Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam w poczekalni. Dziś sama, bo mój ma studia, a z małą została babcia.
Wyzwalam dziś babkę w sklepie (cham ze mnie) bo mi proponowala "tea lights" (tilajtsy) to jej mówię ze rozumiem że chodzi jej o te świeczki, więc niech mówi po polsku bo mnie szlag trafi... Ahh jak burak się wyzylam, bo na spacerze z mamą zawsze się denerwuje..
A w ogóle to jestem wkurzona tym co mnie spotkało (brzmi to jak tragedia, ale znacie mój styl pisania) w pracy, bo jak kur** w budżetówce ma coś funkcjonować i iść mu lepszemu, jeśli ktoś kto pracuje jak lachudra, opóźnia pracę całego wydziału i jest w szybkości na dnie statystyk (co nie przekłada się na jakość pracy) zostaje odciazany, bo jego sprawy przechodza na tych lepiej zorganizować i im się syfy jego daje, no wkurw***na jestem ze hej..
To czekam dalejWróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Maniek głupia! Nie słuchaj ze Jaga gruba a co komu do tego jest kluseczka i tyle weź nie panikuj kobieto! Załóż jej rajty wiesz jak super wyglądają kluseczki w rajstopkach
Co ja miałam. ..a nowatorka tez uważam ze jak raz zjesz to tragedii nie będzie mnie tez się zdarzyło choć ja bardziej owoce no i buraki i watrobka z musu!
Kroko gratki fryzjera...ja tez była wreszciepiękny blond i z wygolonym dołem...głowy oczywiście
Wróżka pokaż ten śpiwór! !!!! Plis bo szukam!
Zgredzia czekamy na relacje
Pominięte Przepraszam ale tyle się. Napisaliście ze szok! U mnie też łeb chce urwacc
MANIEK, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nogi ręce głowa jest, serce bije wstępnie termin na 1.07.16
Ja właśnie na gwałt (w korku) wracam bo babcia z małą została i dzwoni ze mała na pewno ma gorączkę to mówię "zmierz" na co ona "no co ty" tak mnie wkurwila tym swoim nicnieumieniem że ja pierd***eMalenq, Anuśka, Summerka, MANIEK, LaRa, nowatorka, Izoleccc, marissith, Biedroneczka83, WróżkaZielona, Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuppiiiiii lipcowka będzie
Cieszę się z dobrych wieści...czas zacząć się cieszyć zgredziu, pod serduchem nosić kolejne bijące serce....
A uważaj a siebie, pędząc do domku.... Czas podać czapka,nie baw się w paracetamol w płynie...
WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredziu ogromne gratulacje. Ja tez sobie zycze takiej wpadki na wiosnę
Smoku w sumie masz racje niech sie wszyscy wala! Jadzka będzie jadła ile chce póki jest zdrowa to bede sie tego trzymać o !
Ciacho robie bo jutro gości mamy ...Smoczyca1, justta, Nieukowa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Zgredko to teraz juz oficjalnie gratuluje
i zycze spokojnej ciazy
No właśnie- mama wie? Czy sie dowie?
Jak Lusia?
Dodaj suwaczek
Mieliśmy dzis jechać na basen ale na pół godz przed wyjazdem napisali SMS ze dzis zajęcia odwołane. Jedziemy jutro rano.
Poszliśmy wiec na zakupy w tym do ciucholandukupiłam Ani kilka ciuchów w tym jeansy za 4 zł
A teraz dopiero wróciliśmy z popołudniowego spaceru i malz ogarnia obiad.
Aha tez chce linka do tego spiworka bo koniecznie musze kupić. Mam jeden ale jest bez dziur na szelki. Choc z braku laku to i taki dobry. -
nick nieaktualny
-
Moja mama wręcz odwrotnie, mówiła ze najlepiej jedno po drugim
Ale w innych życiowych problemach tez bywa moja wyroczniamądra kobieta jest, i zawsze daje dobre rady
Malenq, justta, WróżkaZielona, Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny