X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o spacerówkę to kupilismy camarelo eos...

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moje dziecko śpi od godz ....nie miala nigdy takiej drzemki o tej porze...jezuuuu co się jakiś plan dnia ułoży to znów zmiana..a ja siedze bo stwierdziłam że na 20 min nie opłaca mi się kłaść...i tak godz już minęła.

kupiłam Jagodzie karuzele, co prawda ma jedną od cioci ale jest za duża i ma za dużo dziwnych bajerów a ja chciałam taką prostą zwyczajną, o taką:

http://allegro.pl/karuzela-do-lozeczka-pozytywka-pluszowe-zabawki-i5562658952.html

no i zaraz mi (.) wybuchnie:(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzisiejszym dzieciom wszystkiego naj :-*

U mnie ok trochę znów mnie ząb pobolewa ale cóż... Brzuch dalej wysoko hehe wczoraj sąsiadka teściów pyta kiedy termin to jej mówię: za pięć dni, a ona na to: niemożliwe i brzuch tak wysoko? Szok... Hehe Zuzi się nie spieszy ;-)

Moja siostra wczoraj zamówiła z OLX kombinezony zimowe dwa dla małej, jeden polarkowy drugi taki jak kurteczka :-D wariatka :-D

Summerka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, Ania dostała wczoraj śliwkę i tez zjadła pół słoiczka, a dzis czarna kupa :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Ari, moja tez sie nie spieszyła, a mni jyz szlag trafiał;) Maniek - fajna siostra - moja tez taka;) Malenq, a u Ciebid jak tam, emocje opadły? Tak myślałam wczoraj o tym i ja tez pierdoła jestem i siedzialabym cicho;(

Co za paskudny weekend u teściów - wróciłam z bólem głowy i tak rozstrojona nerwowo, ze aż zuzce sie oberwało;(

Jeszcze przewróciłam sie w sobotę i musiałam jechać na IP, na szczescie wszystko okej, ale mała tym razem mniejsza o 6 dni;( - wcześniej większa o 2, potem mniejsza o 3, teraz o 6, ale mysle, ze to efekt późnej ovulacji (20-21 dc).

Gdneralnie lekarz nastraszył mnie, ze z powodu niedawnego ciecia i łożyska z przodu grozi mi wrastanie łożyska w bliznę;(

Masakra;(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka ano nie opadły i wyrzuciłam z siebie to co mnie bolało, efekt do przewidzenia wszyscy się na mnie obtazili... Ech rodzina....
    Moja była młodszą o kilka dni na USG, a na koniec to prawie dwa tyg wskazywało...spokojnie....i uważaj na siebie i nie krzyczy na Zuzkę...lepiej mięsem w łazience porzucaj....

Summerka lubi tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq pomimo tego uwazam ze dobrze zrobilas:)za kilk dni emocje opadna i bedzie lepiej;)glowa do gory1

Summ spokojnie Leo był cała ciaze do tylu w sensje mniejszy;)owu tez była pózno
    nie ty pierwsza i nie ostatnia co po cc szybko w ciaze zaszla i było ok wiec koniec zamartwiania!pozytywne myslenie:)

A Malenq zadowolona jestes z wozka?ja myslałam o czyms mniejszym w tej chwili to nasz wozek caly bagaznik zajmuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:12

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, lili, dzięki:*

Malenq, przynajmniej atmosferę oczyściłas;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tez sie rozgladam za spacerowka parasolka ale taka solidniejsza na zime ale musi sie skladac w calosci, nie to co teraz mam z wozka 3 w 1 , osobno stelaz osobno siedzisko, masakra z tym jest

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta tez mnie to wkurza masz cos na oku?

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie podobają "parasolki" inglessima. A moj malz choruje na maclaren.

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, nadrobiłam WAs troszkę :)
    Co do "frajerowania", tez jestem takim typem, co o wszystkich pamięta, a jak przychodzi do pamiętania o mnie to jakoś nagle cicho. Ostatnio zrobiłam sie bardziej asertywna i przynajmniej mówię, co myślę (choc prezenty nadal robię). Korzystając z okazji wypomniałam Jacka rodzince, że zapomnieli o naszej rocznicy slubu (drugi raz pod rząd, a np. o rocznicy kolezanki z pracy pamiętali) i o rocznicy śmierci Ali. Przepraszali, wczoraj pojechali na cmentarz...NO,lae to nic nie zmienia...bo zrobili to po to raczej, bo wypada skoro ich upomniałam.
    Preznty uwielbiam robić i tu chyba lata pracy nad charakterem musiały by być aby to zmienić. Na szczęście przynajmniej obdarowane dzieciaki potrafią fajnie podziękować, powiedzieć coś miłego i jest takie poczucie, że jednak nie jestem frajerem, tylko po prostu miła ze mnie ciocia :)

U WAs też tak zimno?brrr

Krokodylica lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara fajny ten maclaren:)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja spała 2 godz :/ pobudka i płacz tylko ma rękach wisi i juz znów zasypia , nic juz nie rozumiem. No i kupy brak :(

Sumi uważaj na siebie i nie krzycz na Zuzię lepiej w łazience lub na balkonie:) nie martw sie lekarze zawsze nagadaja a potem wszystko jest dobrze i po ci sie stresować. Będzie dobrze:)
    Ja mam wózek 2w1 ale nie wiem jeszcze jak sie spacerówka sprawdzi. Ta co kupiłaś Malenq wyglada na solidna.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam spacerowe z 3w1 mowicie że to wnerwia? No to wszystko przede mną ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik - u nas też zimno i jestem zła bo nie mieszcze się w żadne cieplejsze spodnie :(, dziś rano się zastanawiałam czy nie zacząć zamawiać rzeczy ciepłe dla Zuzi ale okazało się że moja mama i moja sis już się tym zajęły ;)

Kurcze muszę się wziąć za kuchnie i jakoś nie mam zapału a jeszcze o 16 jedziemy (po męża pracy )do Castoramy wymienić farbę bo okazało się że jest trzy tony ciemniejsza niż na wzorniku była i ja nie chcę takiej ciemnej...

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camarelo eos, Bebetto Nico i kilka innych jest na tych samych podzespołach... Ją jestem zadowolona, spacerówka składa się w całości, jest szeroko w środku, ma 4 stopnie regulacji, pompowane koła....minusem to to że pałąk i środkowy pas jest daleko od pupci małej i to jest denerwujące....

U mnie musiały być koła pompowane i większe to był warunek nr jeden

AAA i nie kosztowała fortuny....hehehe
    W tym roku remont jednego pokoju dziennego pochłonął trochę kasy więc .....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:18

• Summerka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Mi sie podobają "parasolki" inglessima. A moj malz choruje na maclaren.

Lara, ja tez chciałam maclarena (jak juz zostało wspomniane daje sie naciągać), wiec pojechaliśmy do świata dziecka i obejrzeć i okazało sie, ze on ma bardzo wysoko rączki i kiepsko by mi było prowadzić (ja nie jestem szczególnie wysoka), wiec kupiliśmy niby easywalker - brytyjska marka , seria mini Moris, cenowo podobnie. I powiem Wam, ze moim zdaniem nie warto przepłacać, bo zadna spacerówka-parasolka nie bedzie prowadzić sie tak, jak wozek spacerówka tradycyjna;) ona nadaje sie do marketu i na zakupy i ewentualnie do wrzucenia do samochodu, ale nie na spacery...

Mamy taki

http://www.e-swiatdziecka.com.pl/wozek-parasolka-easywalker-mini-xl-11124

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:43

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam mclarena (oprocz bugaboo i emmy po chlopcach, gdzie jestem zadowolona ze spacerowek, ale nie jak sie podrozuje gdzies i zalezy na miejscu ;) ). ten wiekszy model i jestem baaaardzo zadowlolna. nasz maclaren ma 5 lat. uzywany baaaardzo czesto i w ektremalnych warunkach.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    a ja mam mclarena (oprocz bugaboo i emmy po chlopcach, gdzie jestem zadowolona ze spacerowek, ale nie jak sie podrozuje gdzies i zalezy na miejscu ;) ). ten wiekszy model i jestem baaaardzo zadowlolna. nasz maclaren ma 5 lat. uzywany baaaardzo czesto i w ektremalnych warunkach.

No wlasnie co, kto lubi, ja byłam zadowolona z maclarena, ale musiałam z żalem zrezygnować, bo jak sie orzymuerzylam do większego modelu, to ręce w gorze non stop - masakra, a do mniejszego moje dziecko jest za duże...bo ma 14 mcy, a ubrania na 2-3 lata!

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
‹‹ 1225 1226 1227 1228 1229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ