Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Thx dziewczyny, to kupię taki kocyk, akurat za tydzień w la millou ma być promocja :)

O, a miałam kupować, to poczekam;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari: ja mam dwa kocyki z jedną stroną minky babyono na allegro jest ich mnóstwo cena ok 35 zl. POLECAM sprzedawcę z allegro flaming24 (w googlu) on ma te kocyki a w ogóle to ja uzywam ręczników podczas karmienia mała na nich leży i nie ma żalu czy wypluje rzygnie uslini

nick nieaktualny, nick nieaktualny, MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    O, a miałam kupować, to poczekam;)
    Miałaś się pilnować hehe

Summerka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Miałaś się pilnować hehe
    Będzie promocja więc się nie liczy :P

• beszka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka, a ty juz wiesz kto u Ciebie mieszka? :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za namiary na kocyki, później sobie poszukam na allegro :)
    Kroko do którego tc haftowałaś? Co Ci pomagało na odruch wymiotny? Jak już zacznę to skończyć nie mogę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Summerka, a ty juz wiesz kto u Ciebie mieszka? :)
    Tośka

beszka, Summerka, Nieukowa lubią tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Malenqu. Musialam przegapic info....

Mari, apja nie Kroko, ale moge odp.jak u mnie bylo. Rzygi meczyly do konca....na odruch wymiotny pomagalo otwarcie okna plus glebokie oddychanie....lae nie zawsze ;)

Hanke boli brzusio...nie wiem czy to ziemniaczek ( dzis 2 dzien jadla) czy po tym plynie na kupke. Cuchnace baki sa. Kupy brak :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:02

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam :D

"mała" ma już 3900 a moja ginka dalej się zastanawia - kazała przyjść w dniu terminu na oddział i będziemy jeszcze się mierzyć, bo póki co nie ma wskazań do cesarki a brzuch wysoko, więc nie zapowiada nic żebym rodziła przed terminem ... rozmiary małej określają ją na 40-41 tydzień
    obwód główki prawie 36 cm więc główka tez duża , cóż zobaczymy, powiedziała mi że spokojnie mogę sobie czekać, jakbym miała mocne bóle to mam chodzić, a jakby odeszły wody albo pojawiły się regularne skurcze, ale takie co bolą jak jasna cholera :P to przyjechać na oddział :P

Smoczyca1, Yasmin, Summerka, beszka, Lili83, Blondik, LaRa, nick nieaktualny, zgredka, Anuśka, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ho ho Ari gratki pokaznej panny :) może będzie lżejsza :) ale skoro Cati dala rade to Ty też jak cos :)
    Najważniejsze że wszystko ok! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:44

Arienna lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co pamiętam to Cati mówiła ze nie było łatwo :P słabe pocieszenie :P ale spoko ważne że u Zuzi wszystko ok :) ja zniosę wszystko :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana hmm nie wiem czy któraś z nas powie ze było lekko i przyjemnie ;) w sumie częściowo tak ale po ostatnim głębokim wdechu :)

Arienna lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Kochana hmm nie wiem czy któraś z nas powie ze było lekko i przyjemnie ;) w sumie częściowo tak ale po ostatnim głębokim wdechu :)

ale Cati rodziła swojego synusia 3 dni i ostatnie godziny za pomocą vacum i wypychania przez lekarza, bo tak długo wywoływali skurcze że na CC było za późno... hm... podziękował :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:59

ewebii4.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratki Ari :) super

Mari, ja mam 5 kocyków. 2 kupiłam (2 stronny, z jenej mikrofibra z 2 minky - czy jakies tego typu tworzywo oraz cienki - coś ala polar) resztę dostała. dziś kupiłam włóczkę i zabieram się za pled dla Kini (na drutach). wiesz... z takie z pepcko sa fajne. niedrogie a tak jak Malenq pisała, często awaria się zdarza i trzeba prać. mam 1 gruby

Summerko - pomyliłam się. sąsiadka 2 córe urodziła po 18mcach a nie po roku i 8 mcy :)

Nieukowa - gratuluję udanej nocki. oby tak dalej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:11

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko u mnie dziś tak samo brzuszek wzdęty bardzo od 23 sie męczyła i o 7 rano użyłam Windi.... Wybaczcie dosłowność ale zastala siebie i mnie po pachy i baki poszły wieelkie od razu spokojniejsza zjadła i spała 3,5 godz oczywiście sie przebudziła ale widać ulgę. Moze Ci wyślę hmm ? Zobacz sobie w necie, pomysl i daj znać, po co sie macie obie męczyć.

Nieukowa Ty farciaro:) zazdroszczę Ci jawnie .

Smoku dobra jesteś:) powiedzcie mi co to minky? Czemu to takie chodliwe? Modne czy użyteczne?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ale Cati rodziła swojego synusia 3 dni i ostatnie godziny za pomocą vacum i wypychania przez lekarza, bo tak długo wywoływali skurcze że na CC było za późno... hm... podziękował :P

Vacuum, mam zawroty głowy - masakra. Jak ja byłam na ost usg, to lekarz mowil, ze dziewczyna mojej postury rodziła uwaga: 4600 SN!!

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnius - minky
    http://www.sprzedajemytkaniny.pl/pl_PL/p/Polar-Minky-w-kolorze-morelowym/619?gclid=CjwKEAjw7O6vBRDpi7O-8OWSkwESJACNFsgx0UBhfhhePJefg8DbtyTlI-KzzyWJ2LSoP7fxXebFFhoCMW_w_wcB

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarek minky

450_300_productGfx_a62604a0d731d8c369d101ca0812ab19.jpg

chodliwe bo to najmilszy w dotyku materiał jaki miałam okazję dotykać :D

a ostatnio widziałam w serduszka i gwiazdki i się zakochałam i chyba zamówię jak znajdę na allegro - mama przeszyje i będzie cudny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:11

ewebii4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi dasz rade z tego co pamietam w kulminacyjnym momencie było mi wszystko jedno jak ja wyjmą byle była cała i zdrowa :) sama wiesz jak działa adrenalina w tych chwilach.

Ja karmie na poduszce i podkładam pieluszkę tetrowa. Kocyk mam z biedry mięciutki a drugi od koleżanki mały idealny do wózka niebieski bo ona ma chłopca ale myśle ze Jagoda ma w poważaniu markę i kolor:) ważne ze ciepło :)

Summerka, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok czyli chodzi o miękkość? Nie ma żadnych innych funkcji? Bi te grodzki tylko dla ozdoby są tak ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1215 1216 1217 1218 1219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ