Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie, ten pęcherz Ja mam tego powodu problemy z poruszeniem się i ból kręgosłupa. Ale nie narzekam. I tak jest 100 razy lepiej niż przed ciążą Lekarz twierdzi, ze mój organizm potraktował ciążę jako przeczep i robi wszystko żeby się przyjął i miał jak najlepiej Odwrotnie będzie po porodzie, ale na razie o tym nie myślę. Położenie główkowe jest najbardziej uciążliwe i bolesna dla matki ale najlepsze do porodu. Tak że nie mamy co narzekać
Tamka lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:a teraz?
Teraz działa. Pięknie. Cudnie wyglądasz.
Tamka fajny ten Twój Kajtek. Nosek ma zadarty.
Nena zobaczysz oberwiesz ode mnie. Widziałam Twoje zdjęcie i chyba dobrze wiem, że też jesteś chuda! Ja też nie mam pojęcia jak moje dziecko jest ułożone.Tamka, Nenaaa, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Nenek, dostaniesz w czapę! tak jak Malenq, szczuplizny jesteście !
ja też nie wiem jak młody leży, tylko na USG mi mówią - cały czas położenie główkowe , a to co nazywam "pięścią w podbrzuszu" to kręcenie główkąNenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Taaa...yhy...chuda...
W każdym razie, pomijając kwestię tuszy, jak tak sobie czytam jak to Młode się ruszają intensywnie, spać te ruchy nie dają niektórym, wystawiają główkę, dupkę, kolanko, łokieć... no to ja tak nie mam i nie umiem rozpoznać co jest co. Owszem rusza się Młody, kopie zawsze z prawej strony, lewa nigdy nie obrywa i tyle... -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za komplementa
Tamka - zgaddzam się z Neną - Kajtek uroczy po mamusi
kurczę powiem Wam, że ja małego czuje ledwo co. Bardzo chciałabym tak jak Wy czuć już konkretne ruchy. Na pewno byłabym spokojniejsza.
Yasmin - bardzo się cieszę, że tak dobrze znosisz czas ciążowy. Nic tylko po porodzie zabierać się za drugie
aaaa i zapomniałam dodać, że wczoraj zobaczyłam że moje piersi są całe w rozstępach pomimo smarowania różnymi specyfikami, moja skóra nie podołała rozmiarowi FF. Przykro mi, bo nadmiernym kilogramom można jakoś stawić czoła a walka z rozstępami to same wiecie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:53
Tamka lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Yasmin - bardzo się cieszę, że tak dobrze znosisz czas ciążowy. Nic tylko po porodzie zabierać się za drugie
CzaryMary, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:aaaa i zapomniałam dodać, że wczoraj zobaczyłam że moje piersi są całe w rozstępach pomimo smarowania różnymi specyfikami, moja skóra nie podołała rozmiarowi FF. Przykro mi, bo nadmiernym kilogramom można jakoś stawić czoła a walka z rozstępami to same wiecie....
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:E tam Czary, ja też nic nie czuję, ale nie mam stresu.
Wręcz przeciwnie, obawiam się co to będzie jak mnie Zuźka zacznie karatekować od środka. (Mój mąż twierdzi że to mała ksena, po mamusi).
hahaha ok, cofam to co powiedziałam. w sumie to też się trochę boję małego karatekiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Dzięki dziewczyny za komplementa
Tamka - zgaddzam się z Neną - Kajtek uroczy po mamusi
kurczę powiem Wam, że ja małego czuje ledwo co. Bardzo chciałabym tak jak Wy czuć już konkretne ruchy. Na pewno byłabym spokojniejsza.
Yasmin - bardzo się cieszę, że tak dobrze znosisz czas ciążowy. Nic tylko po porodzie zabierać się za drugie
aaaa i zapomniałam dodać, że wczoraj zobaczyłam że moje piersi są całe w rozstępach pomimo smarowania różnymi specyfikami, moja skóra nie podołała rozmiarowi FF. Przykro mi, bo nadmiernym kilogramom można jakoś stawić czoła a walka z rozstępami to same wiecie....Yasmin, Krokodylica, Tamka, CzaryMary, justta, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Nena, padłam
CzaryMary, polubiłam Twój post zanim edytowałaś cycki...
ja na razie, tfutfu, nie mam nowych ale tak jak pisze Nena - posiadam liczne pamiątki z okresu dojrzewania, kiedy urosłam 10 cm przez 3 miechy i niestety biodra i okolica krzyża nie podołała... smaruję się więc teraz jak szalona wszystkim , co mi w ręce wpadnie
koleżanki-matki polecają krem Mustela na rozstępy, drogi okrutnie ale podobno cudotwórcaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:12
-
LaRa wrote:hello
witam sie ziewająco, niesamowicie mi sie spać chce, przespałam grzecznie całą noc, wstałam przed 8, i zaraz walne czołem w klawiaturę ;(
o co kaman???Tamka, Krokodylica, Nieukowa, beszka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Ty, Lara, a w ciąży czasem nie jesteś?
No własnie nie wiem, okresu nie mam, a spac mi sie chce jak cholera.
Jak to sie sprawdza????Tamka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:No własnie nie wiem, okresu nie mam, a spac mi sie chce jak cholera.
Jak to sie sprawdza????Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:29
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:No własnie nie wiem, okresu nie mam, a spac mi sie chce jak cholera.
Jak to sie sprawdza????Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:31
Tamka lubi tę wiadomość