Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie trzymanie jest straszne. Ja jestem mistrzem, np od dwóch lat trzymam w sobie, że nie znosze jak przybywa do nas dziecko mojego (mam na ten temat takie myśli, że myślę, że wymagań pomocy specjalisty)..
Mari: zazdrocha, że u Was wali każdy prosto na twarz -
nick nieaktualny
-
ja tam nie wiem czy tak prosto z mostu jest ok
znaczy jest ok pod warunkiem ze to oczyszcza sytuację, bo u mojego małża wszyscy wszystko prosto z mostu a potem się do siebie nie odzywają
mój małż ze swoją siostrą nie odzywali się dwa lata do siebie- mieszkając w jednym domu, a teraz z drugą się pokłócił i już żeby nie skłamać pół roku się nie odzywają ( tyle że młoda mieszka za granicą więc jest łatwiej
) widocznie nie potrafią tak ze wszystkimi na raz dobrze żyć, zawsze musi z kimś być pokłócony
jak się z jedną pogodził to z drugą pokłócił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 12:16
-
Hej gangsterki
Dawno mnie nie bylo... ciezko mamy teraz bo brzuszek daje o sobie codziennie znac. Zadne krople nie pomagaja. Jedyna szansa w Sab simplex, ktore bede miala w srode dopiero. Do tego Roxy tak kocha swojego cycusia, ze prawie ciagle ciumka.
Mam pytanie, pewnie mnie objedziecie ale moze znacie sposoby jak mala nauczyc ciumkac smoka? Mialabym troche swobody -
Hej, Malenq nie zazdroszczę sytuacji, ale na ta chwile chyba bym przemilczała i odpaliła w stosownym momencie...
Ja sie zaraz zbieram na spotkanie z Yasi Kinga
Malenq lubi tę wiadomość
-
Pati, hahahaha no zadaje sobie to pytanie od prawie 6 miesiecy
ja, przeciwniczka smoczkow
pragne by moje dziecko zaskoczylo. Tzn.ona pociumka jak ja zmusze, ale jak tylko odejde to pluje na kilometr
U nas mowia tak: rozne ksztalty, jak to nie pomaga to wybrac jeden i tym jednym probowac codziennie, ale nie gdy placze i nie gdy jest glodna....gdy jest pora czuwania a dziecko jest spokojne. My mamy jeden, ktory H toleruje najlepiej tzn.od czasu do czasu pociumka przez 2 minutyNuk lateksowy super miekki....wydaje mi sie, ze niekotre dzieci nie chca smoczka i juz. Z drugiej str.bedziesz miala z mala super kontakt. To jak mala na mnie patrzy i jak na mnie reaguje jest niesamowite (a to dzieki traktowaniu mamusi jak smoczek). Z chlopakami rowneiz byla bliska wiez, ale nei tak jak z H. Z drugiej str. Doskonale cie rozumiem. Masz syna, ktorym tez trzeba sie zajac....ehhh ja do tej pory mam dylemt kazdego wieczoru, gdy R mala usypia a ta drze sie za cysiem,
U nas przedszkole. Dzieci z klasy przyszly sie pobawic. Dopiero usiadlamzaraz kolejne wybuwa na obiad i jeszcze jedno zostanie.....
-
Moja też jedyny smok (ale w butli) jaką preferuje jest nuk, ale wczoraj nawe mojego świeżo zaciągniętego mleka wzięła tylko trochę. Ja nie wiem jak to będzie za miesiąc ;(
O i właśnie ładnie się cofa na macie
A sernik w piecuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 15:06
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenqa nie zazdroszcze syt. Ją chyba vym też nie powiedziała. U mnie na szczęście już teraz stosunki z siostrami są super. Pozyczamy sobie kasę jak potrzebujemy, ale zawsze wiemy, że trzeba oddać. I nawet jak pozyczylam ostatnio mojej siostrze i chciałam jej anulować dług to się na to nie zgodziła.
Mari ją tam też wolę w sumie randki z Antonim
A dziś po kolejnej nieprzerwanej nocce boli mnie gardło, głową i czuje się podzielona. Jak chce się położyć to synek się budzi na cycusia ;p czy mogę jakieś leki stosować?
Pati biedulko mam nadzieję, że brzuszkowe sprawy szybko mina.
Nie mam apetytu mąż mnie zmusza do jedzenia ;/ a ją po jedzeniu mam biegunki...obiadu dziś też nie jadlam...kurcze wiem, że źle robię ale nie mogę. Za chwilę będzie moja siostra. Chyba w pt. Poroniła ;/
Ech tak jej kibicuje. Fajnie bybylo gdyby jej się udało Antos by miał kuzyna mniej więcej w swoim wieku
-
nick nieaktualny
-
Misia, jak nie bedziesz jadla, to mozesz pokarm stracic... A moze do lekarza powinas jesli masz biegunki po jedzeniu? Pijesz duzo?
Ja jestem czesto jakby podziebiona, ale ze zmeczenia. Pospie i jest lepiej. Moze nich maz zabierze malego na spacer, a Ty spac sie poloz? A karmisz na lezaco? -
Dzieki dziewczyny. Chyba za rada Beszki, kupoe tym rqzem lateksowy smok. Nasze wszystkie sa silikonowe. Ksztalty mamy rozne ale zaden nie jest jak cycus
Marcel tel lubil smoka a z nia od poczatku problem.
Misi@ ja przez pierwsze 2 tygodnie tez nie mialam apetytu. Zmuszalam.sie do jedzenia zeby miec pokarm czego wynik to taki, ze schudlam I do wagi sprzed ciazy brakije juz tylko 1 kgTeraz jem juz normalnie
poczekaj, powinno sie poprawic. Hormony sie stabilizuja.
-
Malenq jeśli masz dobry kontakt z siostrą to może z nią pogadaj? Po co Wam kwasy.
To ja też się pożalę.
Mój brat ma dwie córki, szwagier jedną.
Swoim bratanicom w ostatnim czasie kupiłam po sukience i bluzce i jakiejś tam spódnicy. W biedronce były fajne proszki do kolorowania włosów to im wzięłam. Potem w stokrotce ekstra duże podłogowe plansze do kolorowania i zeszyty ćwiczeń, też im kupiłam.
Znowu córce szwagra kupiłam buziki (trampki kolorowe) bo były fajne na promocji i książeczkę. Wszystkie prezenty oczywiście bez okazji. To wszystko kosztowało niewiele, od kilku do kilkunastu złotych, wiadomo kasą nie sram ale zawsze o nich pamiętam. Obie mamy podziękowały i wszystko.
A one o Zuzi jakoś nie pamiętają.
To stwierdziłam że koniec frajerowania się.
Niby ja to dla dzieci, nie dla nich, no ale kurde bez jaj.Malenq, zgredka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo!
Ależ jestem padnieta! Zofia chyba tez bo chrapie. Z wesela wróciliśmy około 1 Zośka tam spala od 21 jakoś była zachwycona! Muzyka tańce kolorowe światła.i dala mi pospać do 10 D kochane dzieckoDziś poprawiny wszystko na wariackich papierach ledwo zdążyliśmy. Nie nadrobie dziś sorry.
Spadam i spokojnej nocy życzę! -
Dobry:)
Malenq piszesz, ze masz dobry kontakt z siostra wiec z nia pogadaj na spokojnie bez zadnych pretensji, poprostu powiedz co czujesz i co cie zabolalo. Mam swietny kontakt z bratem i gdyby byla taka sutuacja porozmawialabym z nim bo trzymanie takich emocji w sobie moze wieksze szkody wyrzadzic niz szczera rozmowa!mialam podobna sytuacje z moja kuzynka nic nie powiedzialam i gryzie mnie to do dzisiaj a juz ponad 10 lat temu bylo w sumie ograniczylam kontakty do nimimum ale mi nie zalezalo. A jesli moge spytac to ile sie daje teraz na 18?moj chrzesniak ma za rok i nie mam pojecia?1000 zl?bo tak od znajomych slyszalam?jesli nie chcesz odp to zrozumiem.....
Pati biedna Roxi duzo sily zycze!
Leo w szpitalu smoka mial a jak dostal cyca to odrzucil dopiero tydz temu znowu chycil;)moja mam dala kropelke glukozy na smoczek w szpitalu tez tak robili wiec sprobowac mozesz a noz;)
My mamy avent philips probowalas?mam w domu jeszcze difrax od 0-2 miesiecy nie otwarty jesli chcesz moge ci wyslac jesli jeszcze nie probowaliscie
Beszko my przetrzymywalismy Leo na poczatku 30 min potem 1 godz i tak co noc 30 min dluzej ale bez placzu sie nie obylo no i nocnych spacerow trwalo to ok. 2 tyg
U nas nocka lepsza Leo poszedl spac o 21 obudzil sie o 1 potem o 3 ale zapodalam smoka i usnal no i o 5 30 wiec idzie ku lepszemu. Dodatkowo od 4 dni nie nosimy na rekach kladziemy sie z nim w lozku dajemy flache glaszczemy spiewamy (tzn ja bo maz wybrac opcje szszszszszs)i mlody usypia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 20:32
*******Gang18+*******B