Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe Yas jutro sprobuje zobaczymy co to z tego wyjdzie;)
A teraz doczytalam no to nici z szejka, Malenq cos pisala ze kaszki na naturalnym nie gestnieja:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 23:30
Yasmin lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyHej mój też chcą co 2 godziny w nocy. W dzień dużej wytrzymuje chciałabym to zmienić ale jak?
Naukową super chłopak z Radzie, a za przetwory należy Ci się szacunek
Piękne torebki macie a ją nadal nie mam pomysłu na prezent z okazji ur dziecka. Mam sobie. Coś wybrać, ale nie wiem co;/
Ps czy macie syciskarke do warzyw? Możecie cos polecić? -
Lara: oj różne, dziś poszła bobovita np ale mam hipp i gerber i też coś z tej rossmanowskiej.
U nas dziś gruszka i łyżeczka Laszki manny, ale na wodzie robiona jest bleee..
Misia: POLECAM biżuterię, zostaje na wieki
A ja czytalam, że jak się odchodzi od KP to można KP z mm mieszać zmniejszając stopniowo proporcje..
Dziś idziemy z kuzynką zakupić dla małej zabawkę jakąś, myślę o sorterze na przyszłość, a Wy co polecacie? A jakmwasze dzieci reagują na karuzelę? -
Misia za wczesnie jeszczenna wydluzanie odstepow w karmieniu... Po skonczonym miesiacu mozesz zaczac. Chociaz u mniento nie dziala- mlodynwciaz jak zegareczek co 2h chce jesc. Maksymalnie mozna go 15min przetrzymac bez wariowania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:12
-
Nieukowa: a myslalam, że Ty już Zalatwilas 3h bo jakiś czas temu pisałas o próbie przedłużenia..
Oglądam ddtvn o nauce pierwszej pomocy, ja mam co roku kurs BHP i o tym czytam a teraz nie pamiętam ile nacisków a ile wdechow... -
Kurcze, chyba idą zebule, bo kciuk idzie w ruch ;( chyba zacznę rękawiczki małej zakładać
Jak u Waszych maluchów objawiało sie ząbki?
Dodam, ze nie ślini sie jakoś bardziej niz ostatnio. -
Moja się slini już jakiś czas, dodatkowo pluje sama sobie prutajac ustami, a do tego wpycha rączki, ja jej w tym nie przeszkadzam, o ile nie jest to objaw głodu i nie ma rąk we włosach psa.. Niech się z bakteriami zapoznaje
Tydzień temu lekarka powiedziała, że dziąsła płaskie, więc na zęby jeszcze czas..
Moja ogląda TV na lezaczku, wycisza się, żeby minęło min 2h od jedzenia poprzedniego, a zostało 20 min -
nick nieaktualny
-
hejo
LaRa wrote:My sie cycusiujemy juz godzinkę, a podobno mleko mi sie kończy
Zgredziu, pewno się miesza mm z naturalnym ale na bank są jakieś proporcje, których nie znam. do tego: z mleka z dnia tego bardziej wodnistego? czy z nocy, bardziej tłustego i sycącego? no i jaka mieszanka, której firmy... hmmm. choć jakby po karmieniu podoić wodą... nie wiem
Misiu, daj Antosiowi trochę czasu. Kp jest na żądanie. zegarek się nie liczy
ja mieszam firmy ze słoiczkami
Sorter warto dziecku zaproponować
tak się z rana grzecznie moje dziecię bawiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 10:12
Blondik, marissith, Malenq, LaRa, beszka, Anuśka, MANIEK, Anastazjaaa, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja dalam teraz mojej mm, wzięła z 30ml a potem bawiła się smokiem w butli i potem KP z bezpośredniego rezerwuaru..
Przysnela, więc lece na szybki spacer, zanim się zrobi parowa
Yas: fajnie, Kingus ma dużo przestrzeni, moja też ma dobry humor z rana, a jakie włoski długieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:06
-
Hej misie
Jutro już wizyta hehe ale stresik
Pójdę a ona mi powie to w poniedziałek wyciągamy dzidziusia.... Po nocach mi się śni. Młoda już jest dużo niżej i rusza się sporadycznie bo nie ma już gdzie... Dużo śpi dziecko a mnie dno macicy już boli od rozciągania, wczoraj cały wieczór przespalam bo nie umiałam sobie wygodną pozycje do siedzenia znaleźć....
Blondik lubi tę wiadomość