Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Banana dostała i gruszkę, ale to dosłownie troszeczkę zjadła. A ja? Nic nowego.
Obserwuje i jesli sie jeszcze raz pojawi to ide do lekarza.
Gluten od 2 tyg w kaszce do mleka. Nic nigdy nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 07:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Już wróciłam.
Cukrzyca siedzi i gra. Dostałam glukometr i przez tydzień mam badać poziom cukru na czczo i po godzinie od każdego głównego posiłku. Unikać mąki i wszystkiego co ma wysoki indeks glikemiczny. I to wszystko. Za tydzień mam pokazać tabelę z pomiarów, USG Mańki i tabelę mojej wagi bo też jest zbyt wysokaGeneralnie humor mam do dupy przez tą wizytę. Teraz raz w tygodniu dochodzi dodatkowo 120zł na diabetologa (nie licząc dojazdów do Łodzi).
-
Anastazjaaa wrote:Ileż to kobieta musi się nastresowac i nacierpiec w tej ciąży, oby Szybko minęło do porodu
Miłego dzionka -
Hej u nas ok noc ok bez gorączki uff . Pati? Nieukowa zycze zeby Radzio przeszedł przez szczepienie jak Jagoda.
Beszko ja uważam ze sa dwa wyjścia albo drastycznie tak jak ostatnio ale to tylko jesli Ty czujesz sie na siłach albo małymi kroczkami czyli maz usypia i Ty co jakiś czas wchodzisz i mała przytulisz starasz sie uspokoić ale cyca nie dajesz chodzi o to zeby wiedziała ze jesteś. Jesli opcja pierwsza to tak jak dziewczyny mówią koszulka w której spałaś ze dwie noce pomaga dzieciom. Moja jagoda od nowości spi u siebie w pokoju w łóżeczku jak ma problem z zaśnięciem to daje swoją koszulkę przy łóżeczku i ona zasypia tyle co zwykle. Co byś nie wybrała to będzie ciezko bo płacz- krzyk rozpaczy będzie pewnie długi i głośny no ale to dla dobra Hani i całej rodziny. A moze ma lekki sen przez cyca? Moze jak zacznie spać bez cysia w buzi to będzie lepiej ? Przede wszystkim musisz być pewna decyzji jak ja juz podejmiesz a w tej ciężkiej chwili my tu jesteśmy:) .... A moze zadzwoń lub zapytaj psychologa dziecięcego jak ten temat ugryźć? Moze on da jakaś rade?
Mi wczoraj dr powiedziała ze znów mam ograniczyć nabiał bo mamy ciemieniuche hmm znowu ograniczeniai ze Jagoda moze nie moze zrobić kupy bo ja mam zaparcia? No ja nie mam i jak jem rano owsiankę to jakos u niej idzie ... Actersz będzie owsianka na wodzie feee no śle jak trzeba to trzeba.
beszka lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyGroszku na bank się zmieni, moja mama na czczo zawsze 140cukier, po zmianie diety na IG spadło do 100....
Tylko rygorystycznie do diety musisz podejść....
Smoku żadna specjalistka.... Ale z niczego tak się nie dzieje, a pożywienie to nr1..nawet zmiana wody działa na układ trawienny....
Anastazja....super już z datą....Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq ale ja mówiłam szczerze bez żadnej ironii serio tak uważam ze jesteś najbardziej ogarnieta albo takie wrażenie robisz przynajmniej na mnie
Maniek super ze nic się nie dzieje po szczepieniu.
Anuska powodzenia i trzymam kciuki za dietę i cukier.
Moja właśnie przysypia wiec chyba też się położę na pół godzinki. Dobranoc mam nadziejeAnuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak myślę o tym śluzie i krwi, i kurczę to przeważnie objaw alergii na mleko lub na gluten..... Uhmmmmmmmmmm Lara no chyba lekarz nieunikniony będzie...
Ps. Nie zwiększyłaś dawki kaszki???
Zazwyczaj po bananów to czarne niteczki w kupce mogą byč
Groszku Szkoda że nie mieszkasz bliżej bo mam kilka książek z dieta IG, przepisyy na jedzonko plus ćwiczenia dla ciężarnych, w necie masz pełno, to obniźy cukierWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:13
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Hej. U nas nic ok, bez gorączki ale wczoraj mała bardzo płakała całe popołudnie i wieczór. Nosiliśmy ja na rękach. Wkoncu usnęła.
Manku super, ze Jagódka dobrze zniosła szczepienia.
Lara ja tez raczej poprosiłabym o konsultacja.
Anusia współczuje tej cukrzycy. Najważniejsze jednak Wasze zdrowie. I Twoje i Mani.Anuśka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Groszku Szkoda że nie mieszkasz bliżej bo mam kilka książek z dieta IG, przepisyy na jedzonko plus ćwiczenia dla ciężarnych, w necie masz pełno, to obniźy cukier
Cały czas siedzę i szukam. Tabele sobie wydrukowałam i kombinuję. Trochę czasu trzeba temu poświęcić ale widzę że ta dieta pokrywa się z ogólnymi zasadami zdrowego żywienia, więc myślę że warto zmienić styl jedzenia nie tylko na te dwa miesiące ciążyNieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny