Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgredka Malenqa ma rację, a mi kalendarz belly już w 20 tygodniu nakazał rozpoczęcie szykowania wyprawki dla bejbika, chociaż i tak szybciej zaczęłam
Lara super że widziałaś maluszka śliczny jest no i dobrze że będziesz mieć tą luteinę
Malenqa ty to masz spanieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:08
LaRa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
tak, lutke i ten euthyrox, choc słyszalam ze po tym serce moze mi wyskoczyc
a kropek coraz bardziej podobny do mamusi
aaaa i diete musze miec bo za szybko na wadze przybieram
zero słodkosci, 5 posilkow malych, a ja jem 2
i koniecznie zaczynam basen!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:10
-
nick nieaktualnyLaRa to jesteśmy razem na tej diecie.....ale jak??? jak mi zimno to tylko o czymś słodkim marzę....a na marzeniach się nie kończy......
no pewnie, że do mamusi....
justta już chyba tydzień nie miałam drzemki organizm się domagał...aaaaaaa i zawsze śpię jak w tle słyszę głos Czubówny, a NAtional Geografic leciało i ona lektorem była heheheheheh.........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:16
justta lubi tę wiadomość
-
nie znam sie na tym euthyroxie, ale to jest 50, zaraz poczytam ulotke
ło matko!!! tyle działan niepozadanych ze masakra!
Justta, jaka roznica była przed i w trakcie brania leku???Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 17:24
-
zgredka jakie za wcześnie jak to jest takie przyjemne
A i wydatki sie rozłożą w czasie.
LaRa jaki śliczny bejbik
jussta widzę że textil market ma nawet sklep internetowy, patrz co znalazłam:
http://txm24.pl/bielizna-niemowleca/body-niemowlece,28010,553,pl-PL.#color=KOLOR_123
-
nick nieaktualny
-
Lara trudno powiedzieć co zdziałał lek a co ciąża, ale serce bije mi równiej, wcześniej miałam tachykardię i tętno powyżej 90 to u mnie norma, a teraz się uspokoiło i jest około 80, ciepłe ręce i stopy zawsze były lodowate, a tak poza tym to czuję się bardzo dobrze, ja też nie miałam tego tsh bardzo dużo podwyższonego, więc pewnie i te objawy były mniejsze, ale dla dzidzi to jest ważne więc biorę i jest ok
Kroko superKrokodylica lubi tę wiadomość
-
hmmmm jutro na caly czas dzialania tabletki bede siedziala na forum, w razie jakby mi cos bylo to bedziecie reagowac hehheheheh
nie no zartuje, mam nadzieje ze te dzialania niepozadane sa na wyrost
wysłałam mojej mamie zdjecie bejbika, zaraz zadzwonila, i mowi: to raczka?? a ja ze raczka, nozka, główka, tułów... i mowi: ojej jaki to cud łzy Jej polecialy ze wzruszeniaMalenq, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara, nie znam osoby, która miałaby skutki uboczne po euthyroxie, a jestem z rodziny hashimoto i niedoczynności 90% bab u mnie jedzie na tych tabletkach, łącznie ze mną luzik
cudna dzidziaLaRa lubi tę wiadomość
-
Lara sliczne malenstwo
Kroko ja bym nie dala rady bez wkladki. musialabym kilka razy dziennie bielizne zmieniac
Tamka, lacze sie w bolu. tez jestem na zwolnieniu a codziennie do pracy na pare godz. podjechac musze plus wlasnie skonczylam konferencje telefoniczna cale szczescie nasza nianai wrocila chlopaki chore, wiec w ciagu dnia przez pare godz. sie nimi zajmie...
Tamka lubi tę wiadomość
-
aaaa a wiecie co ja czuje od paru dni...codziennie nad ranem, gdy mam pelen pecherz, klade sie na plecach i jak reka pomacam, to czuje wyraznie jakies zgrubienie. to cos jest w roznych pozycjach a wielkoscia odp. wielkosci dziecka na tym etapie ciazy. pamietam, ze w poprzednich ciazach tez tak mialam, ale nie tak wczesnie. czyzby to dziecko? jestem bardzo ciekawa i wypatruje wizyty
gdy pojde siusiu i pecherz juz nie jest pelny, to nie ma tego zgrubienia- identycznie miaam z chlopcami i to na bank byly dzieciaki w brzuchu.Malenq, Tamka, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeszka wrote:aaaa a wiecie co ja czuje od paru dni...codziennie nad ranem, gdy mam pelen pecherz, klade sie na plecach i jak reka pomacam, to czuje wyraznie jakies zgrubienie. to cos jest w roznych pozycjach a wielkoscia odp. wielkosci dziecka na tym etapie ciazy. pamietam, ze w poprzednich ciazach tez tak mialam, ale nie tak wczesnie. czyzby to dziecko? jestem bardzo ciekawa i wypatruje wizyty
gdy pojde siusiu i pecherz juz nie jest pelny, to nie ma tego zgrubienia- identycznie miaam z chlopcami i to na bank byly dzieciaki w brzuchu.
Beszko jestem pewna, że to maleństwo, przy kolejnej ciąży kobieta przecież wcześniej wszystko odczuwa, ponieważ "wie co rozróżniać"
ale ja też pamiętam to zgrubienie, i też myślałam że to dzidzia i nie myliłam się -
a mnie wczoraj lekarz zdziwił, bo mówi, że owszem, w kolejnych ciążach szybciej się czuje ruchy dziecka, ale powiedział aby nie przesadzać.. zapytał czy czuję mówię, że faktycznie coś jakby smyranie, ew. delikatne kopnięcie, a on ze w II ciąży to ok. 17-18t się czuje..ciekawe czy w kolejnych jest wcześniej.. czujesz coś beszka już?
-
o, to ja też się pomacam po brzuchy rano z pełnym pęcherzem, zobaczymy czy uda mi się wyczuć delikwenta
Lara, w sumie ciekawe , że piszesz że wg Twojego lekarza bóli pseudo miesiączkowych nie powinno być... Moja mówiła, że jak najbardziej może tak pobolewać, w necie też czytałam, że większość kobiet takie odczuwa...Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:o, to ja też się pomacam po brzuchy rano z pełnym pęcherzem, zobaczymy czy uda mi się wyczuć delikwenta
Lara, w sumie ciekawe , że piszesz że wg Twojego lekarza bóli pseudo miesiączkowych nie powinno być... Moja mówiła, że jak najbardziej może tak pobolewać, w necie też czytałam, że większość kobiet takie odczuwa...Tamka lubi tę wiadomość