Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotka: mój nigdy nie wyszedł na wierch, lekko się splycil pod koniec ciąży, ale po porodzie wrócił do poprzedniego wyglądu
Brzuch też taki sam, ja zawsze miałam wałeczki mam 161 cm a wazę 64 kg i nie mogę zebrać siendo ćwiczeń len że mnie -
Psotka, o brzuch sie pytasz...no moj to na 4-5 mirsiac ciazy wyglada
nawet starszak sie mnie pytal czy mam tam jeszcze jedno dziecko.njakmpisalam, po tej ciazy w przeciwienstwie do 2 poprzednich, nie chudne w ogole od powrotu ze szpitala
-
nick nieaktualnyHej!
byłam dziś w sprawie badania na bakterie, z powodu przedłużających się biegunek. Rozmawiałam z p. kierownik i sama stwierdziła, że raczej to nie jest to, ale możemy sprawdzić. Mnie się też wydaje, że to układ pokarmowy mi szwankuje. W końcu wycieli mi juz pęcherzyk żółciowy no i ta zagadka z b12 co się z nią dzieje. Pewnie po porodzie czeka mnie kolanoskopia.Tylko zastanawiam się, dlaczego w sumie nie chudne? Choc może jakbym nie miała tych biegunek, to ważyłabym więcej? Sama nie wiem ;/
No nic w piątek mam zadzwonić po wynik.
Zapłaciłam za badanie 100, i to tylko dlatego, że pani z sanepidu stwierdziła, że nie ma sensu brac 3 próbek, bo zapłace 3 x więcej.
Radzio słodki z niego traktorzysta
Ech ciekawa jestem kiedy urodzę. Wizytę mam w poniedziałek zobaczymy co mi lekarz powie.
Beszko ja się boje, że będe chciała byc perfekcyjną panią domu ;/ bo bede się stresowac, ze tesciowa mnie nawiedzi i obgada za bajzel.Ona ma zawsze błysk. Ale może w chuscie będzie mi łatwiej ogarąć mieszkanko i poczuć jednocześnie bliskosc malucha
Ja też byłam przeciwna smoczkom, ale ostatnio chyba zmieniam zdanie ;p
Psotka a ból pleców skąd się pojawił?
Beszko moja siostra zawsze byuła chudzinka, po drugim dziecku też nie mogła schudnąć i okazało się, że hormony jej się przestawiły i ma niedoczynność tarczycy. -
nick nieaktualny
-
Malenq po jakim czasie wprowadziłas mięso?
Biedronko, a to u was nie jest tak, że szatę kupuje matka chrzestna, a świece ojciec? Nam też ksiądz mówił ze świece kupuje się raz i towarzyszy dziecku przez całe życie..
U nas w miarę, napisze więcej jak mi Patryk pozwoli, bo gwiazdy zostawić nie można, bo ucieka pelzajac..
Kotka, pępek mam wewnatrz, ale taki jakiś duży i ciągle mam tą linie nad pepkiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 15:51
-
MISIA - a celiakia albo alergia na gluten? moze tu lezy problem? U mojego meza wlasnie zdiagnozowali celiakie. Nie chudl ale tez nie tyl mimo ze nie odzywia sie wzorowo i mimo ze ma 37lat to ma cialo jak Dawid M.Aniola
. Okazalo sie ze "wine" za to mozliwe ze ponosi wlasnie celiakia bo gonilo go do kibelka po kilka razy dziennie. W kocu odstawil gluten i wzedcia przeszly. Zrobil badania i niestety wyszla celiakia
.
Stad tez mozesz miec braki w witaminach.
Bol plecow mam od dawna, od bardzo dawna. Juz w liceum mialam problemy. Nigdy z tym jednak nic nie zrobilam ale teraz noszenie dziecka dobija moj kregoslup dlatego poszlam na fizjoterapie. Chce tez po urlopie isc na joge i na kursy specjalne na kregoslup i regularnie chodzic na masaz.
Fizjoterapeutka powiedziala z emam bardzo duze napiecie w miesniach plecow. Czasem jak mnie gdzies uciskala to mi oczy prawie na wierzch wychodzily z bolu. -
Tez nam ksiądz mówił ze każdy ma miec swoją świece chrzcielna, pozniej na komunie itd.
Ze słoiczków: groszku nie kupiłam bo nie było, wzięłam dynke z ziemniakiem o brokuł. Zobaczymy jak to mała przyjmie
Co robicie, jak sie zachowujecie gdy ktos obcy zagłada do wózka i dotyka dziecka np za dłonie?
Mi głupio mowić zeby nie dotykać, wiec pilnuje zeby mała nie brała rączek do buzi i szybko wycieram chusteczkami nawilzonymi. -
LaRa wrote:Tez nam ksiądz mówił ze każdy ma miec swoją świece chrzcielna, pozniej na komunie itd.
Ze słoiczków: groszku nie kupiłam bo nie było, wzięłam dynke z ziemniakiem o brokuł. Zobaczymy jak to mała przyjmie
Co robicie, jak sie zachowujecie gdy ktos obcy zagłada do wózka i dotyka dziecka np za dłonie?
Mi głupio mowić zeby nie dotykać, wiec pilnuje zeby mała nie brała rączek do buzi i szybko wycieram chusteczkami nawilzonymi.
Ja sie ciesze jak ludzie zagladaja do wozka i glaskaja malego. Jakby chcieli to bym na rece tez dala
Blondik lubi tę wiadomość
-
Moja ziemiak i dynia pysznosci
Ja kupilam kalafior, sama dynie i coś z jabłkiem, aha samo jabłko i jabłko marchew
Ale owoce mam wg rozpiski wprowadzić w 3 tyg.
Lara: nikt mi tego jeszcze z dzieckiem nie zrobił, ale czułabym się nieswojoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 16:33
-
Nie chodzi mi o to ze chce mała odizolować czy trzymać pod kloszem, ale o to, ze nie wiadomo co, kto i gdzie trzymał ręce a potem dotyka ja za rączki, ktore naokraglo laduja w buzi
-
nick nieaktualnyPsotka myslalam ,że po porodzie ten ból pleców.
Mój mąż ma celiake, więc odzywiamy się raczej bezglutenowo. No ja jem normalne pieczywo i czasem jakies normalne ciacho kupie, ale pozostałe produkty są bez glutenu.
Lara jestem ciekawa jak ja będę reagować. Dziś chciałam nawet kupić chusteczki nawilzajace antybakteryjne jak wracalam autobusem, ale po chwili pomyslalam, żeby nie przesadzac. Sama nie wiem ;/
Ją zazwyczaj jak już dotykam małe dzieci to za nóżkę, w miejscu gdzie ma ubranko. Bo właśnie myślę o tym, że może wysadzić rączki do buzki. -
Lara pierwsze co pomyślałam to ze jesteś znów za czysta
ale w sumie nie wiem jak bym zareagowała bo mojej nikt obcy nie tyka... sama nie wiem faktycznie zwrócić uwagę trochę głupio i może niegrzeczne ale tyle rzeczy ta osoba mogła robić rękoma ze aż strach
-
Lara ja tez nie lubie jak dotykają ale to jeszcze tez zalezy kto jak jakiś blski znajomy to ok ale sąsiadki to pilnuke zeby łapy trzymały przy sobie
u nas nie koniecznie chrzesni kupują przy Zuzi sama kupowałam nawet nie pomyśleli chrzesni o tymwiec teraz tez kupuje takie jakie mi sie podoba
a ze swieca hehe moga miec jedna jak ja z bratem
komuni razem miec nie beda heheh bierzmowania też
nie no żartuje kupi jej świece jedynie ozdobnik od Zuzi wezme
Blondik kawał kobitki z Madzi