Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHehe a no szaleje z małżonkami i dziś był
z mężem. Nic go nie zalalo więc może jutro też spróbuje
mężowi tak smakuje ciasto, że zjadł już 3 kawałki i to spore. Nie ma już połowy ciasta:p
Mam teraz ból krzyżowy, ale raczej lekki, taki bardziej dyskomfort. Jednak trudno wylezec. Ale nie mam jak go liczyć, bo cały czas od 23:00 jest bez przerwy...
Lili daj znać jak się zyrafka sprawdziła. Na razie na forum mamy 1:1 z opini
Zgredko Tule, mam nadzieję, że szybko się pogodzicie.
U mnie burza i chłodniej
Kolorowych snów!
Ps mamusie czy Wasze Dzieciaczki przesypiaja noc? Czy budzą się niespokojne jak jest burza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 01:54
-
nick nieaktualnyCałą noc miałam bóle krzyżowe i czasem podbrzusza. Ale udawało się zdrzemnac. Może się zaczyna;) najgorzej jak edtane i chodze. Ok dziś chyba obiadu nie ugotuje ;p
Męża eysylam jednak do pracy bo może przejdzie. Mały zaczął się przeciągać, więc to może tylko fauszywy sygnał. I dylemat wypić hernatkr z malin czy nie:pBlondik, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo,
A ja o zyrafce dowiedzialam sie od Was, choc na fejsie i googlu jestem zasypywana reklamami dla dzieci.
Moja wlsnie na.lezaczku kreci kupe, a ja pije kawe. Groszek dzis slabiej wszedl niz wczoraj.
Ja wcale nie wiem czy chce sie godzic. To ja bylam prowodyrem klotni. Waham sie nawet czy nie isc na wojne, moj ma w domu do roboty jedna rzecz o ktora trzeba prosic mniej wiecej codziennie przez tydzien. Jesli ja zrobie dzis sama on nie bedzie juz jej robil, z jednej strony pokaze mu ze nie jest potrzebny, z drugiej on na zlosc juz nie bedzie tego robil. A nadto waham sie czy nie sprzatac wszystkiego co on nabalagani, ale to wymaga duzego samozaparcia -
Hej
Chłopy to inne nasienie
Tez sie do swojego nie odzywam, jestem mściwa i sie o tym przekona!
Ot, taki miły początek dnia
Martwię sie tym skubaniem stopek małej. Moze to jakiś objaw? Byle do 9.09.
Milego -
Zgredko mi chodzi tez o samopoczucie cwiczac mam wiecej energii na zycie i nie czuje sie jak flak juz nawet nie chodzi o te kg bardziej o forme psychiczna i fizyczna ruch to dla mnie sila napedowa. Co do faceta to u nas o jedno i to samo klotnie czyli o rzucanie rzeczy na kupke w pokoju (zazwyczaj na podloge)i ta kupka powieksza sie z dnia na dzien az jej nie uprzatne ech......
Sophie to nie z reklam tylko od Justty a czy Leo polubi to zobaczymy
Misi i jak tam
Malenq tak sie zastanawiam jak lekarz mogl u ciebie teraz jak karmisz pco stwierdzic?przeciez dopoki karmisz oowulki moze nie byc nawet kilka miesiecy po zaprzestaniu karmienia
Dzisiaj Leo bedzie wcinal pasternaka zobaczymy czy mu
zasmakuje
A tak w ogole to Dzien dobry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 08:52
justta lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Hej Misa trzymam kciuki niech sie zacznie:)
Zgredka mam podobna motywacje do ćwiczeń ( biegania) tak rozładowuje stres, zwłaszcza ze mam siedząca prace, czekam tylko na zielone światło od lekarza i zaczynamtylko stanik muszę kupić dobry, jeszcze nie wiem gdzie:/
Współczuje kłótni z facetami, ja tez ci jakiś czas wszczynam wojenkę bo mój ma pamięć rybki akwariowej ... No i dziś żniw nie wziął brudnych pampersow do wywalenia aaaaaa. Ale powiem wam ze staram sie wrzucać luz, bo co mi dadzą nerwy jak on w robocie ?
U nas noc niezła do 3 nawet ładnie spała i po karmieniu od razu sen a od 3 pobudka co godz:( i znów sie nadymala bo kupa nie szła aż o 7 w końcu trochę wyszło i Windi użyłam - wyszło duzo, pomarudxila zjadła w końcu w spokoju i zasnęła ... Ale chyba sie już budziManiek
-
Misia, niech sie rozkręci jak najszybciej
piszecie tyle o chustach, ja się jej troche obawiam, w sensie czy dobrze zamotamrozważam jakieś nosiedłko-plecaczek...używała któraś?
nie umiem znaleźć sukienki na wesele, chyba pojde w legginsach...jak i się juz jakaś podoba to kostzuje 400zł ;/
a na facetów trzeba miec poprawkę, oni zyją w innym świecie...mój często nie widzi nawet worka ze smieciami postawionego na jego butach...a potem mówi, ze nie zauważył albo zapomniał
choc wczoraj przyznam, bardzo się starał i dzięki niemu jakoś przetrwałam.
za to "moherowa" częśc rodzinki JAcka dała popis. nikt z nich nie pamiętał o rocznicy Ali. pamiętają i celebruja wszystkie inne rocznice, swieta koscielne, wspomnienia swietej zofii i cuda wianki...a o tym zapomnieli...hipokryzja.
a na dodatek obarczaja nas organizacja wesela siostry JAcka...mamy wszystko załatwiać...
a ja mam byc kierowcą do wożenia rodziców panstwa młodych, bo i tak chce być autem, to juz bedzie 38 tydz i chce na weselu byc z torbą do szpitala jakby co... to uznali, ze przeciez nie może sie taka okazja zmarnowac...rece opadają na ich pomysły. oczywiscie sie nie zgodzilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:02
-
nick nieaktualnyOmg blondik wspolczuje
szkoda komentowac rodzinke;/ ech...
A u mnie sie uspokoilo. Wzielam prysznic, poruszalam sie i cisza ;/ wprawdzie jest biegunka, ale u mnie to nic nowego;p
Herbatka juz wypita, poszlam do sklepu po papryke i mieso na obiad wrocilam i poczulam sie mega spiaca, a dom potrzebuje ogarniecia, wiec chwilke odpoczne i wezme sie do pracy by zdazyc przed wyjsciem synka
Zgredko rozwaz wszystkie za i przeciw i pamietaj, ze Ty tez sie liczysz w zwiazku
Buziaki;) -
nick nieaktualnyMisia trzymam kciuki, żeby Antoś sam wyszedł po dobroci
Szukam adapterów do pasów, ma ktoś?
Koleżanka powiedziała, że jak chce używać pieluch tetrowych to lepiej żebym już zaczęła kompletować bo to duży wydatek. Ile i czego mam kupić? Zielona jestem w temacie. -
Lara: ja też jestem mściwa, a zemsta najlepiej smakuje na chłodno, nawet ostatnio mój stwierdził, że ja w ciążę zaszłam żeby się na nim mścić (i nawet się nie pomylił)
to sprzątnięcie byłoby moją zemstą, która obróciłaby się (możliwe) przeciwko mnie, ale powód kłótni tak naprawdę by zgoła inny, a może to Wy pomożecie
przybywa do mnie kumpela, ale też jest to weekend dziecka mojego
dziecko śpi w drugim pokoju, mój zawsze ją usypia czytając jej i przytulając, co de facto kończy się jego z nią zaśnięciem (i moją nienawiścią)
no i jak to rozwiązać w związku z wizytą koleżanki
w pokoju gdzie śpi dziecko jest kanapą (na której śpi ono) i fotel rozkładany,
czy dziecko ma spać jak dawniej, a koleżanka na fotelu
czy dziecko na fotel a ona na kanapę
przy czym to jest ten sam pokój, czy też
dziecko do nas do małego (co wiąże się chyba z przeniesieniem tam fotela)
wiem to bardzo prozaiczny problem
Mari: mi mama zawsze mówi, że ona miała 20 i sobie poradziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:34
-
Misi@, go!!! Okna mam do mycia, jak chcesz
Mari, chodzi o adaptery do fotelika?
Krążyła tu ostatnio lista wyprawkowa. Ja mam ok 30 szt pieluch w tym tetra i flanela i w zupełności mi wystarcza, ale nie używam ich do pupy.
Człowiekowi sie nie dogodzi ;( wczoraj upał -zle, dzis zimno (19 st),szaro i mzawkowo i tez zle
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Kurcze, trochę minęło zanim skumalam ze chodzi o córkę Twojego faceta hihihi
Wcześniej sobie myśle "czy celebrujecie weekendy ze swoim dzieckiem?" Haha
A czy fotel jest wystarczajaco duży na ta dziewczynkę? To taka amerykanka? -
nick nieaktualnyLaRa wrote:Misi@, go!!! Okna mam do mycia, jak chcesz
Mari, chodzi o adaptery do fotelika?
Krążyła tu ostatnio lista wyprawkowa. Ja mam ok 30 szt pieluch w tym tetra i flanela i w zupełności mi wystarcza, ale nie używam ich do pupy.
Człowiekowi sie nie dogodzi ;( wczoraj upał -zle, dzis zimno (19 st),szaro i mzawkowo i tez zle
A pieluchy do pupy chciałam, czytam w necie ale jakoś kiepsko mi idzie zgłębienie tematu -
nick nieaktualnyZgredziu mała do Was do pokoiku....
Mari ją nie używałam tych adapterów to spory wydatek, a w późniejszej ciąży to prawie się nigdzie nie ruszałam....
Terry w zupełności 10szt wystarczy....i z 5 flaneli i styka...
A jaki to spory wydatek?? Po 3zl za sztukę????
Freja ją owuluję normalnie....
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mari ja też nie używałam mnie jakoś pasy nie przeszkadzały.
Misi@ kciukam żeby juża ja okna właśnie umylam bo Zosia drzemie.
A wiecie dziś się obudziła o 1 w nocy z takim strasznym płaczem ze szok ale chyba zły sen bo jak wzięłam na ręce się uspokoiła i 30min i spala bez jedzenia.
Zgredzia tez myślę że do was. A w ogóle faceci są inni! Choć mój jakby milszy jak mu pojechałam 2 tyg temu.
Hej Liliu nas szał na zyrafe minął teraz jest maczuga z NUKA która pięknie wsadza do paszczy i masuje dziąsła.
I miłego dnia.
P.S. idę na dietęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 09:56
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq: like bo łączę się bólu
Lara: tak taka amerykanka, dorosły się w tym mieści, ale już ona i dorosły to nie. a tak by pewnie chciał mój (i tu w mojej głowie pojawia się stek wyzwisk)
Ja też nie używałam adapterów, a jeździłam do końca, co to a pasy dziwne masz, a wsadzałaś pod brzuch>