X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara śliczności:)

LaRa lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka Malenqa ma rację, a mi kalendarz belly już w 20 tygodniu nakazał rozpoczęcie szykowania wyprawki dla bejbika, chociaż i tak szybciej zaczęłam ;-)

Lara super że widziałaś maluszka śliczny jest <3 no i dobrze że będziesz mieć tą luteinę

Malenqa ty to masz spanie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:08

LaRa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, lutke i ten euthyrox, choc słyszalam ze po tym serce moze mi wyskoczyc :)
    a kropek coraz bardziej podobny do mamusi :)
    aaaa i diete musze miec bo za szybko na wadze przybieram :(
    zero słodkosci, 5 posilkow malych, a ja jem 2 :(
    i koniecznie zaczynam basen!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:10

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • justta Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja biorę euthyrox i czuję się super po nim, więc jak dawkę będziesz miała odpowiednią do twojego poziomu to będziesz się dobrze czuła

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa to jesteśmy razem na tej diecie.....ale jak??? jak mi zimno to tylko o czymś słodkim marzę....a na marzeniach się nie kończy......
    no pewnie, że do mamusi....
    justta już chyba tydzień nie miałam drzemki :-/ organizm się domagał...aaaaaaa i zawsze śpię jak w tle słyszę głos Czubówny, a NAtional Geografic leciało i ona lektorem była heheheheheh.........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:16

justta lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie znam sie na tym euthyroxie, ale to jest 50, zaraz poczytam ulotke

ło matko!!! tyle działan niepozadanych ze masakra!
    Justta, jaka roznica była przed i w trakcie brania leku???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:24

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka jakie za wcześnie jak to jest takie przyjemne :)
    A i wydatki sie rozłożą w czasie.

LaRa jaki śliczny bejbik :)

jussta widzę że textil market ma nawet sklep internetowy, patrz co znalazłam:

http://txm24.pl/bielizna-niemowleca/body-niemowlece,28010,553,pl-PL.#color=KOLOR_123

:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki fajny sklep:)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara trudno powiedzieć co zdziałał lek a co ciąża, ale serce bije mi równiej, wcześniej miałam tachykardię i tętno powyżej 90 to u mnie norma, a teraz się uspokoiło i jest około 80, ciepłe ręce i stopy zawsze były lodowate, a tak poza tym to czuję się bardzo dobrze, ja też nie miałam tego tsh bardzo dużo podwyższonego, więc pewnie i te objawy były mniejsze, ale dla dzidzi to jest ważne więc biorę i jest ok ;-)

Kroko super <3

Krokodylica lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmm jutro na caly czas dzialania tabletki bede siedziala na forum, w razie jakby mi cos bylo to bedziecie reagowac hehheheheh

nie no zartuje, mam nadzieje ze te dzialania niepozadane sa na wyrost :)
    wysłałam mojej mamie zdjecie bejbika, zaraz zadzwonila, i mowi: to raczka?? a ja ze raczka, nozka, główka, tułów... i mowi: ojej jaki to cud :) łzy Jej polecialy ze wzruszenia <3

Malenq, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejku, musiała się bardzo wzruszyć...:) jak miło:)

LaRa lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, nie znam osoby, która miałaby skutki uboczne po euthyroxie, a jestem z rodziny hashimoto i niedoczynności ;) 90% bab u mnie jedzie na tych tabletkach, łącznie ze mną ;) luzik

cudna dzidzia

LaRa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie, ze jestescie :) :*

Malenq lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • beszka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara sliczne malenstwo <3

Kroko ja bym nie dala rady bez wkladki. musialabym kilka razy dziennie bielizne zmieniac :/

Tamka, lacze sie w bolu. tez jestem na zwolnieniu a codziennie do pracy na pare godz. podjechac musze plus wlasnie skonczylam konferencje telefoniczna :/ cale szczescie nasza nianai wrocila ;) chlopaki chore, wiec w ciagu dnia przez pare godz. sie nimi zajmie...

Tamka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa a wiecie co ja czuje od paru dni...codziennie nad ranem, gdy mam pelen pecherz, klade sie na plecach i jak reka pomacam, to czuje wyraznie jakies zgrubienie. to cos ;) jest w roznych pozycjach a wielkoscia odp. wielkosci dziecka na tym etapie ciazy. pamietam, ze w poprzednich ciazach tez tak mialam, ale nie tak wczesnie. czyzby to dziecko? jestem bardzo ciekawa i wypatruje wizyty ;)
    gdy pojde siusiu i pecherz juz nie jest pelny, to nie ma tego zgrubienia- identycznie miaam z chlopcami i to na bank byly dzieciaki w brzuchu.

Malenq, Tamka, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    aaaa a wiecie co ja czuje od paru dni...codziennie nad ranem, gdy mam pelen pecherz, klade sie na plecach i jak reka pomacam, to czuje wyraznie jakies zgrubienie. to cos ;) jest w roznych pozycjach a wielkoscia odp. wielkosci dziecka na tym etapie ciazy. pamietam, ze w poprzednich ciazach tez tak mialam, ale nie tak wczesnie. czyzby to dziecko? jestem bardzo ciekawa i wypatruje wizyty ;)
    gdy pojde siusiu i pecherz juz nie jest pelny, to nie ma tego zgrubienia- identycznie miaam z chlopcami i to na bank byly dzieciaki w brzuchu.

Beszko jestem pewna, że to maleństwo, przy kolejnej ciąży kobieta przecież wcześniej wszystko odczuwa, ponieważ "wie co rozróżniać"
    ale ja też pamiętam to zgrubienie, i też myślałam że to dzidzia i nie myliłam się:)

• justta Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka na pewno dzidzia ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie wczoraj lekarz zdziwił, bo mówi, że owszem, w kolejnych ciążach szybciej się czuje ruchy dziecka, ale powiedział aby nie przesadzać.. zapytał czy czuję mówię, że faktycznie coś jakby smyranie, ew. delikatne kopnięcie, a on ze w II ciąży to ok. 17-18t się czuje..ciekawe czy w kolejnych jest wcześniej.. czujesz coś beszka już?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Tamka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, to ja też się pomacam po brzuchy rano z pełnym pęcherzem, zobaczymy czy uda mi się wyczuć delikwenta ;)

Lara, w sumie ciekawe , że piszesz że wg Twojego lekarza bóli pseudo miesiączkowych nie powinno być... Moja mówiła, że jak najbardziej może tak pobolewać, w necie też czytałam, że większość kobiet takie odczuwa...

Malenq, justta lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    o, to ja też się pomacam po brzuchy rano z pełnym pęcherzem, zobaczymy czy uda mi się wyczuć delikwenta ;)

Lara, w sumie ciekawe , że piszesz że wg Twojego lekarza bóli pseudo miesiączkowych nie powinno być... Moja mówiła, że jak najbardziej może tak pobolewać, w necie też czytałam, że większość kobiet takie odczuwa...
    o to, to to....mój gin też powiedział, że to normalne:)

Tamka lubi tę wiadomość

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ