Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a moje dziecko śpi od godz ....nie miala nigdy takiej drzemki o tej porze...jezuuuu co się jakiś plan dnia ułoży to znów zmiana..a ja siedze bo stwierdziłam że na 20 min nie opłaca mi się kłaść...i tak godz już minęła.
kupiłam Jagodzie karuzele, co prawda ma jedną od cioci ale jest za duża i ma za dużo dziwnych bajerów a ja chciałam taką prostą zwyczajną, o taką:
http://allegro.pl/karuzela-do-lozeczka-pozytywka-pluszowe-zabawki-i5562658952.html
no i zaraz mi (.) wybuchnie:(Maniek
-
Hej dzisiejszym dzieciom wszystkiego naj :-*
U mnie ok trochę znów mnie ząb pobolewa ale cóż... Brzuch dalej wysoko hehe wczoraj sąsiadka teściów pyta kiedy termin to jej mówię: za pięć dni, a ona na to: niemożliwe i brzuch tak wysoko? Szok... Hehe Zuzi się nie spieszy
Moja siostra wczoraj zamówiła z OLX kombinezony zimowe dwa dla małej, jeden polarkowy drugi taki jak kurteczkawariatka
Summerka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Ari, moja tez sie nie spieszyła, a mni jyz szlag trafiałManiek - fajna siostra - moja tez taka;) Malenq, a u Ciebid jak tam, emocje opadły? Tak myślałam wczoraj o tym i ja tez pierdoła jestem i siedzialabym cicho;(
Co za paskudny weekend u teściów - wróciłam z bólem głowy i tak rozstrojona nerwowo, ze aż zuzce sie oberwało;(
Jeszcze przewróciłam sie w sobotę i musiałam jechać na IP, na szczescie wszystko okej, ale mała tym razem mniejsza o 6 dni;( - wcześniej większa o 2, potem mniejsza o 3, teraz o 6, ale mysle, ze to efekt późnej ovulacji (20-21 dc).
Gdneralnie lekarz nastraszył mnie, ze z powodu niedawnego ciecia i łożyska z przodu grozi mi wrastanie łożyska w bliznę;(
Masakra;(
-
nick nieaktualnySummerka ano nie opadły i wyrzuciłam z siebie to co mnie bolało, efekt do przewidzenia wszyscy się na mnie obtazili... Ech rodzina....
Moja była młodszą o kilka dni na USG, a na koniec to prawie dwa tyg wskazywało...spokojnie....i uważaj na siebie i nie krzyczy na Zuzkę...lepiej mięsem w łazience porzucaj....Summerka lubi tę wiadomość
-
Malenq pomimo tego uwazam ze dobrze zrobilas:)za kilk dni emocje opadna i bedzie lepiej;)glowa do gory1
Summ spokojnie Leo był cała ciaze do tylu w sensje mniejszy;)owu tez była pózno
nie ty pierwsza i nie ostatnia co po cc szybko w ciaze zaszla i było ok wiec koniec zamartwiania!pozytywne myslenie:)
A Malenq zadowolona jestes z wozka?ja myslałam o czyms mniejszym w tej chwili to nasz wozek caly bagaznik zajmujeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:12
Summerka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
witam, nadrobiłam WAs troszkę
Co do "frajerowania", tez jestem takim typem, co o wszystkich pamięta, a jak przychodzi do pamiętania o mnie to jakoś nagle cicho. Ostatnio zrobiłam sie bardziej asertywna i przynajmniej mówię, co myślę (choc prezenty nadal robię). Korzystając z okazji wypomniałam Jacka rodzince, że zapomnieli o naszej rocznicy slubu (drugi raz pod rząd, a np. o rocznicy kolezanki z pracy pamiętali) i o rocznicy śmierci Ali. Przepraszali, wczoraj pojechali na cmentarz...NO,lae to nic nie zmienia...bo zrobili to po to raczej, bo wypada skoro ich upomniałam.
Preznty uwielbiam robić i tu chyba lata pracy nad charakterem musiały by być aby to zmienić. Na szczęście przynajmniej obdarowane dzieciaki potrafią fajnie podziękować, powiedzieć coś miłego i jest takie poczucie, że jednak nie jestem frajerem, tylko po prostu miła ze mnie ciocia
U WAs też tak zimno?brrrKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Moja spała 2 godz
pobudka i płacz tylko ma rękach wisi i juz znów zasypia , nic juz nie rozumiem. No i kupy brak
Sumi uważaj na siebie i nie krzycz na Zuzię lepiej w łazience lub na balkonie:) nie martw sie lekarze zawsze nagadaja a potem wszystko jest dobrze i po ci sie stresować. Będzie dobrze:)
Ja mam wózek 2w1 ale nie wiem jeszcze jak sie spacerówka sprawdzi. Ta co kupiłaś Malenq wyglada na solidna.Summerka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Blondik - u nas też zimno i jestem zła bo nie mieszcze się w żadne cieplejsze spodnie
, dziś rano się zastanawiałam czy nie zacząć zamawiać rzeczy ciepłe dla Zuzi ale okazało się że moja mama i moja sis już się tym zajęły
Kurcze muszę się wziąć za kuchnie i jakoś nie mam zapału a jeszcze o 16 jedziemy (po męża pracy )do Castoramy wymienić farbę bo okazało się że jest trzy tony ciemniejsza niż na wzorniku była i ja nie chcę takiej ciemnej... -
nick nieaktualnyCamarelo eos, Bebetto Nico i kilka innych jest na tych samych podzespołach... Ją jestem zadowolona, spacerówka składa się w całości, jest szeroko w środku, ma 4 stopnie regulacji, pompowane koła....minusem to to że pałąk i środkowy pas jest daleko od pupci małej i to jest denerwujące....
U mnie musiały być koła pompowane i większe to był warunek nr jeden
AAA i nie kosztowała fortuny....hehehe
W tym roku remont jednego pokoju dziennego pochłonął trochę kasy więc .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:18
-
LaRa wrote:Mi sie podobają "parasolki" inglessima. A moj malz choruje na maclaren.
Lara, ja tez chciałam maclarena (jak juz zostało wspomniane daje sie naciągać), wiec pojechaliśmy do świata dziecka i obejrzeć i okazało sie, ze on ma bardzo wysoko rączki i kiepsko by mi było prowadzić (ja nie jestem szczególnie wysoka), wiec kupiliśmy niby easywalker - brytyjska marka , seria mini Moris, cenowo podobnie. I powiem Wam, ze moim zdaniem nie warto przepłacać, bo zadna spacerówka-parasolka nie bedzie prowadzić sie tak, jak wozek spacerówka tradycyjna;) ona nadaje sie do marketu i na zakupy i ewentualnie do wrzucenia do samochodu, ale nie na spacery...
Mamy taki
http://www.e-swiatdziecka.com.pl/wozek-parasolka-easywalker-mini-xl-11124Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:43
-
a ja mam mclarena (oprocz bugaboo i emmy po chlopcach, gdzie jestem zadowolona ze spacerowek, ale nie jak sie podrozuje gdzies i zalezy na miejscu
). ten wiekszy model i jestem baaaardzo zadowlolna. nasz maclaren ma 5 lat. uzywany baaaardzo czesto i w ektremalnych warunkach.
-
beszka wrote:a ja mam mclarena (oprocz bugaboo i emmy po chlopcach, gdzie jestem zadowolona ze spacerowek, ale nie jak sie podrozuje gdzies i zalezy na miejscu
). ten wiekszy model i jestem baaaardzo zadowlolna. nasz maclaren ma 5 lat. uzywany baaaardzo czesto i w ektremalnych warunkach.
No wlasnie co, kto lubi, ja byłam zadowolona z maclarena, ale musiałam z żalem zrezygnować, bo jak sie orzymuerzylam do większego modelu, to ręce w gorze non stop - masakra, a do mniejszego moje dziecko jest za duże...bo ma 14 mcy, a ubrania na 2-3 lata!