Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZgredko ale to nie kwestia WIARY....
ja detektor dostałam w prezencie i bardzo dużo radości mi sprawił, kiedy nie czułam jeszcze ruchów, a mogłam sobie posłuchać serduszka i chlupania małej:)
a do tego bicia serduszka słuchała też moja mama, szwagier, siostry i oczywiście małż prawie co drugi dzień
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Malenqu, dekoder odeechu rowneiz mialam. razem z niania z angel care. bylism,y bardzo zadowoleni. jeden byl w No drugi w PL. ten w No juz padl, bo Leo po nim skakal i matryce niedzialaja. polski dziala i ten teraz zastosujemy u sibie, bo z maluchem do PL polece dopiero jakos na koniec maja poczatek czerwca.
jedynie przy jasiu, kotry byl malusi, na samym poczatku alarm sie wlaczal nie dlatego, ze mlody nie oddychal, tylko w trakcie snu nie poruszal sie a maly byl malusi i dekoder nie wyczuwal jego oddechu (mlody wazyl 3 kg gdy sie urodzil 2700 gdy wyszlismy ze szpitala). po 2 tyg. bylo juz ok...no i raz sie wlaczyl gdy maly faktycznie nie oddychal
takze przy Leo rowneiz stosowalismy. ten wazyl 4 kg wiec nie bylo faszlywego alarmu ani razu
Malenq, cati lubią tę wiadomość
-
JA to wiem ze jesli ktos potrzebuje takiego urządzenia to je kupi
a jak nie to obedzie sie i bez niego 
JA tez nie wiem czy nie kupimy takich urządzonek na prezent dla naszych par w rodzinie co dzidziusia sie spodziewaja
Beszka nawet nie bylam swiadoma tego ze dziecko moze nie oddychac ... dalas mi do myslenia .. Ale mam jeszcze troche czasu
Malenq lubi tę wiadomość
-
Cati, niemowleta czesto na bezdech cierpia...my mielismy problem z pierwszym synem niestety i bardzo sie cieszylam, ze zakupilismy ten sprzet....
a tego dopplera zamawiasz do Norwegii czy do PL? jak do Norge to pamietaj ze od pewnej kwoty placi sie podatek
bo w UE nie jestesmy
-
nick nieaktualny
-
do plbeszka wrote:Cati, niemowleta czesto na bezdech cierpia...my mielismy problem z pierwszym synem niestety i bardzo sie cieszylam, ze zakupilismy ten sprzet....
a tego dopplera zamawiasz do Norwegii czy do PL? jak do Norge to pamietaj ze od pewnej kwoty placi sie podatek
bo w UE nie jestesmy
na allegro dziewczyna wystawila.
Kurcze to i ja przedyskutuje to z moim M bo trzeba bedzie sie zaopatrzyc w ten monitor oddechu.
Lara - noo
fajnie by bylo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:42
-
nick nieaktualnyDzień dobry brzuchatki...

Jejku Kośka dała mi pospać w nocy - tylko 4razy mnie skopała:)
ja taką poduchę mam od 10t i nie wyobrażam sobie życia bez niej hehehehe, tylko małż narzeka bo na łóżku się nie mieści hehehehe
hemoglobina i hematokryt znowu spadł
3 różne tabletki z żelazem nie pomogły.... sok z pokrzywy też nie....a soku z buraków pić NIE BĘDĘ - bo mi się cofa na samą myśl....
zobaczymy co gin na to
Miłego dzionka -
Widze, że pierwsza dzisiaj jestem!Dzień dobry wszystkim!
Wizyta u gin udana, wszystkie badania wzorcowe:)Mały pokazał już dokładnie co tam miedzy nóżkami ma;)
Lara wszystkiego naj naj najlepszego, doczytałam wczoraj, że urodzinki miałaś
Nenaaa, Malenq, Krokodylica, LaRa, Tamka, CzaryMary, Nieukowa, beszka, PsotkaKotka lubią tę wiadomość

*******Gang18+*******B -
Dobry,
Idę zanieść siuśki do przychodni.
Malenka, ja domowy sok z buraków, jabłka i marchewki lubuję bardzo
Cholercia...uparta ta Twoja hemoglobina, w ogóle się nie słucha. Hemo! Do góry szybuj, zołzo jedna! U mnie dzisiaj znowu wołowinka będzie, hehe. Jedz Malenka mięsko
Dobre wołowe najlepsze na te sprawy.
Lili, brawo za udaną wizytę i zdrowego Dziecia!
Lili83, Malenq, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili GRATULUJĘ dziecia:) imię dla chłopca?
Ano ano Nenuś uparta jak osioł......tylko widzisz po mięsku to mi się też cofa:( no nic....kolejne tabsy pewnie dostanę.....
Nenuś ciepło tam u Was co??? może podeślij na wschód, tak bliżej Białorusi trochę tego słoneczka?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 08:03
Lili83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny