Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie trzymanie jest straszne. Ja jestem mistrzem, np od dwóch lat trzymam w sobie, że nie znosze jak przybywa do nas dziecko mojego (mam na ten temat takie myśli, że myślę, że wymagań pomocy specjalisty)..

Mari: zazdrocha, że u Was wali każdy prosto na twarz ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka może i zazdrocha ale dziewczyna mojego brata takiego focha strzeliła na moich rodziców, że hej ;) ostatnio babcia też powiedziała im nie po myśli to była obraza majestatu :D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam nie wiem czy tak prosto z mostu jest ok :P znaczy jest ok pod warunkiem ze to oczyszcza sytuację, bo u mojego małża wszyscy wszystko prosto z mostu a potem się do siebie nie odzywają :P mój małż ze swoją siostrą nie odzywali się dwa lata do siebie- mieszkając w jednym domu, a teraz z drugą się pokłócił i już żeby nie skłamać pół roku się nie odzywają ( tyle że młoda mieszka za granicą więc jest łatwiej :P ) widocznie nie potrafią tak ze wszystkimi na raz dobrze żyć, zawsze musi z kimś być pokłócony :P jak się z jedną pogodził to z drugą pokłócił :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 12:16

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej gangsterki :-)
    Dawno mnie nie bylo... ciezko mamy teraz bo brzuszek daje o sobie codziennie znac. Zadne krople nie pomagaja. Jedyna szansa w Sab simplex, ktore bede miala w srode dopiero. Do tego Roxy tak kocha swojego cycusia, ze prawie ciagle ciumka.
    Mam pytanie, pewnie mnie objedziecie ale moze znacie sposoby jak mala nauczyc ciumkac smoka? Mialabym troche swobody ;-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam, moja odrzuca, ale im wcześniej tym lepiej. Może na szybko po wyjęciu cycka od razu smok

Pati Belgia lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Malenq nie zazdroszczę sytuacji, ale na ta chwile chyba bym przemilczała i odpaliła w stosownym momencie...

Ja sie zaraz zbieram na spotkanie z Yas :) i Kinga :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, hahahaha no zadaje sobie to pytanie od prawie 6 miesiecy ;) ja, przeciwniczka smoczkow ;) pragne by moje dziecko zaskoczylo. Tzn.ona pociumka jak ja zmusze, ale jak tylko odejde to pluje na kilometr ;)

U nas mowia tak: rozne ksztalty, jak to nie pomaga to wybrac jeden i tym jednym probowac codziennie, ale nie gdy placze i nie gdy jest glodna....gdy jest pora czuwania a dziecko jest spokojne. My mamy jeden, ktory H toleruje najlepiej tzn.od czasu do czasu pociumka przez 2 minuty ;) Nuk lateksowy super miekki....wydaje mi sie, ze niekotre dzieci nie chca smoczka i juz. Z drugiej str.bedziesz miala z mala super kontakt. To jak mala na mnie patrzy i jak na mnie reaguje jest niesamowite (a to dzieki traktowaniu mamusi jak smoczek). Z chlopakami rowneiz byla bliska wiez, ale nei tak jak z H. Z drugiej str. Doskonale cie rozumiem. Masz syna, ktorym tez trzeba sie zajac....ehhh ja do tej pory mam dylemt kazdego wieczoru, gdy R mala usypia a ta drze sie za cysiem,

U nas przedszkole. Dzieci z klasy przyszly sie pobawic. Dopiero usiadlam ;) zaraz kolejne wybuwa na obiad i jeszcze jedno zostanie.....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też jedyny smok (ale w butli) jaką preferuje jest nuk, ale wczoraj nawe mojego świeżo zaciągniętego mleka wzięła tylko trochę. Ja nie wiem jak to będzie za miesiąc ;(

O i właśnie ładnie się cofa na macie ;)

A sernik w piecu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 15:06

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa nie zazdroszcze syt. Ją chyba vym też nie powiedziała. U mnie na szczęście już teraz stosunki z siostrami są super. Pozyczamy sobie kasę jak potrzebujemy, ale zawsze wiemy, że trzeba oddać. I nawet jak pozyczylam ostatnio mojej siostrze i chciałam jej anulować dług to się na to nie zgodziła.
    Mari ją tam też wolę w sumie randki z Antonim ;)
    A dziś po kolejnej nieprzerwanej nocce boli mnie gardło, głową i czuje się podzielona. Jak chce się położyć to synek się budzi na cycusia ;p czy mogę jakieś leki stosować?
    Pati biedulko mam nadzieję, że brzuszkowe sprawy szybko mina.
    Nie mam apetytu mąż mnie zmusza do jedzenia ;/ a ją po jedzeniu mam biegunki...obiadu dziś też nie jadlam...kurcze wiem, że źle robię ale nie mogę. Za chwilę będzie moja siostra. Chyba w pt. Poroniła ;/
    Ech tak jej kibicuje. Fajnie bybylo gdyby jej się udało Antos by miał kuzyna mniej więcej w swoim wieku ;)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia: ja biorę apap..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati nie pomogę....moja smoka uwielbia od poczatku

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, jak nie bedziesz jadla, to mozesz pokarm stracic... A moze do lekarza powinas jesli masz biegunki po jedzeniu? Pijesz duzo?
    Ja jestem czesto jakby podziebiona, ale ze zmeczenia. Pospie i jest lepiej. Moze nich maz zabierze malego na spacer, a Ty spac sie poloz? A karmisz na lezaco?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Chyba za rada Beszki, kupoe tym rqzem lateksowy smok. Nasze wszystkie sa silikonowe. Ksztalty mamy rozne ale zaden nie jest jak cycus :-) Marcel tel lubil smoka a z nia od poczatku problem.

Misi@ ja przez pierwsze 2 tygodnie tez nie mialam apetytu. Zmuszalam.sie do jedzenia zeby miec pokarm czego wynik to taki, ze schudlam I do wagi sprzed ciazy brakije juz tylko 1 kg :-) Teraz jem juz normalnie :-) poczekaj, powinno sie poprawic. Hormony sie stabilizuja.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq jeśli masz dobry kontakt z siostrą to może z nią pogadaj? Po co Wam kwasy.

To ja też się pożalę.
    Mój brat ma dwie córki, szwagier jedną.
    Swoim bratanicom w ostatnim czasie kupiłam po sukience i bluzce i jakiejś tam spódnicy. W biedronce były fajne proszki do kolorowania włosów to im wzięłam. Potem w stokrotce ekstra duże podłogowe plansze do kolorowania i zeszyty ćwiczeń, też im kupiłam.
    Znowu córce szwagra kupiłam buziki (trampki kolorowe) bo były fajne na promocji i książeczkę. Wszystkie prezenty oczywiście bez okazji. To wszystko kosztowało niewiele, od kilku do kilkunastu złotych, wiadomo kasą nie sram ale zawsze o nich pamiętam. Obie mamy podziękowały i wszystko.
    A one o Zuzi jakoś nie pamiętają.
    To stwierdziłam że koniec frajerowania się.
    Niby ja to dla dzieci, nie dla nich, no ale kurde bez jaj.

nick nieaktualny, zgredka, Blondik lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po spacerku :) dzieki Yas :)
    Biedronko, Blondik, moze następnym razem dołączycie?

Focie ze spacerku wrzucę na fb :)

zgredka, Biedroneczka83, Blondik lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko lubie za "koniec frajerowania się"

Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!
    Ależ jestem padnieta! Zofia chyba tez bo chrapie. Z wesela wróciliśmy około 1 Zośka tam spala od 21 jakoś była zachwycona! Muzyka tańce kolorowe światła.i dala mi pospać do 10 D kochane dziecko :) Dziś poprawiny wszystko na wariackich papierach ledwo zdążyliśmy. Nie nadrobie dziś sorry.
    Spadam i spokojnej nocy życzę!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara u mnie to cala wyprawa ale chetnie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry:)

Malenq piszesz, ze masz dobry kontakt z siostra wiec z nia pogadaj na spokojnie bez zadnych pretensji, poprostu powiedz co czujesz i co cie zabolalo. Mam swietny kontakt z bratem i gdyby byla taka sutuacja porozmawialabym z nim bo trzymanie takich emocji w sobie moze wieksze szkody wyrzadzic niz szczera rozmowa!mialam podobna sytuacje z moja kuzynka nic nie powiedzialam i gryzie mnie to do dzisiaj a juz ponad 10 lat temu bylo w sumie ograniczylam kontakty do nimimum ale mi nie zalezalo. A jesli moge spytac to ile sie daje teraz na 18?moj chrzesniak ma za rok i nie mam pojecia?1000 zl?bo tak od znajomych slyszalam?jesli nie chcesz odp to zrozumiem.....

Pati biedna Roxi duzo sily zycze!
    Leo w szpitalu smoka mial a jak dostal cyca to odrzucil dopiero tydz temu znowu chycil;)moja mam dala kropelke glukozy na smoczek w szpitalu tez tak robili wiec sprobowac mozesz a noz;)
    My mamy avent philips probowalas?mam w domu jeszcze difrax od 0-2 miesiecy nie otwarty jesli chcesz moge ci wyslac jesli jeszcze nie probowaliscie

Beszko my przetrzymywalismy Leo na poczatku 30 min potem 1 godz i tak co noc 30 min dluzej ale bez placzu sie nie obylo no i nocnych spacerow trwalo to ok. 2 tyg

U nas nocka lepsza Leo poszedl spac o 21 obudzil sie o 1 potem o 3 ale zapodalam smoka i usnal no i o 5 30 wiec idzie ku lepszemu. Dodatkowo od 4 dni nie nosimy na rekach kladziemy sie z nim w lozku dajemy flache glaszczemy spiewamy (tzn ja bo maz wybrac opcje szszszszszs)i mlody usypia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 20:32

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Malenq.

‹‹ 1222 1223 1224 1225 1226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ