X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie trzymanie jest straszne. Ja jestem mistrzem, np od dwóch lat trzymam w sobie, że nie znosze jak przybywa do nas dziecko mojego (mam na ten temat takie myśli, że myślę, że wymagań pomocy specjalisty)..

Mari: zazdrocha, że u Was wali każdy prosto na twarz ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka może i zazdrocha ale dziewczyna mojego brata takiego focha strzeliła na moich rodziców, że hej ;) ostatnio babcia też powiedziała im nie po myśli to była obraza majestatu :D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam nie wiem czy tak prosto z mostu jest ok :P znaczy jest ok pod warunkiem ze to oczyszcza sytuację, bo u mojego małża wszyscy wszystko prosto z mostu a potem się do siebie nie odzywają :P mój małż ze swoją siostrą nie odzywali się dwa lata do siebie- mieszkając w jednym domu, a teraz z drugą się pokłócił i już żeby nie skłamać pół roku się nie odzywają ( tyle że młoda mieszka za granicą więc jest łatwiej :P ) widocznie nie potrafią tak ze wszystkimi na raz dobrze żyć, zawsze musi z kimś być pokłócony :P jak się z jedną pogodził to z drugą pokłócił :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 12:16

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej gangsterki :-)
    Dawno mnie nie bylo... ciezko mamy teraz bo brzuszek daje o sobie codziennie znac. Zadne krople nie pomagaja. Jedyna szansa w Sab simplex, ktore bede miala w srode dopiero. Do tego Roxy tak kocha swojego cycusia, ze prawie ciagle ciumka.
    Mam pytanie, pewnie mnie objedziecie ale moze znacie sposoby jak mala nauczyc ciumkac smoka? Mialabym troche swobody ;-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam, moja odrzuca, ale im wcześniej tym lepiej. Może na szybko po wyjęciu cycka od razu smok

Pati Belgia lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Malenq nie zazdroszczę sytuacji, ale na ta chwile chyba bym przemilczała i odpaliła w stosownym momencie...

Ja sie zaraz zbieram na spotkanie z Yas :) i Kinga :)

Malenq lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, hahahaha no zadaje sobie to pytanie od prawie 6 miesiecy ;) ja, przeciwniczka smoczkow ;) pragne by moje dziecko zaskoczylo. Tzn.ona pociumka jak ja zmusze, ale jak tylko odejde to pluje na kilometr ;)

U nas mowia tak: rozne ksztalty, jak to nie pomaga to wybrac jeden i tym jednym probowac codziennie, ale nie gdy placze i nie gdy jest glodna....gdy jest pora czuwania a dziecko jest spokojne. My mamy jeden, ktory H toleruje najlepiej tzn.od czasu do czasu pociumka przez 2 minuty ;) Nuk lateksowy super miekki....wydaje mi sie, ze niekotre dzieci nie chca smoczka i juz. Z drugiej str.bedziesz miala z mala super kontakt. To jak mala na mnie patrzy i jak na mnie reaguje jest niesamowite (a to dzieki traktowaniu mamusi jak smoczek). Z chlopakami rowneiz byla bliska wiez, ale nei tak jak z H. Z drugiej str. Doskonale cie rozumiem. Masz syna, ktorym tez trzeba sie zajac....ehhh ja do tej pory mam dylemt kazdego wieczoru, gdy R mala usypia a ta drze sie za cysiem,

U nas przedszkole. Dzieci z klasy przyszly sie pobawic. Dopiero usiadlam ;) zaraz kolejne wybuwa na obiad i jeszcze jedno zostanie.....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też jedyny smok (ale w butli) jaką preferuje jest nuk, ale wczoraj nawe mojego świeżo zaciągniętego mleka wzięła tylko trochę. Ja nie wiem jak to będzie za miesiąc ;(

O i właśnie ładnie się cofa na macie ;)

A sernik w piecu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 15:06

Misi@ lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa nie zazdroszcze syt. Ją chyba vym też nie powiedziała. U mnie na szczęście już teraz stosunki z siostrami są super. Pozyczamy sobie kasę jak potrzebujemy, ale zawsze wiemy, że trzeba oddać. I nawet jak pozyczylam ostatnio mojej siostrze i chciałam jej anulować dług to się na to nie zgodziła.
    Mari ją tam też wolę w sumie randki z Antonim ;)
    A dziś po kolejnej nieprzerwanej nocce boli mnie gardło, głową i czuje się podzielona. Jak chce się położyć to synek się budzi na cycusia ;p czy mogę jakieś leki stosować?
    Pati biedulko mam nadzieję, że brzuszkowe sprawy szybko mina.
    Nie mam apetytu mąż mnie zmusza do jedzenia ;/ a ją po jedzeniu mam biegunki...obiadu dziś też nie jadlam...kurcze wiem, że źle robię ale nie mogę. Za chwilę będzie moja siostra. Chyba w pt. Poroniła ;/
    Ech tak jej kibicuje. Fajnie bybylo gdyby jej się udało Antos by miał kuzyna mniej więcej w swoim wieku ;)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia: ja biorę apap..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati nie pomogę....moja smoka uwielbia od poczatku

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, jak nie bedziesz jadla, to mozesz pokarm stracic... A moze do lekarza powinas jesli masz biegunki po jedzeniu? Pijesz duzo?
    Ja jestem czesto jakby podziebiona, ale ze zmeczenia. Pospie i jest lepiej. Moze nich maz zabierze malego na spacer, a Ty spac sie poloz? A karmisz na lezaco?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Chyba za rada Beszki, kupoe tym rqzem lateksowy smok. Nasze wszystkie sa silikonowe. Ksztalty mamy rozne ale zaden nie jest jak cycus :-) Marcel tel lubil smoka a z nia od poczatku problem.

Misi@ ja przez pierwsze 2 tygodnie tez nie mialam apetytu. Zmuszalam.sie do jedzenia zeby miec pokarm czego wynik to taki, ze schudlam I do wagi sprzed ciazy brakije juz tylko 1 kg :-) Teraz jem juz normalnie :-) poczekaj, powinno sie poprawic. Hormony sie stabilizuja.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq jeśli masz dobry kontakt z siostrą to może z nią pogadaj? Po co Wam kwasy.

To ja też się pożalę.
    Mój brat ma dwie córki, szwagier jedną.
    Swoim bratanicom w ostatnim czasie kupiłam po sukience i bluzce i jakiejś tam spódnicy. W biedronce były fajne proszki do kolorowania włosów to im wzięłam. Potem w stokrotce ekstra duże podłogowe plansze do kolorowania i zeszyty ćwiczeń, też im kupiłam.
    Znowu córce szwagra kupiłam buziki (trampki kolorowe) bo były fajne na promocji i książeczkę. Wszystkie prezenty oczywiście bez okazji. To wszystko kosztowało niewiele, od kilku do kilkunastu złotych, wiadomo kasą nie sram ale zawsze o nich pamiętam. Obie mamy podziękowały i wszystko.
    A one o Zuzi jakoś nie pamiętają.
    To stwierdziłam że koniec frajerowania się.
    Niby ja to dla dzieci, nie dla nich, no ale kurde bez jaj.

Malenq, zgredka, Blondik lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po spacerku :) dzieki Yas :)
    Biedronko, Blondik, moze następnym razem dołączycie?

Focie ze spacerku wrzucę na fb :)

zgredka, Biedroneczka83, Blondik lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko lubie za "koniec frajerowania się"

Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!
    Ależ jestem padnieta! Zofia chyba tez bo chrapie. Z wesela wróciliśmy około 1 Zośka tam spala od 21 jakoś była zachwycona! Muzyka tańce kolorowe światła.i dala mi pospać do 10 D kochane dziecko :) Dziś poprawiny wszystko na wariackich papierach ledwo zdążyliśmy. Nie nadrobie dziś sorry.
    Spadam i spokojnej nocy życzę!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara u mnie to cala wyprawa ale chetnie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry:)

Malenq piszesz, ze masz dobry kontakt z siostra wiec z nia pogadaj na spokojnie bez zadnych pretensji, poprostu powiedz co czujesz i co cie zabolalo. Mam swietny kontakt z bratem i gdyby byla taka sutuacja porozmawialabym z nim bo trzymanie takich emocji w sobie moze wieksze szkody wyrzadzic niz szczera rozmowa!mialam podobna sytuacje z moja kuzynka nic nie powiedzialam i gryzie mnie to do dzisiaj a juz ponad 10 lat temu bylo w sumie ograniczylam kontakty do nimimum ale mi nie zalezalo. A jesli moge spytac to ile sie daje teraz na 18?moj chrzesniak ma za rok i nie mam pojecia?1000 zl?bo tak od znajomych slyszalam?jesli nie chcesz odp to zrozumiem.....

Pati biedna Roxi duzo sily zycze!
    Leo w szpitalu smoka mial a jak dostal cyca to odrzucil dopiero tydz temu znowu chycil;)moja mam dala kropelke glukozy na smoczek w szpitalu tez tak robili wiec sprobowac mozesz a noz;)
    My mamy avent philips probowalas?mam w domu jeszcze difrax od 0-2 miesiecy nie otwarty jesli chcesz moge ci wyslac jesli jeszcze nie probowaliscie

Beszko my przetrzymywalismy Leo na poczatku 30 min potem 1 godz i tak co noc 30 min dluzej ale bez placzu sie nie obylo no i nocnych spacerow trwalo to ok. 2 tyg

U nas nocka lepsza Leo poszedl spac o 21 obudzil sie o 1 potem o 3 ale zapodalam smoka i usnal no i o 5 30 wiec idzie ku lepszemu. Dodatkowo od 4 dni nie nosimy na rekach kladziemy sie z nim w lozku dajemy flache glaszczemy spiewamy (tzn ja bo maz wybrac opcje szszszszszs)i mlody usypia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 20:32

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Malenq.

‹‹ 1222 1223 1224 1225 1226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ