Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie uchodzcy to poprostu ludzie a ludzie sa rozni. Jak ktos pomocy potrzebuje to uwazam, ze nalezy mu pomoc. Inna sprawy, ze sa wsrod nich tacy ktorzy wcale pomocy nie potrzebuja ale chca sie na socjal zalapa. I to wlasnie trzeba dobrze rozegrac i wykopac tych ktorzy oszukuja.
Jasne, ze neiktorzy maja na sobei dobre ciuchy. Przeciez Syria to byl normalny, piekny kraj gdzie ludzie nei mieszkali w tylko w drewnianych chatkach. Dlatego ci ludzie nie wygladaja jak biedacy.
a co do walki za kraj to....z jednej strony przyznaje racje ze mogli by spiac tylki i cos zrobi a z drugiej...Ja bym nie chciala zeby moj maz wzial kalacha i poszedl na front, zwlaszcza w sytuacji kiedy armia twojego kraju jest przeciw tobie.
Tych ktorzy nie chca sie uczyc jezyka i integrowac wywalila bym jednak na zbity pysk.
A jak wchodze czasem na portale z wiadomosciami to komentarze mroza mi krew w zylach. 99% zieje nienawiscia. A przeciez Polska to kraj chrzescijanski...ktory tez przeszedl wojne i wie jakie to pieklo....A juz wszelkie moje pojecie przeszly komentarze dotyczace ciezarowki gdzie zadusili sie ludzie. Przerazajace. A wiekszosc z tych ludzi muzulmanina nawet na oczy nie widziala...
A z newsow. u mnie w miescie jacys ludzie skopali Somalijke w 8mym miesiacu ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 10:13
zgredka lubi tę wiadomość
-
Kotka ok masz trochę racji ale no musze powiedzieć gdyby jeden z drugim takim zrobili krzywdę komuś z mojej rodziny zabilabym z zimną krwią! Serio nie miałabym skrupułów...ale fakt Malenq tez to mówiła przecież są w Polsce różne narodowości i wyznania a jakoś jak ktoś chce to potrafi sobie zajęcie znaleźć a nie tylko sepic i jeszcze rozpierduchy rrobić.owszem nie mam nic przeciwko kobietom z dziećmi ale sorry po tych wydarzeniach nie mam ochoty tych "twarzy" oglądać.
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Leo i Patryczka!
Zgredko, trzymam kciuki za rozmowę z mamą. Będzie dobrze
Anuska zdrówka! sezon chorobowy rozpoczety, mi też leci z nosa...
Biedroneczko, dziekuję za zdjęcia, ale jednak dostalismy juz ubranko w prezencie
Lili83, Malenq, Anuśka, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Witam się . U nas wszystko okej jakoś się układa.Musiałam trochę odpocząć od internetu z resztą miałam dużo roboty także od rana zabiegana.
We wtorek idę z małym na zaległe szczepienie o ile tfu tfu się nie rozchoruje po raz enty...
Nic lece robić bogracz ,bo po południu wpadają moi rodzice nas odwiedzić także do sklikania , może wieczorem nadrobie Was i coś napiszęAnuśka lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Witam się . U nas wszystko okej jakoś się układa.Musiałam trochę odpocząć od internetu z resztą miałam dużo roboty także od rana zabiegana.
We wtorek idę z małym na zaległe szczepienie o ile tfu tfu się nie rozchoruje po raz enty...
Nic lece robić bogracz ,bo po południu wpadają moi rodzice nas odwiedzić także do sklikania , może wieczorem nadrobie Was i coś napiszę
Zdróweczka dla młodego -
nick nieaktualny
-
qrcze, pisze drugi raz bo mi sie wyslac poprzedni nie chcial ;/
więc (wiem, nie zaczyna sie zdania od wiec hihi) po basenie, jako ze po plywaniu Anna usnela, korzystajac z tej chwili skoczylismy do Carref4a, no i tam zabawki, duuuuzo zabawek i trafil sie bebenek z fp o 10 zl taniej niz w smykuoczywiscie ojciec juz rozpakowal, mimo ze mialo byc na mikolaja
Anuska masz racje, najlepsza zabawka są: laptop, ipad, tablet, telefon i pilot. Najlepsze jest wtedy gdy mala nacisnie cos i nikt nie wie, kto, gdzie i jak? ot, taki geniusz jak mówi Zgredka
zaraz czeka nas wyjscie do Kosciola, ale to i tak czas spania malej wiec mam nadzieje ze msze przekima, bo nie usmiecha mi sie w desczu chodzic...
Anuśka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Sto lat Leo i Patrys:)
Lara hehe napisałaś o tym garnku z fp a mój brat nienawidził tego strasznie tych pioseneczek za to mój bratanek uwielbiał
Niestety to prawda ze iPad iiiii cos tam to najlepsze zabawki.
U nas tez pogoda typowo listopadowa ale na spacerze byliśmy
Maz zrobił mi niespodziankę i do nas przyjechał na jeden dzieńależ sie ucieszyłam ... Taka chwilowa rozłąka dobrze nam robi
LaRa, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Juz w domu, oczywiście w kościele nadawała "da da da Ada da da da" ludzie sie rozglądali i uśmiechali a ta dalej "da da da" oczywiście nie spała, za to po wyjściu padła przy muzyczne z telefonu. No i spacer w deszczu właśnie zakończyliśmy, malz przemokniętą kurtkę ma a ja jednego buta bo wlazlam w dziurę.
Kroko i łącze sie z Toba w bolu głowy ;( masakra -
Usciski dla Patryka i Leo
Psotka, ja bralam ale tylko kilka mies. Trzeba brac zawsze o tej samej porze. Ciazy z tego nie bylo, wiec chyba dzialaly
Spirala faktycznie bez sensu, jesli za pare mies.chcecie sie starac o kolejnego dzidziusiaLili83 lubi tę wiadomość
-
Hej misie
A moja Zuza ma chyba skaze białkowawysypka na buzi nie może być trądzikiem niemowląt bo dziś zaczęło ją to swedzieć bo biedna trze rączkami po policzkach a kaszka zrobiła się czerwona i zaczęła się zlewac w plamy
Wykapalam ją w krochmalu... Zobaczymy do wtorku (bo jutro idziemy na ślub do siostry małza) jak się nie zmniejszy to znów do lekarza... Najgorzej że mleko dla dzieci ze skaza jest tak drogie że chyba my przejdziemy na chleb z margarynaale najgorzej że mała się męczy jest niespokojna ech jak nie urok to sraczka... Jak się ulewanie skończyło to teraz skaza