Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku tak piszecie o tych butelkach a ja już zakupiłam i to bez zastanowienia Tommee Tippee bo mi się podobał kształt
Ciekawe jak na tym wyjdę 
Wróżka taki zakupiłam. Podobno już mi go dzisiaj wysłali więc przed weekendem powinien być
http://allegro.pl/865-nawilzacz-powietrza-lampka-aromaterapia-hit-i5037880889.html
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredzia no każdy ma jakiś powód, niektórzy kierują się dobrem dziecka i opiniami a ja w całej swej "mądrości" poleciałam na wygląd
Oj mam tego kalafiora zamiast mózgu 
Mariss jaki macie wózek? Poka?
marissith, zgredka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska tez kupiłam taka butelkę ale póki co Jagoda nie chce nawet słyszeć o butli... Z tym ze pierwsza dawałam medela calma ze smoczkiem który wyglada jak rurka ale chodzi o to ze nie zaburza ssania piersi i ta butelka na początku uratowała nam laktację. Moze za miesiąc spróbuje tej tommy... Albo tej co Zgredka poleca skoro jest cyckowata.
Mari fura super
Psotka a jaka Domi w koncu polubił? Bo pamietam ze tez nie chciał butelki.
Dobranoc.
Anuśka, marissith lubią tę wiadomość
Maniek

-
MANIEK zajebista ciotka;D
Polubil butelke Lansinoh.
Ide spac dalej. A mial byc taki pieky wieczor
. Ale Domi najpierw szalal do 21szej a potem ja usnelam z nim podczas karmienia. Film mi si eurwal kompletnie. Wlasnie maz mnie obudzil i ide siku i lapka wylaczyc musze. Ehhhh
-
Mariss no no stylowa fura
Ładniutka 
Maniek ja też myślę że na początku Mańka nie będzie potrzebowała butli, bo planuję trochę pocyckać jednak
Kurczaczki muszę odpalić listę potrzebnych rzeczy i zweryfikować co mam a co jeszcze trza kupić, bo do tej pory to tak trochę jak pijany zając kupowałam
marissith lubi tę wiadomość
-
Ulewania ciąg dalszy jutro pójdę zapytać doktorki o ten zageszczacz... Tak nam ulala po ostatnim karmieniu że mało się nie udusila bo idzie jej nosem

Kurde tak mi jej szkoda
Idę spać póki mała śpi bo w nocy pewnie będę czuwać po karmieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 23:10
-
Hejka, a ja dopiero teraz zaczynam żyć (LOL)...
Radek śpi w pajacu bawełnianym, rampersie albo zestawie body+śpioch. DO tego jest śpiworek i lekki kocyk, ale w pokoju u niego jest ok. 20-21 stopni teraz w sezonie jesienno-zimowym.
Maniek Radek się Calmą krztusił sromotnie...
Jak coś to mam do sprzedania
, nowa, nie śmigana, wypróbowana tylko ze 2x i włożona do pudełka...
Anuśka ja używałam Tommee Tippee, mój łobuz nie chciał mi pić z innej jako noworodek, a teraz dziabie tylko klasycznego Aventa
Mari gratuluję wózka
Ari: nie wiem czy ten zagęstnik do mleka coś da, słyszałam opinie od czerwcówek że ściema i że z ulewania trzeba wyrosnąć... Radek coraz mniej leje, ale nie wiem czy to przez wprowadzanie pokarmów stałych, czy po prostu powoi z tego wyrasta...
Summerka- ja mam niańkę zwykłą, bez video. Sprawdzała się z noworodkiem non stop, a teraz tylko w nocy mam ją przy uchu żeby wstać do małego zanim męża obudzi. No i jak w ogrodzie coś robię a on śpi. Z ekranu bym chyba nie korzystała, dla mnie były zbędny...
marissith lubi tę wiadomość
-
hej ciotki. no i juz zdazylam zrobic cos czego nie powinnam
uzywalam do dzisiaj sprayu do nosa, ktorego z tego co teraz czytam nie powinno sie uzywac. Dzisiaj dopiero przyszlo mi do glowy ze moze nie powinnam. wczesniej nie pomyslalam wogole o tym. uwazam na to co jem, polykam ale jakos nie pomyslalam o tym sprayu (a od kiedy bralam bromergon strasznie mi sie nos zatyka i nie moge oddychac czasami). juz go nie bede uzywac. pocieszcie ze to nic nie zaszkodzilo 
Uaktualnienie godz 1.28w nocy. Nie moge spac bo nie oddycham:( nos zatkany a nie chce juz uzywac tego sprayu. Macie jakies domowe sposoby na zatkany nos ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 01:29
-
Gdyby to o samo ulewanie chodziło to luz ale ona przy ulewaniu aspiruje i zaczyna się krztusic i dlawic muszę non stop przy niej siedzieć żeby się mlekiem nie utopila i to nie zaraz po jedzeniu tylko cały czas bo dwie godziny po też potrafi chlustajaco udać i sie zadlawic... Teraz śpi pod kątem na boku na mnie bo tylko tak mam kontrolę nad nią żeby nie zmieniała pozycji. Jadę rano do pediatry niech coś radziNieukowa wrote:
Ari: nie wiem czy ten zagęstnik do mleka coś da, słyszałam opinie od czerwcówek że ściema i że z ulewania trzeba wyrosnąć... Radek coraz mniej leje, ale nie wiem czy to przez wprowadzanie pokarmów stałych, czy po prostu powoi z tego wyrasta...
Nowatorka - mi kazali lać woda morska i spać na siedząco
współczuję kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 05:17
Nieukowa, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Czesc

U nas noc w miarę ok (ile razy karmicie w nocy?)
Mari, wózek fajny, koleżanka ma xlandera i jest zadowolona
i tez ma czarnego 
No i po ponad 15 msc przyjechała ciotka ;( z jednej strony sie martwiłam, ze tak długo jej nie ma, a z drugiej, było mi tak dobrze.
Ari, idź do lekarza, moze coś pomoze, biedactwo.
Miłego dnia
Zgredko, powodzeńia!
Nowatorsko, psikam woda morska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 06:59
nowatorka, marissith lubią tę wiadomość
-
Hejo

Zofia znów obudziła się po 5 bo przeturlala się na brzuch i nie umiała wrócić
ale dobrze bo zawsze robiła odwrotnie 
Mari super fura!
Zgredka buuuu ale może będzie młody jak Krokodyla
trzymaj się!
Nowatorka nie panikuj nic się nie stało! Tak woda morska i chyba jest spray z ibumpromu który można w ciąży tak mi coś świta ale do pytaj w aptece.
Ari idź do lekarza niech doradzi ja zageszczam mleko no ulewala okrutnie teraz się zdarza albo nie ale może jak nieukowa mówi wyrasta a też nosem się zdarzało.
Młoda jak maluch? Jak siku? Czy to dziś robisz?
Nena? Malenq jak tam?
A ja chyba se kokoche przeziebilam bo latam siku i mnie pobolewa...zapodalam żurawine oby szybko minęło!
Miłego dniaaaaa
Nowatorka tak ibumprom zatoki hipertonic spray może by używany w ciąży i podczas karmienia piersią sprawdziłam bo mam stare opakowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:13
nowatorka, marissith lubią tę wiadomość
-
Zgredzia powodzenia na rozprawie. ; P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:20
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Ja z tiago miałam tommee tippee są super teraz też zakupie te,Anuśka wrote:Jejku tak piszecie o tych butelkach a ja już zakupiłam i to bez zastanowienia Tommee Tippee bo mi się podobał kształt
Ciekawe jak na tym wyjdę 
Wróżka taki zakupiłam. Podobno już mi go dzisiaj wysłali więc przed weekendem powinien być
http://allegro.pl/865-nawilzacz-powietrza-lampka-aromaterapia-hit-i5037880889.html
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, u nas milion razy karmienie, no z 6 będzie.. Coraz mniej siły mam. Do tego gryzie skubany. Rozważam odstawienie bo sutki mam w bablach i żywym mięsie. Boli tak bardzo ze to jak bolało gdy piersi się hartowaly to pikuś..
Ari moja siostra tak się umeczyla z synem. Nic nie pomogło. Spał na jej brzuchu przez 4m-ce bo bał a się ze w nocy się udusi. Przeszło samo.
Nowatorka maść majerankowa pod nos, plasterki arimactiv, olejek oilbas. Zdrowia. Jedz dużo czosnku, chrzanu, miodu i cytryny.
U nas chyba zęby, bo od dwóch dni leci woda z buzi, ręce w natarciu no i maruda.. A i wieczny katar..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:06
nowatorka lubi tę wiadomość