Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kotka, szwagierka jest w 18 tygodniu i nie czuje kompletnie nic, moja kuzynka pierwsze ruchy córeczki poczuła w 22 tygodniu także jak zawsze - jest to kwestia indywidualna , no stres
za to jak się maluch rozbuja to będziesz poobijana jak MalenqMalenq lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:mi ginka powiedziała ze pierwsze ruchy zaczne czuc okolo 20-21 tc
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justta, ale ty szczuplutka. ja przy was to juz na 9 miesiac wygladam masakra.
Tamka, ja musty uzywalam przy 1 ciazy i nic mi nie wyszlo mimo ogromnej liczy kg na + wiec polecam.
niestety mnie od tatmej pory mdli na samo wspomnienie tego kremu - zapach, wiec teraz stosuje shea butter na noc a rano jakis cream dla dzieci z alergia skorna.
kupilam bilety do polski na grudzien - juuupi lece z chlopakami 9.12 maz doleci 11.12 ale tylko na pare dni....ja wracam 18.12 sama a chlopcy z moimi rodzicami 23.12 bedzie pare dni na odgruzowanie domu przed siwetami hehehe
Kotka, ja wpierwszej ciazy baaaardzo pozno zaczelam czuc ruchy i powiem ci, ze bardzo czesto przez dlugi czas nie czulam ich w ogole, np. przez 2 tyg. nic. jak sie mlody ulozyl pod moim gigantycznym lozyskiem i w nie kopal to nic a nic nie czulam. czesto do szpitala jezdzilismy, bo sie martwilismy czy wszystko ok. w NO oczywisice zbyt chetni do pomocy nei sa...wiec mamy teraz domowego dopplera w razie czego ale ja naprawde nic nie czulam przez wiele dni w juz bardzo zaawansowanej ciazyKrokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Ja używam balsamu Babydream fur mama z rossmana naprzemiennie z palmersem i jak na razie rozstępów brak, oliwki nie zdzierżę nie lubię być natłuszczona, a balsam z rosmana trochę mi śmierdzi ale ma podobno najlepszy skład, to stosuję za to palmers super pachnie kokosami, uwielbiam
Tamuś boski futrzasty
W biedronce 17 mają być pościele dla dzieci, prześcieradełka i kocyki może któraś skorzysta
http://www.biedronka.pl/pl/artykuly-przemyslowe-od-17-11Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 12:29
Tamka lubi tę wiadomość
-
Justa sliczny brzusio i koteczki slodziaki !!
Tamka - chyba go obudzilas cio ? hihih
to moja tez sie z wami wita w porannych promykach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:05
beszka, CzaryMary, LaRa, Tamka, justta, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny