Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:Dziewczyny, jak wygladała wasza pierwsza @ po porodzie?
Pytam bo u mnie przed to tragedia była, bolało tragicznie, obfite krwawienie,,generalnie do doopy, bez ketanolu nie dało sie żyć.
A dzis lajcik. Bez bolu.Przed porodem była masakra i 3 dni wycięte z życia a po porodzie nie dość że mniej obfite to jeszcze łagodniejsze
-
Anuśka wrote:Ja też tak miałam
Przed porodem była masakra i 3 dni wycięte z życia a po porodzie nie dość że mniej obfite to jeszcze łagodniejsze
Mona, co tam???
Dobranoc -
Masakra. noc zapowiada sie strasznie.
Jak wasi faceci usypiaja dzieci?
Domi darl sie przez 10min. Dalam znowu cycka. Chcialam odejsc to znowu wrzask, ale ni dalam mu znowu bo juz nie moge. Jakos go uspalam syszac mu do ucha - co jakis czas marszczyl czolo i chcial plakac jakby go cos bolalo? -
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:18
-
Co ty Zgredzia z tym miesem
?
Ja @ mialam bardzo lekkie. Krwawienia to tylko pierwszego dnia bylo troche, potem braz i to krotko, bol raczej slaby, znosny. Balam si enawet ze cos ze mna nei tak i nei zajde w ciaze.
MLODA a jak masuje go twoj maz? Nasz synek tez z nami spi. -
Psotka, u nas H zachowuje sie podobnie i boli ja brzuch.
Sporo nowosci Dominik dostal i to wszystko w tym samym czasie, wiec moze tez go brzuszek boli.
Moja dopiero co sie uspokoila i zasypia. Dzis musialam z H odebrac L z przedszkola. Ona maruda jeczaca. Wszystkie opiekunki nas obiegly i sie oyt.czy ona sie czasem usmiecha. No us,iecha sie, ale malo....a tam jeszcze w szoku byla plus wkurzona, bo ja w ergo wsadzilam, a jej sie znow niepodoba
U nas dzis intensywny dzien. Zamowioismy w koncu niwa wanne wraz z dodatkami. Potem mialam posprzatac dom i zakupy zrobic, ale maz wystawil stare auto, ktorego juz praktycznie nie uzywamy, na sprzedaz i o dziwo tel sie rozdzownily. Auto sprzedane, ale troche bieganiny bylo.
Ari, super ze malej pomoglo
Blondik, moze zawin Madzie w otulacz lub kocyk
Psotka, ja tez b.malo mleka sciagam
Edit: mija juz nie zasypia a rzucac sie znow zaczelazapowiada sie kolejna ciekawa nocka.....ja juz od 19 w pizamie
dobranoc
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:19
-
Witam sie w mglisty poranek
Nie napisze juz ze mała spi, czy ze mam lajtowy @. Zawsze po napisaniu ze mała spi, ona w ciagu 3 minut sie budzi, a gdy napisałam wczoraj ze @ jest k, to mnie zalało i zaczęło pobolewac hehe
Jeszcze tylko ok 3-4 dni
Psotka ja do usypiania (o ile normalne metody nie działają) używam apki w tel "sleep baby" mała odpływa w ciagu chwilki.
Miłego piatenieczunieczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 06:31
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:19
-
Co za noc, mała chciała wisieć na cycu. A lekarka powiedziała, żeby już butli nie uczyć tylko wodę, że dobrze przybiera, więc mam oduczac pić w nocy.
Jestem jak zombie, a znowu muszę jechać do urzędu skarbowego tym razem brać zaświadczenie za dochodnz 2014, bonjuz 2013 w becikowym nie przyjmują ;(
A chciałam się odświeżyć na siłowni i u kosmetyczki ;( -
Dzień dobry...
My spaly do 6. Nie ma tragedii niedługo miałyśmy się zbierać do "matuszowej " i na zakupy a Zofia poszła spaćmam nadzieje ze max godzinę pospi!
Współczuję niewyspanym!
U nas znów szaro i buro...
Ari gratki braku ulewania!
Miłego dzionka wszystkim! -
Hej
Nawilżacz działaW nocy ani raz nie obudził mnie zatkany nos, nie gwizdałam przy oddychaniu
No bomba
Ari współczuję. Ja bym nie chciała zostawiać maleństwaAle jak mus to mus.
Zgradka Ty załatwiasz to jednorazowe becikowe, czy takie co miesiąc? Aż tyle jeżdżenia za tym jest?
Dziewczyny, czy sprawdzałyście aktywność Waszych maleństw w brzuszkach przed porodem? Podobno w 3 trym się normuje i po porodzie zostaje taka sama. Sprawdziło się u Was?Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka - wiedziałam że to nastąpi sama się na to zdecydowałam żeby nie brać dziekanki myślę że jak się do tego przyzwyczaje to dobrze mi to zrobi wiesz spotkania ze znajomymi odskocznia i motywacja by mieć pomalowane paznokcie i zrobione odrosty
ale nie powiem ze jest łatwo
Co do aktywności dzieci jak najbardziej u nas się sprawdziło Zuza śpi w nocy i do południa po południu szaleje tak jak w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 08:42
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anusia, u mnie nie.
Aktywność w brzuszku wieczorami zaczynała sie po 22 i trwała ok 1,5 h. A mała od "zawsze" te godziny przesypia
Ale była i jest grzecznym dzieckiem, wiec moze coś w tym jestWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 08:52
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej:-)
Anusia u mnie przez pierwsze dwa tygodnie aktywność z brzuszka pokrywała sie z aktywnością po porodzie.
Lara ja tez zawsze jak np. powiem mamie albo mężowi przez telefon, ze mała śpi to jak tylko skończę rozmawiać to mała sie budzi
Arienna współczuje zostawienia małej. Ja jeszcze ani razu od porodu jej ńie zostawiłam.
U nas nocka super. Mała obudziła sie o 1:30 na jedzenie a potem o 5. Teraz tez sobie drzemie a ja miałam czas na normalne śniadanie
Miłego dniaAnuśka lubi tę wiadomość