Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczęta;)
Malenq, dobrze gada, ja przeszłam tyle kryzysów laktacyjnych, ze szok, ale rzeczywiście mleko sie nie kończy, po prostu piersi nie sa non stop nabite;) jak kończyłam karmić, to z cycków jeszcze przez miesiac kapało, miałam tyle mleka, wiec nie poddawajcie sie! Bo mleko na pewno jest;)
Ari, leniuszek z tej Twojej Zuzu, ale sama wie kiedy wyjsć
Zgredka, czemu faceci w większości pi chwili stwierdzają: na pewno chce cyca...acha, cyc ratunek na wszystko!
Beszka, współczuje, ale pamiętaj, to zaprocentuje, nie popełniaj mojego błędu, ze Zuza ma 14 mcy i nadal zajmuje 3/4 naszego łóżka.
A ja Wam powiem dziewczynki, ze przybita jestem od wczoraj, bo odebrałam wyniki badan i niby tsh spadło trochę (o 1), ft4 sie podniosło po lekach, ale wyszły mi wysokie przeciwciała na hashi ;( tym samym, moja nadzieja, ze moze w pierwszym trymestrze nue miałam niedoczynnosci i Toska wzięła tyle, ile potrzeba i dlatego teraz gorsze wyniki - prysła...miałam pewnie od poczatku i teraz zastanawiam sue jak bardzo chore bedzie moje dziecko i wyć mi sue chce;(Malenq, Arienna lubią tę wiadomość
-
O to to!
Bedzieta jeszcze chodzić do szkoły Waszych dzieciów i w czasie przerw dawać cyca, nie ma, że się kończy mlyko!
U nas noc...przemilczę...taka jak zwykle.
I w ogóle, skąd ten dzieć ma tyle energii, taki szaleńczy typek. Właśnie skacze po mnie, wali we mnie pilotem od tv i nie wie co ze sobą zrobić.
Ari, trzymaj się dzielnieLaRa, Malenq, justta, Arienna, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Bry Malenq Dobry opr z rana to podstawa:)
Beszko super ze dałaś rade:) i szacun dla męża ze taki twardziel.
Kroki fajnie z taka śmieszka
U nas noc tez ok pobudka o 1 potem o 4 o 6 i jeszcze do 8 polezakowala i zrobiła sama kupęja wam zawsze o tej kupie ale ja sie tak cieszę jak ona sama zrobi ze mi sie płakać ze szczęścia chce:)
Jadłam owsiankę na mleku dwa dni temu, nic jej nie jest to chyba moge jeść mleko bez obaw prawda? Ser żółty tez ok. Jogurty tez ok.
Pati a kolki dalej macie czy jest lepiej?
Konwi a jak chłopcy? Zdrowi bo to znów szkoła i wiadomo .Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Blondik wrote:Summerka, ja też mam HAshi i mam zdrowe dziecko! nie denerwuj mnie takim gadaniem
miłego dnia
Blondik, ale Ty masz chyba nieco inna sytuacje, bo chyba dowiedziałaś sie przed ciaza i byłaś na lekach,a w takiej sytuacji nie ma zagrożenia dka dziecka. Ja natomiast dowiedziałam sie dopiero w 20 tc i od miesiąca biorę leki, wiec wybacz, ale to nie to samo... -
nick nieaktualny
-
Summerka, rozumiem, ze sie obawiasz. Nie dziwie sie
uspokoisz sie gdy maluch pojawi sie na świecie i bedzie zdrowy
Nenaa, lubie za te bicie pilotem, skoki po najlepsżej trampolinie
Manku, cieszy mnie Jagodowa kupka
Brzuchatki, jak sie dzis czujecie?
Koniara tu zagłada?
Jak u Ashy?MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Summerka, Tosia jest tylko trochę mniejsza, poza tym wszystko będzie ok!
Ja nie wiem o co k'man z kryzysami 1,3,7 m-ca więc się nie wypowiadam
Zobaczcie jakie przesłodkie buciczki są w h&m
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0302827001.htmlSummerka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Summerka a jakie mogą być konsekwencje dla dziecka???
Wiadomości z netu sa zatrważające, ale niestety w książce w oczekiwaniu ba dziecko tez jest to napisane: upośledzenie umysłowe, głuchota, upośledzenie ruchowe i inne okropności;(
Mari, no wlasnie niska masa urodzeniowa i tym podobne tez mogą byc spowodowane niedoczynnością;(
Jestem wściekła, ze nid zrobiłam tych badan na poczatku;( no nic dziewczynki, dzięki, ściskam Was mocno i muszę chyba zniknąć na jakiś czas, bo będę tylko smęcić, a i tak nue mam siły pisac;(buziaki
-
nick nieaktualny
-
Summ, nie smecisz
wiadomo, ze sie martwisz, ale jestem pewna, ze bedzie ok.
I nie czytaj nic w necie bo sie wykończysz...
Ja np poprosiłam męża zeby sprawdził co jest z lewej strony pod zebrami, bo boli mnie przy dotyku. Gdy zaczal sprawdzać to ja z nerwów byłam w wc. I niby moze być trzustka, zoladek, jelitasama nie chce czytać bo umrę zanim do lekarza sie wybiorę, a z moja nerwica czytanie w necie to zloooooooo.
obiecałam sobie, ze będę sie cieszyć każdym dniem z mała i tyle...
Summerka lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Bry Malenq Dobry opr z rana to podstawa:)
Beszko super ze dałaś rade:) i szacun dla męża ze taki twardziel.
Kroki fajnie z taka śmieszka
U nas noc tez ok pobudka o 1 potem o 4 o 6 i jeszcze do 8 polezakowala i zrobiła sama kupęja wam zawsze o tej kupie ale ja sie tak cieszę jak ona sama zrobi ze mi sie płakać ze szczęścia chce:)
Jadłam owsiankę na mleku dwa dni temu, nic jej nie jest to chyba moge jeść mleko bez obaw prawda? Ser żółty tez ok. Jogurty tez ok.
Pati a kolki dalej macie czy jest lepiej?
Konwi a jak chłopcy? Zdrowi bo to znów szkoła i wiadomo .
-
nick nieaktualny
-
Malenq: ja był brala ten większy, zawsze coś pod niego wsadzisz jeszcze, a lepiej żeby miała luzik (mówi ta co wczoraj upchnela dziecko w pajaca do 5,5kg przy wadze dziecka 7 kg, bo dopiero znalazłam w szafie)
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Hmmm a innej rozmiarówka nie ma? Np 74-80 cm?
Aga Zgredko, po jakim czasie od rozpoczęcia rozszerzania diety wprowadzasz mięcho? I jak z glutenem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:20
-
nick nieaktualny
-
Hmmm to chyba ten 80 bym kupiła. A ile teraz ma długości? Bo do zimy jeszcze czas...
Ania ma teraz 68 a kombinezon kupiłam 74 bo wiadomo, ze musze ja jeszcze w coś pod spod ubrać i luz musi być