Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
U nas noc jak zawsze, wiec bez zbednego narzekania
Dzieki za rady. Hanka niestety na moja koszulke kolo sie ie nie reagujeona chce cyca w buzi. A jak mnie widzi, gdy maz ja probuje ululac, to sie uspokaja, bo ma nadz.ze cyca dostanie
Ja wiem, ze musimy cos z tym jej spaniem zrobic, ale jej ciagle cos jest od urodzenia.....najpierw wod sie opila i bylo jej niedobrze pare dni, potem kolki przeplatajace sie z przeziebieniami...teraz tez ten brzuch plus jakies przeziebienia. Taki maluch nie powie, ze brzuch go boli czy tam gardlo, tylko do mamy chce. Boje sie ze zamiast ja pocieszyc, gdy ja cos boli, to ja ja bede mezowi oddawac i pozwole plakac - powiem wam ze z chlopakai jakos latwiej mi szlo
Lara, co do krwi w kupce, to wiele powodow moze byc dlaczego ona tam sie znalazla (krew i sluz). Nie ma co gdybac. Ja bym kupe w probki 2 lapala (na ogolne i na posiew) i do lekarza bym podeszla, zeby badanie zrobic.
U nas sluz byl przy alergii, przeziebieniu, biegunce wirusowej czy tez tej od zebow. Krew - alergia, biegunka - nie tylko ta wirusowa, zatwardzenie itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry robaczki!
u nas nocka z jednym budzeniem na jedzenie i juz zachodze w glowe, jak by je wyeliminowac. Nie wiem, czy gdzies popelniam blad, ze maly budzi sie w nocy jeszcze glodny? Jak myslicie? Daje mu o 19tej 210ml kaszki, zjada wszystko. A o 1 znow sie dopomina... A proby oszukania go woda nie daja efektuCo robic? Jak zyc, Panie?
Lara-
u nas krew i sluz pojawily sie pare razy w zwiazku z zaparciami malego. Polozna nam tlumaczyla, ze w czasie wyprozniania peklo pewnie jakies naczynko i stad krew. A sluz zawsze jest w stolcu, w mniejszych lub wiekszych ilosciach. Jezeli jest go duuuzo wiecej, to prawdopodobnie nietolerancja czegos lub ząbki. Podobnie krew. Jesli nie ma temperatury, dziecko zachowuje sie normalnie, to ja bym stawiala albo na ta nietolerancje albo ząbki. Ale dla pewnoscia, jak najbardziej, mozesz pojsc do lekarza, zobaczysz co na to powie.
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:To znaczy ze moje dziecko nie wstanie o 6 ino o 5...f**k
Wróżko moja nadal budzi się na jedzenie w nocy, więc nie pomogę, ten typ tak maWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 09:57
-
Malenq dzięki kochana
Ale na razie nic nie wysyłaj
Moja sis coś mówi że gdzieś miała taką książkę i jak ją znam to zarzuci mnie pewnie takimi przepisami
No i w necie też faktycznie mozna sporo znaleźć.
Ja jeszcze spróbuję tak dopasować tą dietę żeby była smaczna i uniwersalna. Wtedy będę mogła rodzinę zdrowo wykarmić. Mam nadzieję że ta cukrzyca wyjdzie nam wszystkim na zdrowie
Mariss zaglądam właśnie na chomikamarissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenqu-
obawiam sie, ze wlasnie "ten typ tak ma"mi juz wstyd przed pediatra, ktora mi polecila w nocy malemu wode dawac, a ja nie jestem w stanie tego zrobic, jak wiem, ze maly jest glodny! buu... i wyrosnie nadopiekuncza matka i rozwydrzone dziecko
-
Mi się wydaje, że normalne, że dziecko się budzi w nocy na jedzenie, moja je później bo nawet koło 22, a i tak się budzi..
Niektóre dzieci się nie budzą i to też normalne..
Lara trzymam kciuki za wizytę.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Malenq dzięki kochana
Ale na razie nic nie wysyłaj
Moja sis coś mówi że gdzieś miała taką książkę i jak ją znam to zarzuci mnie pewnie takimi przepisami
No i w necie też faktycznie mozna sporo znaleźć.
Ja jeszcze spróbuję tak dopasować tą dietę żeby była smaczna i uniwersalna. Wtedy będę mogła rodzinę zdrowo wykarmić. Mam nadzieję że ta cukrzyca wyjdzie nam wszystkim na zdrowie
Mariss zaglądam właśnie na chomikaAnuśka lubi tę wiadomość
-
Hejka
Zdrowka dla dzieciaczkow poszczepiennych i tych chorobowych, Lara pisz co z Ania po wizycie
U nas ok, Leos w zywiole cd, wiec jakos lecinocki jak zawsze pbudki srednio co godz
Zimnica sie zrobila, aaaaaa zmiana czasu czyli beda wstawac jeszcze szybciej, o matko
milego dnia laseczki -
Moja w podobnym wieku, a mnie lekarz nigdy nie zapytał czy mała się budzi w nocy, więc to chyba nie jest jakaś ważna kwestia.
Oglądam na Vplayerze "web therapy" czyli serial ściągnięty od lisy kudrow (fibi z przyjaciół)..
Mała zasnęła przy cycku, a ja poczytam książkę
Aha aha
WSZYSTKIEGO NAj dla dzisiejszych mięsieczniakowWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 10:41
justta, LaRa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Bylismy na ostatnim szczepieniu pneumo+6w1. Mlody zniosm najlepiej ze wszystkich dawek te dzisiejsza, teraz marudzi do zabawek a ja czekam az zasnie...
Troche podminowana jestem, bo na wadze od 2 tyg nic nie przybral, dalej wazy 6200g i spadl z 25 do 10 centyla. Wrr. Dostalam przykaz wprowadzenia szybko kaszek do diety. Ech