że karmiłam dziecko piersią. I myślę - co jest grane? Przecież Zuzia nie je z piersi???

A potem poszłam do szwagierki oddać jej część ubranek, i ona mi mówi, że dzisiaj w nocy śniło jej się, że jestem w ciąży. Hehehehe. Embargo na seks do odwołania. :P

Malenq, Blondik lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ;) zobaczymy
    ..

Moja dopiero zasnęła, cwaniak po kąpieli i jedzeniu miała oczy jak 5 zł, nawet zdążyła się zapluc i urzygac (mnie też) przebiurka i znowu karmienie i śpi uff

Ej, o co chodzi z takimi podawaczka i do owoców z siateczka (na allegro widziałam)

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ten gryzak na owoc. Lepszy jest silikonowy od siateczkowego.
    Wkładasz do środka kawałek owocu i dziecko gryzie i tam mu się wydostaje owocek.
    Moja wcześniej raz dostała ale nie umiała sobie tym do buzi trafić więc odpuściłam.
    Wczoraj dostała w tym kawałek banana i gryzła ze smakiem! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sylikonowy lepszy.....ale moja po kilku dniach nie chciała już z niego jeść...woli rączkami sama sama

• LaRa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, o czym mówicie? Dajcie linka bom zainteresowana i chyba opóźniona co do nowości :P

Dobranoc

Krokodylica lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara wpisz w allegro gryzak do podawania owoców, nie mogę dać linka, bom na tablecie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.smyk.com/kidsme-gryzak-silikonowy-do-podawania-pokarmu-rozowo-zolty,p1086496088,zabawki-gry-dla-dzieci-p?gclid=CNyJkrjDyMcCFQVuGwodWuUHtw

Dzień dobry:)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mnie też nikt dziecka nie dotyka, ale wkurza mnie nawet gdy ktoś Tymka głaszcze po włosach..

Patrykowi tez smakował groszek ale już ziemniaki ze szpinakiem nie.. Dziś dorzucę mu batata, zobaczymy czy posmkakuje

Blondik, duża Madzia, gratuluję

Dzięki Malenq, to chyba tez zacząć dawać mu mięso, już trzy tygodnie je warzywa..

Wczoraj dałam małemu pierwsza kaszkę holle kukurydziana i dupa.. Plul.. Nawet jak dodałam jagód.. I co teraz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 07:59

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1127 1128 1129 1130 1131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ