X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu ja bym wziela wiekszy....

My kombinezon zimowy dopiero jak dziec chodzi kupujemy, tzn.tak bylo z chlopcami. Zobaczymy jak z mloda bedzie. Twoja mala moze juz biegac tej zimy to moze i buty bedziesz musiala zakupic :)

Malenq lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq jak Kosia jest adekwatnie duża do swojego wieku to brałabym większy bo tak jak Zgredka mówi jeszcze będzie miała cos na sobie to po co ja gnieść. A zima u Ciebie dluuuga, to większy Ci bardziej będzie pasował.

Sumi no co Ty ja tu od miesiąca smece wam o braku kupy Jagodowej! Jesteśmy tu po to wlasnie zeby wyrzucić z siebie watpliwości i strach związany z ciąża i macierzyństwem. Nie martw sie będzie dobrze dzieci nie sa ze szkła wbrew pozorom to silne maluchy i tak łatwo sie nie poddają chorobom. Bede to pisać do znudzenia: moja bratowa straciła dziecko w 28 tc i musiała je urodzić ... Nie wiadomo dlaczego Alicja zmarła ale dziś jest w 34 tc i to z bliźniaczkami, do tego jest pełna optymizmu ze wszystko będzie dobrze chociaż leży juz w szpitalu ma założone szwy wielka anemię i nie wiem co jeszcze. Trzeba myślec pozytywnie bo czasu sie nie cofnie i na to juz było wpływu nie mamy ale na to co będzie wiec głowa do góry 5 głębokich oddechów i bądź dobrej myśli!!!!

Malenq, Summerka, Lili83, Nieukowa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wywolywalyscie zdjęcia on line w Empiku? Bo chce dla babci mojej wywołać i jej wysłać bo nie widziała jeszcze prawnuczki a nie wiem jak to w Empiku wyglada i czy sa dobrej jakości.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, jakosc srednia, ale nam tzn.rodzicom dosc szybko dostarczyli :) pewnie zalezy jaka jakosc wybierzesz. Nam na czasie zalezalo, bo foty na drugi koniec swiata lecialy, a malo czasu na ich wywolanie bylo. Tylko program do ladowania fotek mnie wkurza..

MANIEK lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny taktycznie większy wezmę....

justta lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa dlaKosi bierz 86 ona jest duza dziewczynka ;-) 80 sie nie oplaca i nic nie wsadzisz pod spod, bedzie a styk, ja sama dla Leoska mam 86 a on nie jakis wielkolud ;-)

Summerka pamietaj ze masa kobiet przed toba nie miala badanego tsh i rowniez mialy podwyzszony a urodzily zdrowe dzieciaczki, ja tez dopiero od 10 tyg bralam euthyrox, tez mialam takie mysli, ale szybko sobie je wybilam z glowy ty tez tak zrob, trzeba myslec pozytywnie, to podstawa, wiem po sobie buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:48

Malenq, Summerka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na olx jest taaaaki wybór wszystkie mi się podobają hehejej

MANIEK lubi tę wiadomość

• Freja Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki!

Wieki mnie nie było ...

czasem są takie dni że wogóle do kompa się nie zbliżam :) i tak nie raz i tydzień...

dziś jakos tak spokojniej więc jestem, chociaż ledwo siedzę bo mnie kręgosłup boli okrutnie od kilku dni - mam ostre zapalenie korzonków (zaś mi się dysk przesunął) - wiem jak się leży i nic nie podnosi to przechodzi ale jak to z 6kg bąkiem zrobić?!

co tam u Was słychać?

u nas toxo wykluczona :), czekam jeszcze na wyniki starszych (w czwartek sie dowiemy), neurologicznie też jest ok, Adaś rośnie i rozwija sie super - nawet jest nieco do przodu, chciał by już siadać jak mu się palce poda to podciąga się unosząc głowę i barki...

zgredka lubi tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko za dużo różowych

• Summerka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki, po prostu sie jakos załamałam;( ale muszę se dać kopa w dupę, bo co moge zrobić? Bardzo Wam dziękuje!<3

Malenq, bierz większy, jak duża dziewczynka (jak Zuza), to diris ie jeszcze przed zima, zobaczysz, a poza tym z tymi rozmiarami to tez rożnie...

Malenq lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaaaaaaaaaaaaaa a ja dopiero się obudziłam.... :D masakra ale spanie :D nie mówiąc że miałam takie erotyki pod powiekami ze aż szkoda było się budzić :P dawno nie miałam takich snów :P

Freja- dawno Cię nie było dobrze ze wszystko ok :)

moja mama z siostrą wczoraj zamówiły całe mnóstwo ciuszków zimowych dla Zuzi w tym dwa kombinezony ( ale chyba już Wam pisałam :P ) więc mam z głowy, a śliczne takie że szok :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:14

marissith, Blondik lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari śpij ile wlezie i gdzie popadnie, potem sen to towar deficytowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:28

Arienna, MANIEK lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam patrykowi kombinezon na 74 i 80 ale no właśnie.. Każda firma ma różna rozmiarówke..

O Ari śpij do woli

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się pp spacerze, mała ładnie zniosła pobieranie krwi, a potem spała i spała, zdążylam poczytać gazetę i książkę.

A po powrocie do domu, miałam się zabrać za karmienie, bo mała od razu się przebudzila i zaczęła wyć, a tam...i tu nastąpi opis, który Was rozsmieszy, a mnie wykończył..
    ...latam biegam, żeby szybko mała zacząć karmić, już umupylam ręce po sądziłam ją nałożyłam sliniak okrecam się koło kanapy, a tam NA DYWANIE kupa psia, po spostrzeżeniu jednej części drugą wgniotlam sobie w skarpetke.. ;(

Mała skumalam chyba grozę sytuacji, bo przestala płakać i z zainteresowaniem przyglądala się jak matka latała z papierem wiadrem i gąbka wyzywajac psa, kupsko się rozsypywalo, że prawie pół rolki zuzulam i omal ubikacji nie zapchalam, ale się udało

Teraz odpoczywam przy słońcu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:39

Summerka, Lili83, Malenq, beszka, MANIEK, marissith, LaRa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie byla dzis wizyta poloznej ;) maly przybral 200 gr przez tydzien. A zastanawialam sie czy nie mam za malo pokarmu bo w nocy budzi sie co 1,5 godziny na jedzenie, a po 10 minutach juz nie chce :)
    Juz mialam dzis kupic sobie cos na laktacje, ale skoro maly przybiera to jest dobrze :)
    Nadal jestem lekko przeziebiona, ale pewnie ze zmeczenia....kocham to zmeczenie i mojego bzyczka :)
    Rana nadal sie nie zrasta mam brac jakies czopki i masc. Podobno zszyja mi to po nastepnym porodzie :p
    Milego dnia !

zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, Lara: pierwsze dzisiejsze miesko jakoś po ponad miesiącu od rozszerzenia, a kaszę mannę podaje od kilku dni przy okazji jedzenia

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tu też napiszę mam zimowy kombinezon różowy w misie (puchowy) rozmiarze 74 do sprzedania, jak coś to fotkę na FB wrzucę...

• LaRa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuć :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki morfologii jednych za dużo drugich za mało, wynika że niedokrwistość, ale nie wiem jak to się u niemowląt ocenia..
    Baba spyta czy dawalam żelazo a ja co powiem? Że mimo zaleceń nie dawalam, bo mała nie lubi butli? Ehh

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle, ze lepiej powiedzieć prawdę, niz ma sie doszukiwać przyczyny gdzie indziej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 19:20

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1229 1230 1231 1232 1233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ