Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Dziewczyny mam ważne pytanie...nie daje mi to spokoju od móż dwóch dni Zośka dyszy nie widzę żeby coś jej dolegalo nie ma gorączki nie kaszle tylko siedzi w bujaku bawi się i dyszy co jakiś czas...i nie wiem czy cos jej faktycznie jest czy nowa umiejętność tak jak mega głośny pisk. Help me!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 10:34
-
nick nieaktualnyNie wiem jak Twoja Zosia, ale moja też przechodziła przez dyszenie, charczenie, warczenie i inne dźwięki...
Ari ...jej to już tuż tuż....
Nieukowa wielki szacun za mrożonkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 10:40
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ari
wytrwałosci Kochana, juz niebawem
Smokuś, to trudno określić bez zobaczenia lub usłyszenia. Ale jak robi to w zabawie to pewno się nauczyła nowego dźwięku.
Tez mnie tak kiedys kinga straszyła
Ale jak obawy to skonsultuj to z pediatrą żeby czegoś nie zaniedbaćArienna lubi tę wiadomość
-
Moja znowu na cycku, ale miala czkawke a jak sue dossala to jej nie zabiore, a.poprzednio wziela mało. Zresztą pocieszam się, że skoro mało je to może częściej. Yas Ty pisałaś, że kp.szybciej się trawi?
Ja dziś znowu mroze dynię, ale nie wiem gdzie ją upchne -
Hej
Dzis jedziemy dalej na poludnie i chyba bedziemy na dziko obozowac wiec nie bede was czytac.
ZGGREDKA myslalam o plastyce brzucha ale to Po ostatnim dziecku lepiej. Podnioslabym se wzedy tez cycki;).
Domi wczoraj stanal na chwile na czworaka:)
zgredka lubi tę wiadomość
-
Moja dalej przy (.) chyba sie nie wyspala ....
Zgredka, pisałaś o włosachsa na rękach małej ( ze sie obawiasz) za to moja ma co chwile moje włosy w rączkachnadal mi lecą ;( czy to sie skończy? Bo olysieje
Smoku, dobrze, ze jedziesz sprawdzić.
Wow Psotka. Na czworaka? Juz ? Mojej sie tułać nie chce, ale do siadania gotowa.
No i sie księżniczka obudziła
Zaraz dostanie kalafioraWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 11:33
-
PsotkaKotka wrote:Hej
Dzis jedziemy dalej na poludnie i chyba bedziemy na dziko obozowac wiec nie bede was czytac.
ZGGREDKA myslalam o plastyce brzucha ale to Po ostatnim dziecku lepiej. Podnioslabym se wzedy tez cycki;).
Domi wczoraj stanal na chwile na czworaka:)
Też myślałam o plastyce i brzucha i piersi ale też po ostatnim dziecku, nawet mój mąż jest za tym pomysłem, zawsze mówi: nie przejmuj się rozstepami i biustem bo zawsze można zrobić im remont generalny -
dzien dobry
ja dzis pospalam, bo w nocy albo Hanka spac nie dala albo myslispalam tak twardo, ze nawet nie wiem, kiedy starszak do szkoly poszedl i kiedy maz z mlodszym do przedszkola pojechali (maz dzis w domku, wiec H z nim byla).
Malenqu, dzieki za odp. czyli cos tam pamietam, ze owoce surowe.
powiem Wam dziewczyny, ze 4 lata pomiedzy dziecmi to sporo....nic nie pamietam. serio!!!
wczoraj w ksiazeczkach chlopcow sprawdzalam i starszak w wwieku Hanki juz dawno sam na noc zasypial, przesypial cala noc, spal w swoim pokoju, pelzal. jedynie za dnia trzeb bylo go wozic.
mlodszy syn spal cala noc, zaczal miec 2 drzemki za dnia po 1,5 h ale wozic trzeba bylo (wczesniej przez brzuszek drzemal tylko przy cycu). duuuuzo latwiejsi byli
wczoraj Hanke roqniez maz uspal w lozku. duuuzo mniej protestowala niz dzien wczesniej.
Malenqu, pamietam ze wy tez Kosie uczyliscie spania w lozeczku. jak poszlo/idzie?
my w sum in wlozeczku, a w lozku ...ale ja mam duuuzo watpliwosci. z jedej str.chce, bo padam i chce z chlopcami troche pobyc (H i tak zasypia dopiero kolo 22) z drugiej str. potem tesknic bede...i boje sie, ze jak mniej bedzie ssala to i mleka bedzie mniej
a bardzo chce karmic min.rok...
mloda teraz spi na dworzu - tata wozi, a ja siedze z olejem kokosowym na wlosach i maseczka na twarzypierwszy raz od porodu
zaraz pod prysznic ide
Smoczku, Hanka rowneiz rozne dziwne dziweki z sie bie wydaje. Jelsi mala nie sinieje przy tym to chyba ok, ale na wizycie kontrolnej bym wspomniala o tym lekarzowi, co by puls spr. dla upewnienia sie.... -
Marisss zgadłam ziemniaczka
Hi hi ale jestem
Ari kurcze ale emocjeJeszcze tylko chwila i już będziesz po drugiej stronie
Później Blondik i ja
Beszka kurczę u Ciebie to 4 lata a ja mam 12lat przerwy i serio czuję się jakbym była w ciąży pierwszy razArienna, marissith lubią tę wiadomość
-
Hej, Ari ale zleciało juz bedziesz tulić dzieciątko
Torby super, ja mam malutka na tel i kartę płatnicza bo dodatkowo mam torbę dla Jagody i tam wszystko dla niej. Za pare lat kupie sobie jakaś fajna torebkęjak pozbędę sie pieluch i innych gadżetów a Jagoda dorobi sie plecaczka na swoje zabawki.
Beszko super ze masz chwile dla siebie niby tylko maseczka i prysznic a jaka radość i poczucie kobiecości
Ja was podziwiam ze decydujecie sie wracać do pieluch i nieprzespanych nocy gdy starszaki juz odchowane, dlatego ja chyba nie moge tak czekać bo nie wiem czy chciałabym znowu przez to przechodzić.
U nas Jagoda znowu ma lekki sen:( muszę wciąż przy niej siedzieć i w razie w wozić wózkiem. Mam nadzieje ze zaśnie twardo i popołudnie będzie wesołe. Narazie po pomidorowej nie ma reakcji jadłam wczoraj w południe. To chyba ok no nie?
Aaa ustaliłam z mężem ze od kwietnia przyszłego roku zaczynamy starania, gdyby sie od razu udało to akurat bobas byłby na wiosnę ... No chyba ze to znów będzie proces jak tym razem ehh nie da sie nic zaplanować, a ja juz nie chce rodzic w środku lata.Arienna, Anastazjaaa, Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
A moja już że dwie h śpi z cyckaniem na przemian, już myslalam, że się będzie budzić ale zaplakala zalosnie jak zazwyczaj, dalam pierś i śpi dalej..
A mnie od tej drzemy głowa boli ;(
No Ari: to już koncoweczka
Kotka: niezłe umiejętności, gratulacje
-
Moja nie lubi cyckac gdy ja leżę
matka musi siedzieć ! A i ona ma jakieś czujki jak tylko chce usiąść lub sie położyć od razu zaczyna płakać albo sie wiercić , i tym sposobem w dzień nie ma chwili wytchnienia
kręgosłup mi pęknie na wysokości łopatek
Maniek
-
Psotka, mama siada normalnie
a Ania pręży sie i podnosi główkę i nóżki razem. Gdy trzymam ja za rączki to bez problemu siada. Ale nie pozwalam na tak długie zabawy, zwłaszcza ze jest leniem i sie nie przewraca za często
-
nick nieaktualny