Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór
Dziękuję za zainteresowaniem o zdrówko
suni
Już dużo lepiej. Jest słaba bo za zakaz jedzenia i picia, ale to paskudztwo chyba zwalczone. Dalej nie wiem co to, ale do przychodni mojego weta zgłosiło się bardzo dużo właścicieli psów i kotów z tymi samymi objawami. Dodam, iż ja jeżdżę do weterynarza do ościennego miasta więc to nie jest tylko tutaj w Siemianowicach. Chorzów też zaatakowany. jutro jeszcze kroplówki
Kinga rozpoczęła swój lęk przed separacją. Malenq - jak długo to u Was już trwa?. Boi się że nawet jej własne łóżeczko odbierze ją od mamy... W dzień śpi tylko i wyłącznie w moich ramionach. Odkładanie nawet pochrapującego dziecka kończy się natychmiastowym żałosnym płaczem. Nie krzykiem tylko takim żalem. Serce pęka - objęcia leczą.
za to pełzanie poszło w niepamięć, teraz moje dziecię turla się po podłodze jak beczka z winem. W taki dziwny sposób kula się do celu
why?
Laruś, Kinga zjada swoje obiadki i kaszki w parę minut szeroko otwierając buzię. Jedynie deserki kuleją
Smokuś Kinga kiedys też tak spała, miesiąc temu włączyła sobie jeszcze jeden lub dwa posiłki nocne. Wszytsko przed Wami (oby nie
)
Dziękuję Blondik za radę, jutro uskutecznię mokry ręcznik na łebek :*
Beszko - powinnaś napisać poradnik/przewodnik dla mam
chętnie przyłączę sie do plebiscytu hitów i kitów, ale proszę od 2 dni bo jutro i po jutrze będę u mamy bez netu (tylko w tel, ale nie mam cierpliwości do tego)
Śliniaki dopiero tera z u nas ida w ruch
Kto pytał o potówki? Trzeba je wysuszyć. Ja to robię kremem weleda, ale dostępna jest w de. Kinga ma często na brodzie od ślinienia się. Coś co masz na odparzenia, z cynkiem
Widze że domestos na tapecie... jak kiedyś przez pomyłkę wypiłam kawę z cilitem bank. Masakra była, chirurgia itp
Ja planuję chustę kółkową spróbować jak Kinga będzie starsza, do noszenia w razie potrzeby na biodrze
Misiu, u mnie się sprawdził maraton po Ikei. tyle że zbyt wcześnie wdrożyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 06:28
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Kroko, jeszcze raz buziaki dla Zuz

Yas, kurcze, Chorzow tez? Wiadomo co to za dziadostwo? Az sie przestraszyłam ;( dobrze, ze z Twoim psiakiem wszystko ok
Ania obudziła sie pod blokiem juz, w domu trochę śmiechu, kąpiel, Cycus i spanko
Z grubsza ja rozpakowałem ale reszta jutro bo juz padam
Dobranoc
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
dobry...
ktoś coś wspominało nieśpiących dzieciach? moja dołączyła do klubu. to samo co w dzień. ryk 2 razy na godzinę. ktoś jad jakiś wpuścił, chce nam życie uprzykrzyć...
Laruś, witajcie w domu :* właśnie nie wiadomo
chyba jakiś wirus...
Kinga siedzi w huśtawce, ledwo na oczy patrzy i udaje że się bawi (tak żeby głupio nie było...). zmykamy na rehabilitację i potem do mamy. miłego dnia
tak sobie myślę i zastanawiam... Malenq, a Kosia ile wypija co 2 godziny?
Maniuś, zawsze do usług
Kotko, opowiem Ci w skrócie jak to było z tym cilitem, ale to za 2 dni ok? przez moją gapowatość to się stało. ps Nie chciałabyś tej sophie odsprzedac? kiedys chciałam kupić...
100 lat dla Zuzki!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 06:35
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej

Dzieki Yas
Myślałam, ze Ania bedzie sie budzić w nocy, bo w aucie spała 2 h, ale nie. Spała do 6:30 bez pobudki
Zauważyłam natomiast, że np przy usypianiu "na leniwca", czy nawet teraz gdy leży -struga sobie marchewki, czyli ociera stopę o stopę!
Kurcze, jesli ona juz nerwice po mnie odziedziczyła to strzelę sobie w łeb!
Miłego!
Misi@? -
Omg Yas.. Cilit, niezła jazda
Lara, Patryk tez tak robi nóżkami i to jest normalne, wczoraj nawet pytałam o to rehabilitantke. Pilnować tylko aby sobie nie zakładała nogi na nogę
Misia i jak? Plan wdrożony?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 07:15
-
nick nieaktualnyHej!
Yas moze mala przestraszyla sie szkoly ;p
Dzis ide na zakupy po herbatke z lisci z malin i skladniki na ten sernik od Yas. Do tego na obiad carbonara a na kolacje zrobie mozarele z pomidorami
taka uczta na sam koniec ;p
Wczoraj bylam tak zmeczona, ze odgonilam meza:p
Dzis sprobujemy...
Gratki dla Zuzi i przespanej nocki Ani i Jagody
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 07:33
-
nick nieaktualnyLili sernik pięknie wygląda i pewnie tak smakuje.....jejuuuu jak mi tęskni do nabiału...
Yasmin już jakiś miesiąc to trwa, jak mała beze mnie nic, tylko mamam i mama, a na rączkach zasypiała jakieś 10dni, musiałam ją nosić lub w zymać przez większą część drzemki...
Moja mała wypijała co 2h jakieś 100-120ml teraz chce mleczko co 3-3'5h i to 150-160ml......
Misi@ 3mam kciukaski
Dzień dóbr i miłego dnia:-PWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 07:54
-
Dzień dobry
Odwiozlysmy ojca do pracy, potem groszek, balam się, że nie pójdzie, ale wszedł bez ulewania i wysychania
Dziś mam rozdanie dyplomów, na które mam się wybrać (z mała bo nie mam jej z kim zostawić) a się wczoraj w nocy okazało, że trzeba było się zgłosić, wpisać na listę ;(
No i obiada dla mnie nie będzie, o ile w ogóle będzie miejsce na wejście ;( wahalam się czy tam w ogóle iść.
Musz tam przedzwonic zaraz
Ehh -
Witam się

Gratuluję tym co wyspane
Misi@trzymam kciuki!
U nas wczoraj kalafior bez szału ale zjadła początkowo była zdziwiona co za badziewie jej daje ale zjadła dość chętnie.
Yas ty nawet tak nie mów
a super ze z psiakiem lepiej.
To tyle bo jesteśmy na dworze i słońce mu w ekran świeci i nic nie widzę
Miłego dnia!
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Podjadł sobie i śpi dalej
więc jestem z powrotem
w niedzielę wróciliśmy z wakacji - było super :0 pogoda dopisała a młody nie dawał w kość
dziś spał pierwszy raz sam - dzięki temu wiem ile razy go karmiłam i o której
no i się okazalo że pokarmieniu o 23 spał do 6 rano
tak się zastanawiam czy nie za długo?
jak wasze maluchy w tym wieku? bo mój starszy to budził się co chwila na karmienie i dlatego długo spał z nami w łóżku bo nie było sensu go odkładać do łóżeczka
Misi@ lubi tę wiadomość
-
U mnie może z raz się zdarzyło, żeby tak spała. Z nami śpi, wkładamy ją do łóżka koło 24 lub 3 o tak się budzi w zależności jak zasnie. Dziś to nawet nie wiem jak się budziła bo byłam na spiochu. Ale na pewno raz w nocy było jedzenie, an nie, więcej że 2-3 bo pamiętam że zmie ialam pierś, Freju poczytaj ppaty z wczoraj. Bo chyba gadalysmy jak dzieci śpią
-
Misia trzymam kciuki.
Pati halo gdzie jesteś?
Freja fajnie ze wróciłaś
moja dotychczas jak idzie spać ok 22 to budzi sie miedzy 24 a 1 i potem miedzy 3a 4 i potem ok 6 lub 7 rano.
U nas noc średnia jak sie moja dama przespała od 19 do 23 to potem cieko było zagonić spać i o 1 sie udało potem pobudka przed 4 i znów nie chciała spać
aż o 6 wzięliśmy ja do łóżka dostała cyc i zasnęła do 8 i już teraz znowu spi. Myśle ze często sie budzi nad ranem jak nie może kupy zrobić pręży sie i choć oczy jak szparki to nie zasypia. Dziś przed karmieniem położyłam ja na brzuszek ( trochę płakała bo głodna) jak ja wzięłam na rączki to kupa od razu taka po łopatki i od razu spokojniejsza i jadła normalnie nie wykręcając głowy i bez machania kończynami.
Ehh czekam na ten 3 miesiąc jak na zbawienie.
Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek

-
A ja wczoraj spotkalam sie jeszcze z ta kolezanka korej coreczka tak duzo plakala na poczatku. Mowi ze polozna kazala jej spisywac wszystko co robi z dzieckiem, kazdy posilek, czas trwania, drzemki itd. Dzienniczek jest caly w rozmazane kropki od ulanych lez
. Nic nie pomoglo, zaden lek.
Mala miala nieprzyjemne pierwsze dni zycia i to wedlug terapeutki (no i to ze to cc bylo) tak na nia wplynelo. Mama nie mogla do niej wstac w nocy (problemy z krazeniem) a polozne nie pozwalaly jej brac dziecka na noc do lozka (bo gdyby zemdlala to by dziecko przygniesc mogla) wiec malutka cale noce plakala w tym przezroczystym pudle
. Stad potem ponoc te problemy jej i calodobowy placz. Dlatego kolezanka bogu dziekuje za ta terapeutke zawsze bo dziecko przestalo plakac w koncu dzieki niej.
Domi jak zwykle budzi sie w nocy czesto a ja juz nawet z lenstwa piersi czasem nei zmieniam tylko ta sama daje bo mam wrazenie ze Domi to poprostu smoczka potrzebuje a nie mleczka.
pakowania ciag dalszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 10:00
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH