Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mari- no wiesz jak się całe życie ucieka przed lwami to się tak ma
poluje by nagrać jak biegnie drużyna spartan bo w poprzedniej pętli nie zdążyłam, ale są genialni, mają spartańskie zbroje, hełmy, tarcze i dzidy i biegną do muzyki z RockiegoYasmin, LaRa, Misi@, marissith lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:biedna psina
miłego dnia, fatalnie sie dzis czuje...chyba te upały rzeczywiscie wracaja, stopy jak balony -
Yes, a to wlasnie ta pani doktor, ktora uczyla Kinie ssac piers, zalecila wam rozszerzenie diety w 5 mies? Mozesz podac powody, dlaczego juz w 5 zalecila podanie innego jedzonka?
Psotka, kiedy wyjezdzacie? Jak u Was wyglada roszerzanie diety? Od czego zaczyna ie?
Aaaa i u nas nie ma zabawy w osobmo zoltko osobno bialko.....jak dziecko ma alergie na jajo, to ma. Chlopcom robilam jajecznice z jednego jaja na parze. Pierwszy raz distali tylko troszke i czekalismy kilka dni na reakcje. Z Hanka zrobie tak samo. Nie wiem jak to teraz w PL wyglada,a le jak chloocy byli mali, to w PL jakos bawic sie trzeba bylo w najpierw zoltko, potem bialko. Pol zoltka do zupy itp. -
złapałam ich
jak dowiem się jak to Wam wrzucę
https://www.facebook.com/agnieszka.myslecka/videos/851175034950629/?l=7739147114089456574 <- nie wiem czy zadziała bo nie umiem znaleźć jak wstawićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 11:48
Misi@, Anastazjaaa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Wrocilam, musialam w trakcie zajec wyjsc bo zrobilo mi sie niedobrzr i zakrecilo w bani, za pozno przed fitem zjadlam sniadanie
Teraz jedziemy do Zakopca.
Mala marudzila bo grzechotka nie chciala sama zblizyc sie do ust teraz spi a w radiu leci chalupy welcome to...
Ide Was czytac -
nick nieaktualnyAri fajny filmik, ile radości sprawił mojmu mężowi ...
Yas mam nadzieję, że psina szybko dojdzie do siebie.
Zgredko a może to zmęczenie...jesteś na diecie, ćwiczenia, pogoda...jak masz możliwość to odpocznij sobie.
Blondik, ja już od dawna puchne i do tego nogi i ręce robią mi sie fioletowe i wychodzą dziwne białe plamki. Co do butów to już dawno nie moge założyć. Dwa dni temu załozyłam na siłę i później z paluchów lwciała mi krew...jak to się stało
Beszko ja chętnie zapoznam się z przepisemdobrze wiedzieć o bananie i avocado
Co do muzyki, to jak mały się nie rusza zbyt dużo to przykładam mu tel z muzyką, ale mam wrażenie, że reaguje właśnie na wibrację...kopie wówczas, że aż boliA mamusia się cieszy
Ciekawe co u Tamki , jej maleństwa i psiny, czy udało się ją uratowac?
Miłej neiedzieli!
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Yas trzymam kciuki za pieska. My z naszą też do weta jeździmy od piątku i jest na antybiotykach
Ale jeśli szybko zareagowaliście to psinka raczej wyjdzie z tego. Taką mam nadzieję!
Swoją drogą jeśli to od psikania traw pies się może struc to strach dziecko puszczać na trawę bo pobiegalo ;/Yasmin, Anuśka lubią tę wiadomość
-
dziękuje dziewczynki :* Sunia w domu, jeszcze 3 razy wymiotowała żółcią. Teraz leży i patrzy w lustro. Dziecko dziś płaczliwe, wiecznie śpiące a drzemie po 30 min. Miałam super niedzielny obiad. Ryż z jabłkiem i cynamonem (wciąż mi niedobrze) ot taki zwykły dzień
Anuśko, kciukam za Twojego piesia również
Zgredzio, ja tez opadłam po 4 mcu
A dziewczynom na finiszu szczerze puchnięcia współczuję. Ja rodziłam w zimie i mnie to męczyło. Teraz to musi być masakra
Dla mnie filmik Arienny niedostępnyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 14:24
-
Yas oby ot takich zwykłych dni jak najmniej.
A mała może marudna ponieważ wyczuwa wasz stres.
Mi dziś calydzien strasznie niedobrze, nawet dzremka nie pomogła.
Lecę robić obiad, ja bym nie musiała jeść ale chłopcy już zerkaja na mnie ze nie krzatam się przy garach -
My juz wracamy z gor, mala grzeczna na wyjezdzie, wzielam butle ale odrzucila i trzeba bylo cyckowac. Eh eh nie wirlem jak bedzie z tym mlekiem mm. A wlasnie czy moge mleko nr 2 wybrac innej firmy niz 1 w sytuacji gdy generalnie jest na kp ??
Yas: i jak psina?
Ana: dobrze, ze niedobrze, patrz jaka Kroko ma silna dziewuszkeAnastazjaaa, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja sie melduje po powrocie ze Sleży
gorka skromna, ale troche w kosc mi dala- czuje nogi i przez ten upal musial duzo przystankow robic. Chyba powrot do formy troche potrwa, ale juz mam plan ze wracamy na te górę z wozkiem i nosidlem (da się wjechać z dzieckiem!). Bedziemy z mlodym zdobywac Koronę Gór i zaczynamy od Slęży wlaśnie
Matka wariatka zostawiła dziecię i polazła w góry
http://files.tinypic.pl/i/00697/h5d35d26wsya_t.jpg
A tu zdjęcie sprzed tygodnia, żeby nie było że Radka sprzedałam
http://files.tinypic.pl/i/00697/2icl3utlgrs2_t.jpg
Ps. Nadrobie was wieczorem, wlasnie grilluje i pije karmiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 18:38
Arienna, marissith, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem i ja ale na krótko bo też już padam na twarz.
Beszko ja chętnie zapoznam się z Twoim przepisem na sernik.
Yas trzymam kciuki za psine.
Nieukowa fajne foty, Radzio jest śliczny.
Ja o ćwiczeniach narazie nie mam siły myśleć...może za jakiś czas jak Jagoda da mi odsapnąć...Maniek
-
Dziewczyny, prosze przepis http://thesweetdamsel.blogspot.no/2014/05/sernik-z-jogurtow-greckich.html
Sernik ma kwasny posmak. Mi smakuje, maz wolalby slodsza polewe
A jutro to bede testowas.. http://aroundtheflavors.blogspot.no/2015/03/ciasto-dla-zapracowanych-bez.htmlBlondik lubi tę wiadomość