Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari: ja mam dwa kocyki z jedną stroną minky babyono na allegro jest ich mnóstwo cena ok 35 zl. POLECAM sprzedawcę z allegro flaming24 (w googlu) on ma te kocyki a w ogóle to ja uzywam ręczników podczas karmienia mała na nich leży i nie ma żalu czy wypluje rzygnie uslini
Malenq, marissith, MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Malenqu. Musialam przegapic info....
Mari, apja nie Kroko, ale moge odp.jak u mnie bylo. Rzygi meczyly do konca....na odruch wymiotny pomagalo otwarcie okna plus glebokie oddychanie....lae nie zawsze
Hanke boli brzusio...nie wiem czy to ziemniaczek ( dzis 2 dzien jadla) czy po tym plynie na kupke. Cuchnace baki sa. Kupy brakWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:02
-
wróciłam
"mała" ma już 3900 a moja ginka dalej się zastanawia - kazała przyjść w dniu terminu na oddział i będziemy jeszcze się mierzyć, bo póki co nie ma wskazań do cesarki a brzuch wysoko, więc nie zapowiada nic żebym rodziła przed terminem ... rozmiary małej określają ją na 40-41 tydzień
obwód główki prawie 36 cm więc główka tez duża , cóż zobaczymy, powiedziała mi że spokojnie mogę sobie czekać, jakbym miała mocne bóle to mam chodzić, a jakby odeszły wody albo pojawiły się regularne skurcze, ale takie co bolą jak jasna cholerato przyjechać na oddział
Smoczyca1, Yasmin, Summerka, beszka, Lili83, Blondik, LaRa, marissith, zgredka, Anuśka, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Kochana hmm nie wiem czy któraś z nas powie ze było lekko i przyjemnie
w sumie częściowo tak ale po ostatnim głębokim wdechu
ale Cati rodziła swojego synusia 3 dni i ostatnie godziny za pomocą vacum i wypychania przez lekarza, bo tak długo wywoływali skurcze że na CC było za późno... hm... podziękowałWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:59
-
gratki Ari
super
Mari, ja mam 5 kocyków. 2 kupiłam (2 stronny, z jenej mikrofibra z 2 minky - czy jakies tego typu tworzywo oraz cienki - coś ala polar) resztę dostała. dziś kupiłam włóczkę i zabieram się za pled dla Kini (na drutach). wiesz... z takie z pepcko sa fajne. niedrogie a tak jak Malenq pisała, często awaria się zdarza i trzeba prać. mam 1 gruby
Summerko - pomyliłam się. sąsiadka 2 córe urodziła po 18mcach a nie po roku i 8 mcy
Nieukowa - gratuluję udanej nocki. oby tak dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:11
Summerka lubi tę wiadomość
-
Beszko u mnie dziś tak samo brzuszek wzdęty bardzo od 23 sie męczyła i o 7 rano użyłam Windi.... Wybaczcie dosłowność ale zastala siebie i mnie po pachy i baki poszły wieelkie od razu spokojniejsza zjadła i spała 3,5 godz oczywiście sie przebudziła ale widać ulgę. Moze Ci wyślę hmm ? Zobacz sobie w necie, pomysl i daj znać, po co sie macie obie męczyć.
Nieukowa Ty farciaro:) zazdroszczę Ci jawnie .
Smoku dobra jesteśpowiedzcie mi co to minky? Czemu to takie chodliwe? Modne czy użyteczne?
Maniek
-
Arienna wrote:ale Cati rodziła swojego synusia 3 dni i ostatnie godziny za pomocą vacum i wypychania przez lekarza, bo tak długo wywoływali skurcze że na CC było za późno... hm... podziękował
Vacuum, mam zawroty głowy - masakra. Jak ja byłam na ost usg, to lekarz mowil, ze dziewczyna mojej postury rodziła uwaga: 4600 SN!!
-
polarek minky
chodliwe bo to najmilszy w dotyku materiał jaki miałam okazję dotykać
a ostatnio widziałam w serduszka i gwiazdki i się zakochałam i chyba zamówię jak znajdę na allegro - mama przeszyje i będzie cudnyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:11
-
Summi dasz rade z tego co pamietam w kulminacyjnym momencie było mi wszystko jedno jak ja wyjmą byle była cała i zdrowa
sama wiesz jak działa adrenalina w tych chwilach.
Ja karmie na poduszce i podkładam pieluszkę tetrowa. Kocyk mam z biedry mięciutki a drugi od koleżanki mały idealny do wózka niebieski bo ona ma chłopca ale myśle ze Jagoda ma w poważaniu markę i kolor:) ważne ze ciepłoSummerka, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek