Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredko zazdroszcze ją czekam do poniedziałku zov. Co gin powie jeśli distane zielone światło to zaczynam ćwiczyć.
choć moje pęknięcie wygląda dziwnie tzn nie zroslo się .
Tatuś chrapie mały chrzakadobrze, że mam niedosłuch może uda się jeszcze zasnąć;p tym czasem ide zrobić sobie inke :*
-
Hej Wam.
Lara moja tez.z.tych leniwych ale jeszcze nie panikuje
Ari Gratuluję postępów!
Kroko dobrze ze nic się nie stało!
Blondik trzymam kciuki!
Justka zdrówka dla Leosia.
U nas wczoraj masakryczny dzień. ..może to pogoda ale mala była straszna. Nic jej nie pasowało. W ogóle w dzień nie spala tragedia. Dziś ma 36,9 kur** wiem wiem to nie temp ale zawsze miała niższa!
I na dokładne pan plytkarz który ciągle ma jakiś problem, panowie od szpachlowania którzy obili nam nowy grzejnik i hydraulik który z plytkarzem nie może się dogadać i marudzaca niunia...Dom wariatów!
Oby dziś było lepiej! Wam też życzę spokojnego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:48
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hellol;)
Smoczku - współczuje. Budowa i małe dziecko = stres. Ja byłam w ciazy i budowaliśmy dom = masakra.
Blondik, pojechałaś juz na porodówkę? Jesli tak i jesli nie - trzymam kciuki;)
U nas ciężka noc - Zuza płakała, a mnie dopada kryzys, juz bym chciała urodzić, wkurza mnie, ze ten czas tak wolno płynie...w ogole jestem rozdrażniona i zestresowana i chora;(
Lara, nid martw sue, powiem Ci, ze ja w ogole sie nie przejmowałam czy Zuza robi juz to czy tamto, ruchowo nie była tak sprawna, za to teraz, jeszcze po swojemu, gada jak nahwta i jest bystra;) każde dziecko ma swoje tempo i to prawda! Moja szwagierka tak przejmuje sie: nie mówi sylab, nie wyszedł jej ząb, nie cis tam...akurat tu mam luzzz -
nick nieaktualnyStrzelę sobie kiedyś....no poważnie, mała w nocy budzi się pierdyliard razy... Do tego z rąk nie schodzi (oczywiście moich bo u małża jest ryk)....kręgosłup tak boli, że ketonal nie pomaga.........boszzzzzz chciałaś to masz, dzisiaj mam dzień narzekania i warczenia......
Miłego......milszego niż u mnie......Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenga u mnie to samo dzisiaj, jeszcze budzi sie w nocy z takim placzem ze nie mozna go uspokoic, masakra jestem zoombi do potegi, spac... zasnal o 3 i pospal bez wiercenia sie do 6 no padam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:56
-
Oj widzę ze nie tylko za mną ciężka noc. Malenq współczuje hmm Kosia juz duża wydawać by sie mogło ze nocki powinny być ok no ale teoria swoje a życie i tak po dupie kopie.
Smoku Tobie tez współczuje, duzo tych obowiązków i spraw na raz:(
Blondik kciukam.
Zgredka gratki ze sie zgłosiłaś trzymam kciuki choc ja w " konkursy" sadowe nie wierze.
Maniek
-
witam się jak to lekarz uznał- przeterminowana :)Na ktg skurczy brak, szyjka zamknieta długa, rozwarcia zero...Jak do czwartku nie urodzę przyjmują mnie na oddział i wywołują.
Mała wazy 3700
Zalecenia: intensywnie poużywać chłopa - cyt. ordynator
miłego dnia, idę odespać, bo się lekko stresowałam w nocy
Zgredka, wierzę w Ciebie!
Ariena, no widzisz, małymi kroczkami do przodużuj dużo gumy
Summerka, beszka, Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Wreszcie aktualizacja się skończyła
Stesknilam się,
Zaraz pojdziemy na spacer choć wcześniej chyba dam jeść, żeby nie było tragedii i wycia
U nas stale katar..ale już lepiej przyjmuje odciaganie..
Blondik: trzymam kciuki, żeby mała już wylazla
Smoki: remonty budowy są straszne, u mnie nawet jak chłopy lodówkę wnosili, to musieli panele zarysować.. -
Malenq wrote:Strzelę sobie kiedyś....no poważnie, mała w nocy budzi się pierdyliard razy... Do tego z rąk nie schodzi (oczywiście moich bo u małża jest ryk)....kręgosłup tak boli, że ketonal nie pomaga.........boszzzzzz chciałaś to masz, dzisiaj mam dzień narzekania i warczenia......
Miłego......milszego niż u mnie......
Wiedz, że gdzieś tam wśród drzew pomarańczowych jest taka sama desperatka z takim samym problemem...
Justka, Ty też wiedz
I wszystkie nieśpiące.
I wszystkie z małymi marudami.
Spać...w mordę jeża, kurza stopa, faken szit! -
Oj widzę że Wam dzieciaki dają popalić
A moja Zuzka dzisiaj rano zlazła do mnie i zapytała czy chcę kawki (inki) bo robiAle nie miałam siły odpowiedzieć bo w nocy budziłam się pierdyliard razy i rano byłam nietomna, więc dostałam od dziecka buzi w czółko i poszła do szkoły
Więc uszy do góry, za jakieś 12 lat będziecie mieć fajne dzieciaki
Blondik ale Cię przetrzymują... Ja bym im miałczała żeby już mi dzidzię wyciągnęliTak szczerze to już bym chciała żeby Maryśka była po mojej stronie brzuszka
Izoleccc, Blondik, Summerka, Malenq, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej hopsa!
Dziewczynki, może nie uwierzycie, ale jestem z Wami przeszło rok. Podczytuję, kibicuję, ale jakoś wstydzioch byłam, żeby się ujawniaćAle teraz pomyślałam- raz kozie śmierć! Fajne jesteście babeczki i też chciałabym należeć do Waszego zacnego grona
Przyjmiecie zbłąkaną duszyczkę?
Blondik, Summerka, Arienna, beszka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:Hej hopsa!
Dziewczynki, może nie uwierzycie, ale jestem z Wami przeszło rok. Podczytuję, kibicuję, ale jakoś wstydzioch byłam, żeby się ujawniaćAle teraz pomyślałam- raz kozie śmierć! Fajne jesteście babeczki i też chciałabym należeć do Waszego zacnego grona
Przyjmiecie zbłąkaną duszyczkę?
Skrobnij coś więcej o sobie
Malenq, beszka lubią tę wiadomość
-
Nenuś, z wielką chęcią, choć na mojego nawet moja magiczna różdżka ostatnio nie działa
Ale pocieszam się, że co nas nie zabija, to nas wzmocni (taa...)
O mnie:
Lat 30, dzieciata- dziecko sztuk 1- imię- Franek, urodzony 30.03. Jeden mąż. Włosy półdługie, koloru niekreślonego, raczej brąz, choć czasami rudyNo... to najważniejsze wiecie.
Reszta to pewnie to samo co u Was- gotowanie, pranie, sprzątanie, odciąganie gilów, walenie głową w poduszki z niewyspania, oczy na zapałkach, uśmiech na gębie w odpowiedzi na uśmiech mojego srajdka...
Ehh, czy u Was też pogoda przyprawia o myśli samobójcze? Blee...
Nenaaa, Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ja też was na bieżąco was podczytuje i uznałam że skoro wizja pojawienia się małego tornada w moim życiu jest co raz bardziej realna fajnie byłoby mieć pod ręką osoby które same przez to przeszły całkiem niedawno "
Anastazja gratuluję 2 trymestru
Blondik życzę szybkiego i sprawnego rozwiązania
Współczuję wszystkim niedospanym.Anastazjaaa, Misi@, Blondik, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ok, to witaj oficjalnie, rozgość się i uważaj na te babki co tu urzędują! Toż to samo zło, rozpusta, niemoralność, rozwiązłość!
Ale ja Ci nic nie mówiłam, jak przyjdą to jakby nigdy nic się zachowujemy
U mnie pogoda znośna, ale przesilenie jesienne daje mi się we znaki.Anuśka, Malenq, WróżkaZielona, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość