Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroki potrzebuje na 26 wrzesnia właśnie na chrzest

Maniek ja miałam skierowanie w diagnostyce robiłam z zyly pobierali

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro tez mam rajtuzy ale 68 takie azurowe a ty chyba 62 chciałaś?

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no tak ja też już niedługo ;) a dokładniej 30 dni do terminu ;) zobaczymy ;) od poniedziałku ma być znów bardzo ciepło to zrobię ostatnie pranie ;) pakuje też już torbe mam już prawie wszystko :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Wow Nena, to takiego rozrabiaka masz? Nie zazdroszczę, ale hmm.. To chyba nieuniknione. Dużo siły i wytrwałości. A i fluidy przesyłam.

Misia, jak tam?
    Pati, jak w domu? Jak Roxi
    Smoku, jak tam łapanie?

Nenaaa lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha złapałam za drugim razem i czeka w lodówce na transport ;)
    A u Ciebie i chłopaków wszystko ok?

zgredka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko wow szybka ta Twoja mała, zaraz ruszy i będziesz ganiač....

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja na 62 potrzebuje :)
    no mam już prawie dla małej wszystko sweterek ala płaszczyk idzie poczta :) o taki
    http://allegro.pl/sweterek-plaszczyk-do-chrztu-na-jesien-zime-i5617656083.html
    czapeczka azurowa mam po Zuzi szatka zamówiona
    takie serduszko zeby miała podobną do Zuzi
    http://allegro.pl/szatka-koszulka-do-chrztu-chrzest-imie-kurier-24h-i5128414487.html
    ta co na zdjeciu głównym świeca po Zuzi :P

Matko Kroko ale ta Twoja Zuza aparatka do zacałowania :)

Pati jak tam sie macie w nowej rzeczyswistości???

Lara dobrze ze ci przeszło :)

Malenqa matko pamieta jak przezywałysmy Twój poród a tu Kosia ma już 7,5 miesiąca za szybk ten czas leci wrrrr

Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że w aptece mozna kupić taki lejek do łapania moczu dla dziewczynek :)
    Maniek, krew małej pobierały z żyły.
    Malenq, pochwal sie Kosia :)

Pyt. Czy pierwsze warzywka podajecie raz dziennie? Czy np 3xdziennie? Bo Ani marchewkę dalam wczoraj 2 razy :) za każdym razem lepiej nam idzie :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swiecy nie wolno miec po kims. Ponoc kazdy potem idac z domu rodzinnego powinien swiece wziac ze soba. Tak ksiadz na nauce przedchrzcielnej powiedzial.

Moja probowala dzis brokula, co skonczylo sie na dyni z ziemniakiem.
    I tak 3.dni miala z marchewka 3 z marchewka i ziemniakidm, teraz dynia marchew i co dalej? Jakies warzywko bym dala, moze ten groszek..

Ide zaraz z mala na spacer to rossmana odwiedze, tam najtansze sloiczki

Lara: ja wszystko daje raz dziennie, rano 3-4 lyzeczki

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja początkowo raz dziennie 3 łyżeczki teraz 2razy dziennie.
    Ja najczęściej w woreczek łapie aalbo ze strumienia jak się uda ze akurat sika ;)
    Zgredka może jabłko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 10:07

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie naszło dziś na szydełko- wiem wiem , mam tyle do roboty że znalezienie sobie niepotrzebnego zajęcia jest jak najbardziej na miejscu :P :P
    znalazłam schemat na misia szydełkowego- ciekawa jestem czy mi wyjdzie :) fajnie by było zrobić pierwszą zabawkę małej własnoręcznie :D

Blondik lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, Radek dzis ma jakies mieszane humory- euforia i zaciesz a potem maruda :) nadrobie jak mi pozwoli.
    Marudzacy gruby traktorzysta:

7wg90mfy6ti6_t.jpg

Arienna, beszka, Blondik, MANIEK, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) i mielgo dnia :)

Nieukowa, cudny Twoj maly......

Zazdrosc mnie bierze, jak widze inne dzieci ze smoczkiem ;) u nas ja jestem pelnoetatowy smoczek dla coreczki ;) hehehe

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh Beszko i zazdroszczę i współczuję jednocześnie...żałuję że nie udało mi się karmić piersią a smoka moja mogłaby ssać bez przerwy ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku: kupilam tez jabluszko i pare innych..
    Beszko: ja bardziej sie usmiecham pod nosem, bo czesc ze smoczkowatych bedzie miec problem z oddaniem smoka, zazdrosc i smutek biora mnie gdy usypiam mala wyciagac cyca a ta sie budzi i dalej miele geba wiec ja smoczek a ona sie wtedy rozbudza :/

Cos jesCze mialam napisac ale zapomnialam

Aha ze nie bede juzkupowac swiezych warzye bez proby sloiczkowej, szkoda czasu i atlasu na to..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh zgredzia a kto nie ma problemów mając dziecko ;) a to smoczek a to niejadek a to terrorysta nie ma lipy :D

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Zaplastrowali mi plecy. Moze troche pomoze na bol.
    Jutro ide do ginekologa.

W domu bajzel na kolkach. Pakujemy sie na 2 miesiace :P

BESZKO o tym samym pomyslalam jak zobaczylam Radzia ;D. Ja tam juz nawet nie probuje z tym smoczkiem z butelka narazie tez nie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 12:05

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia, aj Ci powiem tak..... Mala to Twoje pierwsze dziecko. Lez i odpoczywaj jak mala chce cyckac. Bierz ze soba laptopa czy ipada do lozka. Maz niech jedzonko nosi. Cyckujcie sobie. Przy drugim nei da rady. Wtedy trzeba walczyc o to by dziecko bralo smoczek, bo trzeba bedzie sie starszakiem tez zajac, by nie czulo sie odepchniete i nei zapomnialo, ze ma mame.

Ja przy pierwszym dziecku glupia bylam. Latalam i sprzatalam, prasowalam, odkurzalam, gotowalam by gotowe bylo gdy maz wroci, by weekend byl wolny itp. Pffff glupota. Trzeba bylo lezec z dzieciiem dac mu cyckowac, cieszyc sie bliskoscia i tym czasem we 2. Gdy ma sie wiecej dzieci, jest super, tez jest bliskoc itp. Ale to juz nie to samo.

Nie wiem czy rozumicie o co mi chodzi....mam nadzieje ze tak :)

Co do oduczanai smoczka, to gdy zabralismy mlodszemu synowi, to sobie obiecalam ze nigdy zadnemu dziecku smiczka nie dam ;) hehehehe ;) twierdzilam, ze najpierw ucze dziecko smoczka, a potem zabieram mu cos, co daje mu poczucie bezpieczenstwa (gdy zabralismy smoczek, to maly zaczal gorzej spac i orzychodzic do nas wieczorami). No i to wszystko siweta racja, ale nie da sie byc na kazde zawolanie dziecka, gdy ma sie wiecej dzieci. W dupie mam porzadki i inne (maz tez moze sprzatac, prac itp.) ale czas spedzony ze starszakami. Nawet nie wiecie jak ja tesknie za chloocami :(

Nieukowa, nick nieaktualny, Yasmin lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, moj jest malo smoczkowy. Toleruje, ale marudzi i wypluwa zwykle po ok. 5 minutach. I smiesznie marudzi ze smoczkiem, "ejo ejo ejo ej" zamiast plakania :P

Ale ten czas zapitala: zeby rosna, dzieci wstaja na nogi, kolejne maluchy zaraz sie urodza... Masakra!

A ja zaczybam myslec kiedy kolejny szkrab :) pewnie zaczniemy staranka, o ile maz pozwoli, za 2 lata dopiero... Ale z kazdym dniem widze, ze ten fajny okres malenkosci juz zbliza sie ku koncowi :) 5kg za nami, 4 podbrodki... Maly chwyta zabawki, ssie raczki, usmiecha sie od ucha do ucha i piszczy... Robi sfinksa na brzuszku wiec zaraz zaraz zda mature i zycie przeleci jak ten jeden dzien :(

Beszko na pewno masz racje, ja staram sie odpoczywac, ale zawsze cos... Teraz mam na chwile mame wiec moge odsapnac. Leze na tarasie i czytam bo maly przestal grandzic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 12:13

Blondik lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wklesnal wam sie juz pepek? Jaki w ogole jest stan waszego brzucha po porodzie teraz?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 1125 1126 1127 1128 1129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ