X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, ciężka noc , ciężki poranek to i dzień będzie wiadomo jaki ... Brzuszek boli nie wiem czemu :/

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniutku bo brzuszki czasami tak mają....
    O ciężkiej nocy się nie wypowiadam (mała nie spała od 23 do 4, potem o 6 pobudka)
    Buziole
    Lece

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Ari: powodzenia

Konwalianko: ja do tej pory dawalam ze sloiczka, ale będę piec i blendowac potem

Moja się często wczoraj budziła ale teraz ma dobry humor po gruszce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 09:53

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • justta Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka u nas z nocami dalej podobnie, pobudki od 24 ale jakos jeszcze funkcjonuje

Milego dnia kochane

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Wczoraj do 2 haftowałam, ledwo żyję, kiedy to się skończy. Oczywiście aceton w moczu był prawie na maxa :(

Ponawiam pytanie o kocyki, macie, używacie? 100x80 wystarczy?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocyki mam, tylko tym przykrywam. Mam dwa, nie no 4 ale dwa używamy jeden do lozeczka drugi na spacer, a i trzeci jako podkład w gondoli.
    Nie wiem jaki mam rozmiar ale chyba mniejszy niż Ty piszesz

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, mam ze 4 kocyki w rożnych rozmiarach i rożnej grubości. Akurat jesli chodzi o te markę co pytasz to nie mam.
    Ty rodzisz (jeszcze) w zimie wiec kocyk jak najbardziej sie nada.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)
    nocka wmiare ok

Lara wiadomość od Ani super :)

co do dyni podawałam Zuzi ugotowaną z mały ziemniakiem była gęstsza i smaczniejsza :)

dziewczyny mam do sprzedania ciuszki 50-56 niektóre typowo dziewczęce inne unisex np kaftaniczki i spiochy jakby któraś jeszcze ciężarna chciała :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Mari zmierzylam mam kocyk 100x80 którego najczęściej używam ale chyba wszystkie tych wymiarów tylko firmy bobobaby.
    Dobra spadamy na dwór bo moja spala aż pół godz na dworze się wyspi
    Buzka paaaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:53

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari ja mam duży i mały kocyk i w chłodniejsze dni to wole duzy do wózka używać ale na codzień. To mały mi bardziej odpowiada wiec sama musisz zdecydować co wolisz:)

Malenq Justa te noce najgorsze, ale przecież kiedyś sie to skończy :) a wtedy będziemy spały do oporu :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thx dziewczyny, to kupię taki kocyk, akurat za tydzień w la millou ma być promocja :)

Summerka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Mari nie obraź się, ale dzieciakom wszystko jedno, a Ty kasę puscisz na taki kocyk...zostaw sobie i kup 3 kocyki innej marki i tak przy odrobinie fartu to uleje, zasiusia ub "zakupka" heheheheheh a jak pytasz ją mam chyba z 6szt (nie znam firm) które na zmianę są w praniu...do tego 3 grubsze....

Sorki musiałam to napisać, bo ostatnio właśnie z la milou na styczniówkach się nabijałyśmy....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:59

Blondik, Yasmin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq a z jakiej innej firmy polecasz? Słyszałam, że la millou są dobre jakościowo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanie i tak dla młodej mamy można sprzedać wszystko...bardzo fajne są kocyki z jednej strony bawełna z drugiej minky, można kupić taki sam z wypełnieniem do tego poducha lub motylek itp.
    Jak masz ochotę to kup sobie la milou, ale dzieciom to bez różnicy... Lepiej ciuszki, bieliznę kupić z lepszej bawełny dla maleństwa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:14

zgredka lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa zwykle kocyki jeden na promocji z biedronki ;) pościel z jednej strony z minky taką do wozeczka uszyla mi mama a minky kupiliśmy na allegro na metry :)

Jedyne co mam firmowe i drogie to fotelik do auta bo mąż ma fiola na punkcie bezpieczeństwa i cieszy mnie to :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:28

Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tu sie zgodzę z Malenq. Nie ma co sżalec, lepiej kasę na przydatniejsze rzeczy przeznaczyć np na pieluszki (a idzie ich mnóstwo).
    Ja tez mam dwa z biedronki, ktore bardzo lubie, jeden kupiłam w dużym markecie, taki grubasny i jeden w ikei.

Nieukowa lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kure poduszke do karmienia z lamillou i wkladke do wozka z poduszka, jakos super, ale teraz bym juz nie kupila ;-) a kocyk kupilam material z minky i uszylam sama pasuje do tej wkladki do wozka ;-) mam tez kocyki z biedry i tygryska z disneya jest super mieciutki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:34

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • beszka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo

Malenqu, Maniek, Justta lacze sie w bolu.....w bolu niewyspanai

A i teraz cos kiepsko że spaniem. Wlasnie dostala norweski specyfik (100% naturalny) na kupe. Moze bedzie lepiej jak zrobi....

Mari co do kocykow, to ja akurat z tych, co uwazaja co dziecko nosi i czym sie bawi, z czego je. Do tego mam fiola na pkt.kocykow. Zero chinskich gowien itp. Ja mam 6 kocykow. 3 z effi- dwa grubsze i jeden cienszy, jeden zrobiony przez kolezanke (materialy, ktore uzywala b.dobre jakosciowo) wlasnie na wzor la milou, jeden od mojej mamy....rowniez made in PL i jeden kupiony w sklepie medycznym w NO przez moja tesciowa.
    Do tego mam mala kolderke do kolyski, ktora czasem uzywam do wozka. Mamy jeszcze spiworek puchowy, ale czekam az temp.ponizej 10 st.bedzie.

A od wczoraj H spi w spiworku i w koncu nie marznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 12:06

Summerka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram Malenq- kocyki nie muszą być z super hiper topowych materiałów sensorycznych :P
    Ja mam zwykłe ale w miarę grube, za to z 5szt bo kładę na nich małego na podłodze, na kanapie, przykrywam w łóżeczku itd.

U mnie szał dziś! Radek przespał cięgiem DZIEWIĘĆ GODZIN!!! Wyspałam się i jestem jak nowo narodzona!

Wiadomość dla Misi: znalazłam coś takiego, będą w Poznaniu warsztaty chustowe i inne atrakcje (chyba za darmo?):
    http://www.chusty.net/a/wp-content/uploads/2015/09/harmonogram_ramowy_MTRB_2015.pdf

A ja dziś chyba kupuję softshell dla dwojga do noszenia w górach. Spodobało mi się chustowanie. Co prawda jeszcze mam problemy z właściwym dociągnięciem, ale myślę że się wyrobię :D

Malenq, marissith, Yasmin, Misi@ lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja niestety z tych matek, co dają sie naciągać;( wozek Zuzka ma drogi, foteliki tez z wyższej polki, ubrania tylko nowe, krzesełko do karmienia to samo i wiecie co? Wkurzam sie na siebie, bo wiem, ze to zwykle naciąganie, dziecku to obojętne, wyrośnie, etc., etc., a i tak ide do sklepu i daje sie naciągać na te wszystkie "firmówki", ktore chyba nie sa lepsze od innych;(

A potem oddam wszystko za darmo albo sprzedam za grosze;( ale niestety ja mam tak ze wszystkim, teraz robię mega wietrzenie garderoby (a przerobilismy na nia cały pokój) i tak mysle, a po cholerę były mi te szmaty, trzeba było odłożyć kasę;( głupia jestem, wiem...;( muszę sie opanować, bo powiem Wam, ze nie jesteśmy jakos szczególnie zamożni...;(

Rozpisałam sie, przepraszam, ale chyba sama przed sobą muszę sie "skrytykować";(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 13:01

Yasmin lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 1214 1215 1216 1217 1218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ