Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A z kolei u mnie taki problem, że tylko ja wydaje kasę na mała (dom psa rachunki) a mój na piwo papierosy i swoją drugą córkę. Ja zarabiam ok 2 tys więcej ale bez przesady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 20:51
-
To my z P jak stare dobre;)obydwa oszczedni i wszystko do jednego wora;)
No to prosta sprawa ustalacie sume ktora wplacacie na wspole konto np. Czynsz 400 zl to on daje 200 i ty 200 zeta itdchyba sprawiedliwe he?
Jabym nie dala tak siebie wykorzystywac co to to nie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 21:06
zgredka lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili ja w tamtym miesiącu się wkur*iłam w końcu i tupnęłam nogą, bo co to ku*wa sponsoring???? I powiedziałam że kasa wspólna to się NIE ZGODZIŁ!
Teraz daje mi 1000zł z wypłaty do mojej dyspozycji a resztę dalej pcha w auto i motocykl. I co siłą mu wydrę? Ten tysiąc to i tak spoko. Ja nie będę ku*wa trzyosobowej rodziny utrzymywać sama. -
Kroko nie lubie:(sorry ale dla mnie to nie dopomyslenia:/nawet nie wiem co ci napisac:(
Moja znajoma miala taka syt otoz jej maz dawal co miesiac 1000 zeta ona z 2 dzieci ja sie pytam jej ile on zarabia a ona do mnie nie wiem:0 no szok okolo 10 lat sa razem!tzn byli bo juz po rozwodzie i dopiero wtedy sie dowiedziala ile jegomosc zarabia:/5000 tys no szczena jej opadla a najlepsze jest to ze on ta kase na inne laski wydawal:(bo sie okazalo ze kilka ich ma!
*******Gang18+*******B -
Lili, a z tym oduczeniem cyckanai, to Leo jadl czy ciumkal dla przyjemnosci? H najpierw sie raz dwa najada a potem ciumkanie. Ona uparta i musialabym w nocy meza wolac by ja uspal....poki co jestesmy nieprzytomni ze zmeczenia, wiec ta metoda odpada
Co do smoczka....to Leo zassal dopiero, gdy glukoza polalas, czy zasysal wczesniej rowneiz? Moja ksiezna zassie i possie, ale tylko chwilke i pluje. Jak chce podmienic cyca na smoczek to sie krzywi i w efekcie budzi i drze. Ona smoczka nie lubi. Umie i wie jak go ssac, ale nie chce. Kolezanka mnie namawia, abym jej nie uczyla brania smoczka teraz, gdy ma prawoe 6 mies., no ale zabkowanie przed nami, wiec nie wiem sama.
Dzis znow mezowi ladnie zasnela, ale ile pospi zanim mnie sterorryzuje...kto to wie....
Najbardziej sie boje, ze on acoumka, bo ja cos boli a ja jej odmowie czegos, co jej pomaga zniesc ten bol. Rozumiecie o co mi chodzi? Taka rozdarta jestem.....ale zmeczenie poki co wygrywa i codzien wieczorem mezowi ja przekazuje....
Co do kasy z mezem, to ja mam wygodniewiem ile maz zarabia, wiem ile mamy kasy na koncie itp., ale kasa operuje maz. Tzn.on oplaca rachunki (mamy wspolne konto), a ja wydaje
jak wydam za duzo, to maz ma mnie na ziemie sprowadzic, ale jeszcze sie to nie zdarzylo
takze chyba nie szastam kasa na prawo i lewo.
Maz inwestuje w akcje i takie tam, wiec 24 h monitoruje. Ja za to w pracy musze sie tym zajmowac i mi wystarczyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kurde, a u mnie chyba mleko się kończy.
Ja właśnie kloce się zz moim na okrętów, a ten "dobra żądam ci pytanie i skrócie te rozmowę, powiedz kwotę" wrrr
Moja się ostatnio za często budzi w nocy więc chyba tego mleka mało, ehh -
Heja nareszcie mam chwile dla Was:)
Malenq ciężka sytuacja hmm jak masz super kontakt z siostra to możesz pogadać a właściwie powiedzieć ze Ci przykro. Ciezko cos radzić bo rozmowa o kasie często psuje najlepsze relacje.
Zgredka ja Ci sie nie dziwie, zelaszcza ze ta mała cwana jest z tego co pisałaś. Szkoda ze Twój tego nie widzi.
Kroko ja mam podobnie, ja zawsze pamietam robie upominki, niespodzianki itd wszyscy mi mowili żeby nie kupować całej wyprawki bo mnóstwo dostaniemy.... I tak jest ze powoli kupuje sama, dopiero jak ktoś pyta to mowię co nam jeszcze trzeba. Ze nie wspomnę o siostrze męża która nie zgodziła sie być chrzestna Jagody! ( mój maz ma dwie siostry i brata i jako pierwszy ma dziecko) także z rodzina to wiecie...jak najdalej.
Zjadłam dziś rano owsiankę na mleku takim normalnym ( bo do tej pory kupowałam takie bez laktozy) i teraz jeszcze maz siedzi z Jagoda bo ona niby zasypia i po 3-4 min budzi sie,popłakuje i pręży. To chyba po tym mleku, juz sama nie wiem.
Pati współczuje wiem przez co przechodzisz oby Sab pomógł. W sprawie smoka nie pomogę - no chyba ze np paluszka by possala skoro smoczka nie lubi? Moja smoka kocha od początku. Mamy avent.Maniek
-
Beszko najpierw troche pil a potem cycal i jak mu cycek wypadl to budzil sie co chwile. bez pomocy meza to odpada my tez jak zomie chodzilismy ale pomoglo.
Co do smoczka to nie chcial zassac. Ja musialam zredukowac kp ze wzgledu na prace i dlatego chcialam zeby Leo nauczyl sie smoka bo np. Gdy plakal to ja go cycem uspokajalam i gdy mnie nie bylo to byl dramat nikt go nie mogl uspokoic a to tez nie jest dobre dla dziecka:/w zeszlym tyg wybralam sie ze starszym synem na zakupy (pierwszy raz od urodzin Leo)nie bylo nas 5 godz przyjezdzam do domu a dziecko usmiechniete tata rowniez zsdowolony;)flache bierze smoka rowniez no z takim dzieckiem mozna zostawac:)minus to taki ze Leo odrzuca teraz cyca:/jak raz na dzien zje to jest dobrze tak narzekalam ze na cycu wisi a teraz tak dziwnie tak smutno.....
*******Gang18+*******B -
W kwestii kasy to mój jest naprawdę ok w czasie studiów i aplikacji on nas utrzymywał i nigdy mi nic niepowiedzial. Teraz on rozkręca biznes i rachunki ja opłacam zakupy często tez, ale konta mamy osobne:) wole zeby nie wiedział o każdej wydanej zł przeze mnie:) a i Jagoda tez ma juz swoje konto i pierwsze oszczędności
beszka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Lili: ale jak pocycac to też źle, bo żłobek od listopada.. Nie wie jak te kobity SE tam poradza
Masakra moja nie śpi od 2h, wraz leży w lozeczku i gada do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 23:48
-
nick nieaktualny