Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwi, u nas wlasnie na niespanie dzieci (jesli sie budza na jedzenie nei w nicy a nie z innej przyczyny), to zalecaja podawac kaszke. Wczesniakom, dzieciom , kotrych mam mialy roznego rodz.anemie w ciazy zalecja podawanie kaszki dwa razy dziennie. Moi chloocy jedli na podwieczorek i szybko zaczeli przesypiac cale noce. Jak z Hanka bedzie...nie wiem
ona jest zupelnie inna niz ci dwaj. Normalni jakbym byla mama pierwszy raz. Musze nowe patenty znalezc
My kaszek smakowych nie uzywamy, bo u nas nie maowisanka, jaglanka, kukurydza, ryzowe. Niekotroe z dodatkiem owocow suszonych. Aaaa no i sinlac.
A do picia u nas zalecaja tylko wode. Moi chlopcy od niedawna dostaja sok jablkowy wyciskany. Tak wodazobaczymy jak z mloda pojdzie.
Lilli, super ze u Was dobrze. Moze mleczko z zamrazalki bedziesz mogla do jakiegos jedzonka dodac? Ja zeby mleka nie stracic, chce wlasnei dodawac do czego sie dazobaczymy jak wyjdzie.
Zaraz zdjecie malego zobaczejuz zobaczylam
Cudny Leojaki powazny
duzy chlopiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:24
Lili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leo śliczny faktycznie już duży
My po pobraniu krwi.... Muszę sie wyciszyć
Fajnie piszecie o rozszerzaniu diety mam nadzieje ze zapamiętam nim nastanie nasz czas.
Aaaa wiecie położna Sr do mnie zadzwoniła - ta z poprzedniej przychodni zapytać jak sie ma Jagoda... Szalona kobieta bo jej powiedziałam ze sie wypisałam z jej przychodni bo są oszustami a lekarz nie poświecił mi w ogóle czasu .Lili83 lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek, fajna ta położna skoro zadzwoniła
Chwalę się, moja przyjaciółka urodziła córeczkę w urodziny swojego męża. A druga sie dzisiaj na połowkowych dowiedziała, że bedzie miała córeczkę.Rośnie nowe pokolenie psiapsiólek
Ktoś szukał białych małych rajstopek, w KIKU są za 7,99 rozmiar od 62-68 i wieksze. takie zwykłe prążkowane jak za naszych czasów
Znalazłam dzis 20 zł na chodnikuCZuję się bogata
Arienna, Malenq, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara sa kaszki bezcukrowe ale tzeba czyac i jest ich niewiele w ross ponoc sa
ale ja tez teraz chce manne spróbowac przy Zuzi nie przeszła pluła
Maniek mojej brali z prawej raczki normlnie jak dorołemu
u nas dzis kp o 2 potem o 5 i o 6 pobudka i zawodzenie dałam koperek cyca i o 10 zaseła do 11 i bach kupsko a potem 90ml mojego mleka -
nick nieaktualny
-
A ja spalammmmm z 4h, przymusilam małą do tego, ale że aż tak długo..
Jestem teraz lekko zamulona.
Blondik: no 20 zł to już można poszalectakie znalezisko od razu humor poprawia..
A fotka mi się oczywiście nie otwiera bo wirus na tabie ;(Blondik lubi tę wiadomość
-
Hej
U nas tez wczoraj z zasypianiem byl problem. Maly wariat ciagle podrzucal nogami i rekami machal. W koncu stracilam cierpliwosc i mimo ze nie powinno sie to wsadzilam malego w woombiaka. Pare minut i dziecko zrelaksowane zasnelo jak kamien. Potem go powolutku rozpakowalam zeby nie spal w tym cala noc. Ale poprostu ta blogosc na twarzy w otulaczu mnie rozwala
Dzisiaj bylam u ginki. Powiedziala mi ze jesli zaszlabym w ciaze przed uplywem roku po cc to grozi mi kolejne cc. Hmmm ja akurat nie mam zbyt milych wspomnien z porodu i egoistycznie wolalabym cesarke choc wiem jakie sa jej wady. Nawet moj maz zagorzaly fan sn i przeciwnik cc stwierdzil ze wolalby chyba cc zebym sie nie meczyla tak znowu bo jego dzieci to wszystkie raczej duza glowe beda mialy.
Domi chyba probuje raczkowac
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochaneja tylko na chwilke. Dzis bylam w dziekanacie i namowili mnie na obrane przed tp. Kurcze nic nie umiem, wiec bede teraz nadrabiac. Trzymajcie kciuki bym zdazyla
Jak zacznie zie akcja porodowa to dam na pewno znac. Neukowa spisalam sobie nr tel. Do Ciebie z fb jakby co...mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko. Buziaki i wracam do nauki
Ps ciesze sie wsumie, ze bede miala juz to z glowy, obym przerobila material, jakos nie mialam caly cas weny do nauki ;p
Psotka gratulujepierwszych prob raczkowania:)
Trzymajcie sie!Anastazjaaa, beszka, Arienna, Blondik, marissith, LaRa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No Kocie: gratki raczkowania.
Moja dostała dziś mm w butli nowej nuk i szło nieźle (chce ją przyzwyczajac powoli, bo boje się pójścia do żłobka)
Robilam porządek w jej szafie i dramat. Babsko małe ma więcej ubrań niż ja...
Dziś pewnie też chętnie nie zasnie skoro tyle spalysmy i potem jeszcze dalej spała -
nick nieaktualny
-
Hej, Kotka gratki raczkowania. Misia trzymam kciuki
Zgredka paczka doszła - właśnie sie pierze
U nas dziś beznadziejny dzień Jagoda dziś prawie wcale nie spi tylko płacze. Daje cyca uspokaja sie łapie drzemkę i od nowa płacz do tego ulewa jak szalona... Jestem dziś skonana ... A byłam z mama, od jutra zostaje sama...ryczeć mi sie chce na myśl o takich dniach jak dziś... Maz przychodzi dopiero przed 21:00Maniek
-
Manku: bardzo Ci współczuje
Biedulinka ta Twoja Jagoda, ostatnio myslalam nad dziećmi kolkowymi ;( tak mi ich żal.
Na szczęście później nie będą o niczym pamiętać.
My bylysmy na spacerze, chciałam małą zmeczyc przed snem, ale ta walnela w kime ;( i jak ją ją teraz uspie? -
Ehh Zgredka jak zaczęłam starania to cały czas myślałam o tym zeby nie było kolek bo psychicznie nie dam rady
i tak tez jest ze ona krzyczy a ja nosze i placze i myśle ze już kolejny dzień bliżej zeby to goowno już sie skończyło i żebym mogła cieszyć sie macierzyństwem.
Maniek