Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aahh Ari kiedy to było, teaz tylko co chwilą otwieranie worków próżniowych w celu poszukiwania rozmiarów odpowiednich, potem ich zamykanie i tak w kółko, ale już z mniejsza chęcią, w biegu ..
Arienna, Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beszko, ja zamrażam osobne warzywka w foremkach do kostek lodu, w takim zamykanym. Potem po kostce z każdego lub mieszam różne i gotowe. Nie gotuje bardzo dużo. Starcza na 3 czasem 4 dni
Smokuś, Ty już dajesz mięsko? wcześnie dosyć. Pediatra mnie szkolił że po 6 mcu. I jak?
(pewno nic)
Mari - Pomarańczauwielbiam to imionko
Dziewczyny... Wy ćwiczycie?? Skalpele? 80 min itp? Jak wy to robicie?ja zdycham jak mam wózek pod górkę lekką wepchać
a kondycje miałam zawsze że hej! 3 raz w tyg treningi, występy, ukłądanie choreografii i prowadzenie warsztatów przez 10 lat. Tera zmi niedobrze jak sobie o tym pomyślę. hyba już po mnie. Nie wrócę to formy never
Ari - mnie już niestety nie dziwi że lekarze nie inofrmują przy niepełnosprawnościach. Tzn dziwi minie że tego nie robią, ale nie jestem zaskoczona że Was to spotkało. Tak się traktuje zaskoczonych faktem rodziców. Diagnoza i następny proszę. A że dostałaś w pysk diagnozą i zapomniałaś jak się nazywasz to już trudno. Uważają, ze skoro nie zapytałaś to nie chcesz. Jak się sama nie dowiesz to zginiesz. smutne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 21:02
marissith lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Misia widzę że bardzo chcesz zostać oficjalnym mieszczuchem
Ja mam odwrotnie. Nie wyobrażam sobie mieszkania w hałasie i bloku. No way! Dla mnie musi być dom z ogrodem, tarasem, zwierzątkami i dzieciakami. Jeszcze mi tylko kilku dzieciaków brakuje i będzie idealnie
Malenq a wrzuć fotkę tej Twojej chusty. Ja właśnie się za jakąś rozglądam, może kupiłabym od CiebieAnuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Co tam dziewuszki? Co robicie?
Mała wykapana i spi juz snem twardym, nocnym, a ja ide pomyć podłogi.
Spać mi sie chce ze szok
A jednak nie takim twardym snem spała heh
Malenq, ja planuje za rokWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 21:12
Misi@, zgredka, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:A ja sobie czytam o porodach sn
juz w sumie chciałabym miec go za soba
ok dobranoc dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 21:19
Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z tych, którzy lubią wiedzieć co ich czeka i wole nastawić się na najgorszę i miło się zaskoczyć
Najgorsza jest dla mnie niewiedza
dziś cały czas mam uczucie kolki i twardnieje mi brzuch, ale bóle są znośne, więc raczej to nie to...choć dziś jest pełniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 21:24
Arienna lubi tę wiadomość
-
Malenq - nie doczytałam dlaczego ta nastatya u Kosi
Ariale jesteś w super okresie
tęsknię za brzuszkiem, planowaniem, urządzaniem ech
ciesz się tym Kochana, ciesz..
Ech Beszko, u nas na Waszym etapie kolki mijały właśnieKto wie... może rozszerzenie niebawem poprawi sytuację. Oby
Misiu, dziękuję Kochana za materiały. Za chwilę sciągnę
Smokuś, przy 3 łyżeczkach obiadku ja podawałam mleczko po około 30 min (mleko naturalne)
Malenq wrote:Pytanie do mamusiek: która faktycznie rozważa kolejne dziecko w niedługim czasie....?
Misiujak oni zrobią te wszystkie badania do wczesnego wspomagania takiemu małemu dziecku? i to w dodatku w PPP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 21:45
Malenq, Anastazjaaa, Arienna lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Pytanie do mamusiek: która faktycznie rozważa kolejne dziecko w niedługim czasie....?
I smoku mogę się spytać z zawodu Twój mężczyzna? Jak go cały tydzień nie ma..?
Ja rozważamJakoś tak za rok (jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli) zacznę prace nad kolejnym brzdącem
Anastazjaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidziałam skarbie, ale na tablecie jestem, jutro wieczorkiem może się uda wpisać.... Cieszęie że chusta nie będzie zalegac w szafie....
Yas, mała dorobiła się pleśniawek że hej....wszystko pcha do buzi, nawet ogon kota heheheAnuśka lubi tę wiadomość
-
Hihi, usnela, wstałam do łazienki aby zacząć te podłogi, zdążyłam umyć łazienkę (mała) zaglądam do pokoju a mała nie spi (nie płakała)
Teraz robię podejscie. Drugie i ostatnie, jak nie zdążę to trudno, beda brudne -
Siema.
A ja kaszki smakowe podaję i nie widzę w tym nic złego.
Zuzia je kaszkę na śniadanie i kolację. Na obiadek warzywko. Jeszcze gdzieś po drodze owoc (albo do kaszki albo na deser po warzywku, zależy ile zje).
Daję różne smaki żeby się dziecku nie znudziły. Daję i te mleczne i bezmleczne, wszystkie.
Brokuł Zuzi akurat bardzo smakował, ale ona w ogóle wszystko je do tej pory co dostaje. Marchew, brokuł, zielony groszek, szpinak z ziemniaczkami, dynia z ziemniaczkiem, jarzynowa (marchew z ziemniakiem i pietruszką), z owoców banan, gruszka, jabłko, maliny, morela, brzoskwinia w różnych konfiguracjach.
Lada dzień zaczynamy mięsko i rybki.
Zuzia podciąga się do raczkowania już od jakiegoś tygodnia.... wariatek mój.
Czuprynę ma bardzo długą, urodziła się włochata i nic się nie powycierało, właśnie zastanawiam się czy grzywki jej nie podciąć, bo do oczu zaczyna jej wchodzić. I rzęsy też mega długie.Yasmin, Malenq, MANIEK, beszka lubią tę wiadomość