X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku tak piszecie o tych butelkach a ja już zakupiłam i to bez zastanowienia Tommee Tippee bo mi się podobał kształt :D Ciekawe jak na tym wyjdę :)

Wróżka taki zakupiłam. Podobno już mi go dzisiaj wysłali więc przed weekendem powinien być :)

http://allegro.pl/865-nawilzacz-powietrza-lampka-aromaterapia-hit-i5037880889.html

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska: to ciekawy powód do zakupu butli :-)
    Ja polecam nuk że smokiem lateksowym, najbardziej cyckowaty

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzisiaj miałam szalony dzień, ledwo żyję :(
    Ale mamy wózek!!! czeka do odbioru pod koniec grudnia, żeby gwarancja nam teraz bez sensu nie leciała :) ale się cieszę!

Nieukowa, LaRa, konwalianka, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia no każdy ma jakiś powód, niektórzy kierują się dobrem dziecka i opiniami a ja w całej swej "mądrości" poleciałam na wygląd :) Oj mam tego kalafiora zamiast mózgu ;)

Mariss jaki macie wózek? Poka?

marissith, zgredka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką furą Klusia będzie się wozić po dzielni :D
    http://x-lander.pl/product,xmove.html
    tatuś wybrał czarną ;)

Anuśka, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska tez kupiłam taka butelkę ale póki co Jagoda nie chce nawet słyszeć o butli... Z tym ze pierwsza dawałam medela calma ze smoczkiem który wyglada jak rurka ale chodzi o to ze nie zaburza ssania piersi i ta butelka na początku uratowała nam laktację. Moze za miesiąc spróbuje tej tommy... Albo tej co Zgredka poleca skoro jest cyckowata.

Mari fura super :)

Psotka a jaka Domi w koncu polubił? Bo pamietam ze tez nie chciał butelki.
    Dobranoc.

Anuśka, marissith lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK zajebista ciotka;D

Polubil butelke Lansinoh.

Ide spac dalej. A mial byc taki pieky wieczor :/. Ale Domi najpierw szalal do 21szej a potem ja usnelam z nim podczas karmienia. Film mi si eurwal kompletnie. Wlasnie maz mnie obudzil i ide siku i lapka wylaczyc musze. Ehhhh

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss no no stylowa fura :) Ładniutka :)

Maniek ja też myślę że na początku Mańka nie będzie potrzebowała butli, bo planuję trochę pocyckać jednak ;)
    Kurczaczki muszę odpalić listę potrzebnych rzeczy i zweryfikować co mam a co jeszcze trza kupić, bo do tej pory to tak trochę jak pijany zając kupowałam :)

marissith lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulewania ciąg dalszy jutro pójdę zapytać doktorki o ten zageszczacz... Tak nam ulala po ostatnim karmieniu że mało się nie udusila bo idzie jej nosem :(

Kurde tak mi jej szkoda :(

Idę spać póki mała śpi bo w nocy pewnie będę czuwać po karmieniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 23:10

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, a ja dopiero teraz zaczynam żyć (LOL)...

Radek śpi w pajacu bawełnianym, rampersie albo zestawie body+śpioch. DO tego jest śpiworek i lekki kocyk, ale w pokoju u niego jest ok. 20-21 stopni teraz w sezonie jesienno-zimowym.

Maniek Radek się Calmą krztusił sromotnie...

Jak coś to mam do sprzedania :D, nowa, nie śmigana, wypróbowana tylko ze 2x i włożona do pudełka...

Anuśka ja używałam Tommee Tippee, mój łobuz nie chciał mi pić z innej jako noworodek, a teraz dziabie tylko klasycznego Aventa :P

Mari gratuluję wózka :)

Ari: nie wiem czy ten zagęstnik do mleka coś da, słyszałam opinie od czerwcówek że ściema i że z ulewania trzeba wyrosnąć... Radek coraz mniej leje, ale nie wiem czy to przez wprowadzanie pokarmów stałych, czy po prostu powoi z tego wyrasta...

Summerka- ja mam niańkę zwykłą, bez video. Sprawdzała się z noworodkiem non stop, a teraz tylko w nocy mam ją przy uchu żeby wstać do małego zanim męża obudzi. No i jak w ogrodzie coś robię a on śpi. Z ekranu bym chyba nie korzystała, dla mnie były zbędny...

marissith lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ciotki. no i juz zdazylam zrobic cos czego nie powinnam :( uzywalam do dzisiaj sprayu do nosa, ktorego z tego co teraz czytam nie powinno sie uzywac. Dzisiaj dopiero przyszlo mi do glowy ze moze nie powinnam. wczesniej nie pomyslalam wogole o tym. uwazam na to co jem, polykam ale jakos nie pomyslalam o tym sprayu (a od kiedy bralam bromergon strasznie mi sie nos zatyka i nie moge oddychac czasami). juz go nie bede uzywac. pocieszcie ze to nic nie zaszkodzilo :(
    Uaktualnienie godz 1.28w nocy. Nie moge spac bo nie oddycham:( nos zatkany a nie chce juz uzywac tego sprayu. Macie jakies domowe sposoby na zatkany nos ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 01:29

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

Ari: nie wiem czy ten zagęstnik do mleka coś da, słyszałam opinie od czerwcówek że ściema i że z ulewania trzeba wyrosnąć... Radek coraz mniej leje, ale nie wiem czy to przez wprowadzanie pokarmów stałych, czy po prostu powoi z tego wyrasta...
    Gdyby to o samo ulewanie chodziło to luz ale ona przy ulewaniu aspiruje i zaczyna się krztusic i dlawic muszę non stop przy niej siedzieć żeby się mlekiem nie utopila i to nie zaraz po jedzeniu tylko cały czas bo dwie godziny po też potrafi chlustajaco udać i sie zadlawic... Teraz śpi pod kątem na boku na mnie bo tylko tak mam kontrolę nad nią żeby nie zmieniała pozycji. Jadę rano do pediatry niech coś radzi :(

Nowatorka - mi kazali lać woda morska i spać na siedząco :/ współczuję kochana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 05:17

Nieukowa, nowatorka lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bon giorno,
    Ja juz po pierwszym rzyganiu, whyyyy
    Szykujemy się do sądu, od razu zapowiem swoją obecność w poniedziałek

marissith, Anastazjaaa, Blondik lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)

U nas noc w miarę ok (ile razy karmicie w nocy?)
    Mari, wózek fajny, koleżanka ma xlandera i jest zadowolona :) i tez ma czarnego :)

No i po ponad 15 msc przyjechała ciotka ;( z jednej strony sie martwiłam, ze tak długo jej nie ma, a z drugiej, było mi tak dobrze.

Ari, idź do lekarza, moze coś pomoze, biedactwo.

Miłego dnia

Zgredko, powodzeńia!
    Nowatorsko, psikam woda morska.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 06:59

nowatorka, marissith lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no wlasnie musze kupic ta wode morska dzisiaj koniecznie. Czytalam ze sa tez jakies plastry.
    Zgredka juz rzyganko?

Milego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:10

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)
    Zofia znów obudziła się po 5 bo przeturlala się na brzuch i nie umiała wrócić ;) ale dobrze bo zawsze robiła odwrotnie ;)
    Mari super fura!
    Zgredka buuuu ale może będzie młody jak Krokodyla ;) trzymaj się!
    Nowatorka nie panikuj nic się nie stało! Tak woda morska i chyba jest spray z ibumpromu który można w ciąży tak mi coś świta ale do pytaj w aptece.
    Ari idź do lekarza niech doradzi ja zageszczam mleko no ulewala okrutnie teraz się zdarza albo nie ale może jak nieukowa mówi wyrasta a też nosem się zdarzało.
    Młoda jak maluch? Jak siku? Czy to dziś robisz?
    Nena? Malenq jak tam?
    A ja chyba se kokoche przeziebilam bo latam siku i mnie pobolewa...zapodalam żurawine oby szybko minęło!
    Miłego dniaaaaa

Nowatorka tak ibumprom zatoki hipertonic spray może by używany w ciąży i podczas karmienia piersią sprawdziłam bo mam stare opakowanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:13

nowatorka, marissith lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia powodzenia na rozprawie. ; P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:20

nowatorka lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda weź się w garść :)♡ ciepło go ubierz otul kocem i do lekarza jak masz oszalec...przecież nie jest aż tak zimno dziś chyba nawet przymrozku nie było! Szoruj do lekarza i juz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:03

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jejku tak piszecie o tych butelkach a ja już zakupiłam i to bez zastanowienia Tommee Tippee bo mi się podobał kształt :D Ciekawe jak na tym wyjdę :)

Wróżka taki zakupiłam. Podobno już mi go dzisiaj wysłali więc przed weekendem powinien być :)

http://allegro.pl/865-nawilzacz-powietrza-lampka-aromaterapia-hit-i5037880889.html
    Ja z tiago miałam tommee tippee są super teraz też zakupie te,

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u nas milion razy karmienie, no z 6 będzie.. Coraz mniej siły mam. Do tego gryzie skubany. Rozważam odstawienie bo sutki mam w bablach i żywym mięsie. Boli tak bardzo ze to jak bolało gdy piersi się hartowaly to pikuś..

Ari moja siostra tak się umeczyla z synem. Nic nie pomogło. Spał na jej brzuchu przez 4m-ce bo bał a się ze w nocy się udusi. Przeszło samo.

Nowatorka maść majerankowa pod nos, plasterki arimactiv, olejek oilbas. Zdrowia. Jedz dużo czosnku, chrzanu, miodu i cytryny.

U nas chyba zęby, bo od dwóch dni leci woda z buzi, ręce w natarciu no i maruda.. A i wieczny katar..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:06

nowatorka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1371 1372 1373 1374 1375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ