X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Jak tam Laruś????kiedy do domku?

U mmie ten super księżyc wykończy, mała budzi się w nocy często, ją nie śpię, mąż po tabletkach śpi...a mnie milion myśli spać nie daje...

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, u mnie noc nie przespana. nie z powodu dziecka ale psa. calusieńką noc wymiotowała pianą. Mama z małżem pojechali do weta. martwię się :( ona ma już 13 lat :(

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do domu wracamy jutro, pory wyjazdu jeszcze nie okreslilam.
    Mała przed chwilka wsadziła sobie stopę do buzi, tzn paluszki nóżki :) :).

Yas, trzymam kciuki za psiaka! Nie martw sie bidulku ;(

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee
    Zaraz mam iść na fitness, a tak mi się nie chce...zwłaszcza, że po wczorajszej melb bola mnie plecory
    Nieeee

Miłego dnia życzę
    Moja tylko kopie nogami ale do wysadzenia jej do buzi jeszcze daleko.

Yas: mam nadzieję, że psinka szybko wróci do siebie
    Malenq: ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Moja właśnie drzemie. Kroko moja tez bardzo chętnie je obiadki i coraz więcej sama łapie za łyżeczkę i pakuje do dzioba ;) zastanawiam się ale ten tydzień jeszcze poczekam chyba i dam jej cały tzn max 180 g chyba. Zosia dziś do prababci swojej ja z babcia to tak średnio ale stwierdziłam ze nie ma cco juz fochow robić babcia coraz starsza wiec dałam luz zza choć zawsze byłam najgorszą wnuczka...ale dobra.
    Boziu współczuję Wam noeprzespanych nocy :(
    Yas kciukam za psiaka!
    Kroko moja Kluska tez cos tam próbuje ale chyba jej za ciężko ;) popiera się na rączkach i kopie nogami ale dupsko za ciężkie chyba ;)
    Maniek tulam Ciebie i Jagodke i mam nadzieje ze szybko Wam zleci do tych 3mies. No i mam nadzieje ze tak jak mówisz moja te faldki zgubi :D
    Lara moja stopy tez juz pakuje szczególnie przy przewijaniu
    mmiłego spokojnego dzionka :)
    Swoją drogą słownik w tel mnie wykończy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 09:06

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leży pod kroplówką, w pianie jest tez krew :( do weta przyjechały jeszcze 2 psiaki z tymi objawami

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Leży pod kroplówką, w pianie jest tez krew :( do weta przyjechały jeszcze 2 psiaki z tymi objawami
    Nosz kurwa może komuś psy przeszkadzają...i coś rozsypal jakiś luj! Kochana oby było dobrze ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 09:27

Yasmin lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra, łby bym pourywala przy samej doopie :(
    Jesli potwierdza ze to otrucie to sprawę zgłosiłabyś na policję!

Oj, tak! Moj słownik tez pisze co. Chce

Yasmin lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)

Yas - jak rzyga pianą to się struła, skoro inne psy też tak mają widocznie czymś pryskali, może pryskali wam trawniki jakimś randapem albo innym goownem na chwasty... ale na pocieszenie powiem ze pieski szybko wychodzą z takich zatruć :) będzie dobrze

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubie za to żeby szybko wyszły z tego psiaki!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas kciukam za psinę...

Uff....moja mała w końcu padła....
    Zgredko fitness w niedzielę toz to masochizm.....

Mój słownik też mnie się nie słucha i pisze co chce....
    Ari jak tam ciuszki???już bierzesz się za prasowanie?

Yasmin, zgredka lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas trzymam kciuki za pieska. My z naszą też do weta jeździmy od piątku i jest na antybiotykach :(
    Ale jeśli szybko zareagowaliście to psinka raczej wyjdzie z tego. Taką mam nadzieję!

Yasmin lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Yes, kciukam za pieska ❤️

Kroko, alez mala Twoja szybka!
    Moja miala niezly zapal na poczatku, ale od dluzszego czasu jej sie nie chce i daleko w tyle ;)

Hanka dostala dzis kilka lyzeczek jaglanki. Miny robila okrutne, ale dzioba otwierala :) po kilku dniach podamy ziemniaczek. Jutro mamy wizyte w osrodku zdrowia. Ciekwae jak malej waga. Powinnismy tez miec 2 dawke szczepienia, ale peirwsza podalismy miesiac temu, wiec musimy odczekac jeszcze troche....no i jeszcze nieco ponad tydzien i lecimy do Polski! Juuupi. Moj tato pierwszy raz zobaczy pierwsza wnuczke ❤️

Z ciekawoestek, jesli ktos nie wie, nt.rozszerzania diety to u nas jeszcze zalecaja podawanie banan z rana, bo niektore dzieci sa bardziej aktywne po bananie, a awakoda na noc, bo dzieci po nim lepiej spia ;)

Yes, jak robisz, ze wprowadzilyscie z Kinia tyle innego jedzonka, a mala nadal chce piers?

Nam juz dawno kazali diete rozszerzyc w zw. Z mlodej waga i podejrzeniem niskiego poziomu zelaza, ale jakos sie balam ze mloda piers odtawi, bo tak z chlopcami bylo....

Aaaa w Oraj upieklam sernik z jogurtow greckich. Polecam, jakby ktoras byla zainteresowana ;) nawet najmniejsi panowie zjedli ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 10:14

Yasmin, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ari jak tam ciuszki???już bierzesz się za prasowanie?
    jutro- wczoraj wywiesiłam wieczorem ostatnie i jeszcze lekko wilgotne wiec poczekam do jutra :)

właśnie mi pod balkonem biegnie półmaraton - Kenijczycy na przedzie- sąsiadka mowi do mnie z balkonu obok- " ale kolorowy ten początek" hihi stara rasistka jedna - a ksiądz w kościele mówił że wszystkich bliźnich sie kocha

Malenq, marissith, Blondik, LaRa, Misi@ lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko to ciekawe z tym awokado....

Ari hehehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo oni całe życie antylopy ganiali to wiadomo, że szybciej biegną ;) brakuje mi tego :(

Arienna lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratki dla Ani za nóżki <3

dziękuję za kciuki. wet twierdzi że chyba wirus jakiś. moja to juz staruszka, ciężej jej się wylizać. jak była szczeniaczkiem to ją podtruli. ledwo z tego wyszła. Ma "roztrzaskaną" wątrobę i nerki. bierze leki. wtedy wlaśnie też piana była, ale i ona się słaniała i trzęsła. teraz jest wycieńczona. Jeżeli dziś zwymiotuje powyżej 5 razy to mamy ją przywieźć do głównej lecznicy tego weta, do Zabrza. niebawem wrócą do domu bo 2 kroplówka się kończy. Byliśmy wczoraj w parku pobliskim. chodzimy tam co dzień. cyklicznie rozrzucane są tam szczepionki dla dzikich zwierząt (to mały "rezerwat" przyrody) ale zawsze jest pełno kartek porozwieszanych na drzewach z ostrzeżeniem. wczoraj tego nie było...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 10:30

LaRa, beszka lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas współczuję, trzymam kciuki za pieska

Yasmin lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Yes, jak robisz, ze wprowadzilyscie z Kinia tyle innego jedzonka, a mala nadal chce piers?
    nie wiem :) ona jest przez nas zwana Żarłacz Mlekojad od urodzenia. tak jest chyba skonstruowana. teraz siedzę z laktatorem bo mała padła. Ale wiesz... ona dostała taki trening z racji tego że miała za małą buzię od urodzenia żeby ssać pierś, do tego przyrośnięte, podcięte wędziedełko że chyba robi to z automatu. Przez 2 mce jeździliśmy po 2-3 razy w tyg na godzinny trening do poradni laktacyjnej. Pod koniec 2 mca zaskoczyła gdy już nawet nasza naprawdę genialna pani dr straciła nadzieję. Jest międzynarodową konsultantką do spraw karmienia, nauczy nawet ojca karmić piersią :P Ale to że utrzymałam pokarm i Kinga zasała było dla niej nie do uwierzenia. Ale walka była... tak jak Malenqu... co 2h laktator, dzień- noc nie ważne. Z jedną 4 h przerwą pomiędzy 4 i 8 rano na sen. Kinga zjada połowę miseczki obiadku, deserek (raczej mały, owoce) i kaszkę z humany z 90ml wody

beszka lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna psina :(

miłego dnia, fatalnie sie dzis czuje...chyba te upały rzeczywiscie wracaja, stopy jak balony

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 1144 1145 1146 1147 1148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ