Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:ostatnio czytałam na jakimś mądrym forum, że objawami ciąży są bekanie i katar, jak takie masz to na bank jesteś w ciąży
No niemożliwe! Mam oba te objawy! A może ja też ... jestem w ciąży???? >>>SZOK<<<LaRa, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Wy tam macie więcej drzew w Pl to łatwiej z patykami, żeby nasikać... Tylko ja nie wiem czy ten patyk to z jakiegoś konkretnego drzewa trzeba, czy wszystko jedno...Ja to wolałabym na liść palmowy bo łatwiejszy dostęp mam...
Tamka, justta, CzaryMary, Lili83 lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:ale sie ciesze, hurraaaaaaaaa
chyba mi sie lekko cisnienie nawet podniosło z radości...
a powiedzcie mi jeszcze czy poród jest koniecznościa???Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYyyyyy ja chyba tez zaciazylam. Ovu friend mówi ze to mój 141 dzień cyklu. Cholera okres mi się trochę spóźnia.....
Lara poród? No cos Ty, rodzisz kiedy chcesz. Mozesz odłożyć to w czasie. Ja chyba tak zrobię bo podobno to nieprzyjemne.Tamka, Nenaaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane
CzaryMary cudny brzusiu
Tamuś Kajetan boski i super, że wszystko ok, a łożyskiem się nie przejmuj może się jeszcze podnieść
Konwalianka super że u Ciebie też ok, wcześniej jakoś przegapiłam ten post i duży już twój Nextcik
JESTEŚCIE SZALONE !!!
A to mój brzusio z dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:49
Tamka, Nenaaa, LaRa, Krokodylica, Lili83, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:wiecie, że mamy coś z garem?
Chociaż powiem Ci, że taki jeden rondelek podejrzanie wygląda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:56
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny