Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lara, mój szwagier ma córkę, która jest tak spokojna, ze zawsze jesteśmy w szoku, wiec dzieci naprawdę sa rozne, wszystkie wymagają opieki, ale jedne da bardziej absorbujące, inne mniej;)
Ana, brązowym plamieniem sie nie martw, ja tak plamilam 2 tyg i przeszło, brałam tylko douphaston.Nenaaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Ja pije jedną, i masę inek..
już mi apkawa gorzej smakuje tak się na te inke przestawilam
Ale się rozpisalyscie.. Ja byłam w centrum, bo moja kuzynką jest na zjeździe lekarzy i miała wolne. W upał do centrum z dzieckiem a powrót w korku (bardzo lubię, jak ktoś nie myśli tylko o sobie)/.
Mała dostała sorter i matę z tych puzzli do wędrowania
A teraz śpi
Szokuja mnie też wasze planyale może też trochę zazdroszcze, jeszcze nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 17:56
-
Yas? Kurcze!!!! Do lekarza szybciutko!!!!
Summerka, moja niby tez spokojna, zależy od dnia. Ostatnio, gdy tylko zniknę z jej pola widzenia, kończy sie mega krzykiem, wiec nawet na szybkie siusiu czasami nie moge wyskoczyć. Ale nie będę sie licytować.
W każdym razie o ile pamiętacie, zanim urodziła sie Ania, to wtedy miałam w planach szybko zajść w druga ciąże. Jako, ze skończyło sie cc, przynajmniej rok musze odczekać.
Anaa, ja kawy nie pijam, wiec ńie odpowiem.
Miłego wieczoru -
Malenqu, a mi chodzi o zasypianie na noc....bo chyba probowaliscie Kosie nauczyc, zeby zasypiala w lozeczku sama?
Dobrze ze za dnia spinz Toba, to i sobie odpoczniesz troche.
Co do dzieci z kolkami i high need, to Malenqu dobrze prawi. Leo mial kolki takie ze 24 h sie darl....i ja sadzilam ze gorzej nie moze byc...hshahaha no to powiem tak..,, kolki sie skonczyly i u L i u H...ale jej high need pozostal i dalej sie czuje jakbym miala noworodka w domu a nie prawie polroczna dziewczynkechlopcy w jej wieku juz cale noce spali i to bez mego cycka w buzi.
Ana, przytulam i trzyma kciuki! Ale powiem Ci szczerze, że ja w Twojej sytuacji to bum do PL przyjechala i czekala do konca 1 trymestru (sa karty ubezpieczenia dla obyw.EU plus w PL jesli masz obyw.wszystkie ciezarne maja darmowa pomoc) albo tej polznej bym troszke pokoloryzowala, aby wizyte przyspieszyc....
Moja H lezy z cycem. Uciela sobie 15 min.drzemke i oczy jak 5 zl pewnie do 22 bedziemy sie tak baic
Yas, ja rowniez podziwiami kibicuje
-
Nie mogę zjechać do polski tiago chodzi do szkoły i nie dostalby wolnego, tu szkolnictwo trochę inne i na nieobecność dziecka w szkole trzeba mieć zgodę dyrektora.
Co ma być to bedzie,
Jeśli plamienie nie ustanie po weekendzie będę myślała co dalej, na razie staram się myśleć pozytywnie, tylko to ki zostało.
Pociesza mnie fakt że nie tylko ja tak plamie i inne maluszki mają się dobrze to może i mój zdrowo rośnie, tylko nadzieję mi pozostała. -
nick nieaktualny
-
Ana, no u nas tak samo z tymi zwolnieniami ze szkoly niestety...ale poki co dostawalismy na dlugie weekendy.
Ja gdy Jas sie urodzil, to bardzo duzo w PL bylam. Maz przylatywal na weekendy raz an jakis czas...
A odnosnie szkoly i wolnego, to u nas niedlugo ferie jesienne. Juz sie doczekac nie moge. Mam nadzieje, ze moi rodzice przykeca do nas w tym terminie...
Malenqu, to tez nie masz wesolo. Dobrze, ze sie chociaz przelozyc da i zasnie.
Moja wlasnei lezy z tata, ale walczy dzis bardziej niz wczoraj czy przedwczoraj. Ja uwazam, ze to zbyt wczesnie dla niej niestety.....ona zasypia miedzy 2130-22 teraz (kiedys byla 23). No nic. Poczekam jeszcze troche, jesli dalej bedzie marudzic, to ide... -
OOo ciekawe a jak dziecko chore to jak? Idzie się do lekarza i on coś pisze?
Ja byłam na stepie, ledwo ogarnelam choreografie
Potem karmienie, kąpiel, trochę zabawa bo nie chciała spać znowi karmienie i teraz tata nosi.. Póki co jakby zasnęła
-
Jak tiago jest chory dzwonie do szkoły że nie przyjdzie bo jest chory i muszę iść z nim do lekarza, jeśli lekarz powie ze ma zostać kilka dni w domu dzwonie i mówię kiedy wróci do szkoły. Jeśli zbyt często się to zdarza to wysyłają mi do domu kontrolę w trakcie choroby dziecka, kontrola składa się z nauczyciela, lekarza szkolnego i pracownika opieki społecznej, więc nie naduzywam tego bo po co mi taką kontrola zawsze w aktach gdzieś to zostaje.
Co mnie zdziwiło jak masz choroby typu ospa to dziecko ma obowiązek chodzenia do szkoły.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:21
-
Jestem
kolega był fajnie sie gadało, zwłaszcza ze bardzo go lubię a i popatrzeć jest na co
Po kąpieli nawet szybka maseczkę nałożyłamBeszko zainspirowałas mnie
Yas śmigaj do lekarza, nie ma żartów.
Niepamiętam co miałam napisać czyli juz czas sie szybko położyć bo za 1,5-2 godz pobudka
Buziole i śpijcie smacznie wszyscy.
Ana trzymam za Ciebie kciuki będzie dobrze!Anastazjaaa, beszka lubią tę wiadomość
Maniek