X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko zazdroszcze ją czekam do poniedziałku zov. Co gin powie jeśli distane zielone światło to zaczynam ćwiczyć. ;) choć moje pęknięcie wygląda dziwnie tzn nie zroslo się .
    Tatuś chrapie mały chrzaka o.O dobrze, że mam niedosłuch może uda się jeszcze zasnąć;p tym czasem ide zrobić sobie inke :*

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam.
    Lara moja tez.z.tych leniwych ale jeszcze nie panikuje ;)
    Ari Gratuluję postępów!
    Kroko dobrze ze nic się nie stało!
    Blondik trzymam kciuki!
    Justka zdrówka dla Leosia.
    U nas wczoraj masakryczny dzień. ..może to pogoda ale mala była straszna. Nic jej nie pasowało. W ogóle w dzień nie spala tragedia. Dziś ma 36,9 kur** wiem wiem to nie temp ale zawsze miała niższa!
    I na dokładne pan plytkarz który ciągle ma jakiś problem, panowie od szpachlowania którzy obili nam nowy grzejnik i hydraulik który z plytkarzem nie może się dogadać i marudzaca niunia...Dom wariatów!
    Oby dziś było lepiej! Wam też życzę spokojnego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:48

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellol;)

Smoczku - współczuje. Budowa i małe dziecko = stres. Ja byłam w ciazy i budowaliśmy dom = masakra.

Blondik, pojechałaś juz na porodówkę? Jesli tak i jesli nie - trzymam kciuki;)

U nas ciężka noc - Zuza płakała, a mnie dopada kryzys, juz bym chciała urodzić, wkurza mnie, ze ten czas tak wolno płynie...w ogole jestem rozdrażniona i zestresowana i chora;(

Lara, nid martw sue, powiem Ci, ze ja w ogole sie nie przejmowałam czy Zuza robi juz to czy tamto, ruchowo nie była tak sprawna, za to teraz, jeszcze po swojemu, gada jak nahwta i jest bystra;) każde dziecko ma swoje tempo i to prawda! Moja szwagierka tak przejmuje sie: nie mówi sylab, nie wyszedł jej ząb, nie cis tam...akurat tu mam luzzz

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złego humoru ciąg dalszy....nie wi m czy teraz to zęby czy kur** cos gorszego!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzelę sobie kiedyś....no poważnie, mała w nocy budzi się pierdyliard razy... Do tego z rąk nie schodzi (oczywiście moich bo u małża jest ryk)....kręgosłup tak boli, że ketonal nie pomaga.........boszzzzzz chciałaś to masz, dzisiaj mam dzień narzekania i warczenia......

Miłego......milszego niż u mnie......

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te dzieciaki się zamówiły czy jak????????

• justta Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenga u mnie to samo dzisiaj, jeszcze budzi sie w nocy z takim placzem ze nie mozna go uspokoic, masakra jestem zoombi do potegi, spac... zasnal o 3 i pospal bez wiercenia sie do 6 no padam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:56

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj widzę ze nie tylko za mną ciężka noc. Malenq współczuje hmm Kosia juz duża wydawać by sie mogło ze nocki powinny być ok no ale teoria swoje a życie i tak po dupie kopie.
    Smoku Tobie tez współczuje, duzo tych obowiązków i spraw na raz:(
    Blondik kciukam.
    Zgredka gratki ze sie zgłosiłaś trzymam kciuki choc ja w " konkursy" sadowe nie wierze.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się jak to lekarz uznał- przeterminowana :)Na ktg skurczy brak, szyjka zamknieta długa, rozwarcia zero...Jak do czwartku nie urodzę przyjmują mnie na oddział i wywołują.
    Mała wazy 3700 :)
    Zalecenia: intensywnie poużywać chłopa - cyt. ordynator :)

miłego dnia, idę odespać, bo się lekko stresowałam w nocy :)

Zgredka, wierzę w Ciebie!

Ariena, no widzisz, małymi kroczkami do przodu :) żuj dużo gumy :)

Summerka, beszka, Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie aktualizacja się skończyła ;)
    Stesknilam się,
    Zaraz pojdziemy na spacer choć wcześniej chyba dam jeść, żeby nie było tragedii i wycia

U nas stale katar..ale już lepiej przyjmuje odciaganie..

Blondik: trzymam kciuki, żeby mała już wylazla ;)
    Smoki: remonty budowy są straszne, u mnie nawet jak chłopy lodówkę wnosili, to musieli panele zarysować..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Strzelę sobie kiedyś....no poważnie, mała w nocy budzi się pierdyliard razy... Do tego z rąk nie schodzi (oczywiście moich bo u małża jest ryk)....kręgosłup tak boli, że ketonal nie pomaga.........boszzzzzz chciałaś to masz, dzisiaj mam dzień narzekania i warczenia......

Miłego......milszego niż u mnie......
    Nie lubię, się kliknęło niechcący.
    Wiedz, że gdzieś tam wśród drzew pomarańczowych jest taka sama desperatka z takim samym problemem...
    Justka, Ty też wiedz ;)
    I wszystkie nieśpiące.
    I wszystkie z małymi marudami.

Spać...w mordę jeża, kurza stopa, faken szit!

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj widzę że Wam dzieciaki dają popalić :)
    A moja Zuzka dzisiaj rano zlazła do mnie i zapytała czy chcę kawki (inki) bo robi :) Ale nie miałam siły odpowiedzieć bo w nocy budziłam się pierdyliard razy i rano byłam nietomna, więc dostałam od dziecka buzi w czółko i poszła do szkoły :D Więc uszy do góry, za jakieś 12 lat będziecie mieć fajne dzieciaki :D

Blondik ale Cię przetrzymują... Ja bym im miałczała żeby już mi dzidzię wyciągnęli :) Tak szczerze to już bym chciała żeby Maryśka była po mojej stronie brzuszka :D

Izoleccc, Blondik, Summerka, Malenq, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hopsa!

Dziewczynki, może nie uwierzycie, ale jestem z Wami przeszło rok. Podczytuję, kibicuję, ale jakoś wstydzioch byłam, żeby się ujawniać ;) Ale teraz pomyślałam- raz kozie śmierć! Fajne jesteście babeczki i też chciałabym należeć do Waszego zacnego grona :) Przyjmiecie zbłąkaną duszyczkę?

Blondik, Summerka, Arienna, beszka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WróżkaZielona wrote:
    Hej hopsa!

Dziewczynki, może nie uwierzycie, ale jestem z Wami przeszło rok. Podczytuję, kibicuję, ale jakoś wstydzioch byłam, żeby się ujawniać ;) Ale teraz pomyślałam- raz kozie śmierć! Fajne jesteście babeczki i też chciałabym należeć do Waszego zacnego grona :) Przyjmiecie zbłąkaną duszyczkę?
    Dobra, ale pod jednym warunkiem, zaczaruj mi Młodego, użyj swojej magicznej różdżki i spraw by ten ladaco przesypiał nocki ;)

Skrobnij coś więcej o sobie :)

Malenq, beszka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES

Wysłany: 16 października 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś, z wielką chęcią, choć na mojego nawet moja magiczna różdżka ostatnio nie działa :( Ale pocieszam się, że co nas nie zabija, to nas wzmocni (taa...)

O mnie:

Lat 30, dzieciata- dziecko sztuk 1- imię- Franek, urodzony 30.03. Jeden mąż. Włosy półdługie, koloru niekreślonego, raczej brąz, choć czasami rudy ;) No... to najważniejsze wiecie.
    Reszta to pewnie to samo co u Was- gotowanie, pranie, sprzątanie, odciąganie gilów, walenie głową w poduszki z niewyspania, oczy na zapałkach, uśmiech na gębie w odpowiedzi na uśmiech mojego srajdka... :)

Ehh, czy u Was też pogoda przyprawia o myśli samobójcze? Blee...

Nenaaa, Misi@, Malenq lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja też was na bieżąco was podczytuje i uznałam że skoro wizja pojawienia się małego tornada w moim życiu jest co raz bardziej realna fajnie byłoby mieć pod ręką osoby które same przez to przeszły całkiem niedawno ":)

Anastazja gratuluję 2 trymestru
    Blondik życzę szybkiego i sprawnego rozwiązania
    Współczuję wszystkim niedospanym.

Anastazjaaa, Misi@, Blondik, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

Wysłany: 16 października 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc- a jak Ty się czujesz? Wiadomo już co za łobuziaka w brzuchu trzymasz? ;)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, to witaj oficjalnie, rozgość się i uważaj na te babki co tu urzędują! Toż to samo zło, rozpusta, niemoralność, rozwiązłość!
    Ale ja Ci nic nie mówiłam, jak przyjdą to jakby nigdy nic się zachowujemy ;)

U mnie pogoda znośna, ale przesilenie jesienne daje mi się we znaki.

Anuśka, Malenq, WróżkaZielona, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolec, witaj też również i czuj się jak u się ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES

Wysłany: 16 października 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa- spoko, masz jak w banku, będę milczeć jak grób!

A rozwiązłość... taa, to moje drugie imię :D

43xntqm.png

q0eplew.png
‹‹ 1290 1291 1292 1293 1294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ