Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, jestem po. Albo wirus, albo bakteria albo któryś z owoców: gruszka lub banan. Dostała elektrolity i jeszcze jakieś coś i ma duuuuzoo tego pic. Nie wiem jak to zrobić, chyba strzykawka bo nie pije nic oprócz mleka. A te saszetki są do rozpuszczania. I już w aptece zostawiłam 60 zł. A miało być na bule-kule.
Aja, i dziękuje w imieniu Ani za życzenia :*
I rownież życzę dużo zdrówka innym dzieciaczkom z 21 jak i innymWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:16
-
Cześć, dawno nie pisałam bo mam meksyk.. Byłam u rodziców, lecz to było walka o przetrwanie. Tymek wymioty w czwartek, Patryk w niedziele, mnie i męża mulilo w poniedziałek, siostrzeniec we wtorek do szpitala, moja mama w czwartek wymioty.. Boski wypoczynek.. Obecnie.. Tymek od 3 dni ma nocne ataki astmy a Patryk chory.. Mąż dziś narzekał na ból głowy a pozniej zemdlal, no i w piątek mamy lot do Norwegii.. Ech
Gratuluję Blondik, cieszę sie
Wróżko jedna pobudka to dużo? Patryk budzi się pierdylion razy, za dwie jestem wdzięczna.. A to zdarzyło się może kilka razy..
Cdn -
Hula kula miało być. Zabawka interaktywna.
http://www.smyk.com/vtech-hula-kula-zabawka-interaktywana-rozowa,p1087804099,zabawki-gry-dla-dzieci-pMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O nieee, choróbska jakieś dopadły dzieci nasze?! Mój coś też taki niewyraźny, lekko pociąga nosem. Oby jednak nic się z tego nie rozwinęło. Nie chorowaliśmy nigdy i nie chcemy, oj nie...
Ania i inne dzieci, które mają i miały ostatnio swoje małe jubileusze STO LAT w szczęściu!
Konwalia, współczuję, zdrowia dla Was.
Lara dla Ani zdróweczka!
Anuśka, dasz radę SŁODKA kobitkoKto jak nie Ty? Już niedługo
Ja mam hule kulę, Młody był nią zainteresowany 5 minut
Zgredka, to takie cuś, kręci się, gada i śpiewa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2d88e4a20a9.jpgMalenq, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Na Karowej w Wawie, lub Agatowej najlepiej echo serca...
Mari to może oznaczać COŚ, a może nic...
Ją jestem złym doradcą w tym temacieMalenq dzięki
-
Mari, dokładnie tak jak mowi Malenq. Moze a nie musi. Ja miałam zrobic bo lekarz nie był w stanie zbadać całego serduszka na polowkowym. A dlaczego nie był w stanie? Nie wiem, pewnie chciał na kasę naciągnąć, skoro wiedział ze badanie mam bezpłatne. Oby u Ciebie było ok.
Konwi, nosz qrwa!!!! Zycze Ci aby juz te pasmo nieszczęść i chorób Was opuściło!
Smoku. Jak na razie ze szczeniaczkiem jest ok. Jakies tam zainteresowanie jest. Jest o tyle fajne, ze ma 3 poziomy edukacji -
nick nieaktualny
-
Przyszła paczka
dobrze, że nie wyzywalam i nie grozilam
Oj Konwi:zdrowia życzę dla całej rodziny..
Mam pytanie; ile się bawicienz dzięki, w sensie ile dokładnie wytrzymują i czy no same czy wy przy nich siedzicie i podajecie mroźne rzeczy do momentu znudzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 17:14
Malenq, marissith, Misi@, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Konwi zdrowia, dla Ani tez.
Najlepszego dla jubilatów:)
Zgredka to dobrze ze paka doszła:)
Ja mam szczeniaczka z kolysankami - Jagoda lubi wieczorem posłuchać u popatrzeć w czerwone serduszko ktore sie swieci.
Zrobiłam wlasnie obiad - pomidorowa z ryżem i co i popatrzę sobie bo sie Jagoda obudziła - smacznegoLaRa lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnySto lat dla Dzieciaczkowo.
Nieukowa zazdroszcze, że już po szczepienia. Ją czekam na bus jedziemy zbadać bioderkami a tu pada;(
Lara zdrowka dla Ani!
Mari ją też miałam echo serca małego bo była arytmia i coś w budowie. Niestety nie chcieli mi dać na NFZ. Lekarz do kt. Poszlam po skierowanie powiedział, że jestem kosztem dla niego ;/ także cieszył się zże sprawdza.
Poszlam prywatnie do bardzo dobrego specjalisty, kt uspokoił nad, że czasem w połowie ciąży coś się ujawnia a po narodzeniu znikatrzymam kciuki by wszystko byłodobrze .
Ech autobus ooczywiście nie jedzie ;( -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:
Jestem na kilku grupach na FB....i widzę że ostatnio matki to same frustratki
Bo?
Ja korzystam z ostatnich chwil z mama (zaraz jedzie) i jem kalafiorowa a placki ziemniaczane sie smażąod jutra dieta
Ps. Jak przemycić dziecku 200 ml płynu? Łyżeczka odpada, z butelki pije tylko mleko.
Wyjęłam kubek niekapek, ale tylko sie nim bawi.
-
Malenq wrote:Maniutku ją też jeszcze nie jadłam....
Jestem na kilku grupach na FB....i widzę że ostatnio matki to same frustratkiMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati dokładnie....
Lara wystarczy jakiś mały element a z ideału wylażą węże z jadem gorszym od żmij..mając dziecko przy piersi szukają ujścia swojej frustracji, i zazwyczaj znajdują na innej mamie....czytam niektóre dyskusje i włos się jeży na głowie od nienawiści i złości, by po tych pomyjach jakie wylewają na siebie, wrzucić znowu idealne zdjęcie idelanej mamy z dzieckiem
Z nawodnieniem nie pomogę, bo moja chętnie pije wodę....ale może kubek że słomką??? Moja mała bez nauki załapała jak sie pije że słomkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 15:58