Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:Nowatorska bez soli bez przypraw a zioła?
Bez niczego. czysta natura
ale dzisiaj weekend wiec decyzja zapadla, ide na pizze
Malenq wrote:Haha Zgredziu ja ostatnio też za coś podobnego zwyzywałam Panią...Ale tobie można wybaczyć..w ciąży hormony, a ja to chamka jestem..
MAMA wie?
Zgredzia gratuluje, zazdroszcze ze juz widzialasWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 18:16
Nieukowa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, Pewnie jak powiem mamie to ciśnienie mi zejdzie
A mowilam wam, że jak moja mama zaszła w wieku 21lat to zostawiła w domu list, żeby siostra przeczytała i rodzicom powiedziała bo się bałaWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredziu gratki ciesze sie ze z dzidzia ok, super ze juz widzialas serduszko, a i zeby malej tempka zeszla, masakra
Leo dzisiaj tylko jedna dzemka rano i teraz padl ciekawe czy juz nocowo i do ktorej pospi, kapalismy szybciej, bo byl juz niezle marudny i po butli o 18 30 padl, noc przed nami
Bede myslec o nocowych paaaaa i wyspijcie sie za mnieWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredka gratuluje
Trzymam kciuki za rozmowe z mama
Co do virbulcolu, to bym podala.. Sprawdzisz czy dziala na was....na nas niestety nie....
Hanka juz nie wymiotuje. Kaszel z mokrego zamienil sie w suchy, ale jeszcze wydzieliny troche ma, wiec stukamy po pleckach
Maz wymienil wanne. Specjalnie dla H wymienilismy...a ta sie boi, ryk taki, jakby jej sie krzywda dziala. Dzis nawet ja z nia do tej wanny weszlam i bez zmian...mam nadzieje,mze sie przyzwyczai, bo do wanienki sie nie miesci.
No i dzis kupka byla tak wielka, ze myslalam, ze jej odbyt peknieplakalam razem z nia. w pon. dzwonimy do szpitala dowiedziec sie co z ta wizyta i poinformowac, ze na koniec mies.wyjezdzamy na tydzien....ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 20:29
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja nie chce nic spać, a to płacze a to się śmieje, twarzyczka zimna...
Oglądam przyjaciół, a babcia siedzi z małą..
Beszko: oby Hania jak najszybciej wróciła do zdrowia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 21:14
-
Czytam was ale nie mam weny do pisania..
Zgredko, ale fajnie. Mały człowiek się zadomowił, oby rósł zdrowy. No i zdrowia dla Łucji.
Beszko biedna Hania
U nas viburcol działa
Co u nas.. Bez zmian właściwie.. Gorączka nadal, był lekarz - osłuchowo ok. Gardło ok. Uszy tez, tyle że ma dużo woskowiny i moje pytanie - jak czyscicie uszy dzieciom. Ja do tej pory na mokro wybierałem to co jestem w stanie "siegnac" palcem.. Dostaliśmy badanie moczu na cito a jeśli jutro gorączka to także na morfologie i crp. Katar mega, kaszel i chrypa a jaka przez ta chorobę jestem siwa - szok. No i alergie ze stresu wyszły..
A no i mój walentynek kończy dziś 9m-cy. -
dobry wieczor
Zgredzia- gratulacje pieknej fasolindy i pieknego suwaka! co do viburcolu to ja w homeopatie nie wierze, a wrecz uwazam to za mega oszustwo i naciaganie ludzi. kiedys mielismy wyklad na ten temat na studiach. ladna kase trzepia na wodzie z cukrem
w ogole ostatnio poczytalam o zelach na zabkowanie i trafilam na cos takiego jak "camilia". zastanowilo mnie to, ze w kazdym artykule nt. ząbkowania w komentarzach "mamusie" bardzo chwala ów cudo i baardzo negatywnie wypowiadaja sie na temat lidokainy w zelach na dziasla konkurencji. i sobie mysle- cos tu jest chyba na rzeczy. poczytalam o tej "camilii" i bang! homeopatia. i to droga homeopatia. skład- woda, cukier, 5% wyciagu z rumianki. a-ha. pewnie pomaga tym biednym zabkujacym dzieciaczkom tak jak glukoza na uspokojenie w szpitalu po porodzie. dlatego jestem anty i abosolutnie nie chce przyczyniac sie do napedzania tego biznesu.
Dziewczyny- to ten śpiworek- http://allegro.pl/spiwor-spiworek-3w1-wozka-elodie-uniwersalny-105cm-i5726037181.html
ja mam jasnoszary. wyglada naprawde porzadnie, a jak sie bedzie spisywal to sie okaze. dzisiaj na te urywajace glowe wiatry byl superale ostrzegam przed dluga dostawa- chyba, ze cos im sie zmienilo i maja juz wiecej tych spiworkow. najlepiej najpierw do nich napisac.
Maly dzisiaj wytarmoszony przez dziadkow zasnal szybciutko. ja sie tez zaraz zbieram do łóżencja.
spokojnej nocki wszystkim! -
Konwi wszystkiego naj dla Patryka:)przede wszystkim duzo zdrowka!!!
Zgredka nie pekaj!ja cie przebije zaliczylam wpadke w wieku 18 lat to dopiero bylo wyzwanie powiedziec rodzicom;)a im dluzej zwlekasz tym bedzie ciezej powiedziec;)
Dobrej nocki:)Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili: to ja glupieje, myslalam że Leo to Twój pierwszy dziec, zresztą mam 30 lat więc już mogę sama pić własne piwo..
Tym niebieskm suwakiem zaklinam płećWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 22:35
WróżkaZielona, Krokodylica, MANIEK, justta lubią tę wiadomość
-
ehh bede pewnie w mniejszosci ale wlasnie dlatego musze to napisac...
mi szkoda tych ludzi, uchodzcow znaczy. Wlasnie przede wszystkim dlatego, ze teraz sie na nich glownie nienawisc skoncentruje choc oni nie maja z zamachami nic wspolnego. Uchodzcy z Syrii wlasnie przed tymi ludzmi uciekaja. Oczywiscie ze miedzy uchodzcami mogli byc zamachowcy ale te zamachy by sie odbyly tak czy siak bo na miejscu jest wystarczajaco duzo osob przychylnych IS. Przeciez zamachy bywaly zanim jeszcze zaczely sie te cale wedrowki.
Problemem nie jest przyjmowanie uchodzcow ale przyjmowanie ich bez zastynowienia, bez kontroli.
wiecie, ja nie jestem jakos bardzo wierzaca i nie uwazam siebie za przykladna katoliczke/chrzescijanke ale kurcze jednak uwazam ze ludziom trzeba pomagac, zwlaszcza jesli uciekaja przed wojna bo wojna to straszna rzecz.
Mnie przerazaja nawet nie tak bardzo te zamachy co nienawisc ludzka...
wiem, ze oni sa bardzo odmienni kulturowo i mentalnie ale niepotrafie powiedziec "a niech zdychaj/tona/wracaja skad przyszli....
Jest mi przykro bo teraz taki zwykly Turek czy inny czlowiek o ciemnej karnacji ktory mieszka sobie spokojnie na przyklad w Polsce, pracuje i placi podatki bedzie bal sie wyjsc na ulice zeby nei dostac w morde albo co najmniej nie zostac obrazonym.zgredka lubi tę wiadomość