Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszko masz racje dużo zależy od dziecka;)
Zgredko też mi sie wydaję, że wałki ją ograniczać bedą
Malenq wow ale Kosia ładnie spi:)
Kit
-nosidełko
-chusta kółkowa
-nakładki silikonowe
-wszelakie kremy na sutki (najlepsze mleko matki0
-rożki, kołderki i poduszki
-spiochy
-książeczki kontrastowe (Leo woli kolorowe)
-monirot oddechu pod materac Leo spi z nami i nie było możliwosci wykorzystac
Leo dzisiaj próbował biała marchew szału nie było:(za to dynia z ziemnikami to hit!!!
*******Gang18+*******B -
Zostałam olana
Udały mi sie zakupy on linę z Tesco, przywieźli ładne warzywa
U mnie hit: liscie kapusty w zamrażarce na nawał mleczny, butelka medali calma, pajace, woda i waciki, bepathen - smaruje dupcie i jest super, wanienka ze stelażem , laktator mini elek. Niania elektr angel care, i póki co tyle.
Kity: czapeczki, skarpetki, niedrapki, kaftaniki,Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ale wiecie te walki to są na bokach jako granicznik a mata sama jest wieksza od innych, póki co ma masę miejsca chciałoby się powiedzieć a tu patrzę a ona z głową między walkami (w rogu) już leży na macie z godzinę
Lili: o tak dyniucha hit!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 17:49
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja właśnie po wizycie. Rozwaecie bez zmian 2 cm.Mały waży 3010g jak do 10.09 nie urodzenia to 11.09 ide do szpitala na wzniecenie porodu.
Jakie metody na wywołanie? A ta herbate z liści malin. W aptece?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello kobietki,
Jak minął dzionek?
Malenq wow olej kokosowy na brodawki, nawet nie wiedziałam, przydatna informacja, na razie używam na brzuch później się przyda na brodawki
Yas super ze piesek czuje się lepiej.
Niezazdroszcze zarwanych nocy, na kwietniowkachjest sporo mamktore mają od 5 do rocznych dzieci, nie wyobrażam sobie jak one wstają w nocy z tymi mdłościami....
Dziś w pracy miałam mega kryxys, już myślałam że nie wytrzymam i zabiorę manatki i pójdę dodomu, tak mi było niedobrze, chyba strulam się czymś....Yasmin lubi tę wiadomość
-
Taaaa strułas sie hehehe, fasolka chyba
Jak samopoczucie?
Misi@, myślałam dzis o Tobie, czy to juz czy jeszcze czekamy
My właśnie wracamy, jeszcze jakaś godzinka do domu, młoda spi po mojej prawej, po lewej pies sapie i wciska mi sie na kolanka (malutkie bobo) a mi w środku spać sie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 20:26
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beszka for you:)
Skladniki na tarte (na ciasto)
130 g masła, 1 żółtko, , 35 ml mleka, 175g mąki, 1/2 łyżeczki soli(dałam 1/3), łyżeczka cukru waniliowego
Składniki na mase:
250g mascarpone, 125g śmietany 36%, 100g białej czekolady (można dać trochę mniej), borówki do posypania ok. 200g, około 3 łyżki dżemu np. jagodowego
Mąkę połączyć z masłem, żółtkiem, cukrem wan., mlekiem i solą. Ciasto wyrobić i owinąć folią spożywczą, chłodzić przez 30 min. Formę do tarty wysmarować tłuszczem i posypać mąką. Wyłożyć ciasto na formę ponakłuwać małym widelczykiem przykryć papierem do pieczenia i obciązyć fasolą lub ryżem. Wstawić do piekarnika 200 i piec 15 min. Usunąć obciążenie i piec jeszcze 10 min. Spód ostudzić na kratce kuchennej.
100g białej czek. połamać i rozpuścić w kąpieli wodnej (lekko przestudzić). Śmietanę ubić i dodać pomału mascarpone następnie białą czek.
Spód tarty posmarować dżemem następnie wyłożyć krem następnie borówki. Można posypać startą czekolada i kokosem.
Smacznego!
Ps. sernik zajebisty:)wsuwam już 3 kawałek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 21:47
Misi@, beszka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyWlasnie dostalam sms od siostry, ze sie zareczyla
dzis konczy 36 lat ...ale sie ciesze
Dziekuje za kciuki, juz niedlugo malutki bedzie z nami
Mari ja tez sie stresuje przed wizyta, tym bardziej, ze malutki niewiele przybiera, jest na 10 centylu, ale przybiera wiec nie jest zle.
Daj znac po wizycie
Ana wspolczuje dolegliwosci, mam nadzieje, ze szybko minie Tobie te pierwsze 3 miesiace. Mi ciaza minela blyskawicznie ;p
Dzis jestem tak padnieta, ze chyba nie dopuszcze meza ;p choc on od wczoraj nakrecony, mimo, ze w strachu, ze go wody zaleja, albo maly go zlapie...hehe ale ma wyobraznie ;p ale glowka jest tak nisko, ze glowica z usg uciskal dolna krawe.dz spojenia lonowego by uchwycic glowke ;p
DobranocYasmin, marissith, Krokodylica, Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny