Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze polazlam tam, ale nic nie skumalam. Co Ci te źle kobiety nagadaly Ana?
Moja wreszcie zasnęła, zobaczymy na jak długo, może to jakiś skoczek rozwojowy czy coś..
Jeny od dwóch dni czytam wątki na części po narodzinach i jakie straszne głupoty niektóre babki piszą, jak się cieszę, że mamy siebie, choć może my też piszemy głupoty, ale to co przeczytałam jak kobity rozszerzają dietę. Że zaczynają od kaszek albo jedną pcha już czekoladę no zgroza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 00:31
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane, u nas każda kolejna noc to koszmar.. Ech, no trudno.. Przetrwam..
Nie śpimy od 5, tzn Patryk juz śpi..
U nas kaszka holle orkiszowa z tapioka jest bee.. Nawet jak h dorzuciłam jagody.. Ziemniaki ze szpinakiem.. Bee.. Dobrze ze ugotowana tez batata..
Mam pytanko.. Czy można Mrozic batata?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 06:54
-
nick nieaktualnyMożna, ale po zblanszowaniu....
Dzień dobru...
Zgredko jestem też na innym forum, tam to dopiero głupoty i idiotyzmy są...
Konwalia ja również tej nocy prawie nie spałam mała od 4tej na nogach..
Chyba jest lub zbliża się pełnia księżyca....mała niespokojna...
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Misi@ to daj znac eską jak cos sie zadzieje, od razu napisze na forum
Raczkowanie to dla mnie abstrakcja poki co! Poki co oczekuje na pierwsze przekrecenie na plecki
Jestem u tesciow, zabralismy sie na D. Slask z kotem, dzieckiem, wozkiem, kuweta i ... przyczepa. Zabieramy drewno kominkowe z powrotem bo rodzicom drzewo padlo i lezy pociete dla nas
Czekolade niemowlakowi??? Wtf???
Ja sie ciesze ze was mam, bo jak juz wkrocze w etap jedzonek to bede miev obcykane wasze doswiadczenia
Na szczescie czerwcowki 2015 sa super. Zrobilysmy sobie osobne forum i jest bardzo rodzinnieAna nie przejmuj sie durnymi postami.
LaRa lubi tę wiadomość
-
Malenq, Konwi ;( siły mamusie
Nie pamietam czy wczoraj pisałam jak reakcja po brokułach. Nie było rewelacji, miała nawet odruch wymiotny.
Dzis podejmiemy kolejna próbę, ale nie sadze ze bedzie lepiej.
Malenq co do rozszerzania diety to wiem, ze przez 3 tyg oswajanie z warzywami, potem mozna wprowadzić owoce. A kiedy te kaszki?
O kupkach nic nie pisze bo dopiero dzis ma być (co 2-gi dzien) a zupek jeszcze nie robię
Miłego -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Malenqu i Justta, wspolczuje pobudek.
Mam nadzieje, ze u nas juz nie wroci ten czas, gdy H wstawala o 45 i 6 mi wystarczy.
Za nami jak zwykle kiepska noc..... Czytaj mama =smoczek. U ojca sie drze, gdy ten probuja ja ululac. Jak tylko polozy ja kolo mnie, czyli piersi mej, to zaraz cisza.....
Powiem wam, ze w NO i SE zalecja rozszerzanie diety od kaszkipoza tym ten schemat zywienia, kotry w PL jest nowosica, to tutaj bardzo podobny obowiazuje od daaaaawna (roznica to sposob wprowadzania produktow, tzn. Kaszka pierwsza i nei cackaja sie tak z podawaniem kazdego warzywka osobno). Ja tam i tak robie po swojemu
Mam pytanie do mam, ktore same gotuja dzieciom posilki. Zamrazacie porcje? Jak tak, to jak dlugo trzymacie je w zamrazalze zanim musza zostac skonsumowane? A jesli gotujecie na kilka dni i nie chcecie zamrazac, to jak przechowujecie posilki?
Maz i chlopcy w pracy/szkole/przedszkolu. A my z Hanka na dworze. Mloda spi a matka ciasteczko (i jak tu schudnac) kawka i zaraz wlacze hous of cards
bo i tak w domu nci zeobic nie koge, bo ksiezniczke musze pchac w tym wozku
-
Witam się i ja
Moja gadała cos od 5 ale nie mogłam się podnieść i wstałam po 6. Mała uwielbia disco polo a hej ulubione piękni i młodzi wiec ostatnio codziennie mamy tańce tzn ja mam już jestem cała mokra ale żaba śpi
Jak mówicie ze z brokulem nie ma szału to nie daje póki co
U nas wczoraj był królik z ziemniakami i śmiem twierdzić że smakował sama lapala za łyżeczkę i pakowala do buzi z lekka pomocą
Kupy co 2 dni boszzz moja ze 3-4 dziennie
A ja nie wiem jak wy ogarniacie inne wątki ja ledwo was nadrabiam
Współczuję niewyspania ja wieczór mam wolny wiec... piwko. Tata wraca to niech bawi. Kocham mala nad życie ale po tygodniu sam na sam wymiekam
Miłegoooo dzionka .
A Radosław jest cool :*Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja mimo późnego zaśnięcia i tak się budziła za dwa razy, acz dla mnie to nie jest uciążliwe, bo ja sama chodze spoac i śpiąc wtykam pierś.
Dziś znowu ziemniak z dynia i tylko kropla spadła na sliniak a to bardziej przez moją niezdarnosc, poza tym wszystko ładnie lądowalo w buzi.
Potem z zainteresowaniem oglądała jak jem kaszę mannę (wczoraj Malenq mnie zaraziła myślą o niej)
Co do odchudzania: oglądałam wczoraj fote jakiejś babki która robiła przez 21 dni ćwiczenia z płyty chodakowskiej i naprawdę były efekty, wiadomo nie takie że że słonia w mrowke się zmieniła, ale jednak było widać
Mi też się marzy zrobić sobie fote jako flaka i po paru miesiącach jako szczuplaka (nie nieśmiała).
Smoku ją inny wątek lukalam po północy, jak tu wszystkie panny spały a ja nie moglam zasnąć -
Beszko zamrożone tydzień a w lodówce zużyć w ciągu 48 godzin tak ja przynajmniej robie. Ale rzadko zamrazam przeważnie robie na 2-3 dni.
Zgredka Jak się śpi 4 godz w dzień to potem nie można zasnąć
Ja nie mam z tym problemu padam jak mucha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:51
beszka lubi tę wiadomość