Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kobietki
witamy się po dłuższej przerwie w 20 tygodniu.
u nas wszystko ok. Wyniki krwi i moczu nieznacznie uległy poprawie - zwolnienie mi służy
Natomiast zawieszają mi mój system huśtawki nastroju... Jestem przerażona faktem, jak hormony potrafią nami manipulować... ehhh
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Obiecuję poprawę i udzielać się częściej.
( Chyba,że znów dopadnie mnie dół głęboki jak Rów Mariański )
Ps. poniżej zdjątko z wczoraj. Rosnę, ojjjjjj rosnę
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d566a8e82af78d9d.html
marissith lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja:)
Wróciłam wczoraj wieczorem, było cudownie!!!Rozpieszczona z każdej strony przez rodzine nie chciałam wracać:(oj te obiadki tatusiowe mniam mniam....no cóż wszystko co dobre szybko się kończy!Lece was nadrobić, jeśli to będzie mozliwe;)
Ps. trzymajcie kciuki dzisiaj dzisiaj połówkowe o 14 20!!!!!!!!!marissith, CzaryMary, LaRa, Nieukowa, Malenq, konwalianka, Krokodylica, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary świetna fota i super brzusio:D
Dronka po co szpital?
Rzadko ostatnio bywam, wczoraj zaraz po pracy odwiedzałam znajomych a dziś po robocie z kolei odbieram wyniki serologiczne, robię zakupy i jeśli się w ogóle odezwę to wieczorem...
Szefowa w pracy jak jej dałam zaświadczenie ciążowe to się za głowę złapała że znowu będzie kogoś na zastępstwo szukać i w ogóle zdołowana, ale zawsze lepiej tak niż żeby focha zaliczyła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dla zainteresowanych, na przyszłość: http://www.naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,402625,polscy-specjalisci-opracowali-nowy-poradnik-zywienia-niemowlat.html
a tak wogóle to dzień dobry..
Lili, trzymam kciuki za wizytę..
ja też mam zdjecie nexta, jak ziewa wrzucę, jak fotkę zrobię
Czry mary- a mnie wyskakuje błądWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 09:47
-
nick nieaktualny
-
Hej, jestem, wczoraj prosto po USG pojechaliśmy do kina i wróciliśmy przed 24 więc padłam jak kawka
mały zdrowy, jak to ujął gin - nie ma się do czego przyczepić tyle, że moje łożysko jest bardzo nisko... zobaczymy, za tydzień mam wizytę u mojej gin prowadzącej i może się okazać, że będę musiała się położyć na trochę
a oto Kajetan
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/1_1_zps4280dba6.jpg
http://i1302.photobucket.com/albums/ag127/najkati/2_zpsdd63e9f4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:19
Nenaaa, Yasmin, Nieukowa, CzaryMary, LaRa, beszka, Lili83, justta, Malenq lubią tę wiadomość
-
dzieeeeeeń doooobryyy!!
Co do pasji sądząc po ruchliwości i muzykalności mojej córci to chyba muzykalna po rodzicach będzie Chociaż małż już się rozgląda za ciuszkami z motocyklami i z wujkami projektują motorki i przyczepki Oboja z małżem zawsze byliśmy aktywni i chyba nie ma niczego, czego byśmy nie spróbowali więc zapowiada się ciekawie
Ja się ważę rano, po wc, przed jedzeniem.
Ja się czuje praktycznie całą ciążę REWELACYJNE, nie mam smaków na słodkie. Raczej na ostre i kwaśne i ponoć ma być dziewczynka. Ale na 100% to sie okaże jak się urodzi Chociaż... tak sobie myślę, żę to moje rewelacyjne samopoczucie to sprawa bardzo względna. Cierpiąc na tocznia od zawsze czułam się źle, z chronicznym zmęczeniem oraz ciągłymi bólami stawów. Wię dolegliwości ciążowe i bóle to dla mnie Dosłownie nic a nawet rewelacyjne samopoczucie (nie miałam wymiotów - przyznaję się bez bicia). Wię utrzymóję że czuję się rewelacujnie i jestem stwotrzona do bycia ciężarną.
Moja Kinga była od 20go tyg w pozycji główkowej II, parę dni temu przeszła na poprzeczne (ufff co za ulga), cieszcie się dziewczyny których dzici są poprzecznie (oczywiście do czsu porodu). Jak się kładłam wieczorem to była znów nietoperzem do góry nogami a teraz jestukośnie.
Gratuluję dobrych wieści i usg. sliczne focieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:29
Nenaaa, Tamka, Krokodylica, CzaryMary, Lili83 lubią tę wiadomość
-
hej Yasmin, no ja też uważam, że moje samopoczucie jest bardzo dobre ale jak patrzę na szwagierkę, które potrafi przejechać 30 km na rowerze, łazi po górach, wszędzie jej pełno (jest miesiąc niżej ode mnie) to myślę, że zgrzybiałam w tej ciąży
Kajtek cały czas ma położenie główkowe, co boleśnie odczuwa mój pęcherz bo mu strzela z bańki ...Yasmin, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Ej no, ja Wam trochę zazdroszczę, że wiecie jak dziecię jest ułożone (bez USG), że się przekręca, że tu nóżki, tam dupka...Ja tylko przypuszczałam gdzie może mieć nogi, bo praktycznie zawsze w to samo miejsce dostaję kopniaki. Ale tak to nie mam pojęcia co On tam robi...gruboskórna jestem chyba strasznie...albo gruba po prostu Chudzinki czują więcej... ech...nie trza było żreć.