Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenqu ja bym wziela wiekszy....
My kombinezon zimowy dopiero jak dziec chodzi kupujemy, tzn.tak bylo z chlopcami. Zobaczymy jak z mloda bedzie. Twoja mala moze juz biegac tej zimy to moze i buty bedziesz musiala zakupicMalenq lubi tę wiadomość
-
Malenq jak Kosia jest adekwatnie duża do swojego wieku to brałabym większy bo tak jak Zgredka mówi jeszcze będzie miała cos na sobie to po co ja gnieść. A zima u Ciebie dluuuga, to większy Ci bardziej będzie pasował.
Sumi no co Ty ja tu od miesiąca smece wam o braku kupy Jagodowej! Jesteśmy tu po to wlasnie zeby wyrzucić z siebie watpliwości i strach związany z ciąża i macierzyństwem. Nie martw sie będzie dobrze dzieci nie sa ze szkła wbrew pozorom to silne maluchy i tak łatwo sie nie poddają chorobom. Bede to pisać do znudzenia: moja bratowa straciła dziecko w 28 tc i musiała je urodzić ... Nie wiadomo dlaczego Alicja zmarła ale dziś jest w 34 tc i to z bliźniaczkami, do tego jest pełna optymizmu ze wszystko będzie dobrze chociaż leży juz w szpitalu ma założone szwy wielka anemię i nie wiem co jeszcze. Trzeba myślec pozytywnie bo czasu sie nie cofnie i na to juz było wpływu nie mamy ale na to co będzie wiec głowa do góry 5 głębokich oddechów i bądź dobrej myśli!!!!Malenq, Summerka, Lili83, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek, jakosc srednia, ale nam tzn.rodzicom dosc szybko dostarczyli
pewnie zalezy jaka jakosc wybierzesz. Nam na czasie zalezalo, bo foty na drugi koniec swiata lecialy, a malo czasu na ich wywolanie bylo. Tylko program do ladowania fotek mnie wkurza..
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenqa dlaKosi bierz 86 ona jest duza dziewczynka
80 sie nie oplaca i nic nie wsadzisz pod spod, bedzie a styk, ja sama dla Leoska mam 86 a on nie jakis wielkolud
Summerka pamietaj ze masa kobiet przed toba nie miala badanego tsh i rowniez mialy podwyzszony a urodzily zdrowe dzieciaczki, ja tez dopiero od 10 tyg bralam euthyrox, tez mialam takie mysli, ale szybko sobie je wybilam z glowy ty tez tak zrob, trzeba myslec pozytywnie, to podstawa, wiem po sobie buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:48
Malenq, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki!
Wieki mnie nie było ...
czasem są takie dni że wogóle do kompa się nie zbliżami tak nie raz i tydzień...
dziś jakos tak spokojniej więc jestem, chociaż ledwo siedzę bo mnie kręgosłup boli okrutnie od kilku dni - mam ostre zapalenie korzonków (zaś mi się dysk przesunął) - wiem jak się leży i nic nie podnosi to przechodzi ale jak to z 6kg bąkiem zrobić?!
co tam u Was słychać?
u nas toxo wykluczona, czekam jeszcze na wyniki starszych (w czwartek sie dowiemy), neurologicznie też jest ok, Adaś rośnie i rozwija sie super - nawet jest nieco do przodu, chciał by już siadać jak mu się palce poda to podciąga się unosząc głowę i barki...
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczynki, po prostu sie jakos załamałam;( ale muszę se dać kopa w dupę, bo co moge zrobić? Bardzo Wam dziękuje!
Malenq, bierz większy, jak duża dziewczynka (jak Zuza), to diris ie jeszcze przed zima, zobaczysz, a poza tym z tymi rozmiarami to tez rożnie...Malenq lubi tę wiadomość
-
jaaaaaaaaaaaaaa a ja dopiero się obudziłam....
masakra ale spanie
nie mówiąc że miałam takie erotyki pod powiekami ze aż szkoda było się budzić
dawno nie miałam takich snów
Freja- dawno Cię nie było dobrze ze wszystko ok
moja mama z siostrą wczoraj zamówiły całe mnóstwo ciuszków zimowych dla Zuzi w tym dwa kombinezony ( ale chyba już Wam pisałam) więc mam z głowy, a śliczne takie że szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:14
marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się pp spacerze, mała ładnie zniosła pobieranie krwi, a potem spała i spała, zdążylam poczytać gazetę i książkę.
A po powrocie do domu, miałam się zabrać za karmienie, bo mała od razu się przebudzila i zaczęła wyć, a tam...i tu nastąpi opis, który Was rozsmieszy, a mnie wykończył..
...latam biegam, żeby szybko mała zacząć karmić, już umupylam ręce po sądziłam ją nałożyłam sliniak okrecam się koło kanapy, a tam NA DYWANIE kupa psia, po spostrzeżeniu jednej części drugą wgniotlam sobie w skarpetke.. ;(
Mała skumalam chyba grozę sytuacji, bo przestala płakać i z zainteresowaniem przyglądala się jak matka latała z papierem wiadrem i gąbka wyzywajac psa, kupsko się rozsypywalo, że prawie pół rolki zuzulam i omal ubikacji nie zapchalam, ale się udało
Teraz odpoczywam przy słońcuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:39
Summerka, Lili83, Malenq, beszka, MANIEK, marissith, LaRa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie byla dzis wizyta poloznej
maly przybral 200 gr przez tydzien. A zastanawialam sie czy nie mam za malo pokarmu bo w nocy budzi sie co 1,5 godziny na jedzenie, a po 10 minutach juz nie chce
Juz mialam dzis kupic sobie cos na laktacje, ale skoro maly przybiera to jest dobrze
Nadal jestem lekko przeziebiona, ale pewnie ze zmeczenia....kocham to zmeczenie i mojego bzyczka
Rana nadal sie nie zrasta mam brac jakies czopki i masc. Podobno zszyja mi to po nastepnym porodzie :p
Milego dnia !
zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam wyniki morfologii jednych za dużo drugich za mało, wynika że niedokrwistość, ale nie wiem jak to się u niemowląt ocenia..
Baba spyta czy dawalam żelazo a ja co powiem? Że mimo zaleceń nie dawalam, bo mała nie lubi butli? Ehh