Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredko ale to nie kwestia WIARY....
ja detektor dostałam w prezencie i bardzo dużo radości mi sprawił, kiedy nie czułam jeszcze ruchów, a mogłam sobie posłuchać serduszka i chlupania małej:)
a do tego bicia serduszka słuchała też moja mama, szwagier, siostry i oczywiście małż prawie co drugi dzieńNieukowa lubi tę wiadomość
-
Malenqu, dekoder odeechu rowneiz mialam. razem z niania z angel care. bylism,y bardzo zadowoleni. jeden byl w No drugi w PL. ten w No juz padl, bo Leo po nim skakal i matryce niedzialaja. polski dziala i ten teraz zastosujemy u sibie, bo z maluchem do PL polece dopiero jakos na koniec maja poczatek czerwca.
jedynie przy jasiu, kotry byl malusi, na samym poczatku alarm sie wlaczal nie dlatego, ze mlody nie oddychal, tylko w trakcie snu nie poruszal sie a maly byl malusi i dekoder nie wyczuwal jego oddechu (mlody wazyl 3 kg gdy sie urodzil 2700 gdy wyszlismy ze szpitala). po 2 tyg. bylo juz ok...no i raz sie wlaczyl gdy maly faktycznie nie oddychal takze przy Leo rowneiz stosowalismy. ten wazyl 4 kg wiec nie bylo faszlywego alarmu ani razuMalenq, cati lubią tę wiadomość
-
JA to wiem ze jesli ktos potrzebuje takiego urządzenia to je kupi a jak nie to obedzie sie i bez niego
JA tez nie wiem czy nie kupimy takich urządzonek na prezent dla naszych par w rodzinie co dzidziusia sie spodziewaja
Beszka nawet nie bylam swiadoma tego ze dziecko moze nie oddychac ... dalas mi do myslenia .. Ale mam jeszcze troche czasuMalenq lubi tę wiadomość
-
Cati, niemowleta czesto na bezdech cierpia...my mielismy problem z pierwszym synem niestety i bardzo sie cieszylam, ze zakupilismy ten sprzet....
a tego dopplera zamawiasz do Norwegii czy do PL? jak do Norge to pamietaj ze od pewnej kwoty placi sie podatek bo w UE nie jestesmy -
nick nieaktualny
-
beszka wrote:Cati, niemowleta czesto na bezdech cierpia...my mielismy problem z pierwszym synem niestety i bardzo sie cieszylam, ze zakupilismy ten sprzet....
a tego dopplera zamawiasz do Norwegii czy do PL? jak do Norge to pamietaj ze od pewnej kwoty placi sie podatek bo w UE nie jestesmy
Kurcze to i ja przedyskutuje to z moim M bo trzeba bedzie sie zaopatrzyc w ten monitor oddechu.
Lara - noo fajnie by bylo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:42
-
nick nieaktualnyDzień dobry brzuchatki...
Jejku Kośka dała mi pospać w nocy - tylko 4razy mnie skopała:)
ja taką poduchę mam od 10t i nie wyobrażam sobie życia bez niej hehehehe, tylko małż narzeka bo na łóżku się nie mieści hehehehe
hemoglobina i hematokryt znowu spadł 3 różne tabletki z żelazem nie pomogły.... sok z pokrzywy też nie....a soku z buraków pić NIE BĘDĘ - bo mi się cofa na samą myśl....
zobaczymy co gin na to
Miłego dzionka -
Widze, że pierwsza dzisiaj jestem!Dzień dobry wszystkim!
Wizyta u gin udana, wszystkie badania wzorcowe:)Mały pokazał już dokładnie co tam miedzy nóżkami ma;)
Lara wszystkiego naj naj najlepszego, doczytałam wczoraj, że urodzinki miałaśNenaaa, Malenq, Krokodylica, LaRa, Tamka, CzaryMary, Nieukowa, beszka, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Dobry,
Idę zanieść siuśki do przychodni.
Malenka, ja domowy sok z buraków, jabłka i marchewki lubuję bardzo
Cholercia...uparta ta Twoja hemoglobina, w ogóle się nie słucha. Hemo! Do góry szybuj, zołzo jedna! U mnie dzisiaj znowu wołowinka będzie, hehe. Jedz Malenka mięsko Dobre wołowe najlepsze na te sprawy.
Lili, brawo za udaną wizytę i zdrowego Dziecia!Lili83, Malenq, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili GRATULUJĘ dziecia:) imię dla chłopca?
Ano ano Nenuś uparta jak osioł......tylko widzisz po mięsku to mi się też cofa:( no nic....kolejne tabsy pewnie dostanę.....
Nenuś ciepło tam u Was co??? może podeślij na wschód, tak bliżej Białorusi trochę tego słoneczka?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:03
Lili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny