Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robicie same deserki? Owoce blendujecie? Chce dzis zrobic gruszkę z bananem i nie wiem czy zetrzeć czy blendowac.
Dzis mam dzien dostaw zamówień3 paczuszki sa
prezent od babci dotarł
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nam combiotic nie podszedł tak jak bebilon i bebiko oraz nan
zajadamy GERBERA
mała ma leciutką anemie 10,3 norma od 10,5 i pani dr poleciła rozszerzanie diety za dwa tyg czyli jak młoda skonczy 4 miesiące dostanie marchew 3 dni dzien przerwy ziemniak, potem burak,dynia potem jabłko surowe i banan i miesko indyk i królik dobrze ze dziadek hoduje
mloda ma 6230g i ma 66 cm -
nick nieaktualny
-
Hej hej
jenys jaki ja mam dzis humor...chyba @ sie zbliza, albo nie wiem co, grrrr
my gryzak ten silikonowy na owoce mamy, ale Hanka jakos bez entuzjazmu podchodzi do niego
Malenqu, Ty chyba dlugo musialas unikac niektorych produktow, bo Kosie brzuszek bolal...powiedz, kiedy zaczelas jesc np.cebule fasole itp.ja ostatnio ogorka probowalam i niestety mloda brzuch bolal
-
nick nieaktualny
-
Jestem , jezu nie lubie szczepień ... Ogólnie ok Rota wypiła jakby to miód był ukłucie gorzej ale juz jest po na szczęście uff. Waga uwaga 6280 !!! Dr pytała czy dokarmiam ... Hmm ale powiedziała ze pięknie rośnie:) ogólnie tez jest ok teraz modlitwa zeby było dobrze.
Pati jak u Was?
Wreszcie zamówiłam torbę na pieluchy i wszystko Jagodowe i noe jest taka fee a całkiem super fajna:) jak sie dostanę do komp to dam link zeby sie pochwalić
EDIT
Jadzia zasnęła to się chwalę-moja malinowa:)
http://allegro.pl/babyono-torba-dla-mamy-style-do-wozka-przewijak-i5721343796.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 17:09
Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek super, ze gladko poszlo. Teraz trzymam kciuki za rak reakcji I za Jagode I za Roxanne
U nas tez ok. Mala troszke plakala a moze bardziej sie zalila niz plakala. 2 uklucia w nozki no I rota. Ale musze jechac na usg bioderek bo mala ma jedna faldke wiecej. Pani doktor powoedziala, ze z jej badania bez usg wydaje sie, ze jest dobrze wszystko ale woli to sprawdzic.
-
Już wróciłam.
Cukrzyca siedzi i gra. Dostałam glukometr i przez tydzień mam badać poziom cukru na czczo i po godzinie od każdego głównego posiłku. Unikać mąki i wszystkiego co ma wysoki indeks glikemiczny. I to wszystko. Za tydzień mam pokazać tabelę z pomiarów, USG Mańki i tabelę mojej wagi bo też jest zbyt wysokaGeneralnie humor mam do dupy przez tą wizytę. Teraz raz w tygodniu dochodzi dodatkowo 120zł na diabetologa (nie licząc dojazdów do Łodzi).
-
Dziewczyńy trzymam kciuki za Jagodę i Rox aby nic nie wystapiło
Anuskawytrzymasz te 10 tyg jeszcze, co nie znaczy, ze jest to męczące ;(
Jagoda ma niezła wagęAnia miała niecałe 5 msc z taka waga
Najważniejsze ze wszystko gra i buczy z dziewczynami.
Zrobiłam małej mus gruszkowo bananowy i ....musiałam otworzyć słoiczek bo przy tym sie krzywiła, a przecież dobre bo próbowałam... -
nick nieaktualny
-
Anuska nie zazdroszcze cukrzycy... Pamietam ze slodkie czerwcowki zajadaly sie kabanosami bo mialy dobry indeks glikemiczny ;P
LaRa ja mam swoimi przecierkami zawalony zamrazalnik- marchew, jablko i gruszka chwycily poki co. Jutro robie przerwe bo szczepienia, ale pojutrze rozmroze kawaleczek dyni...
Maniek duza pannicaRadek rak wazyl po 3,5 miesiacach a to chlop w koncu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:10
Anuśka lubi tę wiadomość