X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak nie tylko kaszel udają.....

justta, Misi@ lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jeszcze nie, za to lubi podyszec i poharczec..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Np bo właśnie sie zastanawiam czy udaje czy iść do lekarza?
    Powtórzyło sie to kilka razy dzis, ale np teraz jak spi to cisza, kaszlu brak (uffff)

Konwalia, to jakiś wirus? Biedactwo :( zdrowka

Patrzę na mecza, Polskaaaaaa

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Moja jeszcze nie, za to lubi podyszec i poharczec..
    Moja udaje pieska :)

Misi@ lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam znad costa del sud. Nadaje z namiotu bo mamy net : D. Domi zaczal sie juz bujac na czworakach i to chyba jest preludium do raczkowania. Poza tym jest małym plywaczkiem i dzielnie pluska się w zimnym nawet morzu. Panieruje się również chętnie w piasku i sprawdza jak smakuje.
    LARA- mój udaje kaszel. Przede wszystkim od niedawna jak wypakowuje cycusia do karmienia to Domi ma napad kaszlu właśnie :D.

Nieukowa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mnie potrzepalo,mody przeczytałam ze nadajesz z namiotu brrrrrrrr

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    No to mnie potrzepalo,mody przeczytałam ze nadajesz z namiotu brrrrrrrr
    Tu jest jakieś 20 stopni akurat:). Czasem bywa zimno. Na przykład wczoraj było zimno bo juz o 22 godzinie było tylko 17st. W nocy czasem temp spada do ok 14st. Ale najgorsza jest wilgoć. Czasem stoimy na plaży przy samym morzu i wtedy wieczorem jest bardzo wilgotno.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegramy ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i remis

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i najważniejsze! Domi nauczył się pic z butelki !:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 23:13

beszka, Malenq, justta, LaRa, Misi@, Nieukowa, zgredka, Blondik lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w piątek, ale mi te dni przelatują :(

Ania po przebudzeniu kilka razy kaszlala, zastanawiam sie czy z takim karzełkiem iść do lekarza czy nie panikować i podać Cebion?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Psotka gratulacje dla Twojego Miska!
    Mój też harcze ale tylko w nocy.
    No i stało się spi razem z nami w łóżku, dzięki czemu się wysypiamy. W lozeczku harczy, kwili i ma zimne rączki.
    Dziś mam zabiegany dzień...jutro chrzciny;). Mały zasnal więc spróbuje się ogarna i rozpocząć akcję pieczenia tortu BG dla męża. Pozwolili nam w restauracji przynieść dwa kawałki ciasta dla mezusia bo nie maja w ofercie BG.
    Miłego dnia i zdrowka!
    Ps mój ma nadal żółtaczke trochę długo to trwa ;/

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, znów nieprzespana noc, do tego takie koszmary miałam że szok.... Śniło mi się ze coś się stało i moja siostra zachorowała i była warzywkiem, nie pamiętam co się stało ale to była moja wina, obudziłam się zlana potem i juz koniec spania.... Och dobrze ze to tylko sen.

Dziś usg, Trzymajcie kciuki aby mój kropek był zdrowy

Blondik lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski!
    My wstalysmy przed 5 ale o 21 juz spalysmy wiec jest ok. Dziś zauważyłam pasmo krwi w kupce...ale mam obserwować. Czasami się zdarza niby.
    Lara wiesz ja to panikara wiec bym poleciała do doktora jak z tym dyszeniem które juz jej minęło ;)
    Ana wszystko musi być ok!!!! Kciuka.
    A ja latam od Zosi na budowę i tak całe dnie i non stop domawiam płytki ja nie wiem jak ten mój liczył ze każde trzeba domawiac! Ale dziś juz wannę zamontuja jaaaaa :)
    Miłego piątku
    Aha wczoraj teściowa przyjechała wiecie o której? O 19 no myślałam że zabije...musiałam powiedzieć żeby już jechała przed 20 bo mala chciała iść spać a ta się rozsiedziala w najlepsze! Brak słów kto tak późno do małego dziecka przyjeżdża!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku rodzina mojego męża tez o takich porach w odeiedziny przyjeżdża. Mózgów nie maja chyba.

Dzień dobry,
    Lara moja czasem tez zakaszle i sie zastanawiam czy iść do doktora ale w nocy ok wiec jeszcze poobserwuje.
    Psotka dla mnie to juz zimno 14-17 stopni to juz bym marzła tym bardziej ze wilgotno.

Wczoraj wieczorem dostałam wielgaśną paczkę od siostry męża ( ci chrzestna być nie chciała) a tam milion ciuszków wszystkie nowe i śliczne plus 3 paki pampersow. Teraz to chyba Jagodę brde przebierać co chwila zeby z raz te ubranka założyła hehe. Ucieszylam sie, miły prezent tym bardziej ze planowałam w weekend jakieś zakupy dla niej.
    Dziś znajomi z poprzedniej pracy przychodzą, muszę jakieś ciacho zaraz wyczarować a tu księżna teraz spi bo nad ranem sobie gugala.

Malenq Beszka Justa jak choróbska , mijają?
    Blondik co u Ciebie?

Nieukowa kiedy wracasz do pracy? I jakie macie rozwiazanie na opiekę nad maluchami?

Krokodylica lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do opieki jedynym rozwiązaniem u nas jest urlop wychowawczy...
    Właśnie hej chorowitki!
    Maniek super paka ino przebieraj ;)

MANIEK lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, z tymi ciuchami to masakra.
    Gdy chowałam teraz ubranka letnie, to okazało sie ze kilku Nawet nie miała na sobie :( a takie ładne...
    Wszystko trzymam dla drugiego dziecia :)
    Mała dostała chrupka kukurydzianego i kawałek ma na czole hehe
    Ten kaszel występuje od czasu do czasu, w nocy cisza

Blondik, rodzisz?

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

Know, jak sytuacja u Was?

Lara, ja bye z samym kaszelkiem, kotry jest sporadyczny i nie meczy dziecka, do lekarza nie szla i nic bym nie podala. moze jakies owoce, warzywa, ktore wiecej wit.C zawieraja....

Manic, mily gest :)
    jestes pewna ze nic nie kupisz? ;) my mamy wory ubran po corkach mojej przyjaciolki a i tak kupuje ;)

u nas dalém przeziebienie. wczoraj mloda nie mogla zansac przy cycu. jakas nerwowa byla :/ wiec przynioslam ja do salonu (o zgrozo, z chlopakami tego nie bylo bym z pokoju, w ktorym spac maja wychodzila z nimi, gdy ci spac mieli) polozylam do bujaczka takiego babybjorn i mloda w nim odleciala. bujac ja trzeba bylo caly czas, pospala z niecale 1,5 godz., ale chcoiaz z mezem troche pogadac moglam

Smock, u nas tez wczoraj tescie byli ;) i tez jakiso pozno a oboje na emeryturze siedza w domu :/

my dzis do muzeum wikingow z chlopakami jedziemy. milego dnia

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo

Kinga też udaje kaszel. teraz już potrafię go odróżnić od prawdziwego :)
    Za to od wczoraj Kinga ma katar. Wiele razy charczała w życiu, zawsze próbowałam odciągnąć wydzielinę, ale nigdy mi się jeszcze nic nie pojawiło. Do dziś. W tubce od aspiratora mega gluty :/ Mm coś jej podawać? w zasadzie to nigdy chora nie była więc nie wiem...

Gratki Kotko postępów Dominisia oraz udanego wypoczynku. Jestem pełna podziwu. Ja im starsza tym większą wygodę lubię. Tak jak kiedyś dużo biwakowałam tak teraz ani myśleć o tym nie chcę. Sporą winę ma tutaj też u mnie toczeń. w podobnej wilgoci i chłodzie wyję z bólu jak "dziki osioł". powodzenia

Smokuś tulam

Ana trzymam kciukensy

tak sny potrafią dać w kość. Ja dziś w nocy wędrowałam po śniegu w górach za śladami małych raciczek :/ ciągle i wciąż, w zimnie wgapiona w trakt. Zakrętami wijącymi się pomiędzy wielkimi skałami. Nie macie pojęcia jak jestem zmęczona teraz...

Konwi, współczuję rzygania. u nas małż miał od pn zapalenie żołądkowo-jelitowe. bałam się o Kingę, ale ta na przekór... kamyki rodzi

A co się dzieje Misiu że macie skierowanie di okulisty? sama poprosiłaś? trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :)

A muszę Wam donieść że wczoraj córeczka kuzynki (roczniak) wylała na siebie gorącą herbatę. ściągnęła ze stołu. Są w szpitalu, nie wiadomo nam jeszcze jakie obrażenia są poważne :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:46

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yes, ja bye psikala woda morska do noska i tyle. jak nie ma goraczki to na spacer i wietrzyc pokoj przed spaniem.

wspolczuje kataru. u nas chlopcy jacys twardzi byli i dawali rade, a Leo w zw.z alergia i refluksem byl ciagle zagilowany, zasluzowany i dawal rade. Hanka to prawdziwa ksiezniczka ;)

aaaa a wczoraj do tesciowej nie chcial pojsc :)))) odwracala sie od niej i wtulala we mnie :D

Yasmin, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 1273 1274 1275 1276 1277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ