Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka zagladam i widze ze wy strasznie aktywne jestescie...
kurde ja to jeszcze nic nie kupiłam prawie, no tylko wózek kupiłam to sie moge pochwalic kupiłam uzywany bo nie mam sensu moim zdaniem kupowac nowego
jestem bardzo zadowolona
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-3-funkcyjny-bebecar-vector-at-i4706618782.html
kurde chyba musze sie za te zakupy zabrac jedynie co mam oprocz wózka to posciel
ale dlatego ze moja mama szyje firany i posciele nie szyła dzieciecej do tej pory ale ja namówiłam, dostarczyła juz rozek i posciel a teraz czekam na moskitiere bo baldachim dla mnie tylko zbiera kurz a moskitiera juz sprawdzona rzecz przyda sie no i wiem co mam bo sama wybierałam materiał i wiem ze jest super nie jakies tansze materiały co kupujemy czasem...
ciesze sie ze dzidzie maja sie ok , mam nadzieje ze mamuski tez
lily gratuluje synka!
co sadzicie o imieniu Dorian mi sie podoba ale wychodzi na to ze tylko mi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:23
Krokodylica, Lili83, Malenq, beszka, justta lubią tę wiadomość
-
co do imienia to sie okaze po porodzie zawsze mam inne typy niz moj maz
i wychodzi potem na to ze dajemy inne imie
mamy juz Natalkę i Wiktorię i zadne z tych imion nie było planowane
koła to moim zdaniem najmniejszy problem reszta w stanie prawie idealnym, zreszta sprzedam go za rok mniej wiecej w tej samej cenie
dzieki jussta za info o biedrze pewnie skorzystam, zwykle zakupujemy w sobote ale najwyzej pojade sobie w poniedzialek jeszcze razKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam sie w 18 tc
Czas zapiernicza niesamowicie, za 2 tyg. Połówka wow
Lilii dzięki za życzenia, cieszę sie z Twojej udanej wizyty
Co do imienia, i tego czy sie komuś spodoba czy nie to bez sensu...
Mi sie serio podoba Emma dla córci,mojej mamie tez, a reszta patrzy na mnie jak na debila ( łącznie z moim mężem) hehe
Ale to jest nasz wspólny wybór, wiec mamy jeszcze czas na wybranie
Trzeba tylko uważać żeby imie pasowało do nazwiska i nie było ono powodem śmiechu wsród dzieci np. Fabian-Pawian
No ale to moje zdanie....
Miłego piatenieczunieczuniaMalenq, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenka, chłodno już i wilgotno...Słońce za dnia niby jest ale skiepściła się już pogoda. Zobaczymy jak sytuacja się dzisiaj rozwinie, jak bedzię ładnie, pakuję trochę słońca i wysyłam
Ehhh, z tymi imionami...ja nie wiem w końcu jak to moje Dziecię naimienić Nic mi nie pasuje...Mama moja mnie pogania i chce zbić jak do niedzieli się nie określę...bo Ona chce wnuka już po imieniu nazywaćMalenq, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Malenq, mnie Konstancja bardzo sie podoba, bardzooooooo
Tak jak i Klara, ale ze znajoma ma już Klarcie to odpada, i chce postawić na imie krótkie 3-4 literowe, bo nazwisko długie
Musimy zrobic burze mózgów, ale to dopiero po potwierdzeniu na 100 % płciMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya jakie typy macie? Nenaa
LaRa a u nas nazwisko krótkie, dlatego chciałam imię dłuższe heheheheh
ale Emma naprawdę śliczne:)
co do potwierdzenia płci - to ja mam nadzieję, że Kosia w Kostka się nie zmieni heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 09:16
LaRa lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:a jakie typy macie? Nenaa
Naprawdę nie wiemy...tacy my wybredni z tym mężem moim... -
nick nieaktualnyNenuś Kacperków fakt od licha....u mnie u znajomych to chyba z 4 mam....
No ale byście już tak nie męczyli babci i wypisali sobie na kartce, Twoje typy, męża typy i zobaczyli czy jest jakiś kompromis....
współczuję parom, które borykają się z problemem imienia....u nas to było szybkie i proste....Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Fakt, Kacprów dużo.
Ja zadzwoniłam do lekarza i zapisałam się dziś na wizytę, idę po południu, już trzeci dzień swędzi mnie kaśka i stwierdziłam że po co mam się sama z tym użerać, kombinować, jakieś maści itd. jak mogę po prostu jechać do lekarza i niech fachowiec powie co mam robić. Po pierwsze żeby mnie przestało swędzieć a po drugie żeby Zuźce nie zaszkodzić. -
nick nieaktualnyHej dziewczynki.
Lili gratuluje chlopaczka
Widzę ze temat imion na tapecie. U mnie zupełna pustka w głowie. Tak jak dla dziewczynki miałam dużo pomysłów tak dla siurka kompletny metlik. Wszystkiemu winien jest mój maz. Jemu podobają się imiona wyszukane, ja natomiast wolalabym cos bardziej 'normalnego'. Prawie na 100℅ na drugie będzie mial Henryk, tak wiec póki co mówimy do niego Henio. Np. sytuacja z wczoraj:
M: kochanie, gdzie sa moje cukierki? Wiesz?
Ja: tak wiem, Henio zjadłKrokodylica, Nieukowa, Nenaaa, Lili83, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:M: kochanie, gdzie sa moje cukierki? Wiesz?
Ja: tak wiem, Henio zjadł
Buahahahahha.
To ja wczoraj wieczorem mówię do męża:
- idę do sklepu po chleb
- przecież rano był cały
- ale Zuzia wpieprzyłaCzaryMary, Nenaaa, Lili83, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe, u mnie podobne teksty na porządku dziennym. Jakimś dziwnym trafem M. zastaje mnie ciągle przy korytku, albo coś właśnie przeżuwam albo szukam czegoś do szamania. Zawsze mówię, że to nie ja, że to Młody taki żarłoczny Jam tylko pośrednik.
CzaryMary, Lili83, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Ja chcę kawkę.
Co do żarłoczności to jestem przerażona, jeszcze w życiu tyle nie ważyłam.
58,5kg - nie mówię że jestem gruba czy coś, żeby nie było, tylko nigdy wczesniej nie widziałam na wadze takiej liczby i mnie to przeraża hehehe.
Idąc w ślad za stwierdzeniem Neny dotyczącym rozstepow, powiem: chuj z kilogramami
Nenaaa, Lili83, LaRa, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość