Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku tak piszecie o tych butelkach a ja już zakupiłam i to bez zastanowienia Tommee Tippee bo mi się podobał kształt
Ciekawe jak na tym wyjdę
Wróżka taki zakupiłam. Podobno już mi go dzisiaj wysłali więc przed weekendem powinien być
http://allegro.pl/865-nawilzacz-powietrza-lampka-aromaterapia-hit-i5037880889.htmlAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredzia no każdy ma jakiś powód, niektórzy kierują się dobrem dziecka i opiniami a ja w całej swej "mądrości" poleciałam na wygląd
Oj mam tego kalafiora zamiast mózgu
Mariss jaki macie wózek? Poka?marissith, zgredka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska tez kupiłam taka butelkę ale póki co Jagoda nie chce nawet słyszeć o butli... Z tym ze pierwsza dawałam medela calma ze smoczkiem który wyglada jak rurka ale chodzi o to ze nie zaburza ssania piersi i ta butelka na początku uratowała nam laktację. Moze za miesiąc spróbuje tej tommy... Albo tej co Zgredka poleca skoro jest cyckowata.
Mari fura super
Psotka a jaka Domi w koncu polubił? Bo pamietam ze tez nie chciał butelki.
Dobranoc.Anuśka, marissith lubią tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK zajebista ciotka;D
Polubil butelke Lansinoh.
Ide spac dalej. A mial byc taki pieky wieczor. Ale Domi najpierw szalal do 21szej a potem ja usnelam z nim podczas karmienia. Film mi si eurwal kompletnie. Wlasnie maz mnie obudzil i ide siku i lapka wylaczyc musze. Ehhhh
-
Mariss no no stylowa fura
Ładniutka
Maniek ja też myślę że na początku Mańka nie będzie potrzebowała butli, bo planuję trochę pocyckać jednak
Kurczaczki muszę odpalić listę potrzebnych rzeczy i zweryfikować co mam a co jeszcze trza kupić, bo do tej pory to tak trochę jak pijany zając kupowałammarissith lubi tę wiadomość
-
Ulewania ciąg dalszy jutro pójdę zapytać doktorki o ten zageszczacz... Tak nam ulala po ostatnim karmieniu że mało się nie udusila bo idzie jej nosem
Kurde tak mi jej szkoda
Idę spać póki mała śpi bo w nocy pewnie będę czuwać po karmieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 23:10
-
Hejka, a ja dopiero teraz zaczynam żyć (LOL)...
Radek śpi w pajacu bawełnianym, rampersie albo zestawie body+śpioch. DO tego jest śpiworek i lekki kocyk, ale w pokoju u niego jest ok. 20-21 stopni teraz w sezonie jesienno-zimowym.
Maniek Radek się Calmą krztusił sromotnie...
Jak coś to mam do sprzedania, nowa, nie śmigana, wypróbowana tylko ze 2x i włożona do pudełka...
Anuśka ja używałam Tommee Tippee, mój łobuz nie chciał mi pić z innej jako noworodek, a teraz dziabie tylko klasycznego Aventa
Mari gratuluję wózka
Ari: nie wiem czy ten zagęstnik do mleka coś da, słyszałam opinie od czerwcówek że ściema i że z ulewania trzeba wyrosnąć... Radek coraz mniej leje, ale nie wiem czy to przez wprowadzanie pokarmów stałych, czy po prostu powoi z tego wyrasta...
Summerka- ja mam niańkę zwykłą, bez video. Sprawdzała się z noworodkiem non stop, a teraz tylko w nocy mam ją przy uchu żeby wstać do małego zanim męża obudzi. No i jak w ogrodzie coś robię a on śpi. Z ekranu bym chyba nie korzystała, dla mnie były zbędny...marissith lubi tę wiadomość
-
hej ciotki. no i juz zdazylam zrobic cos czego nie powinnam
uzywalam do dzisiaj sprayu do nosa, ktorego z tego co teraz czytam nie powinno sie uzywac. Dzisiaj dopiero przyszlo mi do glowy ze moze nie powinnam. wczesniej nie pomyslalam wogole o tym. uwazam na to co jem, polykam ale jakos nie pomyslalam o tym sprayu (a od kiedy bralam bromergon strasznie mi sie nos zatyka i nie moge oddychac czasami). juz go nie bede uzywac. pocieszcie ze to nic nie zaszkodzilo
Uaktualnienie godz 1.28w nocy. Nie moge spac bo nie oddycham:( nos zatkany a nie chce juz uzywac tego sprayu. Macie jakies domowe sposoby na zatkany nos ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 01:29
-
Nieukowa wrote:
Ari: nie wiem czy ten zagęstnik do mleka coś da, słyszałam opinie od czerwcówek że ściema i że z ulewania trzeba wyrosnąć... Radek coraz mniej leje, ale nie wiem czy to przez wprowadzanie pokarmów stałych, czy po prostu powoi z tego wyrasta...
Nowatorka - mi kazali lać woda morska i spać na siedzącowspółczuję kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 05:17
Nieukowa, nowatorka lubią tę wiadomość
-
Czesc
U nas noc w miarę ok (ile razy karmicie w nocy?)
Mari, wózek fajny, koleżanka ma xlandera i jest zadowolonai tez ma czarnego
No i po ponad 15 msc przyjechała ciotka ;( z jednej strony sie martwiłam, ze tak długo jej nie ma, a z drugiej, było mi tak dobrze.
Ari, idź do lekarza, moze coś pomoze, biedactwo.
Miłego dnia
Zgredko, powodzeńia!
Nowatorsko, psikam woda morska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 06:59
nowatorka, marissith lubią tę wiadomość
-
Hejo
Zofia znów obudziła się po 5 bo przeturlala się na brzuch i nie umiała wrócićale dobrze bo zawsze robiła odwrotnie
Mari super fura!
Zgredka buuuu ale może będzie młody jak Krokodylatrzymaj się!
Nowatorka nie panikuj nic się nie stało! Tak woda morska i chyba jest spray z ibumpromu który można w ciąży tak mi coś świta ale do pytaj w aptece.
Ari idź do lekarza niech doradzi ja zageszczam mleko no ulewala okrutnie teraz się zdarza albo nie ale może jak nieukowa mówi wyrasta a też nosem się zdarzało.
Młoda jak maluch? Jak siku? Czy to dziś robisz?
Nena? Malenq jak tam?
A ja chyba se kokoche przeziebilam bo latam siku i mnie pobolewa...zapodalam żurawine oby szybko minęło!
Miłego dniaaaaa
Nowatorka tak ibumprom zatoki hipertonic spray może by używany w ciąży i podczas karmienia piersią sprawdziłam bo mam stare opakowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:13
nowatorka, marissith lubią tę wiadomość
-
Zgredzia powodzenia na rozprawie. ; P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:20
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Jejku tak piszecie o tych butelkach a ja już zakupiłam i to bez zastanowienia Tommee Tippee bo mi się podobał kształt
Ciekawe jak na tym wyjdę
Wróżka taki zakupiłam. Podobno już mi go dzisiaj wysłali więc przed weekendem powinien być
http://allegro.pl/865-nawilzacz-powietrza-lampka-aromaterapia-hit-i5037880889.htmlAnuśka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, u nas milion razy karmienie, no z 6 będzie.. Coraz mniej siły mam. Do tego gryzie skubany. Rozważam odstawienie bo sutki mam w bablach i żywym mięsie. Boli tak bardzo ze to jak bolało gdy piersi się hartowaly to pikuś..
Ari moja siostra tak się umeczyla z synem. Nic nie pomogło. Spał na jej brzuchu przez 4m-ce bo bał a się ze w nocy się udusi. Przeszło samo.
Nowatorka maść majerankowa pod nos, plasterki arimactiv, olejek oilbas. Zdrowia. Jedz dużo czosnku, chrzanu, miodu i cytryny.
U nas chyba zęby, bo od dwóch dni leci woda z buzi, ręce w natarciu no i maruda.. A i wieczny katar..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:06
nowatorka lubi tę wiadomość