Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia szybko dostalas skierowaniendo okulisty... Profilaktycznie mam nadzieje?
Maniek chwilowo nie wiem co zrobic z piwrotem do pracy... Plan byl ze po pol roku maz idzie na tacierzynski, ale jest nadzieja na zmiane pracy u niego i jak go przyjma to plan bierze w leb... Ja musze do roboty wrocic wiec kombinuje pol etatu i nianie... Albo zlobek w ostatecznosci... Zobaczymy czy maz dostanie te fuchr i bedziemy myslec... -
Haha beszko moja Zośka to ma łzy w oczach jak teściową moją widzi
a wczoraj miała ja może 4 raz na rękach ja poszlam zrobić kawę a teściowa ja nosiła tyłem żeby jej nie widziała i głupia poszła z nią do lustra musiałam biegiem wracać bo krzyk jak ja ujrzala!!!
Yas zdrówka dla Kingi i dla Ciebie oczywiście też! I w ogóle dla nas wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:39
Yasmin, justta, beszka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejka chorowitkom zdrowia, Leos tez kaszle w nocy raz od jakichs dwoch dni, podaje cebiom, katarku ma malo raz rano sciagam pare glutkow, a po za tym zdrowie coraz lepsze u mnie, tylko zeby jemu przeszlo
Anastazja kciuki za Kropeczka dzisiaj
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Yas Leos nigdy jeszcze sie nie rozebral z pieluchy, ciezko bo w nia ubrac to fskt bo sie wierci niemilosietnie, ale zeby sam sobie sciagnal? do kapieli wie ze trzeba sciagnac i majstruje tam lapkami ale nie odepnie tego, nie ma szans
-
Yas, a le rozumiem ze chodzi o pieluszkę położona na twarz? Bo chyba ńie o zdjęcie pampersa?
Tak, moja ściąga sobie bez problemu.
Wtedy bawimy sie w "a-kuku"
Katarek u nas tez jest,ale mały i co chwile Pryskam woda morska. -
Hej kobietki u nas wszystko ok maluch wciąż szybko rośnie ma już prawie 7 cm, wciąż jest większy o kilka dni niż z terminu @ wszystkie pomiary bardzo dobre ryzyko wystąpienia chorób na karcie wpisane jest 1:5000
Nie udało ki się ublagac aby spojrzeli na płeć, a kolejne usg dopiero w 20 tc więc trochę poczekam,
Zgredka wszystkiego najlepszego dla Łucjikonwalianka, LaRa, Malenq, Yasmin, justta, zgredka, PsotkaKotka, Misi@, beszka, marissith, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anaa, świetne wiadomości
do 20 tc szybko zleci, najważniejsze, ze się dobrze rozwija
My na spacerze, suonko swieci ale jednak trzeba było się cieplej ubrać
Do nas, a właściwie do Ani przychodzi dziś chrzestny, który wrócił z GBmoże i mamie jakiś podarunek się trafi? Np Guiness? Oczywiście do spożycia jak zakończę przygodę z kp
Psotka, miałam Cię już dawno pytać: masz już @???Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:57
-
nick nieaktualny
-
Super Ana
Lusia już pół roku??? ohh100 lat!!!
z tą pieluszką to o pampersa/otulacz chidziło
acha... a na katarek 3h/10km w 3-5 stopni C było ok? czy za długo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:05
-
Ana super ze wszystko dobrze:) dalej będzie tak samo zobaczysz:)
U nas bez słońca i zimno
Z tym powrotem do pracy to jest ciezko, tez bym wracała ale nie mam co z Jagoda zrobić a do żłobka takiej małej jej nie dam bo mi ja dzieci zadeptaja:( rodzice daleko wiec zostaje niania , to narazie wole sama z nią posiedzieć. Pracuje nad rodzicami zeby sie przeprowadzili ... Mama spoko juz by sie pakowała ale tata to tam korzenie zapuścił ... Nie moge go przekonać a oni tam zostali sami zupełnie:( 300 km ode mnie i brata . Bez sensu.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Maniek
-
Że dziecko 7miesieczne (juz8) ma zdjąć sobie pampa? To chyba geniusz jakiś musiałby być
dzięki za zyczonka
Moja dziś na spacerze w szale, pewnie dlatego, że nie była tuż po karmieniu, przedobrzylam, bo mała ostatnio tak ładnie siedziała na spacerze .. To dała mi nauczkę
Teraz śpi, a ja relaksuje się przy ince croissancie (@ się zbliża) i książce,
A powiedzie czy przed @ jest jakoś bardziej mokro ? Bo mam wilgotność większą, a już nic sprzed ciąży nie pamiętam ;(