Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała śpi od godziny a ja w ogródku liście zbieram i zbieram i zbieram.... Końca nie widać.
    Ari, No No. Waga małej niezła hi hi
    Pati, widać ze rodzeństwo sie dogaduje :) a co u Sebastiana?

Arienna lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam małą ze żłobka, gdzie ponoć wcale nie spała. Patrzę na sprawozdanie z dnia a tam 1,5h snu wpisane, więc allbo 1,5h to dla nich mało albo kit wciskają teraz czekam u lekarza.. musiałam gdzieś daleko stanąć, bo rozwalili drogę do lekarza a teraz jeszcze kolejka przede mną i opóźnienie :/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

Powiedzcie mi czy macie nawilżacze powietrza w domach? Szukam jakiegoś bo mam tak suche powietrze że nie mogę spać w nocy :/ Muszę coś z tym zrobić i pomyślałam że może macie jakieś sprawdzone sprzęty? I coś podpowiecie... Bo na rynku jest tego ogromna ilość o.O
    Ja miałam kiedyś taki zwykły i byłam zadowolona, ale zepsuł się jakiś czas temu. Teraz aż tak bardzo nie potrzebuje ale jakbym kupowala zainwestowalabym w taki z opcją dolewania różnych kropli, moja znajoma taki ma i jak dzieci przeziebione to dolewa jakiś kropli, w domu śmierdzi ale na kaszel i zatkany nos super pomaga

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Ja miałam kiedyś taki zwykły i byłam zadowolona, ale zepsuł się jakiś czas temu. Teraz aż tak bardzo nie potrzebuje ale jakbym kupowala zainwestowalabym w taki z opcją dolewania różnych kropli, moja znajoma taki ma i jak dzieci przeziebione to dolewa jakiś kropli, w domu śmierdzi ale na kaszel i zatkany nos super pomaga
    Zamówiłam właśnie taki z opcją aromaterapii. Zobaczymy jak zadziała. Boję się tylko o Tośkę bo zanim Malenq zdążyła napisać żeby nie brać ultradźwiękowego to ja już taki zamówiłam :/ Mam nadzieję że psicy nie będzie to jakoś bardzo przeszkadzać.

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak się sprawia może też zakupie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka myśmy wczoraj kupili zwykły ale można olejki dodawać... Ultradźwiękowy - pies nie zwraca uwagi i jest spokojny więc chyba mu nie przeszkadza :)

Zaraz pierwsze karmienie z nowej butli trzymajcie kciuki żeby się nie krztusila

Anuśka lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja po kiepskiej nocce, mała najchetniej ciagle by ciumkała, a mnie bolała głowa i prawie nie spałam... a mała to cwaniara jets, w nocy stęka i jęczy, byle by ją karmic na leżąco i szybko zasypia i "nie pozwala" przenieść się do łóżeczka, heh

ja mam butelke canpol haberman antykolkowa i tam jets taki smoczek, ktory się napełnia, mała lepiej z niej piła

współczuję ciężkich nocek

dzis udało mi się wyjśc na spacer z MAdzia i psiakiem, spiał się wzorowo

na dworze ciepło, a mi i tak ciagle zimno, chyba ze zmęczenia
    najgorsze jets teraz ogrzewanie, mamy jakies czujniki na bloku, które normują temperature do kaloryferów... i jak kąpiemy MAdzię wieczorem, to czasami ogrzewanie ustawione na "5" ledwo co grzeje, bo niby na dworze ciepło i mała się tzresię po kąpieli, tuli do mnie i zasypia na brzuszku... nawet czapeczkę bawełnianą jej zakładam, bo mi jej szkoda

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Dziuba śpi... I nie mogę jej dobudzic ;) obiadek przeniesiony na Później ;) a z nim próba butelki ;)

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik -Ja kupiłam lovi ze smoczkiem aktywnym bo moja mała za mocno ssie i za dużo jej leci przez co się krztusi a z tego smoka ponoć musi się więcej nameczyc przez co będzie jadła wolniej i mniej lapczywie a tym samym może nie będzie się krztusi, jak nie zadziała to będziemy zageszczac mleko :)

I działa :-D Zuza zakrztusila się tylko raz :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 16:15

Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BESZKO - moze to i brzuszek. Wczoraj dostal pierwszy raz: cukinie, gluten, ryz i mleko krowie wiec cos z tego moglo mu sie nei spodobac. Dzis dalam tylko cukinie z glutenem i zobaczymy jak bedzie spal.

Ja tez ubieram malemu albo bodziaka z dlugim rekawem plus jakies spodenki albo pidzamke (czyli tzw pajac). Nie wiem ile u mnie stopni jest w sypialni. Okno w kazdym razie mamy otwarte i nie grzejemy oczywiscie.

Bylam wlasnie na spacerze na cmentarzu bo jest na przeciwko bloku, zawsze to troche ciszej niz przy ulicy.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik może dojrzewajcie łazienkę, ja tak robię. Kupiliśmy grzejnik

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też dogrzewamy bo o ile w mieszkaniu jest ciepło to do kąpieli w łazience tak sobie

ewebii4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kąpie w pokoju.
    Zgredko, czym karmią maluchy w żłobku? Swoje mleko przynosisz czy daja mm? Niezły burdel maja skoro mówią co innego a wpisane co innego...

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmią tym co ja przyniosę, ja nie ściągam już bo nie mam co, małą dostaje mleko po żłobku, bo mam wtedy pelne

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka- moj spi w takim cieplejszym pajacu i przykryty jest cienkim kocykiem (z ktorego i tak sie zawsze rozkopie). a w pokoju mam jakies 22-23 stopnie.

Blondik- gratki pierwszego spacerku :)

Ari- no noo... niezla kluseczka :)

Anuśka- napisz prosze co za nawilzacz kupilas. tez musze kupic...

Maly padl po trzech godzinach szalenstwa na macie, na lozku, na podlodze, w powietrzu i w krzeselku. oby spal dlugo :)
    czy Wy tez macie problem z przebieraniem Waszych dzieci? moj od poczatku nienawidzi przebierania i zmieniania pieluchy. a teraz jeszcze tak sie wygina na wszystkie strony i przekreca od razu na brzuch, ze zakladanie pieluchy to wyzsza szkola jazdy. czasami go przebieram jak na brzuchu lezy :D

Anuśka lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka u mnie to samo .Przebranie go czy to ubranie czy pielucha graniczy z cudem ;D

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Miska położona teraz jeszcze musi zasnąć o biorę sie za prasowanie. Jutro przyjedzie moja mama, fajnie bo takie siedzenie z dzieckiem samej jest niekomfortowe.
    Cos mnie muli ... Buuu
    Idę was poczytać.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc...

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz poprasowalam, Ania usnela przed chwilka a ja zaraz do niej dołącze.
    Właśnie miałam pytać ńie tyle o przebieranie jak o ubieranie. I to tych górnych partii. Istny krzyk rozdzierający uszy u mnie. No masakra, zakładanie Body czy bluzki czy nawet kurtki lub kombinezonu to katorga. Mam nadzieje, ze to minie bo oszaleje.
    Przy przewijaniu pakuje rączki miedzy nóżki :/
    No i dzis juz pięknie sie prźewracala, z brzuszka na plecy i odwrotnie, kręciła sie w kółko, i chce wstawać. Namiętnie prostuje nóżki i mam ja trzymać. Wtedy stoi sztywno a po chwili sprężynuje :)

Dobranoc
    Spokojnej nocy

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja lubi zmianę pieluchy, jest spokojna, nie lubi tylko składania rękawów..

Trzymać jutro kciuki, bo mój ma sprawę i będzie zeznawal, żeby się nie denerwowal i niech się to skończy, bo trwa już ze 3 lata
    Mnie boli bania a jesCze muszę go przesłuchać cwiczebnie..

Mała zasnela u taty na rękach, ale 3x ją odkładal

Moja śpi w pajacu pod kocykiem, ale zdarza się ze ma mokre plecaki, w pokoju u nas z 20 stopni

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ