Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry
nocka u nas jak codzienbez komentarza
Psotka, brawa dla Dominika
Maniek, Malenqu dobrze prawi.
Lilli dzieki za wskazowki. ja w marcu wracam do pracy, wiec jesli dalej bedzie mnie jak smoczek uzywac, to wtedy zaczniemy w nocy walczyc. poki co walczymy, by na noc zasypiala bez cyca.
wczoraj zansela. pospala moze z godz. i ryk. chyba glodna byla.
u nas co chwile plan dnia sie zmienia, bo malej ciagle cos. dzis rano zrobilam rozpiske z nowym planem dnia. no i rano mloda miala miec cyca o 7, potem kaszka o 8 i o 9 drzemka....ale dzisiaj juz przed 8 byla spiaca, wiec tez sie chyba niewyspala
zobaczymy jak dalsza czesc dnia...
aaaa jeszcze update z postepow Hanuli...od pewnego czasu przekreca sie z plecow na brzuch (i to nie jednorazowo jak wczesniej ale kilka razy pod rzad) i jak lezy na brzuchu to tylek podnosi do gory.
a pisalam, ze w akuku sie bawi? ale to juz od 2 czy 3 tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:23
Lili83, LaRa, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredka, na jakim rozmiarze pieluszek jesteście?
U nas kończenie 2-jek, mam juz 3 dad i pampersow, a dzis w promo w netto sa pampersy pomarańczowe 3 op 56 szt za 69 zł. I zastanawiam sie czy kupić 3-Ki czy juz 4-Ki. -
Witam najlepszego dla wszystkich dzieci obchodzących kolejny miesiąc urodzeniowy
Malenq to mnie uświadomiłaś, boszze mam tak duża wiedzę o dzieciach jak mrówcze kolana:(
Moja znów wczoraj cyrki robiła cały dzień była super a wieczorem znowu płacz nie wiem czemu i obraza na cysia:( maz ja nosił do 22 i zasnęła potem juz o 1 ładnie zjadła i tez poszła spać ok 4 zaczęła marudzić ale spała oczywiście brak kupy ja meczy i mi tak do 6 ... I znów płacz i cysio beeezjadła dopiero o 8 i teraz zasypia. Czy to skok ? Nie wiem trwa juz 4 dzień.
Ciężarne co u was?
Wiecie ja to mam traumę po tym szpitalu. Wczoraj dzwoniłam do bratowej bo leży w tym samym szpitalu i podczas rozmowy usłyszałam położna z tego oddziału która podłączała mi ktg i od razu wiedziałam która to jest...zapamiętałam je wszystkie i potrafię poznać po głosie:(
A i wczoraj rano maz mnie dopadł ... Oczywiście nie miał cxasu pójść po prezerwatywę bo tabletek narazie nie biorę.... Mówiłam mu ze jak będzie z tego dziecko to go zabije, potem ożywię i zabije jeszcze raz. A potem moja gin go ukatrupi bo przecież jestem po cc i gdyby sie " udało" to Jagoda nie miałaby jeszcze roczku a rodzeństwo juz tak:justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Psotka gratki.
Aaa w orsay sa fajne sukienki z kopertowym dekoltem dzięki czemu łatwy dostęp do karmienia i bardzo wygodne:) zakupiłam mężowi tez sie podoba. Maja teraz promo i można w necie zamówić i odebrać w sklepie lub zwrócić bezkosztowomarissith lubi tę wiadomość
Maniek
-
Wszystkim dzieciaczkom sto lat:)
Maniek usmialam sie:)zabije ozywie i zabije:)
Moje dziecko postanowilo mnie wykonczyc w nocy nie spac prawie 3 godz usnal przed 5 rano i wstal o 6 45 i do teraz piszczy krzyczy placze i smieje sie co 5 minut inny humor:/oczy ma szparkowate ledwo na nie widzi a spac nie chce:(
Mam nadzieje ze mu sie humorek polepszy bo mamy o 15 audiologa:\
Ari, Blondi jak sytuacja na froncie;)
A Malenq ty wybieralas ostatnio spacerowke?jaka wybralas?szukam i sama juz nie wiem za duzy wybor:\justta, Pati Belgia lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Kroko, ja po kawie, ale glowa nie dziala
czego zazdroscisz?
Hanka ma w dupie nasz plan dnia. nie spi juz 30 min.a miala spac do teraz....minimum. slysze, ze jeczy (maz jest z nia na dworze, on dzis w domku bo cala 3 plus koledzy tez sa w domku - szkola i przedszkole zamkniete, bo jakies meetingi maja).
ide cyca wystawicKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo,
Widzę, że nieźle pospalysmy
Lara: ja jestem ma 3 od jakichs 2 miesięcy, pewnie nosiła przyduze, ale lub jak nie ściska jej nóżek i wysoko na brzuchu zapinam
Dziś pierwsza śliwka i poszła ładnie, ja bym tego ze smakiem nie jadła...
Teraz lezy w kojcu (macie) i już zaczyna marudzic
Aha: wszystkiego Naj dla naszych 21wiczowLeo, Ania, Jagodzianka i Roxi
Idę dalej Was czytać
Maniek: hihi nie znam powiedzenia "mrowcze kolana"
Beszko, Kotko: gratulacje nowych umiejętności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 10:57
Pati Belgia lubi tę wiadomość