Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzwoniłam do położnej powiedziała że skoro plamie na brązowo i nie ma wydzieliny na bieliźnie jest tylko na papierze po siuskaniu to mam się nie martwić i czekać do wizyty
za dwa tygodnie. Powiedziała mi też że mogę dłużej plamic po poronieniu bliźniaka bo mam macice w tylozgieciu i potrzebuje więcej czasu aby pozbyć się starej krwi, zobaczymy....
-
Summi! Ty też po cc? Ohhh
cóż za cudowna wiadomość
MARZY mi się rodzeństwo rok po rokuMiałam kilkoro taki uczniów, świetne relacje nawet pomiędzy bratem i siostrą. Bardzo zżyci. Ale to by oznaczało starania od stycznia bo za 1 razem na bank nie zaskoczy....
Anastazjo, a gdybyś skorzystała z pomysłu Beszki i spróbowała wizyty w innym kraju? O ile masz taką możliwość... Biednanie wyobrażam sobie co przechodzisz.
Miałam plamienia brązowe... najważniejsze że nie czysta, żywa krewWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:08
Summerka lubi tę wiadomość
-
Echhhhh dziewczyny, nie obrazicie sie, ale czyje dziecko nie jest high need? Bo jakoś tego nie rozumiem...
Oczywiście współczuje wszystkim chorującym maluchom, bolacych brzuszków itd
U mnie tez nie jest kolorowo, moje dziecko jest nierozłączne ze mną, ale ja jestem jedynaczka i nie chce aby Ania była sama. Pozatym czas nagli...latka lecą
Oby tylko nam sie udało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:08
Yasmin, Malenq, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Yas, jesteś mega dzielna kobieta!!! Respect!!!
A co do wyglądu, to tak, jak zapowiadałam, była u mnie ta kolezanka i rzeczywiście wyglada wystrzałowo, ale jak patrzę na moja Zuzie, to nie żałuje, ze ja wyglądam jak kupa;)Yasmin, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Echhhhh dziewczyny, nie obrazicie sie, ale czyje dziecko nie jest high need? Bo jakoś tego nie rozumiem...
U mnie tez nie jest kolorowo, moje dziecko jest nierozłączne ze mną, ale ja jestem jedynaczka i nie chce aby Ania była sama. Pozatym czas nagli...latka lecą
Oby tylko nam sie udało...
Które właśnie wstało i spać już nie będzie do 21wszej....jak dobrze pójdzie...
Buziaki leceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:13
-
Myślałam o tej belgi co pisała kiedyś Pati ale sama nie wiem.... Co ma być to i tak będzie, sama już nie wiem może za mocno panikuje....
Ta ciąża doprowadzi mnie do zawału sercamówię wam niewiele brakuje abym zwariowala.
Jeśli nie daj Boże znów się nie uda chyba nie znajdę sił na dalszą walkę, te porażki wyniszczyly mnie zupełnie, emocjonalnie jestem wrak człowieka -
LaRa wrote:Echhhhh dziewczyny, nie obrazicie sie, ale czyje dziecko nie jest high need? Bo jakoś tego nie rozumiem...
Oby tylko nam sie udało... -
Też mam tylozgjecie i plamilam długo, nie denerwuj się i bądź dobrej myśli a jakby coś się działo wal na oddział i mów że rzygasz to cie przyjmą chociaż na zakazny ale usg zrobią
Yasmin, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ana teraz już wreszcie musi być dobrze no kurcze w końcu musi!!!! ♡
Racja każde dziecko jest inne przecież skoro inaczej sie rozwijają to i inne potrzeby mają. ..moja jest hmm nie ma tragedii ;)ale jakby nie była życie bym za nią oddała.
Co do drugiego malucha spoko ale jeśli mój skończy z delegacjami bo sorry ale sama nie ogarnę!
Co do zębów Zosi no kurcze widzę jelada dzień to była przenosnia
Uwielbiam ten stan młoda śpi pies śpi ja kanapa i kawa trójkąt idealny
O Nenek Witajheh ja mam pomalowane tylko pazury u stóp ale od początku lata i tylko dokładam kolejne warstwy bez zmywania szkoda czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:59
Nenaaa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość